lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου εγω εδωσα πριν 2 χρονια κατι πιπες στο λιλακικαλα ρε μαλακες κανεις δε γαμησε απο εδω μεσα? σοβαρολογειτε? σα να κλεβεις εκκλησια ειναι.
δικε μου εγω εδωσα πριν 2 χρονια κατι πιπες στο λιλακικαλα ρε μαλακες κανεις δε γαμησε απο εδω μεσα? σοβαρολογειτε? σα να κλεβεις εκκλησια ειναι.
δηλαδη μονο εγω γαμουσα κατι μπαζα τυπε? :SΣτάνταρ όλοι από το ιντερνετ έχουν γαμήσει θεογκόμενα...Είναι όλοι μεγάλοι γαμιάδες εδώ μέσα!
εγω παντως ειμαι τιμιος ανεφερα και πανω πως αιντε στης 20 που θα γνωρισεις μεσω τσατ να ειναι ομορφες 3-4Στάνταρ όλοι από το ιντερνετ έχουν γαμήσει θεογκόμενα...Είναι όλοι μεγάλοι γαμιάδες εδώ μέσα!
Χα..στο μυαλό μου είσαι..ψαχνω μισή ώρα το μαιλ εκείνο..φοβάμαι πώς σβήστηκεβαλε την φωτο να παρουμε ματι ρε τυπε
καλα τους τα λες,βαλτους στην θεση τους ολουςθα πρεπει να σου εξηγησω οτι ακομη κι αν δεν εχει κατι ο καθενας δεν θα πρεπει να τον μειωνουμε ?
Τελος κουβεντας και μην ξαναπεταχτεις σαν την πουτσα οπουδηποτε να με παραθεσεις
Γιατι σε αναλογες παραθεσεις, η σποντες, αυτη θα ειναι και η απαντηση μου, ειτε σας αρεσει, ειτε οχι
ναι εχεις δικιο το βλεπω ...Γενικά πάντως η πλειοψηφία των ατόμων που κολλάνε με chats και τέτοια,κάποιο προβληματάκι το έχουν...
και να την παιξουμε βεβαιως βεβαιωςβαλε την φωτο να παρουμε ματι ρε τυπε
εφαγες καλα δικε μου
οχι μπαζα,ιδιαιτερες θα ελεγαδηλαδη μονο εγω γαμουσα κατι μπαζα τυπε? :S
βλεπεις να εχω κανενα προβλημα;Γενικά πάντως η πλειοψηφία των ατόμων που κολλάνε με chats και τέτοια,κάποιο προβληματάκι το έχουν...
Mαλλον σε ελκυουν τα μπαζα εσενα.δηλαδη μονο εγω γαμουσα κατι μπαζα τυπε? :S
καπως ετσι τυπεMαλλον σε ελκυουν τα μπαζα εσενα.
τυπε εχεις το ναταλακι εσυ.δεν εχεις αναγκη απο τσατ και παπαρια τετοια.καπως ετσι τυπε
γιατι να ελκω εγω τα μπαζα δεν παιζει αφου ειμαι ομορφοπαιδο
Δε ξαναμπήκα σε τσατ γιατί διαπίστωσα ότι όλες εκεί μέσα έχουν τα θεματάκια τους..
ΣωστοςΕνώ όσοι άρρενες μπαίνουν σαυτα είναι υγειέστατοι....
ναι αλλα βαλε μια φωτο σου να σε δουμεκαπως ετσι τυπε
γιατι να ελκω εγω τα μπαζα δεν παιζει αφου ειμαι ομορφοπαιδο