Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λοιπόν προκειμένου να ξαναζωντανέψει το thread θα αναφέρω πως τους 3 τελευταίους μήνες μπήκαν στην συλλογή μου άλλες 7 γυναίκες από το ίντερνετ (zoosk, badoo, facebook). Επειδή όμως φαίνεται πως στα 2 πρώτα sites αρχίζει να στερεύει το πράγμα, έχετε να προτείνετε τυχόν νέα sites που γίνεται παιχνίδι καλό?? Αν είναι και δωρεάν ακόμη καλύτερα.

Εχει στερεψει απο καιρο με ρυθμο αναλογο της κρισης

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η εποχή των γνωριμιών μέσω νετ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν είναι όπως παλιά που οι χρήστες ήταν μετρημένοι και μπορούσες εύκολα να ξεχωρίσεις. Τώρα και με τη διάδοση των τάμπλετ που το διαδίκτυο έγινε κοινό κτήμα, η μόδα του ξεπεράστηκε. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, μη χάνετε το χρόνο σας ελπίζοντας από δω πέρα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η εποχή των γνωριμιών μέσω νετ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν είναι όπως παλιά που οι χρήστες ήταν μετρημένοι και μπορούσες εύκολα να ξεχωρίσεις. Τώρα και με τη διάδοση των τάμπλετ που το διαδίκτυο έγινε κοινό κτήμα, η μόδα του ξεπεράστηκε. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, μη χάνετε το χρόνο σας ελπίζοντας από δω πέρα.

Δεν εχει παρελθει η εποχη των γνωριμιων μεσω νετ, εχει παρελθει η εποχη που γαμαγες μεσω νετ. Δε το δινουν πλεον οπως παλια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Γνωριμίες γενικώς και αορίστως; Δεν ξέρω, ίσως και να γίνονται με την προϋπόθεση ότι συνδέει τις δύο πλευρές κάποιο κοινό χόμπυ και μένουν σχετικά κοντά. Αν σκεφθείς, πάντως, ότι οι περισσότεροι αποδέχονται αιτήματα φιλίας μόνο από όσους γνωρίζουν ήδη στη real life, καταλαβαίνεις ότι κι εκεί υπάρχει αποξένωση και είναι στατιστικά σπάνιο φαινόμενο.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Γνωριμίες γενικώς και αορίστως; Δεν ξέρω, ίσως και να γίνονται με την προϋπόθεση ότι συνδέει τις δύο πλευρές κάποιο κοινό χόμπυ και μένουν σχετικά κοντά. Αν σκεφθείς, πάντως, ότι οι περισσότεροι αποδέχονται αιτήματα φιλίας μόνο από όσους γνωρίζουν ήδη στη real life, καταλαβαίνεις ότι κι εκεί υπάρχει αποξένωση και είναι στατιστικά σπάνιο φαινόμενο.
Άρα τελικά είμαι πολύ τυχερός στο θέμα.....αφού και οι φίλοι μου απορούνε......

nightRider21

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απο facebook πολλές φορές..
ιδικά κάτι milfakia άμα ψαχτείς και χωθείς έξυπνα κάνεις πολλά ;-)) 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
όποιος λέει πως είναι δύσκολο να γαμήσεις απο νετ λέει μαλακίες!να κάνεις ΥΓΙΗ σχεση με γνωριμία απο το νετ είναι τρομερά δυσκολο.αλλα για να γαμησεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα,ειδικά σε fb,zoo

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
3 φορες απο το faebook μετριατζες ηταν μαλακιες μην λεμε
αλλα παλιοτερα με το Mirc ειχα βρει μια πατεντα και καναμε