Νέα

Έχετε πάει με τσατσά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavkotsop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μου την έπεφτε το 2002 ο πούστης ο χοντρός καράφλας που δούλευε υπηρεσία με την Αλεξάνδρα (κάθετη φυλής δεν ενθυμούμαι όνομα δρόμου), ο οποίος στο προλόγισμα της νεαράς ρωσίδας έλεγε:

Η Αλεξάνδρα είναι παιδιά, σφιχτό και δυνατό κορμί, όλες οι στάσεις...

Μπαίνω στο δωμάτιο, ετοιμάζομαι και ανοίγει η πόρτα...δεν είναι η Αλεξάνδρα, αλλά ο ΜπάρμπαΜητρούσης. Του λέω τι θες εδώ; Μου λέει σου έφερα τα ρέστα, -ποια ρέστα ρε μάστορα, αφού στα έδωσα εντάξει, -...''τα άλλα ρέστα'' μου λέει, - οπότε του λέω ότι μεγάλε δεν παίζει τέτοιο πούστικο τρυκ, είμαι στρ8 κι αν γεννιόμουνα γυναίκα πάλι λεσβία θα γινόμουνα, -καλά άσε με να σου πιάσω λίγο ταρχίδια (?!) -ρε πάρε πόδι, και στείλε μου τη να γαμήσω

τεσπά, απογοητεύτηκε μέσα στο χαμόγελο. Δε μουχει ξανατύχει τέτοια μαλακία.

Πάντως επί του θέματος έχω κάνα δυο τσατσάδες που πραγματικά θα ήθελα να τις έχω κάτω ΜΟΝΟ ΚΩΛΟ αποκλειστικά για σοδομισμό να σκούζουν και θα τις έβαζα να λένε και το προλογιστικό ποιηματάκι τους αργά όπως τον τρώνε.

να του ζήταγες τα λευτά πίσω!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τσατσολάγνοι σας έχω πουλέν τρομερό. :lheel:
Φυλής 84 στο ρετιρέ (την πέτυχα και Φωκαίας 25 μεταμεσονύχτια).
Βύζους κανόνια, φάτσα σκυλίσια, ζουμερή κωλάθρα και σέξι μπυροκοίλι.
Να μη το δίνει γαμώ την καταδίκη μου!!! :tickedoff:
Αλλά δεν ξέρω σα να παίζει το μάτι της...
Ποιό κομμάντο θα κάνει την αναγνώριση; :coffee:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Τσατσολάγνοι σας έχω πουλέν τρομερό. :lheel:
Φυλής 84 στο ρετιρέ (την πέτυχα και Φωκαίας 25 μεταμεσονύχτια).
Βύζους κανόνια, φάτσα σκυλίσια, ζουμερή κωλάθρα και σέξι μπυροκοίλι.
Να μη το δίνει γαμώ την καταδίκη μου!!! :tickedoff:
Αλλά δεν ξέρω σα να παίζει το μάτι της...
Ποιό κομμάντο θα κάνει την αναγνώριση; :coffee:

Εγώ, εγώ! Σε ποια βάρδια την πέτυχες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές θέλω να σας ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο, εκείνο το μπουρδελάκι στη Λιοσίων που έβγαινε η γραφική η γριά τσατσά στο μπαλκόνι & αγνάντευε έχει κλείσει; Ξέρετε ποιο λέω, εκείνο που κινδύνευες απ' τη γριά αν έκανες το λάθος & έμπαινες μέσα & (προφανώς) σηκωνόσουν να φύγεις... Νομίζω πέρασα σήμερα & το είδα κλειστό. Έκλεισε αυτό το ιστορικό ίδρυμα;

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αν λες το γωνιακό με την καφέ σιδερένια πόρτα , ναι !

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Αν λες το γωνιακό με την καφέ σιδερένια πόρτα , ναι !

Ναι το ίδιο πρέπει να λέμε. Είδα έξω απ' τη σφραγισμένη πόρτα σημείωμα "Έκλεισε απ' το δήμο" ή κάτι τέτοιο, νομίζω αυτό ήταν...

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
δεν ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση αλλα παλια που ειχα φραγγα προτιμουσα κοπελες απο αγγελιες να ερχοντε σπιτι μου.πριν το 2000 επαιρνα 1 την εβδομαδα συνηθως,βλεπω μια αγγελια που η κοπελα εκανε ανατολιτικες σπεσιαλιτε,ρωταω την κυρια στο τηλεφωνο αν δινει κολο και εκεινη με ρωταει για το μεγεθος μου!μου λεει μετα πως η κοπελα δεν δινει αλλα μονο σε μικροτερα μεγεθη και μου αφηνει υπονοουμενα πως δεν ξερει τι χανει και πως ειναι λαθος να χανεις γαμισια και λεφτα.κανουμε τις περιγραφες πως ειμαστε ο ενας στον αλλον και δινουμε ραντεβου σε γαμοτελ(μονο αυτο πληρωσα)στις 06 00 που σχολαγε.αυτη ηταν 45αρα με καβλοφατσα και περασα ζαχαρη.μου εκανε ολα τα γουστα.το μονο κακο πως δεν την ξαναβρηκα στο τηλεφωνο της αγγελιας η καπου αλλου.μου ειχε πει βεβαια πως ηταν παντρεμενη και πως εκανε την τηλεφονητρια κρυφα οταν δουλευε ο αντρας της...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναι πετυχα μια φορα μια τσατσα που ηταν πιο μουναρα απο την πουτανα.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι πετυχα μια φορα μια τσατσα που ηταν πιο μουναρα απο την πουτανα.

Μόνο μια; :think:

Συναγωνιστές θέλω να σας ρωτήσω κάτι τελείως άσχετο, εκείνο το μπουρδελάκι στη Λιοσίων που έβγαινε η γραφική η γριά τσατσά στο μπαλκόνι & αγνάντευε έχει κλείσει; Ξέρετε ποιο λέω, εκείνο που κινδύνευες απ' τη γριά αν έκανες το λάθος & έμπαινες μέσα & (προφανώς) σηκωνόσουν να φύγεις... Νομίζω πέρασα σήμερα & το είδα κλειστό. Έκλεισε αυτό το ιστορικό ίδρυμα;

Αφού δεν πάταγε κανείς.
Σχεδόν.
URL]]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Αφού δεν πάταγε κανείς.
Σχεδόν. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Spiele/smilie_game_036.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτό είναι ένα ζήτημα που πάντα μ' απασχολούσε... Αυτοί οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ που πήγαιναν εκεί γιατί πήγαιναν όταν υπάρχουν τόσα & τόσα μπουρδέλα στο κέντρο;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ηταν μονο τσατσα τυπε
εκανε και την πουτανα μαζι
15 ευρω ζητουσε
ασε που βρωμουσε κιολας
η γρια νυφη ηταν μουναρα μπροστα της :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αυτό είναι ένα ζήτημα που πάντα μ' απασχολούσε... Αυτοί οι ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΙ που πήγαιναν εκεί γιατί πήγαιναν όταν υπάρχουν τόσα & τόσα μπουρδέλα στο κέντρο;;;

Απλά σε μερικούς μερικούς το "προφανώς" είναι άγνωστη λέξη... :2funny:

Ξέρετε ποιο λέω, εκείνο που κινδύνευες απ' τη γριά αν έκανες το λάθος & έμπαινες μέσα & (προφανώς) σηκωνόσουν να φύγεις...

15 ευρω ζητουσε
ασε που βρωμουσε κιολας

Έτσι δικέ μου. Και στο λέει ο "κασκαντέρ" αυτό.
lol-016.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ηταν επαγγελματιες τυπε
ηθελαn κατι extreme :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
15 ευρω ζητουσε
ασε που βρωμουσε κιολας

Ναι μπράβο έκανε & την πουτάνα έχεις δίκιο. Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είχα πατήσει εκεί το πόδι μου ούτε για να κάνω πλάκα, τα ξέρω από διηγήσεις άλλων... Μόνο μια φορά την είχα δει που είχε βγει στο μπαλκόνι. Πάντως όπως έχω τη μορφή της στο μυαλό μου (πάνε & κάτι χρόνια από τότε) απλά ΑΠΟΡΩ πώς υπήρχαν άνθρωποι που περνούσαν στο δωμάτιο, έστω κι αυτοί οι ελάχιστοι... Όχι που γαμούσαν τελικά πριν διαπιστώσουν ότι βρωμάει, μόνο που περνούσαν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
15 ευρω ζητουσε
ασε που βρωμουσε κιολας
τυπε μαλλον επαιζε διπλο ρολο την επιασε η κριση.
και τσατσα και πουτανα.ο νταβας γλιτωνει  και το το διπλο μεροκαμματο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι μπράβο έκανε & την πουτάνα έχεις δίκιο. Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είχα πατήσει εκεί το πόδι μου ούτε για να κάνω πλάκα, τα ξέρω από διηγήσεις άλλων... Μόνο μια φορά την είχα δει που είχε βγει στο μπαλκόνι. Πάντως όπως έχω τη μορφή της στο μυαλό μου (πάνε & κάτι χρόνια από τότε) απλά ΑΠΟΡΩ πώς υπήρχαν άνθρωποι που περνούσαν στο δωμάτιο, έστω κι αυτοί οι ελάχιστοι... Όχι που γαμούσαν τελικά πριν διαπιστώσουν ότι βρωμάει, μόνο που περνούσαν...
εγω πηγα και απανω να δω τι παιζει τυπε
μιλαμε η βρωμα,γατιλα μυριζε
αλλα δεν μπηκα γιατι ηταν πολυ extreme κατασταση και δεν θα την αντεχα :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
Τώρα που το σκέφτομαι πραγματικά ο μόνος λόγος που μπορεί να το έκανε κάποιος είναι για να έχει να το διηγείται στα γεράματα & να εισπράττει σεβασμό :2funny: Να έχει να λέει "Μάγκες εμένα που με βλέπετε έχω γαμήσει την πιο καμμένη πουτάνα σε όλο το λεκανοπέδιο"...

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Άμα βρωμάς περισσότερο δεν το καταλαβαίνεις μεγάλε...
Είναι σαν το τζατζίκι: αμά φας δεν σου μυρίζει :-)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom