Νέα

Εχετε μικροτερη στυση ανασκελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σε τι μαλακια τοπικ συζηταω ρε ποιος το ανοιξε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
Συνηθως καοια στιγμη θα το φερει η κουβεντα κ νομιζω ότι όλοι περιμενετε να ακούσετε κάτι...

καλα μην παιρνεις και ορκο...οι αντρες δεν βαρανε τις ιδιες ανασφάλειες με σας..

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Συνηθως καοια στιγμη θα το φερει η κουβεντα κ νομιζω ότι όλοι περιμενετε να ακούσετε κάτι...

Εγω (θεωρητικα) θα περιμενα ν' ακουσω καμια αποψη. Ει δυνατον, και με βαθμο (πχ "Αριστα 10", "Μετεξεταστεος - 4", "Κανε καμια αυξητικη βρε αγορι μου", "Μονο τοσο...? Μοναδα!" κλπ)

Βεβαια, οι μαστερ του ειδους προτρεπουν την αποφυγη τετοιων θεματων, και με μπερδευουν.

Αν βρω καμια γκομενα θα επανελθω - προς το παρον εχω κατι δουλειες να τελειωσω και δεν το εξεταζω σοβαρα.

(Παρεμπιπτοντως, ελιωσα με ατακαρα The Saint...  :2funny:)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί; Δεν είναι κακό το να είστε ειλικρινής.
Ειλικρινης ειμαι, αλλα σε τετοια ζητηματα απαιτειται ευαισθητος χειρισμός, δε θα δημιουργησουμε ψυχολογικα στον κόσμο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ειλικρινης ειμαι, αλλα σε τετοια ζητηματα απαιτειται ευαισθητος χειρισμός, δε θα δημιουργησουμε ψυχολογικα στον κόσμο.

Δηλαδή τι τους λέτε; Είναι μικρή και αδύνατη σαν ευθραυστο έργο τέχνης;

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
καλα μερικες φορες εχω ακουσει και κατι περιπτώσεις με μπαμια και το παρουσιαζουν στις γκομενες σαν τον επικληνη γκοτζιλα...ε κατι τέτοιοι πρεπει να προσγειωνονται και λιγο μπας και μαζευτουν και βρουν και καμια να γουσταρει...αμα αφηνεις προϋποθέσεις για βοα και της βγαινει της αλλης δολωμα για ψαρεμα...γαμησε τα!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδή τι τους λέτε; Είναι μικρή και αδύνατη σαν ευθραυστο έργο τέχνης;
Δε λες ποτε μικρο!!!
Το πας πλαγίως...ενταξει νορμαλ ειναι, αλλα ξερεις να το χειριζεσαι κ αυτο μετραει!!!  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω απορω σε ποσο μικροτσουτσουνους θα πεφτεις.Αφου το μουνι χωραει 12-16 ποντους μαξιμουμ.Εσυ να πεφτεις σε 8-10 ποντους; :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom