apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα βαλε μια φωτο σου να σε δουμε
ναι αλλα βαλε μια φωτο σου να σε δουμε
Σωστος
Ολοι οσοι ψαχνουν "κατι" μεσα απο φορουμ, σαιτ, τσατ, κτλ, εχουν θεμματακια που δεν ειναι απαραιτητα κακα, η τρομακτικα.
Ομως θελουν την προσοχη τους, στην προσεγγιση κατα την επαφη ....
Η μοναξια και οι υψηλοι ρυθμοι της ζωης, μεσω των οικονομικοκοινωνικων υποχρεωσεων οπως εχει διαμορφωθει, δεν δινει σε ολους την ευκαιρια να εχουν
κοινωνικες και διαπροσωπικες επαφες .... και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κατι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη
Αν ηταν ολα ενταξει και φυσιολογικα τοτε δεν θα υπηρχαν κι αυτα τα τσατ , φορουμ , σαιτ , κτλ κτλ
Κατι που στην εξω ζωη δεν το εχεις παρατηρησει ας πουμε;Απλά έχω διαπιστώσει φόβο, δυσπιστία, προκατάληψη...όλων σχεδόν των μελών...
Κατι που στην εξω ζωη δεν το εχεις παρατηρησει ας πουμε;
Εχεις δίκιο. Ολοι έχουμε ένα θέμα πού μας εμποδίζει γιά μία φυσιολογική σχέση, εγω πχ έχω τά συχνά ταξίδια στήν Ελλάδα. Αλλα καλι οι κοπέλλες που μιλάω καί είναι στήν ηλικία των 40+ έχουνε πολλά θέματα, παιδιά δουλειά σπίτι , γάμο καμμία φορα, πού καθιστούν απαγορευτική τήν κλασσική σχέση όπως εμείς τήν ξέρουμε. Μέ τίποτα δέν θέλουνε έρωτες , τηλέφωνα στό σπίτι ή στή δουλειά, δεσμευσεις, πού είσαι, πού είμαι κλπ κλπ κλπ. Ουτε καί έχουνε χρόνο νά πάνε στόμ μπαρ να ψαχτούνε, Μπαίνουνε στό τσατ, διαλέγουνε τόν σύντροφο πού εκείνη τήν στιγμή θέλουνε,ενα ποτάκι, αγκαλίτσα, αακαι ξέχασα..μήν παρης τηλ.. είναι τα παιδια μου ο άντρας μου το αφεντικό μου ο αλφα ο δεινα..θα σέ παρω εγώ................Σωστος
Ολοι οσοι ψαχνουν "κατι" μεσα απο φορουμ, σαιτ, τσατ, κτλ, εχουν θεμματακια που δεν ειναι απαραιτητα κακα, η τρομακτικα.
Ομως θελουν την προσοχη τους, στην προσεγγιση κατα την επαφη ....
Η μοναξια και οι υψηλοι ρυθμοι της ζωης, μεσω των οικονομικοκοινωνικων υποχρεωσεων οπως εχει διαμορφωθει, δεν δινει σε ολους την ευκαιρια να εχουν
κοινωνικες και διαπροσωπικες επαφες .... και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κατι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη
Αν ηταν ολα ενταξει και φυσιολογικα τοτε δεν θα υπηρχαν κι αυτα τα τσατ , φορουμ , σαιτ , κτλ κτλ
ΒρηκαΧα..στο μυαλό μου είσαι..ψαχνω μισή ώρα το μαιλ εκείνο..φοβάμαι πώς σβήστηκε
καλυτερα να το ειχες χασει το μαιλ.
Καυλα εισαι. Ειμαι στην 2η και παω για την 3ηβλεπεις να εχω κανενα προβλημα;
Για ποιο λογο λοιπον να μπλεξεις σε τετοια ψυχοφθορα σχεση ?Μπαίνουνε στό τσατ, διαλέγουνε τόν σύντροφο πού εκείνη τήν στιγμή θέλουνε,ενα ποτάκι, αγκαλίτσα, αακαι ξέχασα..μήν παρης τηλ.. είναι τα παιδια μου ο άντρας μου το αφεντικό μου ο αλφα ο δεινα..θα σέ παρω εγώ................
ποιά από τις δύο
μα ειντα νε καμια βοηθεια???????????για βοηθηστε ρε παιδια που δουλευει αυτη η κοπελα με τα μαυρα?
θαρρω πως την λενε μιρελα και ειναι καπου στον πειραια...
ακομα τιποτα???????????/μα ειντα νε καμια βοηθεια???????????
Ηρθε το Πάσχα;Τσουρέκια λέμε.
Ηρθε το Πάσχα;
ακομα ενα αποσταγμα αχαχουχειας σοφιας που μου ειχε ξεφυγει.....Για ποιο λογο λοιπον να μπλεξεις σε τετοια ψυχοφθορα σχεση ?
Καλυτερα λοιπον να πληρωσεις 10-20-50-100-200 ευρω και να ξερεις που βαδιζεις, παρα να εχεις την εννοια
και να αναρωτιεσαι, η να σκεφτεσαι πολλα.
Εχε υποψιν σου οτι οσο περνουν τα χρονια, τα περιθωρια για κατι καλο, στενευουν παρα πολυ και αυτο, ειναι λογικο.
Οι κοπελες και οι ανδρες που εχουν ηδη δεσμο η οικογενεια, εχουν καταλληξει απο νωρις .... Αρα τι απομενει ?