Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalisnaf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πανε σχεδον 4 χρονια που τσιμπησα μια Αθηναια στο zoo....32 ετων,μετριως μετρια σαν εμφανιση,αλλα πριν 4 χρονια που ημουν ανυπαντρος και πριν γνωρισω την γυναικα μου,οταν ανεβαινα Αθηνα για να δω την ομαδα,2 φορες τον μηνα δλδ,της τραβαγα ενα πουτσο σπιτι της....μα να μην θελει με τπτ ξενοδοχειο..οχι οτι με χαλαγε δλδ...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
εγω ειχα παει στα 17 μου με μια απο την κηφισα..
Ηταν και της μοδας τοτε τα τσατ κλπ..

Αυτη απο την κηφισια ειχε ονομα ντεμη ( δεσποινα, δημητρα) αρχησε να κωλαει στον φιλο μου,μιλαμε καλο καριολακι, ειχε ξεπαρθενεψει απο τα 12 της,και ηταν 13-14 οταν την γνωρισα.
Τι μου θύμισες τώρα..
Κι εγώ όταν ήμουν 18 μου κωλοτριβόταν μια 12χρονη σε ένα κάμπινγκ που πήγαινα.
Μιλάμε έκανε σαν λυσσασμένη. Δεν το πίστευα. Και να φανταστείς δεν γνωριζόμασταν καθόλου.
Τελοσπάντων εγώ από τη μια δεν μπορούσα να το πιστέψω, από την άλλη ντρεπόμουνα να χώσω το 12χρονο, και στην τελική δεν έκανα τίποτα.
Την ξαναβλέπω που λες φέτος, 21 εγώ και 15 αυτή, με στρινγκ μαγιό παρακαλώ το 15χρονο, άκρως γαμεύσιμη και περιτρυγιρισμένη από 4-5 "φίλους" της.
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς γίνεται να λυσσάνε από τα 12.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι μου θύμισες τώρα..
Κι εγώ όταν ήμουν 18 μου κωλοτριβόταν μια 12χρονη σε ένα κάμπινγκ που πήγαινα.
Μιλάμε έκανε σαν λυσσασμένη. Δεν το πίστευα. Και να φανταστείς δεν γνωριζόμασταν καθόλου.
Τελοσπάντων εγώ από τη μια δεν μπορούσα να το πιστέψω, από την άλλη ντρεπόμουνα να χώσω το 12χρονο, και στην τελική δεν έκανα τίποτα.
Την ξαναβλέπω που λες φέτος, 21 εγώ και 15 αυτή, με στρινγκ μαγιό παρακαλώ το 15χρονο, άκρως γαμεύσιμη και περιτρυγιρισμένη από 4-5 "φίλους" της.
Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς γίνεται να λυσσάνε από τα 12.
Αλλαζουν οι εποχες..!Φετος ειδα κατι ξαδερφια που εχω στην κρητη τετοιες ηλικιες 14-16 αστο ετοιμος ημουν να το κανω το εγκλημα...!(οχι με τα ξαδελφια αλλα μς της φιλες της)ειδικα αμα εχεις και γεματο πορτοφολι και τις ποτισεις και της κυκλοφορισεις ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
καλα τα 15χρονα δεν παιζονται πλεον λυσανε για πουτσο..εγω εδω και 3 μηνες γαμαω μια παντρεμενη απο το badoo δεν ειναι καμια θεα αλλα κανει φανταστικες πιπες και το κυριοτερο δινη κολο ειναι κατι που το ζηταο βασικα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Στο cam4, πριν μια εβδομάδα μου την έπεσε ελληνικό τραβέλι. Στη φωτογραφία είναι μουνάρα αλλά καραμπινάτο τρβέλι.  Εκεί μέσα ψάχνονται πολλά πουστρόνια και τραβέλια

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω εχω γαμησει μια απο το facebook μετρια,και εχω βγει και με μια απο το badoo εξισου μετρια αλλα δεν τη γαμησα γιατι δεν τρελλαθηκα.Επαφες ομως εχουμε οποτε αν καποια μερα τρεξει  το σπερμα απ τα αυτια...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=152046.0;attach=428760;image[/img[/URL]]
[/quote]

χαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μαλακα εισαι τωρα το ειδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκρυψε και τα ματια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Μαγκες, αν είναι να σου κάτσει το λαχείο, σου κάθεται και στα πιο απίθανα μέρη.
Πήδηξα γυναίκα παντρεμένη, με την οποία παίζαμε μαζί μπιλιάρδο στο ιντερνετ (yahoo.de). Μιλούσαμε στα γερμανικά και γω νόμιζα ότι παίζω με γερμανίδα. Αμ δε! Ελληνίδα βορειοελλαδίτισσα, παντρεμένη και μάλιστα θεούσα. Ε, λοιπόν, αφού τσατάραμε και παίζαμε μπιλιάρδο 2-3 μήνες, πήγα τη βρήκα στην πόλη της στη Γερμανία, ήρθε και στο ξενοδοχείο και με πήδηξε ρε παιδιά! Μούναρος και μου ρίχνει στο μπόϊ και 3-4 πόντους. Άμα σε θέλει μπορεί να κάτσει φάση στα πιο απίθανα φόρουμ...    

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.271
Πόντοι
1.936
Αν δεν γαμησεις το υπογειο πως θα πας στο ρετιρε απολυτε???  τα μπαζα εχουνε αναθρεψει γενιες και γενιες..

αν δεν μπαζώσεις στην αρχή δεν χτίζεις μετά!!!
Εγώ έφαγα δύο από το badoo,μέτριες πρός καλές.Πολύ αγαμία όμως ρε παιδάκι μου!Ειδικά την πρώτη με το που έβαλα το παπάρι μου στο μουνί της ένιωσα ξεπαρθένευα κοριτσάκι.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαγκες, αν είναι να σου κάτσει το λαχείο, σου κάθεται και στα πιο απίθανα μέρη.
Πήδηξα γυναίκα παντρεμένη, με την οποία παίζαμε μαζί μπιλιάρδο στο ιντερνετ (yahoo.de). Μιλούσαμε στα γερμανικά και γω νόμιζα ότι παίζω με γερμανίδα. Αμ δε! Ελληνίδα βορειοελλαδίτισσα, παντρεμένη και μάλιστα θεούσα. Ε, λοιπόν, αφού τσατάραμε και παίζαμε μπιλιάρδο 2-3 μήνες, πήγα τη βρήκα στην πόλη της στη Γερμανία, ήρθε και στο ξενοδοχείο και με πήδηξε ρε παιδιά! Μούναρος και μου ρίχνει στο μπόϊ και 3-4 πόντους. Άμα σε θέλει μπορεί να κάτσει φάση στα πιο απίθανα φόρουμ...    

Ρε φιλε πηγες γερμανια  για  να πηδηξεις ?  :new_shocked: :new_shocked:  ΕΛΕΟΣ 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  μια μονο φορα εχω γραφτει  σε ενα σιτε , και συγκεκριμενα  στο ζοο.  ειχα βγει με 7-8  αλλα δεν  πηδηξα καμμια ,  γιατι δεν μου αρεσε καμμια.    και μια αλλη φορα σκεφτηκα , γιατι να καθομαι να ψαχνω  εγω  ?  αν ειναι να  ψαχνουν αυτες . και εβαλα αγγελια σε μια εφημεριδα. (  το τηλεφωνο  μου  χτυπουσε  συνεχεια ).    τελικα βγηκα με  5-6 .  προχωρησα μονο με 2 ,  που ηταν απο ουκρανια  , και ετυχε να ειναι ομορφες γυναικες με ωραια κορμια. 

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
  μια μονο φορα εχω γραφτει  σε ενα σιτε , και συγκεκριμενα  στο ζοο.  ειχα βγει με 7-8  αλλα δεν  πηδηξα καμμια ,   γιατι δεν μου αρεσε καμμια.    και μια αλλη φορα σκεφτηκα , γιατι να καθομαι να ψαχνω  εγω  ?  αν ειναι να  ψαχνουν αυτες . και εβαλα αγγελια σε μια εφημεριδα. (  το τηλεφωνο  μου  χτυπουσε  συνεχεια ).    τελικα βγηκα με  5-6 .   προχωρησα μονο με 2 ,  που ηταν απο ουκρανια  , και ετυχε να ειναι ομορφες γυναικες με ωραια κορμια.   
Για τι ηλικίες μιλάμε? Και ποιο το κίνητρό τους? να υποθέσω χορηγία για κάποιο χρονικό διάστημα ή το πήγαιναν σε αιώνια δέσμευση (γάμος) ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Για τι ηλικίες μιλάμε? Και ποιο το κίνητρό τους? να υποθέσω χορηγία για κάποιο χρονικό διάστημα ή το πήγαιναν σε αιώνια δέσμευση (γάμος) ?

Κανείς δεν είναι αιώνιος σ'αυτή τη ζωή. Άρα...... :rolleyes:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

καμμια απο αυτες στο ζοο, δεν αναφερθηκε ουτε για χορηγεια  ουτε  για  γαμο.  (  ισως επειδη ηταν ελληνιδες ολες  :2funny: )    απο την αγγελια τωρα που ειχα βαλει και που προχωρησα με αυτες τις 2 ουκρανες , η μια το εφερε απεξω-απεξω οτι δεν δουλευει κλπ (  βγηκα 2 φορες .  κατι της ψιλοεδωσα γιατι  αξιζε  και  δεν επρεπε να παει χαμενη.  την μια φορα 70 ευρω και την αλλη ενα 50ευρο )  .  τωρα η αλλη ουκρανη που  ηταν ακομη πιο μουναρα  απο την πρωτη ,  δεν ειπε τιποτα.  αναφερθηκε στην αρχη μονο για σχεση. 

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εσείς που λέτε ότι γαμάτε από το badoo βοηθήστε με λίγο γιατί είμαι καινούριος.
Καταρχάς, πώς θα μπορέσω να ξεχωρίσω τα ψεύτικα προφίλ? Και φυσικά δεν εννοώ αυτά που κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικα, αλλά αυτά που έχουν νορμάλ φωτογραφίες και δεν ανήκουν όντως στο άτομο που έχει το προφιλ.
Επίσης, πώς θα ξεχωρίζω τα call-girls? Θα μου το λένε οι ίδιες από την αρχή ή θα τρώω την πατάτα μετά που κανονίσω τη συνάντηση?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εσείς που λέτε ότι γαμάτε από το badoo βοηθήστε με λίγο γιατί είμαι καινούριος.
Καταρχάς, πώς θα μπορέσω να ξεχωρίσω τα ψεύτικα προφίλ? Και φυσικά δεν εννοώ αυτά που κάνουν μπαμ ότι είναι ψεύτικα, αλλά αυτά που έχουν νορμάλ φωτογραφίες και δεν ανήκουν όντως στο άτομο που έχει το προφιλ.
Επίσης, πώς θα ξεχωρίζω τα call-girls? Θα μου το λένε οι ίδιες από την αρχή ή θα τρώω την πατάτα μετά που κανονίσω τη συνάντηση?
Ενα μηνα αντεξα στο badoo.
Παιζει πολυ τραβεστοκατασταση και πολυ εκμεταλλευση απο τους δημιουργους (πληρωσε για να δεις ποια εκλασε...).
Γενικα εχετε το νου σας γιατι οι χοντρες και οι πουστηδες σου γαμανε το μυαλο με ψευτικες φωτο και μετα σου σκανε το παραμυθι...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ενα μηνα αντεξα στο badoo.
Παιζει πολυ τραβεστοκατασταση και πολυ εκμεταλλευση απο τους δημιουργους (πληρωσε για να δεις ποια εκλασε...).
Γενικα εχετε το νου σας γιατι οι χοντρες και οι πουστηδες σου γαμανε το μυαλο με ψευτικες φωτο και μετα σου σκανε το παραμυθι...
Σε αυτόν τον ένα μήνα, γάμησες τίποτα? (μπορεί να απάντησες σε άλλο ποστ αλλά βαριέμαι να ψάχνω).
Πόσες από εκεί μέσα είναι όντως αυτές στις φωτο και όχι πούστηδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom