Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Η μονη τσατσα που εχω δει να λεει ειναι μια μελαχροινη κοντη στη Φυλης γυρω στα 40, 71 το νουμερο νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος, Ελληνιδα που παραμυθιαζει το κοσμο για την ποιοτητα των κοριτσιων. Ανεβαινεις κατι σκαλες. Εχει και ενα καμπριο, Renault νομιζω.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Είχα δεί και εγώ μια αξιογάμητη στο φυλής 135 (νομίζω). Ψηλή, λεπτή με βυζάρες και προστυχοφατσα. Όχι πολύ μεγάλη, γύρω στα 40. Πάντως μου άρεσε περισσότερο απο την κοπέλα του μαγαζιού...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κάποτε παλιά... (ούτε θυμάμαι με ποιά και που) !!!
Πάντως όταν δω κάποια που να μου αρέσει... ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΩ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ κι αν μου κάτσει... ;)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Παλιά, 1996-99, στο Κεφαλληνίας 99 (στούντιο με 10+ ανα βάρδια) είχε κάτι 40άρες υπεύθυνες. Μία είχε μπεί στο δωμάτιο να μου πεί να πάρω μία άλλη κοπέλλα γιατί αυτή που περίμενα δεν κατάλαβε καλά και τελικά δεν δίνει κώλο. Ήμουν με την τσαπού ξωέ και την κυνήγαγα για πλάκα λέγοντας ότι εσύ κάνεις μόνο κλπ. Πλάκα πλάκα μου την έπαιξε λίγο και της την ακούμπαγα, κοκκίνισε ολόκληρη και άν δεν την φώναζαν στο σαλόνι μάλλον θα την έπαιρνε την πίπα! Περριτό να σας πώ την ξεκόλιασα την εφεδρική που μου έστειλε έτσι όπως φτιάχτηκα!
Έτσι πήρα φόρα και κυνήγαγα και πείραζα και την άλλη τσατσα 40ρα της άλλης βάρδιας που έφτασε σε σημείο να με απειλεί ότι ξέρει τζούντο και θα αμυνόταν!

Καλά , που ήταν αυτό το θρέντ τόσο καιρό και δεν το είχα ξαναδεί;;;εεεεε;;;;
Μιλάμε rop ΕΓΡΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θα πρέπει να ξέρετε πως η τσατσά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κουβαλάει πιο πολλά νοσήματα απο την πουτάνα.

Κι αυτό γιατί η τσατσά δεν υποχρεόνεται να περνά απο εξετάσεις ιατρικές και είναι υπέυθυνη για την καθαριότητα του δωματίου στο μπουρδέλο.

Πιάνει χαρτιά με χύσια, σεντόνια με χύσια, σκατά, σάλια και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε....

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Πριν 6χρονια στη θεσ/νικη που είχα ανέβει για δουλειές  σε ένα σπίτι είχε μια νταρντάνα ανατολικια τσατσά με κάτι μπαλκόνια 6αρια η οποία είχε και πολύ ωραίο χαμόγελο σέξι καυλιάρικο και με τη ρώσικη προφορά της σε καύλωνε .όταν βγήκαν τα κορίτσια είχε δυο στο σαλόνι δεν μου έκανε κλικ για καμία παρόλο που ήταν ωραίες κοπέλες ρωσίδες .όταν πήγα να βγω με σταμάτησε και άρχισε να με ρωτάει γιατί δεν περνούσα και τι έψαχνα άρχισα και εγώ να χαϊδεύω τις βυζαρες της και της είπα ότι αυτή με καύλωνε κλείσαμε ραντεβού μετά τη βάρδια πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και έγινε χαμός μετά από καιρό που ξανανέβηκα θεσ/νικη τη βρήκα να δουλεύει κανονικά φαίνεται τις καλάρεσε η ιδέα και μάλλον θα της κάνανε πολλοί την ίδια πρόταση και βγήκε στη δουλειά κανονικά .για κανένα 1,5 χρόνο όποτε ανέβαινα την έπαιρνα τηλέφωνο και πήγαινα σπίτι της μετά όμως εξαφανίστηκε

WALKER

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μιλάμε για 89-90 κλασσικά φυλής ξανθο 45+ μου έκλεισε ματάκι και την θώπευσα  δεν πήδηξα με την μια μου τον πήρε πίπα στην αναμονή δίπλα απο το κουζινάκι τελείωσα στο 3λεπτο καθώς  ήμουν και στα ντουζένια μου λίγο πρίν σκάσει ο νταβάς ο λεκανατζής ...απο τότε δεν ξανα  έτυχε

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μια φορά και ένα καιρό πριν από 18 χρόνια  περίπου   ήταν  οι  εποχές που κάθε  βράδι κλέβαμε το αμάξι του πατέρα μας  ήμασταν μια παρειτσα από 3-4 πότε ο ένας την άλλη νύχτα ο άλλος και πηγαίναμε μπουρ/τσάρκα .εκείνες τις εποχές να θυμίσω πουθενά  αλλοδαποί και οι κοπέλες Έλληνιδες και  ποιο ζεστές .Όταν έβλεπαν ανήλικα λοιπόν , παίρνουμε και μερικές μπύρες και πίνοντας τες στον δρόμο φτάσαμε στην Ζήνωνος (top τότε ) παίρνοντας από Αχιλλέος άλλο (top) τότε
Μπαινοβγαίναμε στα φωτάκια ώσπου μπήκαμε σε ένα  που είχε ρε παιδιά έναν κόμματο μπουκιά και συχώριο .Ήμασταν τρεις και παραλίγο να πλακωθούμε ποιος θα πρώτο μπει .Χαμός η σάλα μπροστά σκοτεινή και μετά βίας ξεχώριζε η σηλουετα της τσατσας που όταν μας άκουσε να μονομαχούμε ηρθε και μας λέει ότι αν περιμένουμε λίγο , θα κλείσει και μετά θα μείνουμε οι πέντε μας να παίξουμε .Όντος μετά από Κανά μισαωρο έφυγε και ο τελευταίως και η τσατσα πήγε και κλείδωσε την πόρτα και έσβησε και το γλόμπο. ηρθε στην σάλα και λέει ,ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ στον  ένα φίλο μου θέλω να σε πάρω τώρα ,ούτε για λεφτά μίλησε ούτε τίποτα .Τους άλλους δυο μας τραβάει στο μέσα δωμάτιο η γκόμενα οπού γδυνόμαστε και οι δυο στα γρήγορα και αρχίζουμε σε ξέφρενους ρυθμούς τα ακροβατικά .και σε μια δόση που την έχουμε στην μέση και την βιδώνουμε ακούμε από μέσα σαματά και φασαρία αλλά στα τέτοια μας εμείς ,ώσπου σε μια δόση ακούμε Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΧΑΜΟΥΡΑ και σε χρόνο τετ εισβάλει ο άλλος φίλος στο δωμάτιο γυμνός με τα ρούχα στο χέρι και φωνάζει ΡΕ Μαλάκες ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ .Να μην τα πολυλογούμε πηδάμε από το κρεβάτι αρπάζουμε τα ρούχα και οπού φυγή φυγή  με  τον , την τσατσα από πίσω να φωνάζει ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ  ΑΛΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΙΑΣΤΕ τους. μιλάμε για γαμο τα γέλια να τρέχουμε στην ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ γυμνοί και με τα ρούχα στο χέρι μέχρι τις γραμμές  του τρένου που είχαμε αφήσει το αυτοκ/το .Από τα γέλια και την τρομάρα συνάμα φτάσαμε στο Χαϊδάκι και τελικά ντυθήκαμε εκεί .Αλλά μιλάμε για γαμό τα γέλια δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου αυτό το σκηνικό

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, όσοι λέτε οτι έχετε στριμώξει τσατσά, που τις βρίσκετε ???
Γιατί εγώ όσα χρόνια, όποτε κι αν έχω πάει σε μπουρδέλα πάντα κάτι άθλιες γιαγιάδες με γυαλιά, χοντρές πατσαβούρες με ποδιές ή ξερακιανούς βρωμόπουστες συναντάω  :rolleyes:

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
Στη Σουλτάνη στο στούντιο στο 2ο όροφο ήταν μια ψηλή μελαχροινή ρωσίδα μούναρος που λίγο καιρό μετά έκανε την τσατσά στην κουμουνδούρου. Επειδή την είχα τιμήσει δεόντως με θυμόταν και μου έκανε έξτρα περιποίηση..
Δεν είναι ακριβώς το θέμα του θρεντ, αλλά τεχνικά εμπίπτει σε αυτό

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μια φορά και ένα καιρό...
...δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου αυτό το σκηνικό

Tελικά όσο περνάνε τα χρόνια... κάτι τέτοια σκηνικά μας μένουν και θυμόμαστε...

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
μπορειτε να πειτε μερικα μπουρδελα-στουντιο που μπορει να παει καποιος με την τσατσα?τι ηλικια εχουν περιπου οι τσατσαδες?

έχω την εντύπωση πάντως ότι από το νόμο απαγορεύεται η τσατσά να είναι κάτω από 60-5 ή κάτι τέτοιο, για να μην εκδίδεται και αυτή

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έγω πάντως η ωραιότερη τσατσά που έχω δει ήταν στο Δροσωπούλου 97!! Μια Ρωσίδα μιλφ .... σκέτη φωτιά!!

mpampis53

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εχει μια πολι καλι τσατσα στι φιλισ που ειναι για πολα πιδιματα

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, όσοι λέτε οτι έχετε στριμώξει τσατσά, που τις βρίσκετε ???
Γιατί εγώ όσα χρόνια, όποτε κι αν έχω πάει σε μπουρδέλα πάντα κάτι άθλιες γιαγιάδες με γυαλιά, χοντρές πατσαβούρες με ποδιές ή ξερακιανούς βρωμόπουστες συναντάω  :rolleyes:
  έτσι είναι οι περισσότερες όπως λές.
άκου 2 περιπτώσεις:
παλιά στην Ιουλιανού σέ ένα υπόγειο, αργά, γδύνομαι περιμένοντας το κορίτσι, και μπαίνει μέσα ο τσάτσος, δήθεν για τα σεντόνια, οπότε πέφτει και μου τον βουτάει στο στόμα και έκανα αμμάν να τον σταματήσω, γιατί όπως και να το κάνεις η πίπα είναι πίπα. πάει αυτό.
στην αχαρνών, στο περιβόητο μπουρδέλο πάνω απο το βενζινάδικο, περνάω ένα βράδυ, στη ροή της τσάρκας, και βγαίνει ένα καλό, που όμως το είχα ξαναπάρει κι άλλες φορές και βαριόμουνα πάλι τα ίδια. χρέη τσατσάς έκανε μία 35άρα, μάλλον φίλη της. κάνω λοιπόν να φύγω μετά την παρουσίαση, (ήμουν ο μόνος επισκέπτης εκείνη την ώρα) και η 35άρα κάνει μία και σηκώνει μέχρι τη μέση το φόρεμά της, ένα μονοκόματο κόκκινο, και μου γυρίζει τον κώλο της.
Κώλο, πόσα? της λέω.
ρωτάει την πουτάνα, αν μπορεί να με πάρει, η άλλη της λέει οκ.
για κώλο πόσα να ζητήσω? την ξαναρωτάει?
τόσο, της λέει η άλλη.
λοιπόν τελικά ήτανε φαντασίωση, και το κατάλαβα μετά απο αυτό.
αυτά

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Όχι ποτέ! Είναι μια τσακπινογαλγαλιαρα στην Φυλής όχι πολύ μεγάλη!!! Αγαπημένη της ατάκα " Το καλύτερο στοματικό της Φυλής" Σίγουρα θα την έχετε πετύχει αρκετές φορές. Είναι στα κεντρικά. Θα ήθελα να της ρίξω ένα για την εμπειρεία!

Επισκέπτης
respect kayliari  chili!!! εισαι μεγας χιστις!!!!!ωραια εμπειρια φιλε μου!!!!!μπραβο σου!!

Επισκέπτης
οπος λεει και ο καυλιαρησ και φιλος μαριος(μαζι κανουμε τις τσαρκες) ειναι μια ωραια τσατσα οχι πολι μεγαλι εκει στιν φιλισ στα πολλα μπυρδελα!!!!!την πιτσιλαγα χαλαρα!!!!!καλα οσο για τιν ατακα τισ!!!!αχαχαχχααχαχ!πολι γελιο ι καυλιαρα!!!!αχ να τι χιναμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom