Νέα

Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
απο facebook με αθηναια

Phill

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αφηστε τα αλλα σαιτς και πειτε μας αν τα κοριτσια απο εδω γαμιουνται ευκολα.
Εχετε γαμησει καμια απο το bou?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σε αυτόν τον ένα μήνα, γάμησες τίποτα? (μπορεί να απάντησες σε άλλο ποστ αλλά βαριέμαι να ψάχνω).
Πόσες από εκεί μέσα είναι όντως αυτές στις φωτο και όχι πούστηδες?
Οχι.
Πριν την δεις την αλλη απο κοντα ή απο καμερα μην "ανοιχτεις".
Βεβαιωσου οτι ειναι αυτο που λεει και δειχνει στις φωτο και μετα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αφηστε τα αλλα σαιτς και πειτε μας αν τα κοριτσια απο εδω γαμιουνται ευκολα.
Εχετε γαμησει καμια απο το bou?
Καλα ρε μεγαλε που ζεις; Νεος εισαι στο φορουμ;
Εδω τις εχουμε ξεκωλιασει, και τωρα πηδαμε τις φιλες τους... :sunglasses:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω κανει δυστυχως το ψυχικο τα τελευταια 4 χρονια, σε πεντε πικραμενες Ελλε-ει-νιδες απο το φατσοβιβλιο!!!...Τωρα μου την πεφτει μια που μενει Λημνο...αλλα σιγα μην παω Λημνο για ενα πηδημα!!!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Εχω κανει δυστυχως το ψυχικο τα τελευταια 4 χρονια, σε πεντε πικραμενες Ελλε-ει-νιδες απο το φατσοβιβλιο!!!...Τωρα μου την πεφτει μια που μενει Λημνο...αλλα σιγα μην παω Λημνο για ενα πηδημα!!!
όταν λες "έκανα το ψυχικό" δλδ πόσο χάλια ήταν?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Από το μπαντού μια Αθηναία 47άρα δικηγόρος, η οποία χώρισε όταν ήταν 32 (χωρίς παιδιά) και από τότε τον παίρνει αβέρτα απ'ότι μου έλεγε!

Δυστυχώς έσβησε το προφιλ της και άλλαξε το κινητό της, έχασα τα ίχνη της και έχω σκάσει γιατί ήταν ΠΡΟΣΤΥΧΑΝΤΖΑ!  :headbang:  :headbang: 
:headbang: . Κατά τ'άλλα εκεί μέσα κυκλοφορεί πολύ τραβέλι....και πολύ πουσταριό!

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Από το μπαντού μια Αθηναία 47άρα δικηγόρος, η οποία χώρισε όταν ήταν 32 (χωρίς παιδιά) και από τότε τον παίρνει αβέρτα απ'ότι μου έλεγε!

Δυστυχώς έσβησε το προφιλ της και άλλαξε το κινητό της, έχασα τα ίχνη της και έχω σκάσει γιατί ήταν ΠΡΟΣΤΥΧΑΝΤΖΑ!  :headbang:  :headbang: 
:headbang: . Κατά τ'άλλα εκεί μέσα κυκλοφορεί πολύ τραβέλι....και πολύ πουσταριό!
τα τραβέλια απ' ότι είδα το γράφουν ξεκάθαρα ότι είναι τραβέλια, πχ Nina Trans
οι πούστηδες είναι κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προφιλ με φωτο από γκόμενες?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
τα τραβέλια απ' ότι είδα το γράφουν ξεκάθαρα ότι είναι τραβέλια, πχ Nina Trans
οι πούστηδες είναι κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προφιλ με φωτο από γκόμενες?

Κυρίως αυτό γίνεται... Ευτυχώς εμένα δεν μου έχει κάτσει τέτοια φάση ένα 6μηνο που είμαι μέλος!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
όταν λες "έκανα το ψυχικό" δλδ πόσο χάλια ήταν?
Μωρε καλες ηταν...αλλα ψυχοβγαλτικες καθοτι χωρισμενες- σαρανταρες και με παιδι!!!...Στο γαμησι ηταν καλες ομως!!Μονο που θελαν σταθερη σχεση και δεν ειμαι εγω για τετοια!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
όποιος λέει πως είναι δύσκολο να γαμήσεις απο νετ λέει μαλακίες!να κάνεις ΥΓΙΗ σχεση με γνωριμία απο το νετ είναι τρομερά δυσκολο.αλλα για να γαμησεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα,ειδικά σε fb,zoo
Ειδικα για σαβουρογαμηδες που καθονται 5-6 ωρες να μιλουν μαζι με τους αλλους 500 που τις μιλαν

duthmanakos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
στο ζοο με πολλες αλλα συνηθως μετριες παντως το ζοο παιζει πολυ ειναι κλασσικο στην πιατσα για γαμησια

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παιχτουρα σε απογοητευσε η καιτουλα σε απογοητευσε και το βαδοο θα γαμησεις τελικα καμια τι θα γινει :S
Την Καιτουλα φιλε.... με την πλακα που της καναμε στο θρεντ που ειχε ανοιξει, δεν την αξιολογησα καλα και την εχασα!!!Ανταλλαξαμε εδω μεσα πολλα μηνυματα αυτη μου εστειλε πρωτη αν θυμαμαι καλα.... αλλα δεν το χειριστικα καλα το πακετο της.... λογο οτι δεν πιστευα αυτα που μου ελεγε!!...Αλλα αληθεια ηταν!!!! Φοιτητρια ηταν και μαλλον ψαχνοτανε....το ξαναγραφω δεν αξιολογησα καλα το θεμα της...αλλα κανενα προβλημα, αυτο το καιρο ειμαι γεματος απο περιπτωσουλες για  :knockinb: :knockinb: :knockinb:..Με το βαδοο δεν εχω ασχοληθει....ενα φιλος μου απο το φατσοβιβλιο ασχολειται και μου ειπε οτι ειναι πικρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom