You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
να σαι καλα φιλε μου αλλα χωρις κελλυ που να ρθωκαλησπέρα σταμ..
εννοώ πως σε είχα για πιο σκληρο συναισθηματικά/...
πάντως πρέπει να είσαι ρομαντική ψυχή...
αν κάνει κανα event το 104 το καλοκαιρι...κανονισε να έρθεις...
(να γνωρίσεις και εμας τους γέρους)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ψυχολογικα μου δημιουργησε μια επομενη, η οποια ειναι μακραν οτι ομορφοτερο εχω δει σε ελληνιδα..
Μηπως αυτη η εμπειρια σου δημιουργησε ψυχολογικα για αυτο δεν μπορεις να ολοκληρωσεις τωρα;
αλλη φορα αυτα, γιατι τωρα που τα θυμαμαι εκνευριζομαι..
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Θα ειχε αρχες η κοπελα τοτε.... Καλο ειναι κι αυτο ...οχι ρε φιλε,δεν εργαζοτανε,αφιλοκερδως το εκανε!
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το άθλημα θα γράψω όταν έχω χρόνο μια αναδρομή από τις αγγελίες πως φτάσαμε στα chat και τι έπαιζε παλαιότερα. Εφημερίδες στην αρχή, περιοδικά τύπου «Διάβασε με» μετά τηλέφωνα μέσω ραδιοφωνικών σταθμών, 090 μετά, και τέλος chat κάθε μορφής (κινητά και ίντερνετ) .
Τι να πρωτοθυμηθώ τώρα. Παρτουζιάρα 45άρα πριν δέκα χρόνια γνωστή στα ΜΜΕ που έδινε οικογενειακές συμβουλές σε μεγάλα κανάλια η οποία χαπάκωνε τον άντρα της τον κοίμιζε και τα έτσουζε η ίδια. Μετά φόραγε μια γούνα, από μέσα ζαρτιέρες και πηγαίναμε και την παραλαμβάναμε κάπου κοντά στο σπίτι της με τον φίλο μου ο οποίος ήταν ταρίφας με το ταξί για ευνόητους λόγους. Ωραία φάση ήταν που ο ένας έκανε τον σοφέρ στην διαδρομή και αυτή τσιμπούκωνε τον άλλον στο πίσω κάθισμα κρατώντας ένα μισογεμάτο ποτήρι ουίσκι Την πρωτοπηδήξαμε νύχτα πρώτη φορά στα γραφεία που δούλευα. Τις άλλες φορές ξενοδοχεία και κυρίως σε ένα εκεί στο Θησείο με τον ακαθορίστου φύλου ρεσεπσιονίστ ο οποίος μας υποχρέωνε να νοικιάζουμε δύο δωμάτια, οπότε όταν βαριόμαστε πηγαίναμε στο άλλο. Η συμφωνία ήταν πήδημα με καπότα και δεν ήθελε ξύλο. Πάντα ζήταγε και ενισχύσεις και όποτε ήταν αυτό δυνατό ερχόταν φίλος. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι εύκολο να βρεις φίλο να έρθει για ενίσχυση. Όταν έρχεται η ώρα οι περισσότεροι φοβούνται, ντρέπονται και προφασίζονται δικαιολογίες. Ενώ πριν πω πω ρε μεγάλε μας καύλωσες και δεν είπες τίποτε. Μοναχοφάης είσαι κτλ. Είχε προτίμηση στο σάντουιτς.
Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ότι βγαίνει στις τηλεοράσεις αλλά ένα μεσημέρι που χάζευα στην TV βλέπω κάποια η οποία κάτι μου θύμιζε. Ρε πούστη που την ξέρω αυτή; Παίρνω τηλέφωνο τον φίλο μου και του λέω, ρε μαλάκα για άνοιξε την τηλεόραση. Μου απαντάει αυτός, Ρε μαλάκα δεν ξέρεις ότι εμείς γαμάμε διάσημες!
Άλλη περίπτωση παρτουζιάρας που ήρθε κρατώντας το μωρό στα χέρια και ήθελε να την πάρουμε μέσα στο ταξί. Εκεί τα παίζεις την κοπανάς και μάλλον πρόκειται για περίπτωση που χρήζει βοηθείας από την πρώτη παραπάνω.
Γάμησε τα και άφησέ τα!!!
Τι να πρωτοθυμηθώ τώρα. Παρτουζιάρα 45άρα πριν δέκα χρόνια γνωστή στα ΜΜΕ που έδινε οικογενειακές συμβουλές σε μεγάλα κανάλια η οποία χαπάκωνε τον άντρα της τον κοίμιζε και τα έτσουζε η ίδια. Μετά φόραγε μια γούνα, από μέσα ζαρτιέρες και πηγαίναμε και την παραλαμβάναμε κάπου κοντά στο σπίτι της με τον φίλο μου ο οποίος ήταν ταρίφας με το ταξί για ευνόητους λόγους. Ωραία φάση ήταν που ο ένας έκανε τον σοφέρ στην διαδρομή και αυτή τσιμπούκωνε τον άλλον στο πίσω κάθισμα κρατώντας ένα μισογεμάτο ποτήρι ουίσκι Την πρωτοπηδήξαμε νύχτα πρώτη φορά στα γραφεία που δούλευα. Τις άλλες φορές ξενοδοχεία και κυρίως σε ένα εκεί στο Θησείο με τον ακαθορίστου φύλου ρεσεπσιονίστ ο οποίος μας υποχρέωνε να νοικιάζουμε δύο δωμάτια, οπότε όταν βαριόμαστε πηγαίναμε στο άλλο. Η συμφωνία ήταν πήδημα με καπότα και δεν ήθελε ξύλο. Πάντα ζήταγε και ενισχύσεις και όποτε ήταν αυτό δυνατό ερχόταν φίλος. Αλλά μην νομίζετε ότι είναι εύκολο να βρεις φίλο να έρθει για ενίσχυση. Όταν έρχεται η ώρα οι περισσότεροι φοβούνται, ντρέπονται και προφασίζονται δικαιολογίες. Ενώ πριν πω πω ρε μεγάλε μας καύλωσες και δεν είπες τίποτε. Μοναχοφάης είσαι κτλ. Είχε προτίμηση στο σάντουιτς.
Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ότι βγαίνει στις τηλεοράσεις αλλά ένα μεσημέρι που χάζευα στην TV βλέπω κάποια η οποία κάτι μου θύμιζε. Ρε πούστη που την ξέρω αυτή; Παίρνω τηλέφωνο τον φίλο μου και του λέω, ρε μαλάκα για άνοιξε την τηλεόραση. Μου απαντάει αυτός, Ρε μαλάκα δεν ξέρεις ότι εμείς γαμάμε διάσημες!
Άλλη περίπτωση παρτουζιάρας που ήρθε κρατώντας το μωρό στα χέρια και ήθελε να την πάρουμε μέσα στο ταξί. Εκεί τα παίζεις την κοπανάς και μάλλον πρόκειται για περίπτωση που χρήζει βοηθείας από την πρώτη παραπάνω.
takoalatipota
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πω, γάμησε τα δε λες τίποτα αδερφέ....
mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
ναι άφησέ τα να τα παρει αλλος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ρε τυπε ολες οι παρτουζιαρες σε σενα τυχαιναν?Επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με το άθλημα θα γράψω όταν έχω χρόνο μια αναδρομή από τις αγγελίες πως φτάσαμε στα chat και τι έπαιζε παλαιότερα. Εφημερίδες στην αρχή, περιοδικά τύπου «Διάβασε με» μετά τηλέφωνα μέσω ραδιοφωνικών σταθμών, 090 μετά, και τέλος chat κάθε μορφής (κινητά και ίντερνετ) .
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φρικιο ηταν τυπε?ναι με μια τυπισα απο αθηνα και αν δεν ειχαμε την αποσταση θα ειχε προχωρησει το πραγμα. Ατομαρα μεγαλη και πολυ δυνατο μωρο.
achilles66
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
..Δηλαδη εγω που εχω πηδηξει καμμια 30αρια απο τα τσατ , παρεα, ζοο , mirc , κλπ (μερικες απο πρωτο ραντεβού) τί να πω?
..Ειναι μερικες σταμπαρισμένες..οοποιος εχει πειρα θα τις καταλαβει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως πουλας φιδια? :-..Δηλαδη εγω που εχω πηδηξει καμμια 30αρια απο τα τσατ , παρεα, ζοο , mirc , κλπ (μερικες απο πρωτο ραντεβού) τί να πω?
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πετυχες και καμια αεροσυνοδο ?..Δηλαδη εγω που εχω πηδηξει καμμια 30αρια απο τα τσατ , παρεα, ζοο , mirc , κλπ (μερικες απο πρωτο ραντεβού) τί να πω?
achilles66
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
..ναι...δωσαμε ραντεβου για τα περαιτερω αφου επεστρεφε απο την Ν Αφρικη που θα πηγαινε για ταξιδι..ακομα περιμενω
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
..ναι...δωσαμε ραντεβου για τα περαιτερω αφου επεστρεφε απο την Ν Αφρικη που θα πηγαινε για ταξιδι..ακομα περιμενω
μηπως σου εδωσε ραντεβου στο νεο αεροδρομιο κ εσυ πηγες κ περιμενες στο παλιο?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μηπως την καθαρισαν οι μαυροι εκει τυπε?..ναι...δωσαμε ραντεβου για τα περαιτερω αφου επεστρεφε απο την Ν Αφρικη που θα πηγαινε για ταξιδι..ακομα περιμενω
εχει μεγαλη εγκληματικοτητα
achilles66
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
θα εμενε 5 μέρες..Τήν δεύτερη μέρα μού έστειλε μαιλ με φωτο..εμενε με αλλη μουναρο αεροσυνοδό στο ιδιο δωμάτιο...μηπως την καθαρισαν οι μαυροι εκει τυπε?
εχει μεγαλη εγκληματικοτητα
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
φρικιο ηταν τυπε?
τι εννοεις? αν ειχε τατοο και τετια ? ναι ειχε. αλλα δεν την λες φρικιο , φουλ ομορφια , θυλικοτητα και περιποιημενη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εφαγες καλα δικε μουτι εννοεις? αν ειχε τατοο και τετια ? ναι ειχε. αλλα δεν την λες φρικιο , φουλ ομορφια , θυλικοτητα και περιποιημενη.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
βαλε την φωτο να παρουμε ματι ρε τυπεθα εμενε 5 μέρες..Τήν δεύτερη μέρα μού έστειλε μαιλ με φωτο..εμενε με αλλη μουναρο αεροσυνοδό στο ιδιο δωμάτιο...