You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει SEX με κάποιον/α που γνωρίσατε από το internet; Και από ποιά site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mandrake999
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 147K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Οχι.Σε αυτόν τον ένα μήνα, γάμησες τίποτα? (μπορεί να απάντησες σε άλλο ποστ αλλά βαριέμαι να ψάχνω).
Πόσες από εκεί μέσα είναι όντως αυτές στις φωτο και όχι πούστηδες?
Πριν την δεις την αλλη απο κοντα ή απο καμερα μην "ανοιχτεις".
Βεβαιωσου οτι ειναι αυτο που λεει και δειχνει στις φωτο και μετα.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Καλα ρε μεγαλε που ζεις; Νεος εισαι στο φορουμ;Αφηστε τα αλλα σαιτς και πειτε μας αν τα κοριτσια απο εδω γαμιουνται ευκολα.
Εχετε γαμησει καμια απο το bou?
Εδω τις εχουμε ξεκωλιασει, και τωρα πηδαμε τις φιλες τους...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εχω κανει δυστυχως το ψυχικο τα τελευταια 4 χρονια, σε πεντε πικραμενες Ελλε-ει-νιδες απο το φατσοβιβλιο!!!...Τωρα μου την πεφτει μια που μενει Λημνο...αλλα σιγα μην παω Λημνο για ενα πηδημα!!!
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι εγω εφαγα 2Αφηστε τα αλλα σαιτς και πειτε μας αν τα κοριτσια απο εδω γαμιουνται ευκολα.
Εχετε γαμησει καμια απο το bou?
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
όταν λες "έκανα το ψυχικό" δλδ πόσο χάλια ήταν?Εχω κανει δυστυχως το ψυχικο τα τελευταια 4 χρονια, σε πεντε πικραμενες Ελλε-ει-νιδες απο το φατσοβιβλιο!!!...Τωρα μου την πεφτει μια που μενει Λημνο...αλλα σιγα μην παω Λημνο για ενα πηδημα!!!
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Από το μπαντού μια Αθηναία 47άρα δικηγόρος, η οποία χώρισε όταν ήταν 32 (χωρίς παιδιά) και από τότε τον παίρνει αβέρτα απ'ότι μου έλεγε!
Δυστυχώς έσβησε το προφιλ της και άλλαξε το κινητό της, έχασα τα ίχνη της και έχω σκάσει γιατί ήταν ΠΡΟΣΤΥΧΑΝΤΖΑ!
. Κατά τ'άλλα εκεί μέσα κυκλοφορεί πολύ τραβέλι....και πολύ πουσταριό!
Δυστυχώς έσβησε το προφιλ της και άλλαξε το κινητό της, έχασα τα ίχνη της και έχω σκάσει γιατί ήταν ΠΡΟΣΤΥΧΑΝΤΖΑ!
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
τα τραβέλια απ' ότι είδα το γράφουν ξεκάθαρα ότι είναι τραβέλια, πχ Nina TransΑπό το μπαντού μια Αθηναία 47άρα δικηγόρος, η οποία χώρισε όταν ήταν 32 (χωρίς παιδιά) και από τότε τον παίρνει αβέρτα απ'ότι μου έλεγε!
οι πούστηδες είναι κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προφιλ με φωτο από γκόμενες?
Kαλη χωνεψηΝαι εγω εφαγα 2
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
τα τραβέλια απ' ότι είδα το γράφουν ξεκάθαρα ότι είναι τραβέλια, πχ Nina Trans
οι πούστηδες είναι κρυμμένοι πίσω από ψεύτικα προφιλ με φωτο από γκόμενες?
Κυρίως αυτό γίνεται... Ευτυχώς εμένα δεν μου έχει κάτσει τέτοια φάση ένα 6μηνο που είμαι μέλος!
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Η ΜΙΑ ΠΟΥ εχει και ειδικοτητα στην καταποση σπερματος τα ειπιε ολα μονορουφιKαλη χωνεψη
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Μωρε καλες ηταν...αλλα ψυχοβγαλτικες καθοτι χωρισμενες- σαρανταρες και με παιδι!!!...Στο γαμησι ηταν καλες ομως!!Μονο που θελαν σταθερη σχεση και δεν ειμαι εγω για τετοια!!!όταν λες "έκανα το ψυχικό" δλδ πόσο χάλια ήταν?
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΠΕς ΤΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,αν εισαι καλος σαβουρογαμης για να καταλαβουμεαπο facebook πολλές φορές..
ιδικά κάτι milfakia άμα ψαχτείς και χωθείς έξυπνα κάνεις πολλά ;-))
nightRider21
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο badoo θέλει συνδρομή ;;; και πόσο ;
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ειδικα για σαβουρογαμηδες που καθονται 5-6 ωρες να μιλουν μαζι με τους αλλους 500 που τις μιλανόποιος λέει πως είναι δύσκολο να γαμήσεις απο νετ λέει μαλακίες!να κάνεις ΥΓΙΗ σχεση με γνωριμία απο το νετ είναι τρομερά δυσκολο.αλλα για να γαμησεις ειναι το πιο ευκολο πραγμα,ειδικά σε fb,zoo
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
μακρια απο εκει....δεν αξιζει!!!!στο badoo θέλει συνδρομή ;;; και πόσο ;
duthmanakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
στο ζοο με πολλες αλλα συνηθως μετριες παντως το ζοο παιζει πολυ ειναι κλασσικο στην πιατσα για γαμησια
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε παιχτουρα σε απογοητευσε η καιτουλα σε απογοητευσε και το βαδοο θα γαμησεις τελικα καμια τι θα γινει :Sμακρια απο εκει....δεν αξιζει!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Την Καιτουλα φιλε.... με την πλακα που της καναμε στο θρεντ που ειχε ανοιξει, δεν την αξιολογησα καλα και την εχασα!!!Ανταλλαξαμε εδω μεσα πολλα μηνυματα αυτη μου εστειλε πρωτη αν θυμαμαι καλα.... αλλα δεν το χειριστικα καλα το πακετο της.... λογο οτι δεν πιστευα αυτα που μου ελεγε!!...Αλλα αληθεια ηταν!!!! Φοιτητρια ηταν και μαλλον ψαχνοτανε....το ξαναγραφω δεν αξιολογησα καλα το θεμα της...αλλα κανενα προβλημα, αυτο το καιρο ειμαι γεματος απο περιπτωσουλες για ..Με το βαδοο δεν εχω ασχοληθει....ενα φιλος μου απο το φατσοβιβλιο ασχολειται και μου ειπε οτι ειναι πικρα.....Ρε παιχτουρα σε απογοητευσε η καιτουλα σε απογοητευσε και το βαδοο θα γαμησεις τελικα καμια τι θα γινει :S