Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πριν μερικά (5-6) χρόνια, υπήρχε ένα στουντιάκι στη Χίου, στο Ν.Κόσμο. Δούλευε μια ξανθιά γύρω στα 20 με τσατσά μια 35άρα. ΄Οταν πήγα για πρώτη φορά, μου είπε το πρόγραμμα της κοπέλας και όταν με είδε λίγο ξενερωμένο, (το πουτανάκι μου φαινόταν λίγο άχαρο για τα γούστα μου), μου είπε: Ξέρεις, μπορείς να πάρεις κι εμένα! Της είπα ότι θα πάρω τη μικρή, πλήρωσα και ήρθε μαζί μου στο δωμάτιο για να αλλάξει σεντόνι. Όπως έσκυψε, μου άρεσε πολύ όπως διαγραφότανε ο κώλος της με τη στενή φούστα και της είπα ότι τελικά προτιμάω αυτή. Γέλασε, πήγε μέσα, είπε στο πουτανάκι να μην έρθει και ήρθε αυτή στη θέση της. Ωραίο γαμήσι, με συμμετοχή, με σχόλια του στυλ: Τι ωραίο κανόνι είναι αυτό, το θέλω μέσα μου κλπ. Φυσικά ξαναπήγα στο στουντιάκι κι έπερνα μόνο αυτή. Κάποια στιγμή έκλεισε το μαγαζί και δεν την ξαναείδα. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτή? Θα ήθελα να την ξαναδώ.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Δεν έχω πάει με τσατσά, δεν έχω πάει σε "σπίτι", αποφεύγω να πηγαίνω με local call girls για δικούς μου λόγους και πάω σχεδόν μόνο με CT...Σε μια από τις σπάνιες "συναλλαγές" μου με ένα όμορφο ρωσάκι μέσα στο 2007 (φέτος δηλαδή) τοπικού γραφείου μου άρχισε τα όνειρά της...και μεταξύ άλλων μου ανάφερε ότι θέλει να αναλάβει κάποια στιγμή την ... ηγεσία ενός γραφείου σαν αυτό που δούλευε η ίδια...Εκκολαπτόμενη "τσατσά"...? Αν ναι τότε πρόλαβα πριν γίνει διάσημη,...!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Το 2003 στην Καλλιδρομίου στο υπόγειο. Έφερνε όλο τραβέλια και μου την είχε δώσει. Βρήκα μια τσατσά γύρω στα 45 μελαχρινή στρουμπουλούλα. Καύλωσα. Στο μαγαζί δεν πατούσε ούτε μύγα. Της το πρότεινα και δέχτηκε. Έδωσα και 20 ευρώ στο τραβέλι να μή φωνάζει.Από τα απολαυστικότερα γαμήσια που έχω κάνει.Αργότερα την ξαναπέτυχα, αλλά έκανε πως δε με θυμόταν. Αρνήθηκε 2 φορές...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
που εχει στουντιο στην σουλτανη?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ πρίν από αρκετά χρόνια έχω πάρει αφεντικίνα μασσατζίδικου... Πιτσι Πίτσι τα κατάφερα... Μουνάρα κοκκινομάλλα. με ωραία πράσινα μάτια. ( Οι παλιοί ίσως τη θυμούνται. Δεν λέω ποιά είναι γιατι τόχει ακόμη το μαγαζί και δεν θέλω να την εκθέσω). Την πέτυχα μάλλον κατα τύχη την ώρα πού άνοιγε το μαγαζί. Οι άλλες δεν είχαν έρθει ακόμη. Σκέτη φωτιά. Όλη μέρα να βλέπει τις άλλες να γαμιούνται και να κυκλοφορούν ημίγυμνες λύγισε από την καύλα. Εκτοτε την πήρα κανά δυό φορές ακόμη. Κυρίως Σάββατα απογεύματα μετά το κλείσιμο. Πήγαινα τάχα τελευταία στιγμή.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ πρίν από αρκετά χρόνια έχω πάρει αφεντικίνα μασσατζίδικου... Πιτσι Πίτσι τα κατάφερα... Μουνάρα κοκκινομάλλα.. ( οι παλιοί ίσως τη θυμούνται. Δεν λέω ποιά είναι γιατι τόχει ακόμη το μαγαζί και δεν θέλω να την εκθέσω). Την πέτυχα μάλλον κατα τύχη την ώρα πού άνοιγε το μαγαζί. Οι άλλες δεν είχαν έρθει ακόμη.   Σκέτη φωτιά. Όλη μέρα να βλέπει τις άλλες να γαμιούνται και να κυκλοφορούν ημίγυμνες λύγισε από την καύλα. Εκτοτε την πήρα κανά δυό φορές ακόμη κυρίως σάββατα απογεύματα μρτά το κλείσιμο Πήγιανα τάχα τελευταία στιγμή.

Μας καύλωσες, συνάδελφε, μεσημεριάτικα...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δεν εχω παει αλλα δεν θ ελεγα οχι αν ηταν πιο νεα.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Έχει τύχει σε κανένα να πάει με την τσατσά του σπιτιού?
Αν ναι που παίζει καμιά τέτοια φάση?
[/qu
Έχει τύχει σε κανένα να πάει με την τσατσά του σπιτιού?
Αν ναι που παίζει καμιά τέτοια φάση?
Ελεος ρε συναγωνιστή!
Σιγά μην παω και με την.....

Συνημμένα

• 180px-Aleka_Papariga.jpg
    180px-Aleka_Papariga.jpg
    7,4 KB · Εμφανίσεις: 58

ΠΑΙΧΤΗS

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα πρέπει να ξέρετε πως η τσατσά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κουβαλάει πιο πολλά νοσήματα απο την πουτάνα.

Κι αυτό γιατί η τσατσά δεν υποχρεόνεται να περνά απο εξετάσεις ιατρικές και είναι υπέυθυνη για την καθαριότητα του δωματίου στο μπουρδέλο.

Πιάνει χαρτιά με χύσια, σεντόνια με χύσια, σκατά, σάλια και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε....

κανεις λαθος φιλε!συμφωνα με το καινουριο νομο ακομα και το υπαλληλικο προσωπικο των οικων ανοχης
περναει και απο γιατρους!!!!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
συμφωνα με το καινουριο νομο ακομα και το υπαλληλικο προσωπικο των οικων ανοχης
περναει και απο γιατρους!!!!
Και είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όλοι οι νόμοι τηρούνται ευλαβικά... :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μάγκες ΣΥΡΜΑ! Πέτυχα σήμερα στο Περγάμου 27 μια τσατσά απίστευτο τούμπανο!!! Ρε τι βυζάρες ήταν αυτές; :boobies:
Έπαθα πλάκα! Ξέρετε κλασική Ρωσιδοτέτοια, νταρντάνα, γλυκό προσωπάκι και κάτι κανόνια ρε παίδες! :cum:
Φόραγε ένα κολλητό και ήταν έτοιμα να εκτοξευτούν! :o
Μπας και ήταν η ιδέα μου; Μπας και το ψωλόκρυο με αποβλάκωσε; :think:
Τεσπα ήθελα να της πετάξω καμιά σπόντα, αφού η τάνα ήταν για τα μπάζα ούτως ή άλλως, αλλά κώλωσα... :headbang: :jerking:
Ξέρει κανείς τίποτα; Έπαθα λαλά λέμε! :P

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Μάγκες ΣΥΡΜΑ! Πέτυχα σήμερα στο Περγάμου 27 μια τσατσά απίστευτο τούμπανο!!! Ρε τι βυζάρες ήταν αυτές; :boobies:
Έπαθα πλάκα! Ξέρετε κλασική Ρωσιδοτέτοια, νταρντάνα, γλυκό προσωπάκι και κάτι κανόνια ρε παίδες! :cum:
Φόραγε ένα κολλητό και ήταν έτοιμα να εκτοξευτούν! :o
Μπας και ήταν η ιδέα μου; Μπας και το ψωλόκρυο με αποβλάκωσε; :think:
Τεσπα ήθελα να της πετάξω καμιά σπόντα, αφού η τάνα ήταν για τα μπάζα ούτως ή άλλως, αλλά κώλωσα... :headbang: :jerking:
Ξέρει κανείς τίποτα; Έπαθα λαλά λέμε! :P

A πουστράκο ήσουν Περγάμου για τσάρκα σήμερα; Τι ώρα καυλιάρη βυζο;  :think: :think:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
παιζει καμια καλη τσατσα αυτη την εποχη και αν ναι που? θα ηθελα να γαμησω καμια

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Αυτη την εποχη γαμαμε με τον κολητο τον Αρη μια απο την Καλιθεα
ετων 54 γαμω τα γαμησακια δεν λεη απο ομορφια πολλα
αλλα εχει γαμω τα στησηματα........... και οι δυο ψωλες μαζι.

Επισκέπτης
εμενα μου αρεσει μια που δουλετυει σε αυτο με τους δυο οροφους που εχει μια σκαλα μεσα ξυλινη και στο κατω δουλευει ενας πουστοτσατσος με μαυρα μαλλια κοτσιδα,αυτη εχει μαυρα μαλλια επισης και ειναι λεοτη γυρω στα 40 ποια ειναι?στη φυλης αλλα δε θυμαμαι αριθμο

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μάλλον αναφέρεσαι στη γνωστή Ευα στόχο πολλών μπουρδελιάρηδων εδώ μέσα....καλό καυλί πάντως!

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Εγώ θέλω να γαμήσω την Τσατσά του Φυλής 69Α, το αποπάνου με την σιδερένια σκάλα.  :smitten: Μια μελαχρινή γύρω στα 40 με σφιχτό σχετικά σώμα με ίσιο μαλλι και λιγδιάρικη φάτσα, αυτή μωρέ που ρίχνει τρελό ψηστήρι στους πελάτες. Ξέρετε πως την λένε ?  :huh:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Εγώ θέλω να γαμήσω την Τσατσά του Φυλής 69Α, το αποπάνου με την σιδερένια σκάλα.  :smitten: Μια μελαχρινή γύρω στα 40 με σφιχτό σχετικά σώμα με ίσιο μαλλι και λιγδιάρικη φάτσα, αυτή μωρέ που ρίχνει τρελό ψηστήρι στους πελάτες. Ξέρετε πως την λένε ?   :huh:
Η εύα είναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom