alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το λεω εμμεσα, ευθέως το λεω.Μας ενημέρωσε έμμεσα ότι έχει μεγάλα προσόντα ;)
Μάρκετινγκ!!!
Δεν το λεω εμμεσα, ευθέως το λεω.Μας ενημέρωσε έμμεσα ότι έχει μεγάλα προσόντα ;)
Μάρκετινγκ!!!
Το ότι είμαι ψωνιο, αναρωτησου μηπως είναι εγγυηση αληθείας.Μπα ,απλά ψώνιο θα έλεγα!
Μας το φερες ομαλά ;)Δεν το λεω εμμεσα, ευθέως το λεω.
Δεν είναι αλαζονεία, αλλά αυτοπεποίθηση πεςΤο ότι είμαι ψωνιο, αναρωτησου μηπως είναι εγγυηση αληθείας.
Η απλά κλείνουν εισητήρια για Γκαμπονωχ το ότι το 27-28 που ειπα για τη γκαμπον δεν σχολιαστηκε μαλλον το θεωρουν οντως φυσιολογικο...καμια τυχη
Δεν παραπονεθηκε ποτέ καμία τύπε.Δεν είναι αλαζονεία, αλλά αυτοπεποίθηση πες
Η απλά κλείνουν εισητήρια για Γκαμπον
οχι βέβαια!!!ωχ το ότι το 27-28 που ειπα για τη γκαμπον δεν σχολιαστηκε μαλλον το θεωρουν οντως φυσιολογικο...καμια τυχη
Δεν παραπονεθηκε ποτέ καμία τύπε.
Εδω τιθεται κι ενα αλλο, καιριο θεμα, που ηθελα να θεσω και το ξεχασα:
ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ?
Οι τυποι ρωτατε τις γκομενές σας αν τις ικανοποιει το εργαλειο σας, ή θεωρειται ενδειξη ανασφαλειας και, ως εκ τουτου, το κανετε γαργαρα??
Αντρας που θα ρωτησει την γκομενα του αν την ικανοποιει,καλυτερα να το παρατησει το αθλημα.Εδω τιθεται κι ενα αλλο, καιριο θεμα, που ηθελα να θεσω και το ξεχασα:
Οι τυποι ρωτατε τις γκομενές σας αν τις ικανοποιει το εργαλειο σας, ή θεωρειται ενδειξη ανασφαλειας και, ως εκ τουτου, το κανετε γαργαρα??
εγω παντα λεω την αληθεια, με τρόπο φυσικά, αλλα τη λεω!!!Εδω τιθεται κι ενα αλλο, καιριο θεμα, που ηθελα να θεσω και το ξεχασα:
Αντρας που θα ρωτησει την γκομενα του αν την ικανοποιει,καλυτερα να το παρατησει το αθλημα.
Εδω τιθεται κι ενα αλλο, καιριο θεμα, που ηθελα να θεσω και το ξεχασα:
εγω παντα λεω την αληθεια, με τρόπο φυσικά, αλλα τη λεω!!!
φιλε εχω διαφορες σεξουαλικες εμπειριες και το μονο που εχω μαθει είναι να μην ρωταω το ανουσιο αν ευχαριστηθηκε το κάθε ατομο στο κρεβατι αν δεν εχω ευχαριστηθεί πρωτα απολυτα εγω...αν ευχαριστηθηκε και εγω πρεπει να παιξω μετα μαλακια εμενα μου είναι αδιαφορο...οποια γουσταρει το πουλι μου οποια δεν γουσταρει εχει κι αλλα 2 δισεκατομμύρια περιπου όπως και αντιστοιχα μουνια...και ακομα πιο πολλους κωλους...