Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• fotomou.jpg
    fotomou.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 44

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
:thumbsup: Σωστος

Ολοι οσοι ψαχνουν "κατι" μεσα απο φορουμ, σαιτ, τσατ, κτλ, εχουν θεμματακια που δεν ειναι απαραιτητα κακα, η τρομακτικα.
Ομως θελουν την προσοχη τους, στην προσεγγιση κατα την επαφη ....
Η μοναξια και οι υψηλοι ρυθμοι της ζωης, μεσω των οικονομικοκοινωνικων υποχρεωσεων οπως εχει διαμορφωθει, δεν δινει σε ολους την ευκαιρια να εχουν
κοινωνικες και διαπροσωπικες επαφες .... και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κατι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη

Αν ηταν ολα ενταξει και φυσιολογικα τοτε δεν θα υπηρχαν κι αυτα τα τσατ , φορουμ , σαιτ , κτλ κτλ

Συμφωνώ..απλα δεν το παρατράβηξα για να μην προσβληθούν κάποιοι...

Και εμείς ακόμη, ως μέλη ενός σαιτ ...κάπου προσπαθούμε άλλος λίγο, άλλος πολύ, να βρούμε μια αδιέξοδο στο ανικανοποίητο που έχει ο κάθε άνθρωπος...

Βεβαια το οτι αντικαταστήσαμε τη διαπροσωπική επαφή με το πληκτρολόγιο...και την αναμονή της απάντησης (μελετώντας τη γλώσσα του σώματος) με το....refresh ...ε μας αναδεινκύει κομματάκι ανίκανους ή αδέξιους ή άτολμους να συνάψουμε υγιείς κοινωνικές σχέσεις...

Το δε ερωτικό...το αντικαταστήσαμε με τη συνεχή υποτίμηση της γυναικείας υπόστασης. Χτίζουμε τείχη γύρω μας γιατι φοβόμαστε.
Η υπότιμηση της αξίας του άλλου ως ανθρώπου  γίνεται αντανακλαστικά ώς αντίδραση του δικού μας φόβου να εκτεθούμε.. να εκθέσουμε τους εαυτούς μας...

Τέλος πάντων...σηκώνει πολύ ανάλυση το όλο θέμα...

Απλά έχω διαπιστώσει φόβο, δυσπιστία, προκατάληψη...όλων σχεδόν των μελών...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δεν αντιλαμβανομαι την "δαιμονοποιηση" των χωρων κοινωνικης δικτυωσης (φορουμ, τσατ κλπ).
Και την "αγιοποιηση" των επαφων δια ζωσης.
Ισα ισα μαλιστα, καμια φορα οι επαφες διαδικτυακα ειναι πιο βαθιες και πιο ειλικρινεις, απαλλαγμενες απο την υποκρισια που συχνα υπαρχει στην φυσικη δια ζωσης επαφη.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Κατι που στην εξω ζωη δεν το εχεις παρατηρησει ας πουμε;

Οχι σε τέτοια βαθμό ώστε να παρουσιάζονται απροκάλυπτα ακραίες απόψεις!

Το οτι θα μπει μια χοντρουλα σε ένα φόρουμ ψάχνοντας να κάνει σεξ (εφόσον βιωνει την απόρριψη της εμφάνισης της έξω)..δεν μας δίνει δικαίωμα να την υποβιβάζουμε κάτω απο μας (που και εμείς για τον ίδιο σκοπό μπαίνουμε).
Βιωνοντας και εμείς κάποια απόρριψη ή αδυναμία που εγωιστικά δεν παραδεχόμαστε...

achilles66

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2012
Like
34
Πόντοι
1
:thumbsup: Σωστος

Ολοι οσοι ψαχνουν "κατι" μεσα απο φορουμ, σαιτ, τσατ, κτλ, εχουν θεμματακια που δεν ειναι απαραιτητα κακα, η τρομακτικα.
Ομως θελουν την προσοχη τους, στην προσεγγιση κατα την επαφη ....
Η μοναξια και οι υψηλοι ρυθμοι της ζωης, μεσω των οικονομικοκοινωνικων υποχρεωσεων οπως εχει διαμορφωθει, δεν δινει σε ολους την ευκαιρια να εχουν
κοινωνικες και διαπροσωπικες επαφες .... και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κατι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη

Αν ηταν ολα ενταξει και φυσιολογικα τοτε δεν θα υπηρχαν κι αυτα τα τσατ , φορουμ , σαιτ , κτλ κτλ
Εχεις δίκιο. Ολοι έχουμε ένα θέμα πού μας εμποδίζει γιά μία φυσιολογική σχέση, εγω πχ έχω τά συχνά ταξίδια στήν Ελλάδα. Αλλα καλι οι κοπέλλες που μιλάω καί είναι στήν ηλικία των 40+ έχουνε πολλά θέματα, παιδιά δουλειά σπίτι , γάμο καμμία φορα, πού καθιστούν απαγορευτική τήν κλασσική σχέση όπως εμείς τήν ξέρουμε. Μέ τίποτα δέν θέλουνε έρωτες , τηλέφωνα στό σπίτι ή στή δουλειά, δεσμευσεις, πού είσαι, πού είμαι κλπ κλπ κλπ. Ουτε καί έχουνε χρόνο νά πάνε στόμ μπαρ να ψαχτούνε, Μπαίνουνε στό τσατ, διαλέγουνε τόν σύντροφο πού εκείνη τήν στιγμή θέλουνε,ενα ποτάκι, αγκαλίτσα, αακαι ξέχασα..μήν παρης τηλ..  είναι τα παιδια μου ο άντρας μου το αφεντικό μου ο αλφα ο δεινα..θα σέ παρω εγώ................

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπαίνουνε στό τσατ, διαλέγουνε τόν σύντροφο πού εκείνη τήν στιγμή θέλουνε,ενα ποτάκι, αγκαλίτσα, αακαι ξέχασα..μήν παρης τηλ..  είναι τα παιδια μου ο άντρας μου το αφεντικό μου ο αλφα ο δεινα..θα σέ παρω εγώ................
Για ποιο λογο λοιπον να μπλεξεις σε τετοια ψυχοφθορα σχεση ?

Καλυτερα λοιπον να πληρωσεις 10-20-50-100-200 ευρω και να ξερεις που βαδιζεις, παρα να εχεις την εννοια
και να αναρωτιεσαι, η να σκεφτεσαι πολλα.

Εχε υποψιν σου οτι οσο περνουν τα χρονια, τα περιθωρια για κατι καλο, στενευουν παρα πολυ και αυτο, ειναι λογικο.
Οι κοπελες και οι ανδρες που εχουν ηδη δεσμο η οικογενεια, εχουν καταλληξει απο νωρις .... Αρα τι απομενει ?

OP
OP
mandrake999

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
για βοηθηστε ρε παιδια που δουλευει αυτη η κοπελα με τα μαυρα?
θαρρω πως την λενε μιρελα και ειναι καπου στον πειραια...

Συνημμένα

• 9226852862012_227099665_b.jpg
    9226852862012_227099665_b.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 37

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τσουρέκια λέμε.

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν προκειμένου να ξαναζωντανέψει το thread θα αναφέρω πως τους 3 τελευταίους μήνες μπήκαν στην συλλογή μου άλλες 7 γυναίκες από το ίντερνετ (zoosk, badoo, facebook). Επειδή όμως φαίνεται πως στα 2 πρώτα sites αρχίζει να στερεύει το πράγμα, έχετε να προτείνετε τυχόν νέα sites που γίνεται παιχνίδι καλό?? Αν είναι και δωρεάν ακόμη καλύτερα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για ποιο λογο λοιπον να μπλεξεις σε τετοια ψυχοφθορα σχεση ?

Καλυτερα λοιπον να πληρωσεις 10-20-50-100-200 ευρω και να ξερεις που βαδιζεις, παρα να εχεις την εννοια
και να αναρωτιεσαι, η να σκεφτεσαι πολλα.

Εχε υποψιν σου οτι οσο περνουν τα χρονια, τα περιθωρια για κατι καλο, στενευουν παρα πολυ και αυτο, ειναι λογικο.
Οι κοπελες και οι ανδρες που εχουν ηδη δεσμο η οικογενεια, εχουν καταλληξει απο νωρις .... Αρα τι απομενει ?
ακομα ενα αποσταγμα αχαχουχειας σοφιας που μου ειχε ξεφυγει..... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom