alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
εδω βρισκεται ο καλος ο παιχτης.αυτος που θα ξεχωρισει απο τους αλλους.που δεν θα ειναι μονο ενα πορτοφολι με πουτσα στα ματια της αλλα κατι παραπανω.τωρα αν γαμιεται με αλλους χεστηκαμε.δεν χρειαζεται να εχουμε τετοιες ανασφαλειες οταν ειμαστε σιγουροι για τον εαυτο μας.ξερουμε οτι εμεις τις εχουμε γαμησει το μυαλο ενω οι αλλοι μονο την τρυπα
Λυπάμαι φίλε μου αλλά έχω διαφορετική άποψη.Δεν περιμένω να με δει με διαφορετικά μάτια η πουτάνα από ότι όλες τις υπόλοιπες πούτσες που μπαίνουν εκεί μέσα και κυρίως δε θα το επιδιώξω.Δε θεωρώ τις πουτάνες ως πολύ σπουδαία άτομα των οποίων αξίζει να κερδίσω τη φιλία, το σεβασμό και ίσως και την αγάπη τους.Αρνούμαι να καταναλώσω χρήμα, χρόνο και ενέργεια για ένα τέτοιο στόχο.Για μένα όπως δε με ενδιαφέρει να με εκτιμά ο σερβιτόρος που μου σερβίρει τον καφέ μου έτσι δε με ενδιαφέρει και η πουτάνα.Απλά αγοράζω τις υπηρεσίες τους.
Προφανώς και δεν απαξιώνω ούτε το σερβιτόρο ούτε την κοπέλα που κάνει μια δουλειά και θα είμαι απέναντί της ευγενής, καθαρός και με καλή διάθεση.Δε θα καθίσω όμως να ακούσω για τον πόλεμο στην Ουκρανία ούτε για την οικογένειά της που ξεσπιτώθηκε, ούτε για το αν ο προηγούμενος είχε να αλλάξει κάλτσες από το 1940.Εκεί πηγα για να γαμήσω και να περάσω καλά.Αν δε μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά να κάτσει σπίτι της.Διαφορετικά να μην πληρώνω για το χρόνο της κυριας αλλά να βγούμε έξω για καφέ.