You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε πάει με τσατσά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 944
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μα μερικες τσατσες ειναι ΚΑΒΛΑ ρε
πριν απο 4 χρονια ειχα παει στην φυλής, σε ενα σπίτι που ειναι διπλα σε ενα γωνιακο βενζιναδικο, ειχε μια ωραια ψυλη κοπελα γυρω στα 22-25, και η τσατσα γυρω στα 25-26 ωραια κοπελα και αυτη. δεν της ειπα τιποτε με το που με ειδε μου λεει " περαστε κυριε".
παντος οι τσατσαδες κατα το 99% ειναι πολυ μεγαλες σε ηλικια, η μονη νεαρη τσατσα που εχω δει ειναι αυτη που ανεφερα.
παντος οι τσατσαδες κατα το 99% ειναι πολυ μεγαλες σε ηλικια, η μονη νεαρη τσατσα που εχω δει ειναι αυτη που ανεφερα.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Πριν 2-3 χρόνια στην Καλιφρονά (στο ημιυπόγειο). Πήγα πρωί-η πουτάνα ήταν μια άθλια γρια τραβέστω. Φαίνεται ότι πελάτης δεν πάταγε στο μαγαζί κί έτσι η καημένη η τσατσά (μια 45άρα στρουμπουλή και πορνόφατσα) προσπάθησε με υπονοούμενο να με κρατήσει. Καύλωσα και την ξέσκισα. Αναγκάστηκα να δώσω και 20 ευρώ στην τραβέστω για να το βουλώσει και να μη φωνάζει. Χαλάλι! Από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει σε μπουρδέλο.
Πριν 2-3 χρόνια στην Καλιφρονά (στο ημιυπόγειο). Πήγα πρωί-η πουτάνα ήταν μια άθλια γρια τραβέστω. Φαίνεται ότι πελάτης δεν πάταγε στο μαγαζί κί έτσι η καημένη η τσατσά (μια 45άρα στρουμπουλή και πορνόφατσα) προσπάθησε με υπονοούμενο να με κρατήσει. Καύλωσα και την ξέσκισα. Αναγκάστηκα να δώσω και 20 ευρώ στην τραβέστω για να το βουλώσει και να μη φωνάζει. Χαλάλι! Από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει σε μπουρδέλο.
εαν καταλαβα καλα σου ριχτηκε η τσατσα και την πηρες τσαμπα;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Όχι-της έδωσα κι αυτηνής ένα εικοσάρι-είπαμε χαλάλι!
IptamenosOllandos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν χρονια που καναμε τσαρκες με ενα φιλαρακι θυμαμαι ειχε φαει χοντρο κολλημα να το καταφερει αυτο..
Θυμαμαι εδινα χοντρα στην τσατσα και πηγαινε στο δωματιο και τον τρομπαρε για να μπει η τσατσα να του δςσει τα ρεστα να τον δει καγκελο μπας και κατσει κανα σκηνικο..χαχαχαχαχα
απιστευτες εποχες..
Θυμαμαι εδινα χοντρα στην τσατσα και πηγαινε στο δωματιο και τον τρομπαρε για να μπει η τσατσα να του δςσει τα ρεστα να τον δει καγκελο μπας και κατσει κανα σκηνικο..χαχαχαχαχα
απιστευτες εποχες..
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παλιά, 1996-99, στο Κεφαλληνίας 99 (στούντιο με 10+ ανα βάρδια) είχε κάτι 40άρες υπεύθυνες. Μία είχε μπεί στο δωμάτιο να μου πεί να πάρω μία άλλη κοπέλλα γιατί αυτή που περίμενα δεν κατάλαβε καλά και τελικά δεν δίνει κώλο. Ήμουν με την τσαπού ξωέ και την κυνήγαγα για πλάκα λέγοντας ότι εσύ κάνεις μόνο κλπ. Πλάκα πλάκα μου την έπαιξε λίγο και της την ακούμπαγα, κοκκίνισε ολόκληρη και άν δεν την φώναζαν στο σαλόνι μάλλον θα την έπαιρνε την πίπα! Περριτό να σας πώ την ξεκόλιασα την εφεδρική που μου έστειλε έτσι όπως φτιάχτηκα!
Έτσι πήρα φόρα και κυνήγαγα και πείραζα και την άλλη τσατσα 40ρα της άλλης βάρδιας που έφτασε σε σημείο να με απειλεί ότι ξέρει τζούντο και θα αμυνόταν!
Όποιον βρείς δλδ;
οχι δεν εχω παει με τσατσα.
Με τσατσάρα?
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορειτε να πειτε μερικα μπουρδελα-στουντιο που μπορει να παει καποιος με την τσατσα?τι ηλικια εχουν περιπου οι τσατσαδες?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απο 40-85
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σοβαρα ποσο ειναι περιπου?σοβαρα ε!σε ποια στουντιο-μπουρδελα μπορει να παρει κανεις την τσατσα?πειτε οποια ξερετε...sos!!!
τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, βεβαια , μα αν γουσταρεις ψιλογεροντια εχει παρει το ματι μου μερικες (ψιλοτελειωμενες, για να πω την αληθεια) εκει στο Δημαρχειο απο πισω που ειναι & οι μαυρουκλες.σοβαρα ποσο ειναι περιπου?σοβαρα ε!σε ποια στουντιο-μπουρδελα μπορει να παρει κανεις την τσατσα?πειτε οποια ξερετε...sos!!!
bourdeliaris79
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια η μαρια η γνωστη,στο κολοκυνθους δουλευει συνηθως,βραδυνη,εκτελει χρεη τσατσας αλλα σου καθετε,με 20 ε ενοειτε,γυρω στα 50 πολυ χοντρη με μασελα,α αν φτυνει η βηχει μην σας κανει εντυπωση,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....γιατρε μου εγω που δε νομιζω να μου κανει κουκου, λες να ειμαι γκε'ι' ?
Θα σου πρότεινα το σπίτι Αγκύρας 12 & Αχαρνών, πρωινή βάρδια τις καθημερινές δουλεύει η Αγάπη, αλλά αξίζει να ρίξεις και μιά ματιά στον τσάτσο. Είναι όλα τα λεφτά !!! Αν τα "βρείτε" τώρα, είναι άλλο θέμα...σοβαρα ποσο ειναι περιπου?σοβαρα ε!σε ποια στουντιο-μπουρδελα μπορει να παρει κανεις την τσατσα?πειτε οποια ξερετε...sos!!!
Επίσης τα απογεύματα στο ίδιο μέρος έχει μιά 45-50 νταρντάνα τσατσά Ανατολικιά, η οποία μάλλον στα νιάτα της πρέπει να ήτανε της δουλειάς.
Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν τις τα ρίξεις. Πάντως οι περισσότερες είναι από ναυάγια και βάλε
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τσατσά ακουγετεενδιαφερον.... θα με ενδιεφερε!!!!!
Δέ λυπάσαι τα νιάτα σου;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K