trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Με τσατσάρα όπως λέει και ένας φίλος....
Εγώ πρίν από αρκετά χρόνια έχω πάρει αφεντικίνα μασσατζίδικου... Πιτσι Πίτσι τα κατάφερα... Μουνάρα κοκκινομάλλα.. ( οι παλιοί ίσως τη θυμούνται. Δεν λέω ποιά είναι γιατι τόχει ακόμη το μαγαζί και δεν θέλω να την εκθέσω). Την πέτυχα μάλλον κατα τύχη την ώρα πού άνοιγε το μαγαζί. Οι άλλες δεν είχαν έρθει ακόμη. Σκέτη φωτιά. Όλη μέρα να βλέπει τις άλλες να γαμιούνται και να κυκλοφορούν ημίγυμνες λύγισε από την καύλα. Εκτοτε την πήρα κανά δυό φορές ακόμη κυρίως σάββατα απογεύματα μρτά το κλείσιμο Πήγιανα τάχα τελευταία στιγμή.
Έχει τύχει σε κανένα να πάει με την τσατσά του σπιτιού?
Αν ναι που παίζει καμιά τέτοια φάση?
[/quΕλεος ρε συναγωνιστή!Έχει τύχει σε κανένα να πάει με την τσατσά του σπιτιού?
Αν ναι που παίζει καμιά τέτοια φάση?
Σιγά μην παω και με την.....
ε τωρα γιατι μας ξενερωσες ρε γκομενιε?καλα την ειχαμε βρει.Ελεος ρε συναγωνιστή!
Σιγά μην παω και με την.....
Θα πρέπει να ξέρετε πως η τσατσά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κουβαλάει πιο πολλά νοσήματα απο την πουτάνα.
Κι αυτό γιατί η τσατσά δεν υποχρεόνεται να περνά απο εξετάσεις ιατρικές και είναι υπέυθυνη για την καθαριότητα του δωματίου στο μπουρδέλο.
Πιάνει χαρτιά με χύσια, σεντόνια με χύσια, σκατά, σάλια και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε....
Και είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όλοι οι νόμοι τηρούνται ευλαβικά...συμφωνα με το καινουριο νομο ακομα και το υπαλληλικο προσωπικο των οικων ανοχης
περναει και απο γιατρους!!!!
Μάγκες ΣΥΡΜΑ! Πέτυχα σήμερα στο Περγάμου 27 μια τσατσά απίστευτο τούμπανο!!! Ρε τι βυζάρες ήταν αυτές;
Έπαθα πλάκα! Ξέρετε κλασική Ρωσιδοτέτοια, νταρντάνα, γλυκό προσωπάκι και κάτι κανόνια ρε παίδες!
Φόραγε ένα κολλητό και ήταν έτοιμα να εκτοξευτούν! :o
Μπας και ήταν η ιδέα μου; Μπας και το ψωλόκρυο με αποβλάκωσε;
Τεσπα ήθελα να της πετάξω καμιά σπόντα, αφού η τάνα ήταν για τα μπάζα ούτως ή άλλως, αλλά κώλωσα...
Ξέρει κανείς τίποτα; Έπαθα λαλά λέμε!
Η εύα είναι .Εγώ θέλω να γαμήσω την Τσατσά του Φυλής 69Α, το αποπάνου με την σιδερένια σκάλα. Μια μελαχρινή γύρω στα 40 με σφιχτό σχετικά σώμα με ίσιο μαλλι και λιγδιάρικη φάτσα, αυτή μωρέ που ρίχνει τρελό ψηστήρι στους πελάτες. Ξέρετε πως την λένε ?