Απλα, εγω ξενερωσα γτ σκεφτηκα οτι, με τις (τοτε) παρουσες συνθηκες, αν αντι για τη μαυρη ηταν εκει περα καμια κανονικη γκομενα, και μου τον εβλεπε για ΠΡΩΤΗ φορα, μπορει να αποκομιζε λαθος εντυπωση! :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εχετε μικροτερη στυση ανασκελα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
στ αρχιδια σου μαν, αυτον εχουμε κ σ οποια σαυρα αρεσειΑπλα, εγω ξενερωσα γτ σκεφτηκα οτι, με τις (τοτε) παρουσες συνθηκες, αν αντι για τη μαυρη ηταν εκει περα καμια κανονικη γκομενα, και μου τον εβλεπε για ΠΡΩΤΗ φορα, μπορει να αποκομιζε λαθος εντυπωση! :S
τη δουλεια του να κανει και ασ τις να λενε ;)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αναλογα με τις καυλες,καμμια φορα τον κοιταω και λεω ερε ταλαιπωρια
![Bounce Glasses :bounce-glasses: :bounce-glasses:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bounce-glasses.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εμενα πουναι καπως ετσι μ εκνευριζει το καλοκαιρι με τα σορτς κλπΘα προτιμουσα να εχω ενα πραμα που να κρεμεται, αφθονο, κι ας ειναι ιδιο στη στυση. :-
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Να σου αποκαλύψω ενα μυστικό???Το 'χω παρατηρησει πολλες φορες και ΔΕΝ νομιζω να ειναι η ιδεα μου:
Οταν ειμαι ανασκελα ή καθιστος, το πουλι μου ειναι αισθητα πιο μικρο. Αντιθετα, οταν ειμαι ορθιος ή ξαπλωτος με την κοιλια προς τα κατω, ειμαι ΟΚ.
Σε σας, ισχυει κατι τετοιο...?
(Αφετηρια του θρεντ: Η προσφατη πιποσυνεδρια με αραπινα, οπου, για ακομη μια φορα διαπιστωσα οτι, στο ΙΧ, σε σταση καθιστη, και χωρις καλη στυση, το πουλι μου με εξεθεσε με την συμπεριφορα του/ Αντιθετα, οποτε συναντιεμαι με βιζιτες, δε νιωθω ασχημα. Overall, ειμαι λιγο πανω απ' το μ.ο. μηκους και λιγο κατω απ' το μ.ο. παχους, αλλα με μεγαλη διαφορα απο φαση ηρεμιας σε φαση full στυσης).
+
Συμπληρωματικη ερωτηση:
Οι γκομενές σας κουτσομπολευουν τα πουλια σας αναμεταξυ τους?(Δεν με αφορα το θεμα, αλλα παει πακετο με την χτεσινοβραδινη μου απογοητευση...)
ΥΓ Τρολλαρισμα ελευθερο, αλλα απαντηστε κιολας, στα φλεγοντα ερωτηματα!![]()
Σχολιάζουμε τα πάντα!!!! Βέβαια δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για μία γυναίκα το μέγεθος, εφόσον είναι στο φυσιολογικό πλαίσιο φυσικά!!!
Να σου αποκαλύψω ενα μυστικό???
Σχολιάζουμε τα πάντα!!!! Βέβαια δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για μία γυναίκα το μέγεθος, εφόσον είναι στο φυσιολογικό πλαίσιο φυσικά!!!
Κατσε ρε φιλεναδα...
Σχολιαζετε? ΟΚ.
Αλλα σε τι πνευμα?
Πχ ο Νικολακης που με γαμησε χτες, τον εχει τοσοδαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ή σε φαση "τον εχει μικρο", οπως λεμε "σ' αυτον τον καφε λειπει λιγο ζαχαρη"?
Να σου αποκαλύψω ενα μυστικό???
σωπα ρε??
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μπα, λενε χειροτερα.Κατσε ρε φιλεναδα...
Σχολιαζετε? ΟΚ.
Αλλα σε τι πνευμα?
Πχ ο Νικολακης που με γαμησε χτες, τον εχει τοσοδαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ή σε φαση "τον εχει μικρο", οπως λεμε "σ' αυτον τον καφε λειπει λιγο ζαχαρη"?
"Τι να σας πω κορίτσια με το Νικολακη...το καλο είναι ότι κανουμε οικονομια στα προφύλακτικα...Μια δαχτυληθρα αρκει, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ"
ή
"Μου λεει ο Νικολάκης 'σου αρεσει μωρο μου'? και εγω του απαντω "Ναι Νικολακη μου, μου αρεσει, βγαλε όμως τωρα το δαχτυλακι και βαλε τον πουτσο σου".
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, δεν προσεξες όμως το πνευμα της.σωπα ρε??
"Δεν εχει σημασια το μέγεθος, αρκει να είναι κανονικο".
Ξερεις ποσες ερμηνείες σηκωνει αυτό?
Είναι σαν να λεμε "Δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα, αρκει να εχεις αρκετα".
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ναι, δεν προσεξες όμως το πνευμα της.
"Δεν εχει σημασια το μέγεθος, αρκει να είναι κανονικο".
Ξερεις ποσες ερμηνείες σηκωνει αυτό?
Είναι σαν να λεμε "Δεν με ενδιαφερουν τα χρηματα, αρκει να εχεις αρκετα".
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κοιτα για να καταλάβεις οτι δεν παίζει ρόλο το μεγεθος, προσωπικα εχω υπαρξει τρελα καψουρα με γκόμενο που τον ειχε μικρο, αλλα ολα τα εβλεπα τελεια και καραγουσταρα. Οι περιγραφές ηταν επικές, επισημαίνοντας παντα οτι ηταν απο τα μικροτερα που εχω συναντήσει, αλλα ήταν ο μόνος που με εφτιαχνε παρα πολυ κ ειχα διαθεση για πολλα... Από την άλλη μου εχει τυχει πάλι μικροτσούτσουνος ο οποίος όμως δεν το είχε καθόλου ο έρμος σε κανένα επίπεδο, ούτε στυλ, ούτε τεχνική.. εν ολίγοις κλάφτα!!! Εκεί λοιπόν το σχόλιο π.χ. ήταν ότι σιγά μην καθόμουν δεν άξιζε καν τον κόπο!!!Κατσε ρε φιλεναδα...
Σχολιαζετε? ΟΚ.
Αλλα σε τι πνευμα?
Μπα, λενε χειροτερα.
"Τι να σας πω κορίτσια με το Νικολακη...το καλο είναι ότι κανουμε οικονομια στα προφύλακτικα...Μια δαχτυληθρα αρκει, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ"
ή
"Μου λεει ο Νικολάκης 'σου αρεσει μωρο μου'? και εγω του απαντω "Ναι Νικολακη μου, μου αρεσει, βγαλε όμως τωρα το δαχτυλακι και βαλε τον πουτσο σου".
Μαλακα, ελιωσα!!!
Βεβαια, αν τον ειχα σαν... δαχτυλο, θα εκλαιγα. :-
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι κάνεις τύπε μου? Καιρο εχω να σε δω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ολο με μπαμιες συνδιαλέγεσαι γλυκια μου?Κοιτα για να καταλάβεις οτι δεν παίζει ρόλο το μεγεθος, προσωπικα εχω υπαρξει τρελα καψουρα με γκόμενο που τον ειχε μικρο, αλλα ολα τα εβλεπα τελεια και καραγουσταρα. Οι περιγραφές ηταν επικές, επισημαίνοντας παντα οτι ηταν απο τα μικροτερα που εχω συναντήσει, αλλα ήταν ο μόνος που με εφτιαχνε παρα πολυ κ ειχα διαθεση για πολλα... Από την άλλη μου εχει τυχει πάλι μικροτσούτσουνος ο οποίος όμως δεν το είχε καθόλου ο έρμος σε κανένα επίπεδο, ούτε στυλ, ούτε τεχνική.. εν ολίγοις κλάφτα!!! Εκεί λοιπόν το σχόλιο π.χ. ήταν ότι σιγά μην καθόμουν δεν άξιζε καν τον κόπο!!!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Καλά τύπε!Καλοκαίρι γαρ!Τι κάνεις τύπε μου? Καιρο εχω να σε δω.
Τι κάνεις, τα νέα σου!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κατσε ρε φιλεναδα...
Σχολιαζετε? ΟΚ.
Αλλα σε τι πνευμα?
Μην τον τρομάζεις τον ανθρωπο!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ξεκουραζομαι τύπε μου, ανασυντάσσομαι εν οψει δυσκολου φθινοπωρου...Καλά τύπε!Καλοκαίρι γαρ!
Τι κάνεις, τα νέα σου!
Και φτιαχνω το ροστερ της νεας χρονιας...Αλλαξα την ομαδα εξ ολοκληρου
Κοιτα για να καταλάβεις οτι δεν παίζει ρόλο το μεγεθος, προσωπικα εχω υπαρξει τρελα καψουρα με γκόμενο που τον ειχε μικρο, αλλα ολα τα εβλεπα τελεια και καραγουσταρα. Οι περιγραφές ηταν επικές, επισημαίνοντας παντα οτι ηταν απο τα μικροτερα που εχω συναντήσει, αλλα ήταν ο μόνος που με εφτιαχνε παρα πολυ κ ειχα διαθεση για πολλα... Από την άλλη μου εχει τυχει πάλι μικροτσούτσουνος ο οποίος όμως δεν το είχε καθόλου ο έρμος σε κανένα επίπεδο, ούτε στυλ, ούτε τεχνική.. εν ολίγοις κλάφτα!!! Εκεί λοιπόν το σχόλιο π.χ. ήταν ότι σιγά μην καθόμουν δεν άξιζε καν τον κόπο!!!
Οταν ο μικροτσουτσουνος φιλος σου περιβαλλοταν απο 3-4 κολλητες σου, δεν εβλεπε τον οικτο και τη θυμηδια στη μουρη τους??
Δεν ενιωθε καπως... περιεργα?
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ε μου ετυχαν και δύο μπαμιες στην καριέρα μου!!!Ολο με μπαμιες συνδιαλέγεσαι γλυκια μου?
Υ.Γ. Στο δεύτερο δεν έκατσα πάντως...δεν έβρισκα το λόγο!!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο Μάκης ο Ψωμιάδης είσαι?Ξεκουραζομαι τύπε μου, ανασυντάσσομαι εν οψει δυσκολου φθινοπωρου...
Και φτιαχνω το ροστερ της νεας χρονιας...Αλλαξα την ομαδα εξ ολοκληρου![]()