Επισκέπτης
Τη μελαχροινή λέτε.Λέγεται Εύα.Έχει κι ένα σαμπανιζέ megane cabrio!Την είχα πετύχει μια μέρα στα διόδια!!!
Εγω μια μερα εκανα προταση στην τυπισσα στο μασσατζιδικο στην Ποσειδωνος (αφου βεβαια απογοητευτικα απο το εμπορευμα εκεινη την ημερα, ελειπαν σχεδον ολες οι καλες). Ειχε βρεμενο, λουσμενο μαλλι και ενα απιθανο κοραλι χρωμα στα νυχια των ποδιών της και καύλωσα. Το αντιμετωπισε ψυχραιμα, μαλλον κολακευτηκε, και ευγενικα ειπε οτι δεν κανει αυτη τη δουλιά.
Στη ποσειδώνος που ειναι αυτο το μαγαζί?
Δεν το εχω ξανακούσει Μπορείς να δώσεις πληροφορίες?
Παίδες, μπορει κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί τι κοθδούνι χτυπάς στην Ποσειδώνος. Πήγα σα μαλάκας κι έψαχνα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. ( Με μύνημα)
Nαι, μαλλον καταλαβα κι εγω για ποια τσατσα μιλατε. Μονο που με εχει μπερδεψει το "κοκκινο μαλλι" που ειπε καποιος. Αυτη που φανταζομαι εγω εχει σκουρο μαλλι, παντως σιγουρα ξεχωριζει.
Οσο για τη Μια απο την Ουγγαρια, την εχω παρει μια φορα σε καποιο απο τα τελευταια "σπιτια" στη Φυλης, που ειναι πανω απο την Κοδριγκτωνος. Ομορφη, αλλα γενικα ψιλοξενερωτη. Εχει ενα τατουαζ στην πλατη που γραφει "Roger". Tην ειχα ρωτησει ποιος ειναι αυτος, απαντηση δεν ειχα παρει...
Παλιότερα, 1997-8, δεν θυμάμαι ακριβώς σε ένα στούντιο - διαμέρισμα στην Βουλιαγμένης απέναντι από την α΄ είσοδο της Ηλιούπολης (μιλάμε βέβαια για τη χρυσή εποχή του στούντιο και όχι τα σημερινά χάλια). Μία κοπέλα περίπου 30 από το Καζακστάν, νοσοκόμα στον τόπο της. Μου φέρνει δύο τρεις μικρές κούκλες να δω και μου λέει ποιά θες ; Και γω της λέω εσένα. Με πάει στο δωμάτιο και ακόμη το θυμάμαι είχε κολλήσει επάνω μου όλη (αυτή από πάνω) και μου έλεγε πιο βαθιά κρατώντας με από τους ώμους και σπρώχνοντας με μέσα. Τι ct και μαλακίες, απίστευτη εποχή.