Επισκέπτης
δεν θαχει τα ιδια βασανιστικα και ηδονικα συναισθηματα ομως αν δεν ειναι η καψουρα σου...Αυτό ακριβώς.
δεν θαχει τα ιδια βασανιστικα και ηδονικα συναισθηματα ομως αν δεν ειναι η καψουρα σου...Αυτό ακριβώς.
και δεν ειναι και κυριακη τυπε...αυγουστιατικα βρηκαμε στεκι που ελεγε ο λαγουδακης...ωχ τι εχει να γινει εδω μεσα .......
δεν θαχει τα ιδια βασανιστικα και ηδονικα συναισθηματα ομως αν δεν ειναι η καψουρα σου...
Σας το λεω με πασα ειλικρινεια αντρικια πραγματα εχω την κοπελα διπλα μου αυτην την στιγμη διαβαζει τα μηνυματα σας αν θελει καποιος να της κανει καποια ερωτηση..επισης με ρωτησε μολις τωρα ποιος ειναι ο λογος που οι αντρες πανε με πορνες και πληρωνουν ενω εχουν καποια σχεση η ειναι παντρεμενοι
ναι μου αρεσε μ εφτιαξε αφανταστα φιλε..δηλαδη ρε τυπε , αν ο αλλος δεν εβγαζε τις βρωμες θα ησουν οκ γενικα μιλαμε ...
Αντε να της κανουμε μια ερωτηση ασ μας πει για την φαση για ποιο λογο το εκανε αυτη για να ικανοποιησει εσενα η τον εαυτο της ?Σας το λεω με πασα ειλικρινεια αντρικια πραγματα εχω την κοπελα διπλα μου αυτην την στιγμη διαβαζει τα μηνυματα σας αν θελει καποιος να της κανει καποια ερωτηση..επισης με ρωτησε μολις τωρα ποιος ειναι ο λογος που οι αντρες πανε με πορνες και πληρωνουν ενω εχουν καποια σχεση η ειναι παντρεμενοι
τυπε και ο ιουλιος εθελοντης κερατας ητανθα κανω καινουργιο νεφρο εδω μεσα μου φαινεται...
Εννοειται οτι εγινε τζαμπε η φαση..για την καυλα και μονο..Ρε μπάς και στο τέλος του ζητήσατε περισσότερα από όσα είχατε συνεννοηθεί και κάκιωσε;
διαβαζει τα μηνυματα σας αν θελει καποιος να της κανει καποια ερωτηση..
λεει οτι τοκανε για μενα επειδη της το ζητησα..παντως δεν εκρυψε οτι το απολαυσεΑντε να της κανουμε μια ερωτηση ασ μας πει για την φαση για ποιο λογο το εκανε αυτη για να ικανοποιησει εσενα η τον εαυτο της ?
λεει οτι σε λυπαται που εχεις συνηθισει να πληρωνεις...Μια και τό ΄φερε η "κουβέντα" θα ήθελα να την ρωτήσω κάτι...
Ποιό είναι το "δωράκι" της για το φουλ πρόγραμμα;
φιλε μιλαμε για καλο κομματι δεν ερωτευομαι μπαζα..να μας πει ο τυπος αν η γκομενα του ειναι χοντρη μπαζο κατι τετοιο μυριζομαι...
τυπε καμια φωτο της δεν ανεβαζεις να κανουμε παιχνιδι?λεει οτι τοκανε για μενα επειδη της το ζητησα..παντως δεν εκρυψε οτι το απολαυσε
γουσταρει λεει αλλα χωρις συμμετοχη αντρα..καηκε στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι φιλεέχω και φίλη διαθέσιμη για να κάνουν τα λεσβιακά τους, άμα γουστάρει...
θα το απολαμβανε λιγοτερο αν δεν ειχε και σενα να περνεις ματι και να τον ;;;λεει οτι τοκανε για μενα επειδη της το ζητησα..παντως δεν εκρυψε οτι το απολαυσε