Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
νομίζω ότι λίγη σιντεναφίλη θα κάνει δουλειά και μπορεί να αφήσω έγκυο την βουλγάρα για να μην ζηλεύω τους άλλους παππούδες
Αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την ομπρελα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μα γιατι ρε τυπε; Φαι, sex, και χεσιμο, τι αλλη απολαυση να επιδιωκει κανεις;

δεν ξέρω τύπε...
εγώ  ξεκίνησα black dragon και πλέον με καθοδηγεί ο δάσκαλος (john alexioy) στο δρόμο της λογικής.
αν τον δεις θα καταλάβεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα γιατι ρε τυπε; Φαι, sex, και χεσιμο, τι αλλη απολαυση να επιδιωκει κανεις;
URL]]

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

Δεν φτάνει να τη γαμήσω; Πρέπει να γίνει και σχέση;

:2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
     Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…

Ξέρω 1-2 που θα ήθελα να μην έκαναν αυτό το επάγγελμα... Το παράξενο είναι ότι όταν ανακαλύψω τέτοια πουτάνα δε μπορώ να αποδώσω στο κρεβάτι μαζί της. Στις συνθήκες αυτές ο συναισθηματισμός δεν ωφελεί.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ένα πράγμα που δεν μπορώ να κατανοήσω μ'αυτό το θέμα είναι το εξής:

υποτίθεται ότι στις πουτάνες πάμε για να αποφύγουμε την "σχέση" ,δλδ το καθεστώς ανταλλαγής της ελευθερίας μας
για χάρη του τακτικού σέξ με 1 συγκεκριμένο πρόσωπο , οπότε πως είναι δυνατόν κάποιος σώφρων να επιδιώκει κάτι που αποφεύγει ; 
-δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που παει στα μπουρδελα για να βρει γυναικα/να κανει σχεση.απλα μπορει να υπαρξει εντονη χημεια,να εξελιχτει σε ερωτα-σχεση και μετα τρεχα γυρευε....

και μια άλλη απορία , στο θέμα όχι μόνο της "σχέσης με πόρνη" αλλά και της "σχέσης" γενικότερα:

αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ; -καποια στιγμη θα κατασταλαξεις καπου.θα βρεις αυτο που σε ολοκληρωνει.το καλυτερο σεξ το εκανα με την κοπελα που αγαπουσα.δεν με ενδιεφερε να βρω και να ψαξω οτιδηποτε αλλο.ακομη και αν εκανα καποιες δοκιμες ετσι απο περιεργια με αλλες διαπιστωσα οτι δε μου προσφεραν τιποτα παραπανω..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
-καποια στιγμη θα κατασταλαξεις καπου.θα βρεις αυτο που σε ολοκληρωνει.το καλυτερο σεξ το εκανα με την κοπελα που αγαπουσα.δεν με ενδιεφερε να βρω και να ψαξω οτιδηποτε αλλο.ακομη και αν εκανα καποιες δοκιμες ετσι απο περιεργια με αλλες διαπιστωσα οτι δε μου προσφεραν τιποτα παραπανω..
χαίρομαι για σένα  ;)

δυστυχώς όμως δεν χαροποιούνται όλοι έτσι...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Παντρεψου να  :knockinb: ειναι η φαση  :2funny:

Επισκέπτης
προχωρα τυπε και για κουμπαρους ψαξε στο σαιτ  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μετα απο 80 σελίδες απόψεις στο συγκεκριμμένο thread να προσθέσω και μια λίγο αιρετική άποψη. Μήπως κάποιοι απο εμάς, λέω μήπως, μπήκαμε σε καμμιά μπανιέρα και βλέπουμε τα αρχίδια μας μεγάλα ?? Ιδίως για αυτούς που αναφέρονται κακεντρεχώς ειρωνικά για τις πουτάνες και μια πιθανή σχέση μαζί τους αγνοόντας ότι και αυτές είναι άνθρωποι.

Εξηγούμαι. Οι περισσότερες πουτάνες και ιδίως αυτές που μετράνε λίγο παραπάνω από εμφάνιση θα γύριζαν ποτέ να κοιτάξουν το μέσο όρο του μπουρδελιάρη σοβαρά ?? Πιστεύω πως όχι. Διότι ο μέσος όρος του μπουρδελιάρη ούτε από πλευράς εμφάνισης μετράει, ούτε το κυριώτερον από πλευράς οικονομικής κατάστασης μετράει.

Είναι πολύ καλό να κοιτάμε και στον καθρέπτη που και πού ιδίως πριν ειρωνευτούμε. Και δεν θέλω να γίνω σπαστικός, άλλο πράγμα η πλάκα άλλο η κακεντρεχής ειρωνία.

Σε οποιοδήποτε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εχει τύχει να ξέρω άνθρωπο που εκανε σχέση με πρώην πουτάνα η οποία εδώ και 10 χρόναι τώρα αποδεικνύεται πολύ περισσότερο κυρία από κάτι άλλες κυρίες που αποδεικνύονται καραπουτανάρες με την χειρότερη έννοια της λέξεως μετά τον γάμο αλλά ήταν πολύ πολύ κυρίες πρίν.

Αυτά.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Όχι. Δε θα έκανα σχέση, αλλά θα κρατούσα μια χαλαρή επαφή μαζί της. Να πηδιόμαστε και να περνάμε γενικά καλά. Είναι δυο γυναίκες που θα ήθελα πολύ να έχω prive επαφές εκτός studio.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom