Νέα

Εχετε μικροτερη στυση ανασκελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Αφήστε... αντελήφθην...

Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίιιζεις
τις ώρες πουου αγριεύει η βροχήηηη
στη γηη των Βησιγότθων ααρμενίζεις
και σε κερδίιιζουν κήποι κρεμαστοίοι
μα τα φτερά σου σιγοπριονίιι-ιιι-ιιζεις...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Βασικά είναι να μη σου τύχει..Είναι χάσιμο χρόνου οι μικροτσούτσουνοι.
Γι'αυτό εγώ τσεκάρω πάνω στο μπαλαμούτιασμα τι παίζει ωστε να την κάνω προφασιζόμενη κάτι..

απιστευτο ποστ...... βοιδοπουτσα που χρειαζεσαι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Όλα τα αρσενικά μελη σε αυτόν το ιστότοπο είναι ψηλά, γυμνασμένα και προικισμένα. Μόνο εγώ και ο κ. ΝΙΟ 16 είμαστε κοντοί, αγύμναστοι και μικροτσούτσουνοι.

Ο ΝΙΟ16 ομως σφυροκοπαει αλυπητα. Στ τσακ ριχνει πουτανα απο τον 5ο. Και ειναι και ψωλαρας. Μιαμιση φορα παραπανω απο τη δικη μου τουλαχιστον.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Σε ευφάνταστες ερωτήσεις, δίνονται και ευφάνταστες απαντήσεις.  :)

Ο ΝΙΟ16 ομως σφυροκοπαει αλυπητα. Στ τσακ ριχνει πουτανα απο τον 5ο. Και ειναι και ψωλαρας. Μιαμιση φορα παραπανω απο τη δικη μου τουλαχιστον.

Καλώς ήρθατε στι κλάμπ,κύριε.  :)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κάποιοι καμένοι μεσήλικες και αποτυχημένες γυναίκες που είναι όλη μέρα στο bourdela συζητάν μέχρι τις 3 το βράδυ για πούτσες.
Ελπίζω του χρόνου να είσαι όλοι μια ανάμνηση  ;)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αν προσπαθησεις (πολυ), ισως πετυχεις μια υποτυπωδη νοηματικη - συντακτικη αλληλουχια σ' αυτα που πληκτρολογεις.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ποια απογοητευση παληκαρε??,εδωσες πιπα στην αραπινα,στο πουτσο σου αν ηταν μικρος ασχημος ομορφος,μην ασχολεισαι καν με αυτα,δωσε τσιμπουκια σε  αφρικανικες χειλαρες και στα αρχιδια σου ολα :rockon:
Τα σεβη μου.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ποια απογοητευση παληκαρε??,εδωσες πιπα στην αραπινα,στο πουτσο σου αν ηταν μικρος ασχημος ομορφος,μην ασχολεισαι καν με αυτα,δωσε τσιμπουκια σε  αφρικανικες χειλαρες και στα αρχιδια σου ολα :rockon:
Τα σεβη μου.

Απλα, οι αραπινες αποκτουν περιεργο υφος οταν τους δινεις 10, ενω (για καποιον ανεξηγητο λογο) περιμεναν 15  :2funny:

Ισως, πχ, με συνεχεε και με το Φερραρα αν ειχα σκασει κανα 20αρι.

tomyb

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
58
Πόντοι
0
Με βαση τα στατιστικα εκει εξω πρεπει να κυκλοφορει,αρκετα μικρος κοσμος. Ομως πως μπορουμε να ξερουμε οντως οτι αυτα τα στατιστικα δν ειναι μλκιες? Συμφωνα με τα νουμερα εχω αριστο μεγεθος,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.Προσωπικα ψηνω μια καλη φιλη να το δει κ να κρινει αντικειμενικοτατα πως της φαινεται για να εχω μια σωστη αποψη.Συνήθως απο την αμεσα ενδιαφερομενη δυσκολα να ειναι αντικειμενικη. Και δν ξερω πειτε το κολλημα η ελλειψη σιγουριας αλλα θελω να ξερω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχεις σκοπό να δειξεις την ψωλή σου καυλωμένη στη φίλη σου; Και μετα τι, θα πάτε για καφέ;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Με βαση τα στατιστικα εκει εξω πρεπει να κυκλοφορει,αρκετα μικρος κοσμος. Ομως πως μπορουμε να ξερουμε οντως οτι αυτα τα στατιστικα δν ειναι μλκιες? Συμφωνα με τα νουμερα εχω αριστο μεγεθος,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.Προσωπικα ψηνω μια καλη φιλη να το δει κ να κρινει αντικειμενικοτατα πως της φαινεται για να εχω μια σωστη αποψη.Συνήθως απο την αμεσα ενδιαφερομενη δυσκολα να ειναι αντικειμενικη. Και δν ξερω πειτε το κολλημα η ελλειψη σιγουριας αλλα θελω να ξερω.
Για να καυλώσεις και να κρίνει δίκαια, πες της να σου δείξει το μουνί της. Φιλικά πάντα.

tomyb

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
58
Πόντοι
0
Χαχαχα εχετε δικιο οτι το πως ειναι ενα θεμα, σκεφτομουν φωτο χαχαχα

Stories