Νέα

Έχετε πάει με γυναίκα αξιωματικό/υπαξιωματικό στο στρατο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Γεια σας καυλιαρηδες. Ανοιγω αυτο το θεμα επειδη ειμαι τωρα φανταρος στο ΚΕΤΘ Αυλώνα και εχουμε κατι καλες λοχίες που εμενα προσωπικα με εχουνε καυλωσει και θα ηθελα καλιστα να τους τιναξω τα μπουρια. Υπαρχει καποιος που να εχει τετοια εμπειρια?

antartis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ελληνίδα εννοείς; :sunglasses:

ή μήπως ξένη; (αλλοδαπή)
:dancing: :rockon:

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Ελληνίδα εννοείς; :sunglasses:

ή μήπως ξένη; (αλλοδαπή)
:dancing: :rockon:
Ρε παλικαρι τι ερωτηση ειναι αυτη στον ελληνικο στρατο ξενη? Εννοω καποιος που κατα τη διαρκεια της στρατιωτικης του θητειας να πηγε με γυναικα βαθμοφορο.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κάνε ότι προλαβαίνεις τώρα που είσαι στο κέντρο, γιατί αν πας σε μονάδα, δύσκολα θα ξαναδεις γυναικα αξκο/υπξκο....

Αλλά δεν είναι εύκολο, μόνο αν είσαι χωμένος σε κάνα γραφειο, και έχεις πάρε δώσε μαζί τους όλη μέρα, έχεις λίγες ελπίδες.
Στήν καλαμάτα όταν ήμουν στο κέντρο, και στο 1ο γραφείο του συνταγματος, ένα φιλαράκι είχε μια BMW, και ένα βράδυ είχαμε βγεί για ποτο, μαζί όμως και με έναν άντρα μόνιμά, γιατι κι αυτος ούτε αμαξι είχε να τις βγάλει έξω...
δεν έπαιξε όμως τιποτα μετα. πρέπει να πέσεις σε περίπτωση. ʼσε που κινδυνευεις να σε τρέχουν αν σε βάλουν στο μάτι, και μετά να μη φτάνεις...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Κάνε ότι προλαβαίνεις τώρα που είσαι στο κέντρο, γιατί αν πας σε μονάδα, δύσκολα θα ξαναδεις γυναικα αξκο/υπξκο....

Αλλά δεν είναι εύκολο, μόνο αν είσαι χωμένος σε κάνα γραφειο, και έχεις πάρε δώσε μαζί τους όλη μέρα, έχεις λίγες ελπίδες.
Στήν καλαμάτα όταν ήμουν στο κέντρο, και στο 1ο γραφείο του συνταγματος, ένα φιλαράκι είχε μια BMW, και ένα βράδυ είχαμε βγεί για ποτο, μαζί όμως και με έναν άντρα μόνιμά, γιατι κι αυτος ούτε αμαξι είχε να τις βγάλει έξω...
δεν έπαιξε όμως τιποτα μετα. πρέπει να πέσεις σε περίπτωση. ʼσε που κινδυνευεις να σε τρέχουν αν σε βάλουν στο μάτι, και μετά να μη φτάνεις...
ποιος θα σε τρεξει ρε μεγαλε....???αν στην υπυρεσια σου εισαι σωστος και δεν δινεις δικαωματα θα σου κλασουν τα @@@@@@....!!!
εξω απο την υπηρεσια γαμιεσαι με οποιοα θες..!!
πουτσες μπλε...!!!
αμα ειναι να εισαι φανταρακος και να μπαινεις με την υπαξιωματικο αγκαλιτσα πρωι πρωι στο στρατοπεδο τοτε ναι θα σε τρεξουνε...!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις δει τα επεισόδια από εκείνο το σήριαλ με τον Ευθυμιάδη;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μόνο σ' εκεινο το σήριαλ γινότανε αυτά όπως λέι κι ο tobok  ;)

ποιος θα σε τρεξει ρε μεγαλε....???αν στην υπυρεσια σου εισαι σωστος και δεν δινεις δικαωματα θα σου κλασουν τα @@@@@@....!!!
εξω απο την υπηρεσια γαμιεσαι με οποιοα θες..!!
πουτσες μπλε...!!!
αμα ειναι να εισαι φανταρακος και να μπαινεις με την υπαξιωματικο αγκαλιτσα πρωι πρωι στο στρατοπεδο τοτε ναι θα σε τρεξουνε...!!!

ή δεν έχεις πάει φαντάρος, η είχες μεγάλο βύσμα...άμα θέλουν σε πηδάνε και χωρίς λόγο, ειδικά άμα είσαι νέος η φυλάκα πάει σύννεφο, εκτός και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα μέσα σε δέκα χρόνια...

goas

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ως γνωστον, σε ολα τα στρατοπεδα υπαρχει ο μυθος της επιλοχία που τσιμπουκωνει τα παλληκαρια της σκοπιας...

Καλο μου παιδι, βαρα καμμια μαλακια να ηρεμησεις μεσα κει και μην ονειρευεσαι τρέλες...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Κατά τεράστιο ποσοστό τα πράγματα στο στρατό ξηράς άλλαξαν δραματικά προς το πολύ καλύτερο τα τελευταία 10 χρόνια. Για αεροπορία δεν το συζητώ είναι σχεδόν τέλεια. Στο Ναυτικό επίσης αν αποφύγεις καράβι (εκτός και σας αρέσει...).
Γενικά αυτό που αποκόμισα από το στρατό είναι ότι εκτός των "βυσμάτων" πάρα πολύ καλά περνάνε οι πτυχιούχοι σχολών που έχουν να προσφέρουν και υπηρεσίες και πρεστίζ στη μονάδα πχ γιατροί, οικονομολόγοι, δικηγόροι, κτλ με πρώτους πάντους τους γιατρούς (και οδοντίατρους και ίσως φαρμακοποιούς, νοσοκόμους).
Όσο αφορά σχέσεις μεταξύ γυναικών υπαξιωματικών ναι είναι υπαρκτές, τα λαϊκά παραμύθια περί κάποιας μόνιμης που παίρνει όλη τη μονάδα είναι ανάξια συζήτησης δεν υπάρχουν αυτά και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας μας. Βέβαια απόλυτοι δεν ήμαστε αλλά δε μπορεί να το κάνουμε και θέμα υπαρκτό.
Προσωπικά στη (μεγάλη) μονάδα που ήμουν για αρκετούς μήνες λόγω και θέσης αλλά και εμφάνισης μου (από τότε ήμουν πολύ καλός... :cheesy: :cheesy:) είχα κάνει μια πολύ καλή και φιλική σχέση με μια υπαξιωματικό η οποία έμοιαζε πολύ μιας ξαδέρφης μου (σχεδόν πανομοιότυπο) και η οποία είχε βγει για να σας δώσω να καταλάβετε μιας περιοχή την προηγούμενη χρονιά. Η υπαξιωματικός αυτή (23-24 ετών) ήταν πάρα πολύ καλή γενικά στο feeling μας, στη μονάδα μέσα ήταν μεταξύ τυπικού και φιλικού χωρίς να δίνει δικαιώματα (παρότι είχα αρκετές γνωριμίες μέσα) και γενικά σε κάποια φάση έπαιξε να φασωθούμε εκτός μονάδας και μάλιστα είχαμε προγραμματίσει ένα 2-3ήμερο διακοπών λίγο πριν τις άδειες απόλυσης μου. Εκείνο τον καιρό από μια ίωση έπαθε μια σοβαρή κολπομυκητίαση που την ταλαιπώρησε 3-4 βδομάδες και χάλασε το κλίμα και την αίσθησή της. Μετά βγήκα σε άδειες, αρχίσαμε να μη βλεπόμαστε έξω και έτσι απλά χάθηκε μια πάρα πολύ καλή περίπτωση. Πριν ένα ακριβώς χρόνο την είδα ένα βράδυ στο Λατίνι (Βουλιαγμένη) που είχα πάει για φαγητό με την κοπέλα μου. Αν και πέρασαν τα χρόνια διατηρούσε την αριστοκρατική φινέτσα-ομορφιά της και προς τιμήν της ήρθε μόνη της πολύ διακριτικά και με χαιρέτησε αναφέροντας φυσικά στην κοπέλα μου ότι η γνωριμία μας ήταν από το στρατό και δίνοτνας για τις απαραίτητες χειραψίες και συστάσεις πολύ χαλαρά το χέρι της στη δικιά μου λέγοντάς της ότι είμαι ένα πολύ καλό παιδί (ναι όντως... ;))

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Γεια σας καυλιαρηδες. ........ Υπαρχει καποιος που να εχει τετοια εμπειρια?

ΜΠΑΑΑΑΑ στο πανταγωνο οταν ημουν συναδελφος αλλα οδηγος  ακουσε αυτο που γραφω παρακατω (χουφτωσε) και πήρε 5 μερες φυλακη και μεταθεση.

Γενικα αν την πέσεις σε σωστη (1/10) θα εισπραξεις μια χυλόπιτα με χαμόγελο αν την πεσεις σε αγαμητη (9/10) θα φας καμπανα και αγγαρεια.

Αν ήσουν απο μεγαλό τζακι δε θα ησουν μαυρος και θα μπορουσες να ριξεις την γραμματεα κανενος ανωτατου και να φτιαξεις κανα συναδελφο.

Εμενα μια γραμματεας (γκομενα γνωστου) με εφτιαξε και αντι για 10 μερες(θα μπορουσα να ρίξω 2 χουφτωματα) εφαγα  6 και πηρα αδεια απολυσεως.

ΥΓ σρο ποστ του iwcg  να ερθει μια γκομενα να σε χαιρετήσει και να πεις  οτι ειναι γνωριμία απο το ΣΤΡΑΤΟ.
  "Μα αγαπή μου ο Παπαπέτρου ο θαλαμοφύλακς ειναι φαινοτα απο τότε λίγο ντιγκι νταγκας πιστεψε με "

YΓ2 Τι εχεις σπουδασει παιδί μου
    Οικονομίκα
    ωραια θα σε βάλω στο κυλικειο
  Οταν στην μεταθεση παρακάλεσα να πάω στο κυλικειο με προυπηρεσια κυλικιτζη μου ειπαν
  τι σχεση εχουν τα οικονομικά με τους καφέδες  :think: :rockon: :uglystupid:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Παιδια ελεος σκεφτητε ποσοι την πεφτουν σε ενα στρατοπαιδο σε μια γυναικα οταν η αναλογια ειναι 1 προς 50 στις καλυτερες περιπτωσεις. Οι γκομενες πρεπει να ειναι προσεκτικες γιατι φανταστητε να διαρευσει και τιποτα στους ανωτερους τι εχει να γινει. Νομιζω οτι ειναι απλα απλησιαστες

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ξεχασε το μεγαλε παρε μονο οσο ματι μπορεις και τραβα μια καλη μαλακια.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλα όπλα, αλλά εγώ θα σας πώ ποια ήταν η εμπειρία μου από το Πολεμικό Ναυτικό.

Κατ' αρχήν και στις δύο μονάδες που υπηρέτησα, είχε πολλές υπαξιωματικούς: κελευστές, επικελευστές, αρχικελευστές, ανθυπασπιστές. Επίσης, λίγες οικονομικούς αξιωματικούς.

Επρόκειτο για κάθε καρυδιάς-καρύδι. Μικρές και μεγάλες. Όμορφες και άσχημες. Σέξυ και σεμνές. Αριστοκρατικές και λαϊκές. Καλλιεργημένες και "τούβλα". Πρόσχαρες και στριμμένες. Παντρεμένες και ελεύθερες. Διαθέσιμες και μη διαθέσιμες.

Με βάση τα παραπάνω, είναι κατανοητό ότι όπως βλέπεις λογιών-λογιών γυναίκες έξω στην καθημερινότητά σου, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις υπαξιωματικούς (και αξιωματικούς) όταν υπηρετείς.

Με βάση την εμπειρία μου, να σας δώσω κάποιες σκόρπιες κατευθύνσεις:

- Η υπαξιωματικός - πουτάνα, είναι όντως μύθος και φαντασίωση. Σπάνια θα δοκιμάσει κάποια που έχει βολευτεί στο Δημόσιο και τρώει ψωμί, να της βγεί το όνομα και να έχει και μπελάδες. Τόσο στην πρώτη μονάδα που υπηρετούσα, όσο και στη δεύτερη, υπήρχαν υπαξιωματικοί που τους είχε βγεί το όνομα. Ότι χαριεντίζονταν, χαμουρεύονταν, ή ακόμη και πηδιόντουσαν εντός και εκτός μονάδας. Ουδέποτε αποδείχτηκε κάτι τέτοιο. Ήταν απλά άνετα, πρόσχαρα, λαϊκά κορίτσια που είχαν άνεση στη σχέση και τη συμπεριφορά τους, τόσο με τους συναδέλφους τους (ή και τους ανωτέρους τους) όσο και με τους στρατευσίμους. Ενδεχομένως, ένας-δύο μαλάκες βρέθηκαν κοντά τους, είτε για πλάκα, είτε στο -δήθεν- πιο σοβαρό και δεν είχαν τη στοιχειώδη παιδεία και ευγένεια να προστατεύσουν την υπόληψή τους.

- Πράγματι υπάρχουν υπαξιωματικοί που ψάχνουν για μία σοβαρή σχέση, η οποία θα μπορούσε να αποκτήσει μακροπρόθεσμα και προοπτική γάμου.
Οι λαϊκές ψάχνουν συνάδελφό τους υπαξιωματικό. Το όνειρό τους είναι πάντα αξιωματικός. Δε λένε όχι σε ένα τίμιο παλικάρι, στρατεύσιμο, που θα δεχόταν να τις "καπελωθεί" για μία ολόκληρη ζωή. Αν είναι κανένας δικηγοράκος, ακόμη καλύτερα. Το απόλυτο της επιτυχίας τους θα είναι γιος ενός καλά κρατημένου οικονομικά μπαμπά. Γιο κανενός σουπερμαρκετζή, εργολάβου, μαντρά αυτοκινήτων κ.ο.κ.
Οι πιο αριστοκρατικές, που προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες, ή είναι κόρες στρατιωτικων ή επιστημόνων, είναι ανοιχτές μόνο σε αξιωματικούς, ή και στρατευσίμους που συνδυάζουν μόρφωση, ή κοινωνικό εκτόπισμα ή οικονομική άνεση, ή όλα ή κάποια από τα προηγούμενα μαζί.

- Για να κάνει κάποιος στρατύσιμος "παιγνίδι", πρέπει να είναι ευφυής και πρόσχαρος, ευγενής και άνετος, να διαθέτει προσωπικότητα που τον κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στην ομοιομορφία του στρατεύματος και κυρίως, να είναι εχέμυθος και διακριτικός. Τα δύο τελευταία, τα εκτιμούν όλες οι γυναίκες. Οι στρατιωτικοί, ακόμη περισσότερο.

- Μην κάνει κανείς ποτέ τη μαλακία να ανοιχτεί εντός μονάδας. Θα το πληρώσει ακριβά, είτε με τον ένα τρόπο, είτε με τον άλλο. Κράξιμο από συναδέλφους, κουτσομπολιό από υπαξιωματικούς και πολιτικούς υπαλλήλους, στόχευση από αξιωματικούς και ιδίως τα λεγόμενα "πιλάφια", είναι καταστάσεις που θα μοιάζουν από ένα σημείο και πέρα αναπόφευκτες. Αρκεί ένα διακριτικό φλερτ, το οποίο, αν βρεί ανταπόκριση, μπορεί να συνοδευτεί από μία πρόταση "να τα πούμε πιο άνετα, κάπου έξω, με ένα ποτό, ή φαγητό".

- Μιλώντας για προσωπικότητα που ξεχωρίζει από την ομοιομορφία του στρατεύματος, να πώ ότι είναι πολύ βασικό να μην επιτρέψεις να σε συμπαρασύρει η καφρίλα των φαντάρων. Μία υπαξιωματικός, δύσκολα θα εντυπωσιαστεί από κάποιον μαλάκα που χαβαλεδιάζει, βρίζει, κάνει και δέχεται καψώνια, φτύνει, μιλάει για γκόμενες και μπάλα, βρωμάει ιδρωτίλα και ποδαρίλα. Η σοβαρότητα στη συμπεριφορά και η φροντίδα στην εμφάνιση είναι κάτι που μπορεί να έχει ένας στρατεύσιμος. Δεν σου απαγορεύει κανένας κανονισμός να είσαι πλυμμένος, να φοράς μία διακριτική αντρική κολώνια, να είσαι ωραία κουρεμένος, να φοράς ένα κομψό (όχι απαραίτητα ακριβό) ρολόι και να είσαι gentleman. Σημείωση: Ποτέ, κανείς gentleman πάει χαμμένος.

- Είναι απαγορευτικό να είσαι πομπώδης και φανφαρόνος. Με την ίδια άνεση που διαφημίζεις το βύσμα που σε βόλεψε, με την ίδια άνεση που φιγουράρεις το αμάξι που σου πήρε ο μπαμπάς, ή το τρελό clubbing με την παλιοπαρέα που έκανες χθές βράδυ, με την ίδια άνεση θα αφήσεις να γίνει γνωστό, ή θα υπαινιχθείς πώς κάτι-τρέχει με την Λοχία Βίκυ ή την Επικελευστή Γιώτα. Έτσι θα σκεφτούν τουλάχιστον, οι φανταστικές Βίκυ και Γιώτα.

- Καταλήγοντας, θα σας πώ ότι ανεξαρτήτως των παραπάνω παρατηρήσεων-οδηγιών, με τις υπαξιωματικούς και τις σχέσεις τους με συναδέλφους, ανωτέρους, ή στρατευσίμους anything goes. Κοινώς, τα πάντα γίνονται. Έχω δεί...
Υπαξιωματικό να τα φτιάχνει με στρατεύσιμο, να διατηρούν σχέση, η οποία να έχει γίνει από ένα σημείο και κάτω διακριτικά γνωστή μές στη μονάδα και να παντρεύονται.
Υπαξιωματικό παντρεμένη να παρεξηγεί την άνεση και το flerty-mood συναδέλφου στρατευσίμου και να έχουμε από πιέσεις για σχέση και δεσμεύσεις ότι είναι έτοιμη να χωρίσει μέχρι και τον άντρα της, μέχρι και κλάμματα, υστερίες, αναρρωτικές άδειες γιατί ήταν κοντά στο να προβεί σε ακρότητες κ.α.
Υπαξιωματικό παντρεμένη που εκτελεί χρέη Αξιωματικού Φρουράς (ΑΦ), πολύ σοβαρή και μετρημένη, σαραντάρα MILF, να κάνει εφοδείες σε σκοπιές με μόνους φαντάρους, χωρίς να θέλει να συνοδεύεται από τον βοηθό Αξιωματικό Φρουράς (ΒΑΦ), ούτε και από βάρδια περιπόλου. Δεν έδινε κανένα δικαίωμα η MILF, αλλά ήταν απορίας άξιον να διερωτάσαι μές στο άγριο σκοτάδι, ενός απέραντου στρατοπέδου, τι στην ευχή ερχόταν στη σκοπιά σου μονάχη της. Και να είναι και γλυκιά στη συμπεριφορά της και ανεκτική στο να αμφισβητείς με χιούμορ στο εάν και κατά πόσο ήταν ικανή να σε ελέγξει αν κάνεις σωστά τη σκοπιά σου, ή να δοκιμάσει το βαθμό πειθαρχίας σου απέναντι στην εξουσία που κατείχε.
Ιστορίες, ιστορίες, ιστορίες...

Πάντως, σε αυτό το θέμα που θίγεται, ένα είναι το θέμα: δεν υπάρχουν αρχές, κανόνες και στερεότυπα, που δε δέχονται αμφισβήτηση ή ανατροπή. Και όποιος υποστηρίξει το αντίθετο, είναι εκτός θέματος.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και δίνοτνας για τις απαραίτητες χειραψίες και συστάσεις πολύ χαλαρά το χέρι της στη δικιά μου λέγοντάς της ότι είμαι ένα πολύ καλό παιδί (ναι όντως... ;))

Πού να ήξερε ότι εκτός από καλό παιδί είσαι και τιμημένος... :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε παιδια γιατι μου σβήνετε τα πόστς?καλα αυτο σε αυτο το τόπικ,πες  έβαλα στοιχεια στρατοπέδου αλλα το χθεσινό τόπικ με την βελγίδα πολιτικό που έταξε 40.000 πεοθηλασμούς γιατι το σβήσατε?

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια ελεος σκεφτητε ποσοι την πεφτουν σε ενα στρατοπαιδο σε μια γυναικα οταν η αναλογια ειναι 1 προς 50 στις καλυτερες περιπτωσεις.

Η παρτούζα είναι ωραίο πράγμα, όταν συμφωνούν και οι 1000!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σόρυ antisthenis,δεν το έβρισκα ρε γμτ..

markoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
38
Πόντοι
0
Πάντως εγώ ξέρω προσωπικά δύο περιπτώσεις: 1. Όταν ήμουν ΥΕΑ Α (δε λέω πού) ο αρχηγός μας κουτούπωνε την ανθυπολοχαγό(διμοιρίτισσα) μας. Πολύ πρώτο μωρό. Πήραν και μετάθεση στο ίδιο μέρος!! Δεν τα είχαν
2. Ο μεθεπόμενος αρχηγός έκανε φάση με μια γιατρό από αυτές που είναι στις επιτροπές που εξετάζουν τους νεοσύλλεκτους. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση που και οι δύο ήταν αρχηγοί στη σχολή... πιθανών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom