Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 573
- Πόντοι
- 20
Πείτε εμπειριες αν έχει κανείς, ή έστω και φυδια.. Κυριακή ειναι
Γύρω γύρω Κυριακή και στη μέση πάλι Κυριακήόλη τη μέρα Κυριακή, όοοολη τη μέρα Κυριακή
θα ανεβασει κανεις φωτογραφια;
Ναι υπάρχουν, είναι βιολογικά δυνατό,οι περισσότεροι είναι με γυναικες στην όψη ,με αναπτυγμένα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα αλλά έχουν και πεος ,συνήθως λειτουργικό αλλά όχι παραγωγικό. Οι πιθανότητες είναι 1/100.000. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις βέβαια.Υπαρχουν ερμαφροδιτοι ανθρωποι, ειναι βιολογικα δυνατο κατι τετοιο;
1 στις 100 χιλιαδες;Αρα στατιστικα στην Ελλαδα εχουμε 100 τετοια ατομα;Ναι υπάρχουν, είναι βιολογικά δυνατό,οι περισσότεροι είναι με γυναικες στην όψη ,με αναπτυγμένα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα αλλά έχουν και πεος ,συνήθως λειτουργικό αλλά όχι παραγωγικό. Οι πιθανότητες είναι 1/100.000. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις βέβαια.
Ναι αλλά δεν σημαίνει ότι απαραίτητα έχουν την μορφή αυτή.. υπάρχουν πάρα πάρα πολλά είδη ερμαφροδιτισμου , το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που ανέβασα στις φωτό1 στις 100 χιλιαδες;Αρα στατιστικα στην Ελλαδα εχουμε 100 τετοια ατομα;
Χάρηκες τύπε μου;1 στις 100 χιλιαδες;Αρα στατιστικα στην Ελλαδα εχουμε 100 τετοια ατομα;
ουτε χαρηκα ουτε λυπηθηκα ψηλε μουΧάρηκες τύπε μου;
εχεις ινστα της ή φβ;1996.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΣΙΑΚΟΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ.ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΜΕ ΑΔΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΥΗΚΑΜΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΗΣΜΑ.ΔΕΝ ΕΔΙΧΝΕ ΚΑΤΙ.ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΝΗ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΩΡΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.ΝΟΜΙΖΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΚΟΨΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ.ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΑΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.