Νέα

εχετε παρτουζωσει ποτε την γκομενα σας? την καψουρα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 503
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
παντως μου εκανε εντυπωση οτι στο κατα τ αλλα πολυ καλο αυτο σαιτ που μπαινουν ατομα που πληρωνουν για σεξ αυτο δεν το θεωρουν καθολου υποτιμητικο γι τον εαυτο τους και κατακρινουν ευκολα τους αλλους..μα οταν πληρωνεις συστηματικα εισαι προβληματικος παρτο αποφαση..το μηνυμα αυτο το  γραφω εγω η κοπελα..αγαπηστε το εαυτο σας εκτιμηστε τον και μην το σερνετε στα αθλια μπουρδελα οπου κανετε απλα ενα μηχανικο και ζωωδες σεξ...
Δες αυτά τα δύο βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί οι άνδρες πληρώνουμε για σεξ. Σίγουρα όμως όχι γιατί υποτιμούμε εμείς τους εαυτούς μας καταλήγουμε εκεί...

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν σας λιθοβολησε κανεις,εκανες ενα thead και ειναι απολυτα λογικο να εχεις διαφορες απαντησεις.αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχει αυτο το φορουμ.
κανε αυτο που σου ειπα με τους αραπιδες,φαντασου το γεγονος να πατε για καφε και να φωναζουν τπτ γνωστη "ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Η ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ!!"

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.259
Πόντοι
506
Kαναμε την πλακα μας ,ειπαμε της αποψης μας πιστευω οτι τιποτα τετοιο δεν συνεβη .Oσοι κανουν παρτουζες τα εχουν βρει μεταξι τους και δεν εχουν αναγκη της γνωμες τον αλλων .

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
θελουμε να ευχαριστησουμε ολους σας..και εσας που μας λιθοβολησατε ως αναμαρτητοι που ειστε αλλα φυσι και οσους μας αποδεχτηκανε..πρεπει να φυγουμε..byee
Aλλο ενα για τον δρομο..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.259
Πόντοι
506
δεν σας λιθοβολησε κανεις,εκανες ενα thead και ειναι απολυτα λογικο να εχεις διαφορες απαντησεις.αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχει αυτο το φορουμ.
κανε αυτο που σου ειπα με τους αραπιδες,φαντασου το γεγονος να πατε για καφε και να φωναζουν τπτ γνωστη "ΕΧΕΙ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ Η ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ!!"
Αν περναει και απο σενα ο Βαγγελης με τα καρπουζια μαλλον εισαι γειτονας μου  :2funny:  :2funny:  :2funny: Ειναι ζαχαρη και μελι τα καρπουζια του Βαγγελη

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:pipa3: :pipa3:το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου..φυσικα δεν θα το ξανακανουμε
Μύρωνα μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Δεν προσπαθώ να σε πείσω αλλά να σου επιστήσω την προσοχή. Εφόσον το απολαύσατε και εεσύ οπτικά και εγκεφαλικά και η φίλη σου κυριολεκτικά και σίγουρα εγκεφαλικά γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία, μην καταπιέζετε μελλοντικά ανάλογες μύχιες επιθυμίες.. Λειτουργούν εκρηκτικά βραδυφλεγώς..

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Kαναμε την πλακα μας ,ειπαμε της αποψης μας πιστευω οτι τιποτα τετοιο δεν συνεβη .Oσοι κανουν παρτουζες τα εχουν βρει μεταξι τους και δεν εχουν αναγκη της γνωμες τον αλλων .
Σωστό κι αυτό αλλά άβυσσος η ψυχή και το υποσεινήδητο

Palamari

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αν περναει και απο σενα ο Βαγγελης με τα καρπουζια μαλλον εισαι γειτονας μου  :2funny:  :2funny:  :2funny: Ειναι ζαχαρη και μελι τα καρπουζια του Βαγγελη

:cheesy: :cheesy:
αυτος ο Βαγγελης ειναι μεγαλη απατη,τον εχω ακουσει μια φορα οταν περνουσε μια ωραια γκομενα να λεει ψιθυριστα.
"ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Μύρωνα μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Δεν προσπαθώ να σε πείσω αλλά να σου επιστήσω την προσοχή. Εφόσον το απολαύσατε και εεσύ οπτικά και εγκεφαλικά και η φίλη σου κυριολεκτικά και σίγουρα εγκεφαλικά γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία, μην καταπιέζετε μελλοντικά ανάλογες μύχιες επιθυμίες.. Λειτουργούν εκρηκτικά βραδυφλεγώς..

Εσείς τώρα του δίνετε συμβουλές; Ή προσπαθείτε να φανείτε φερέγγυος ουτως ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, και να είστε ο επόμενος που θα σοδομίσει την μέλλουσα σύζυγό του;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.259
Πόντοι
506
Οποιος εβαλε το δαχτυλο του στο δοχειο με το μελι και το δοκιμασε θα το ξαναβαλει .Νομος  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Οποιος εβαλε το δαχτυλο του στο δοχειο με το μελι και το δοκιμασε θα το ξαναβαλει .Νομος  :2funny:

Για αφελή τον έχετε τον κ. Πεόνιο;

Παμπόνηρος είναι. Απλώς τα γράφει αυτά για να "στρώσει πόρτα για χειμώνα"

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.259
Πόντοι
506
:cheesy: :cheesy:
αυτος ο Βαγγελης ειναι μεγαλη απατη,τον εχω ακουσει μια φορα οταν περνουσε μια ωραια γκομενα να λεει ψιθυριστα.
"ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ"
ο γνωστος Βαγγελης τον βορειων προαστιων με το ασπρο φορτηγακι  :2funny:

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες κολώνουν όταν πρόκειται για τέτοιες φάσεις. Συνήθως λένε πολλά και όταν έρθει η ώρα την κάνουν με ελαφρά και με πολλές ηλίθιες δικαιολογίες. Αναρωτιέμαι, να προσθέσω την εμπειρία μου εδώ για υποστήριξη στους συναδέλφους ή ν' ανοίξω νέο νήμα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες κολώνουν όταν πρόκειται για τέτοιες φάσεις. Συνήθως λένε πολλά και όταν έρθει η ώρα την κάνουν με ελαφρά και με πολλές ηλίθιες δικαιολογίες. Αναρωτιέμαι, να προσθέσω την εμπειρία μου εδώ για υποστήριξη στους συναδέλφους ή ν' ανοίξω νέο νήμα;

Ξεκωλιάρα Παθούσα λόγω αγνής και αφιλοκερδούς αγάπης προς τον σύντροφο σας και εσείς;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσείς τώρα του δίνετε συμβουλές; Ή προσπαθείτε να φανείτε φερέγγυος ουτως ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, και να είστε ο επόμενος που θα σοδομίσει την μέλλουσα σύζυγό του;
Φίλτατε δεν ζω Ελλάδα οπότε ουδόλως με απασχολεί. Εχω όμως πλούσια εμπειρία και με δικές μου κατά καιρούς φιλενάδες επιμελώς επιλεγμένες ώς προς την ανεκτικότητα, δεκτικότητα, φιλομάθεια και ηδονιστικές τους προδιαθέσεις αλλά και ως συμμετέχων σε τρίγωνα εν τη αλλοδαπή όπου εν τιμή σας διαβεβαιώ πως ήταν μυσταγωγία

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

ο πρωτος ειναι που το κανει? η ο τελευταιος? τι σας κανει εντυπωση? Πληθος οι ''συγκαταβατικοι συμπαραστατες'' εδω. Ξερετε εσεις. Και εξω, βεβαια. Τωρα αν αρκει αυτο για να γαμησει, υπαρχουν πολυ περισσοτεροι ηλιθιοι/ες απο οτι εγω φανταζομαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.670
Πόντοι
25.467
Φίλτατε δεν ζω Ελλάδα οπότε ουδόλως με απασχολεί. Εχω όμως πλούσια εμπειρία και με δικές μου κατά καιρούς φιλενάδες επιμελώς επιλεγμένες ώς προς την ανεκτικότητα, δεκτικότητα, φιλομάθεια και ηδονιστικές τους προδιαθέσεις αλλά και ως συμμετέχων σε τρίγωνα εν τη αλλοδαπή όπου εν τιμή σας διαβεβαιώ πως ήταν μυσταγωγία

Ακόμα καλύτερα.

Το ότι διαμένετε στο εξωτερικό είναι ένα επιπλέον ατού. Δίνετε ένα ραντεβού. Κάνετε ή κάνουν ενα ταξιδάκι, κι όλα καλά.

Άλλωστε στην ελλάδα δεν θέλει να γίνει ρεζίλι ο άνθρωπος. Το να γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό δεν φάινεται να τον απασχολεί καθόλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom