Νέα

Εχετε παει σε τσαρδι με κερματα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
LOL Κυριακη, κοντη γιορτη!
Μου κατεβηκε τουτη ιδεα, το σκεφτηκα απο χθες!
Θα αρχισω να μαζευω τα κερματα απο τα κερδη του Στοιχηματος και οταν βγουν ενα δεκαρικο θα παω Μεταξουργειο....
Ειμαι περιεργος αν φαω πορτα :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εδώ ο άλλος έιχε πάει με λίρες Αγγλίας ρε τύπε για να πετύχει καλύτερη τιμή στην ισοτιμία  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θα αρχισω να μαζευω τα κερματα απο τα κερδη του Στοιχηματος και οταν βγουν ενα δεκαρικο θα παω Μεταξουργειο....
http://[URL unfurl="true"]www.pd4pic.com/images/coins-cent-specie-money-euro-dime-pieces-metal.jpg[/img[/URL]]

:think:

Επισκέπτης
redman Εβραιος ηταν?
Τεσπα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω. Ναχω ενα καποιο ποσο σε 2Ε, 1Ε κερματα και τα υπολοιπα σε δεκαρες!

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Αν μαλιστα πας με εντελως ψιλα(1,2,5 cent) εχεις εξασφαλισμενη την τσατσα οτι δεν θα ενοχλησει,μεχρι να τα μετρησει εσυ χαλαααραααα.... :2funny:
Απ την αλλη τι τους δωσεις 10ρικο χαρτονομισμα,τι 5 διευρα,δε βλεπω που θα τους χαλουσε.... :hmm:
Τα χρειαζονται αλλωστε για κατι τσιγαρα,κατι καφεδες κτλ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.861
Πόντοι
2.606
Σε λίγο θα πηγαίνουν οι του δημοσίου με IOY

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
redman Εβραιος ηταν?
Τεσπα το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω. Ναχω ενα καποιο ποσο σε 2Ε, 1Ε κερματα και τα υπολοιπα σε δεκαρες!

Να πω καπου εδω πως μπηκα με εκπτωση και πως μερος τον χρηματων ήταν λιρες αγγλίας SmileSmileSmile ... υστερα απο τηλ που πηρε η υπηρεσια για την χρηση των λιρων, μπηκα μεσα στο δωματιο  :kneel:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656

τυπε τα ριχνεις τα κερματα μεσα στο μουνι της κοπελας οπως στα παλια ηλεκτρονικα παιχνιδια για να κανει το προγραμμα της    :grin:

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
το χω κανει δυο φορες!την μια φορα μαλιστα τα εδωσα στην ιδια την πουτανα γιατι βγηκε μονη της!!ηταν αρκετα 50λεπτα και λιγα 20 κ 10!!τα πηρε με κοιταξε με απορια κ μετα ηρθε για να τα δουλεψει! :orchestra:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυπε τα ριχνεις τα κερματα μεσα στο μουνι της κοπελας οπως στα παλια ηλεκτρονικα παιχνιδια για να κανει το προγραμμα της    :grin:
Στα ουφάδικα που έλεγε και ο Απόλυτος τύπε

00000028.jpg

hqdefault.jpg

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
επισης σε εκπτωσεις στα HM αγορασα μπεξερακι αξιας 2.9 ολα κερματα κ αρκετα χαλκινα.με κοιταγανε σαν εξωγηινο κ γω απολαμβανα τις στιγμες!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επισης σε εκπτωσεις στα HM αγορασα μπεξερακι αξιας 2.9 ολα κερματα κ αρκετα χαλκινα.με κοιταγανε σαν εξωγηινο κ γω απολαμβανα τις στιγμες!!
Ειδικά στο συγκεκριμένο κατάστημα τύπε όλες οι τιμές είναι 2,95 50,99 15,99  :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η σχέση των τσατσάδων με το χρήμα είναι περίεργη κάπως, ειρωνεύονται αν δεν περάσεις τονίζοντας ''πως για βόλτα είσαι, δεν έχεις χρήματα να πηδήξεις'', θίγοντας άμεσα τον εν δυνάμει πελάτη. Ορισμένες χρειάζονται τραμπούκισμα εκείνη την στιγμή δείχνοντας το οικονομικό σας πακέτο, σε μια τέτοια γαμιολα έκανα χουνέρι δείχνοντάς της δύο 50ευρα τα οποία κοίταζε σαν λουκουμάς.''Είναι για αλλού και όχι για σένα'' της είπα φεύγοντας, για βίζιτα ήταν αλλά είχα περάσει να ρίξω και ένα μανίκι πριν από πέριξ Φωκαίας και Φυλής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom