Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Στάνταρ όλοι από το ιντερνετ έχουν γαμήσει θεογκόμενα...Είναι όλοι μεγάλοι γαμιάδες εδώ μέσα! :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στάνταρ όλοι από το ιντερνετ έχουν γαμήσει θεογκόμενα...Είναι όλοι μεγάλοι γαμιάδες εδώ μέσα! :2funny:
εγω παντως ειμαι τιμιος  :sunglasses: ανεφερα και πανω πως αιντε στης 20 που θα γνωρισεις μεσω τσατ να ειναι ομορφες 3-4

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θα πρεπει να σου εξηγησω οτι ακομη κι αν δεν εχει κατι ο καθενας δεν θα πρεπει να τον μειωνουμε ?

Τελος κουβεντας και μην ξαναπεταχτεις σαν την πουτσα οπουδηποτε να με παραθεσεις
Γιατι σε αναλογες παραθεσεις, η σποντες, αυτη θα ειναι και η απαντηση μου, ειτε σας αρεσει, ειτε οχι
καλα τους τα λες,βαλτους στην θεση τους ολους

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Γενικά πάντως η πλειοψηφία των ατόμων που κολλάνε με chats και τέτοια,κάποιο προβληματάκι το έχουν...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• lagudakis.jpg
    lagudakis.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 19

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
καλησπέρα κι απο μένα. Εγώ μια φορά είχα μπει σε τσατ στο γνωστό mad για όσους ξέρουνε. ;)

είχα γνωρίσει μια και βγήκαμε μετά απο μια βδομάδα αφού είχαν προηγηθεί άπειρα μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Πήγαμε για καφεδάκι και μετά σπίτι μου όπου "κέρασα" ;) Ωραίο μουνί αλλά είχε τα ψυχολογικά της κι αφού βρεθήκαμε 2-3 φορές χαθήκαμε.

Δε ξαναμπήκα σε τσατ γιατί διαπίστωσα ότι όλες εκεί μέσα έχουν :think: τα θεματάκια τους..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενώ όσοι άρρενες μπαίνουν σαυτα είναι υγειέστατοι....
:thumbsup: Σωστος

Ολοι οσοι ψαχνουν "κατι" μεσα απο φορουμ, σαιτ, τσατ, κτλ, εχουν θεμματακια που δεν ειναι απαραιτητα κακα, η τρομακτικα.
Ομως θελουν την προσοχη τους, στην προσεγγιση κατα την επαφη ....
Η μοναξια και οι υψηλοι ρυθμοι της ζωης, μεσω των οικονομικοκοινωνικων υποχρεωσεων οπως εχει διαμορφωθει, δεν δινει σε ολους την ευκαιρια να εχουν
κοινωνικες και διαπροσωπικες επαφες .... και οι διαπροσωπικες σχεσεις ειναι κατι πολυ δυσκολο στην σημερινη εποχη

Αν ηταν ολα ενταξει και φυσιολογικα τοτε δεν θα υπηρχαν κι αυτα τα τσατ , φορουμ , σαιτ , κτλ κτλ

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εχω γνωρισει αρκετες. αλλου ηπιαμε ενα καφεδακι και αλλου ριξαμε και ενα γαμησακι , οι κοπελες μετριες εως καλες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom