LOL Κυριακη, κοντη γιορτη!
Μου κατεβηκε τουτη ιδεα, το σκεφτηκα απο χθες!
Θα αρχισω να μαζευω τα κερματα απο τα κερδη του Στοιχηματος και οταν βγουν ενα δεκαρικο θα παω
Μεταξουργειο....
Ειμαι περιεργος αν φαω πορτα
Βάλε μια ψηφοφορία τύπε... Σεβασμός στον μύστη Κόμπρα που το παραδέχτηκε για τα κέρματα.
ντρέπονται να τα γράψουν έστω και ανώνυμα, μπας και το Λιμενικό τους συλλάβει.. Οι σεμνότυφοι.
Λάρισα, πριν 3 χρόνια, έχω περιδρομιάσει μέσα στην πόλη, και το χορτάτο αρκούδι ήταν έτοιμο να χορέψει. Όμως έχοντας βγει εκτός πόλης και με κανένα ΑΤΜ κοντά, και ήδη έχοντας κάνει την σπατάλη μου, βλέπω ότι έχω το 20ρικο, αλλά το λοιπό ποσό (μια μικρή αμφιβολία έχω αν ήταν πράγματι 25€ η ταρίφα) το συγκέντρωνα μόνο σε κέρματα 1 & 2 € και σε 50λεπτα και 10λεπτα, και, σε 5λεπτα.
Η τσατσά που φαίνονταν ότι στα νιάτα της ήταν παλιά αρχοντόμουνο, ψηλή (δεν ξέρω ποιος/α θα τα πρωτοδιαβάσει αυτά, ο Picker, η τότε τσατσά, ο Βλώκεμορτ; αλλά στα'ρχίδια μου) μου απαντάει με ένα "γιατί όχι;" στην ερώτησή μου αν δέχεται κέρματα. Μόλις όμως είδε τα 5λεπτα είπε "όχι τα χάλκινα." (...) :- οπότε κατά τύχη είχα ένα 'χρυσαφί' 20λεπτο σε κάποιο ντουλαπάκι στο αυτοκίνητο και μου έδωσε ρέστα 'χάλκινα' τα οποία δεν τα δέχονταν η ίδια...
Μπήκα, γάμησα, έφυγα.