The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
οχι βεβαια το ειχε μετρησει εκεινος!!
Τότε δεκάποντο ήταν. Πάντα προσθέτουμε δυο-τρεις πόντους παραπάνω στο μιλητό.
οχι βεβαια το ειχε μετρησει εκεινος!!
Να λες οτι τα ξαναβρηκες με την πρωην σου.Η πιο καλη δικαιολογια για μενα.
Βέβαια το χειρότερο είναι μετά την επόμενη μέρα.Δεν έχω χειρότερο να πρέπει να βρω δικαιολογία να μην ξαναβρεθω μαζί του. :-
Πίπα.εγραψες.....κι αν πιανεις κατι μετριο αλλα πετρινο τι κανεις εκει?
Βέβαια το χειρότερο είναι μετά την επόμενη μέρα.Δεν έχω χειρότερο να πρέπει να βρω δικαιολογία να μην ξαναβρεθω μαζί του. :-
Εμπειρικα δεν ειναι και δυσκολο αν ξέρεις το πλάτος της παλάμης σου ;)Αμα το μετρησε εκεινος,θα εκλεψε και 2-3 ποντους.
Πίπα.
Να βεβαιωθώ..καταλαβαίνεις.
Τα πάντα όλα.αμα πεφτει η αμα μενει ετσι?
Ναι ρε παιδι μου αλλα πες οτι ειχες εναν γκομενο που τον ειχε 18-20 ποντους αλλα τελειωνε στο 5λεπτο,Πίπα.
Τα πάντα όλα.
Ναι ρε παιδι μου αλλα πες οτι ειχες εναν γκομενο που τον ειχε 18-20 ποντους αλλα τελειωνε στο 5λεπτο,
και ειχες αλλον εναν με 14-15 ποντους αλλα δεν σταματαγε το σφυροκοπημα,ποιον θα προτιμουσες.
Πες του ότι εβγαλες κονδυλώματα.
Το πιο ωραιο μου το εχει πει η πρωην.το συνδυασμο!!!σιγουρακι φιλε
Τον δεύτερο.Ναι ρε παιδι μου αλλα πες οτι ειχες εναν γκομενο που τον ειχε 18-20 ποντους αλλα τελειωνε στο 5λεπτο,
και ειχες αλλον εναν με 14-15 ποντους αλλα δεν σταματαγε το σφυροκοπημα,ποιον θα προτιμουσες.
O Αλεξ υπονοει οτι τον εχει καμια 20αρια...
Αρα, τους 12 τους θεωρει υπο- το κανονικο (κι εγω, εδω που τα λεμε/ δεν ειναι μεγεθη αυτα)
Ρε σιχαμενη, σηκώνεσαι και φευγεις μετα από την πιπα αν δεν σε ικανοποιησει το μέγεθος?Πίπα.
Τωρα μας το λετε!!! Τι κωλοτριβομαι τοση ωρα αδικα???Όλα τα αρσενικά μελη σε αυτόν το ιστότοπο είναι ψηλά, γυμνασμένα και προικισμένα. Μόνο εγώ και ο κ. ΝΙΟ 16 είμαστε κοντοί, αγύμναστοι και μικροτσούτσουνοι.
Ρε σιχαμενη, σηκώνεσαι και φευγεις μετα από την πιπα αν δεν σε ικανοποιησει το μέγεθος?
Ποια μερα θα σε βρουνε τουμπανο στο ξυλο...
Η πρωην δεν ειχε αδικο ποτέ σε τίποτα.όχι ρε φιλε...ισα ισα μετα από μια καλη πιπα τυφλα να χει απτο γαμησι μεχρι τη μαλακια...καμια φορα μια καλη πιπα εχει αξια ανεκτιμητη...ε το γαμησι κοστολογείται κουτσα στραβα...οσο γοα την πρωην που ειπες νομιζω δεν ειχε και αδικο
Τωρα μας το λετε!!! Τι κωλοτριβομαι τοση ωρα αδικα???
Η πρωην δεν ειχε αδικο ποτέ σε τίποτα.