Νέα

Εχετε μικροτερη στυση ανασκελα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Απλα, εγω ξενερωσα γτ σκεφτηκα οτι, με τις (τοτε) παρουσες συνθηκες, αν αντι για τη μαυρη ηταν εκει περα καμια κανονικη γκομενα, και μου τον εβλεπε για ΠΡΩΤΗ φορα, μπορει να αποκομιζε λαθος εντυπωση!  :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Απλα, εγω ξενερωσα γτ σκεφτηκα οτι, με τις (τοτε) παρουσες συνθηκες, αν αντι για τη μαυρη ηταν εκει περα καμια κανονικη γκομενα, και μου τον εβλεπε για ΠΡΩΤΗ φορα, μπορει να αποκομιζε λαθος εντυπωση!  :S
στ αρχιδια σου μαν, αυτον εχουμε κ σ οποια σαυρα αρεσει
τη δουλεια του να κανει και ασ τις να λενε ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Το 'χω παρατηρησει πολλες φορες και ΔΕΝ νομιζω να ειναι η ιδεα μου:

Οταν ειμαι ανασκελα ή καθιστος, το πουλι μου ειναι αισθητα πιο μικρο. Αντιθετα, οταν ειμαι ορθιος ή ξαπλωτος με την κοιλια προς τα κατω, ειμαι ΟΚ.

Σε σας, ισχυει κατι τετοιο...?

(Αφετηρια του θρεντ: Η προσφατη πιποσυνεδρια με αραπινα, οπου, για ακομη μια φορα διαπιστωσα οτι, στο ΙΧ, σε σταση καθιστη, και χωρις καλη στυση, το πουλι μου με εξεθεσε με την συμπεριφορα του/ Αντιθετα, οποτε συναντιεμαι με βιζιτες, δε νιωθω ασχημα. Overall, ειμαι λιγο πανω απ' το μ.ο. μηκους και λιγο κατω απ' το μ.ο. παχους, αλλα με μεγαλη διαφορα απο φαση ηρεμιας σε φαση full στυσης).

+
Συμπληρωματικη ερωτηση:
Οι γκομενές σας κουτσομπολευουν τα πουλια σας αναμεταξυ τους?(Δεν με αφορα το θεμα, αλλα παει πακετο με την χτεσινοβραδινη μου απογοητευση...)

ΥΓ Τρολλαρισμα ελευθερο, αλλα απαντηστε κιολας, στα φλεγοντα ερωτηματα!  :2funny:
Να σου αποκαλύψω ενα μυστικό???
Σχολιάζουμε τα πάντα!!!! Βέβαια δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για μία γυναίκα το μέγεθος, εφόσον είναι στο φυσιολογικό πλαίσιο φυσικά!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Σχολιάζουμε τα πάντα!!!! Βέβαια δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για μία γυναίκα το μέγεθος, εφόσον είναι στο φυσιολογικό πλαίσιο φυσικά!!!

Κατσε ρε φιλεναδα...

Σχολιαζετε? ΟΚ.

Αλλα σε τι πνευμα?
Πχ ο Νικολακης που με γαμησε χτες, τον εχει τοσοδαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ή σε φαση "τον εχει μικρο", οπως λεμε "σ' αυτον τον καφε λειπει λιγο ζαχαρη"?

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6

σωπα ρε??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατσε ρε φιλεναδα...

Σχολιαζετε? ΟΚ.

Αλλα σε τι πνευμα?
Πχ ο Νικολακης που με γαμησε χτες, τον εχει τοσοδαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ή σε φαση "τον εχει μικρο", οπως λεμε "σ' αυτον τον καφε λειπει λιγο ζαχαρη"?
Μπα, λενε χειροτερα.
"Τι να σας πω κορίτσια με το Νικολακη...το καλο είναι ότι κανουμε οικονομια στα προφύλακτικα...Μια δαχτυληθρα αρκει, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ"
ή
"Μου λεει ο Νικολάκης 'σου αρεσει μωρο μου'? και εγω του απαντω "Ναι Νικολακη μου, μου αρεσει, βγαλε όμως τωρα το δαχτυλακι και βαλε τον πουτσο σου".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι, δεν προσεξες όμως το πνευμα της.
"Δεν εχει σημασια το μέγεθος, αρκει να είναι κανονικο".
Ξερεις ποσες ερμηνείες σηκωνει αυτό?
Είναι σαν να λεμε  "Δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα, αρκει να εχεις αρκετα".

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, δεν προσεξες όμως το πνευμα της.
"Δεν εχει σημασια το μέγεθος, αρκει να είναι κανονικο".
Ξερεις ποσες ερμηνείες σηκωνει αυτό?
Είναι σαν να λεμε  "Δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα, αρκει να εχεις αρκετα".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κατσε ρε φιλεναδα...

Σχολιαζετε? ΟΚ.

Αλλα σε τι πνευμα?
Κοιτα για να καταλάβεις οτι δεν παίζει ρόλο το μεγεθος, προσωπικα εχω υπαρξει τρελα καψουρα με γκόμενο που τον ειχε μικρο, αλλα ολα τα εβλεπα τελεια και καραγουσταρα. Οι περιγραφές ηταν επικές, επισημαίνοντας παντα οτι ηταν απο τα μικροτερα που εχω συναντήσει, αλλα ήταν ο μόνος που με εφτιαχνε παρα πολυ κ ειχα διαθεση για πολλα... Από την άλλη μου εχει τυχει πάλι μικροτσούτσουνος ο οποίος όμως δεν το είχε καθόλου ο έρμος σε κανένα επίπεδο, ούτε στυλ, ούτε τεχνική.. εν ολίγοις κλάφτα!!! Εκεί λοιπόν το σχόλιο π.χ. ήταν ότι σιγά μην καθόμουν δεν άξιζε καν τον κόπο!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Μπα, λενε χειροτερα.
"Τι να σας πω κορίτσια με το Νικολακη...το καλο είναι ότι κανουμε οικονομια στα προφύλακτικα...Μια δαχτυληθρα αρκει, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ"
ή
"Μου λεει ο Νικολάκης 'σου αρεσει μωρο μου'? και εγω του απαντω "Ναι Νικολακη μου, μου αρεσει, βγαλε όμως τωρα το δαχτυλακι και βαλε τον πουτσο σου".

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μαλακα, ελιωσα!!!

Βεβαια, αν τον ειχα σαν... δαχτυλο, θα εκλαιγα.  :-

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κοιτα για να καταλάβεις οτι δεν παίζει ρόλο το μεγεθος, προσωπικα εχω υπαρξει τρελα καψουρα με γκόμενο που τον ειχε μικρο, αλλα ολα τα εβλεπα τελεια και καραγουσταρα. Οι περιγραφές ηταν επικές, επισημαίνοντας παντα οτι ηταν απο τα μικροτερα που εχω συναντήσει, αλλα ήταν ο μόνος που με εφτιαχνε παρα πολυ κ ειχα διαθεση για πολλα... Από την άλλη μου εχει τυχει πάλι μικροτσούτσουνος ο οποίος όμως δεν το είχε καθόλου ο έρμος σε κανένα επίπεδο, ούτε στυλ, ούτε τεχνική.. εν ολίγοις κλάφτα!!! Εκεί λοιπόν το σχόλιο π.χ. ήταν ότι σιγά μην καθόμουν δεν άξιζε καν τον κόπο!!!
Ολο με μπαμιες συνδιαλέγεσαι γλυκια μου?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Κατσε ρε φιλεναδα...

Σχολιαζετε? ΟΚ.

Αλλα σε τι πνευμα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην τον τρομάζεις τον ανθρωπο!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλά τύπε!Καλοκαίρι γαρ!
Τι κάνεις, τα νέα σου!
Ξεκουραζομαι τύπε μου, ανασυντάσσομαι εν οψει δυσκολου φθινοπωρου...
Και φτιαχνω το ροστερ της νεας χρονιας...Αλλαξα την ομαδα εξ ολοκληρου  :grin:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Οταν ο μικροτσουτσουνος φιλος σου περιβαλλοταν απο 3-4 κολλητες σου, δεν εβλεπε τον οικτο και τη θυμηδια στη μουρη τους??

Δεν ενιωθε καπως... περιεργα?  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom