Αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την ομπρελα.νομίζω ότι λίγη σιντεναφίλη θα κάνει δουλειά και μπορεί να αφήσω έγκυο την βουλγάρα για να μην ζηλεύω τους άλλους παππούδες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μα γιατι ρε τυπε; Φαι, sex, και χεσιμο, τι αλλη απολαυση να επιδιωκει κανεις;κάφρε...
ο rigor προσεγγίζει τέλεια την πραγματικότητα αν και διαφωνώ σε κάτι ψιλά μαζί του.
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Μα γιατι ρε τυπε; Φαι, sex, και χεσιμο, τι αλλη απολαυση να επιδιωκει κανεις;
δεν ξέρω τύπε...
εγώ ξεκίνησα black dragon και πλέον με καθοδηγεί ο δάσκαλος (john alexioy) στο δρόμο της λογικής.
αν τον δεις θα καταλάβεις...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μα γιατι ρε τυπε; Φαι, sex, και χεσιμο, τι αλλη απολαυση να επιδιωκει κανεις;
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/smoke/smoking.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Εχεις δικιο ξεχασα τα ναρκωτικα. :thumbsup:
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/smoke/smoking.gif[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="marios51, post: 4436415"]
Εχεις δικιο ξεχασα τα ναρκωτικα. :thumbsup:
[/quote]αλήτες... :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα απλα τσιγαρα εννοουσα τυπε :SΕχεις δικιο ξεχασα τα ναρκωτικα.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
λες δηλαδη να ανωμαλεψω στα γεραματα τυπε? :S
Φαντάζεστε τον ΑΠΟΛΥΤΟ στα γεράματα να τρέχει πίσω από πιπίνια;
Πιπινοσκίστης!
Ανωμαλάραααα!!
καρφωθηκα. :<τα απλα τσιγαρα εννοουσα τυπε :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καρφωθηκα. :<
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;
Δεν φτάνει να τη γαμήσω; Πρέπει να γίνει και σχέση;
Δεν φτάνει να τη γαμήσω; Πρέπει να γίνει και σχέση;
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα…
Ξέρω 1-2 που θα ήθελα να μην έκαναν αυτό το επάγγελμα... Το παράξενο είναι ότι όταν ανακαλύψω τέτοια πουτάνα δε μπορώ να αποδώσω στο κρεβάτι μαζί της. Στις συνθήκες αυτές ο συναισθηματισμός δεν ωφελεί.
ένα πράγμα που δεν μπορώ να κατανοήσω μ'αυτό το θέμα είναι το εξής:
υποτίθεται ότι στις πουτάνες πάμε για να αποφύγουμε την "σχέση" ,δλδ το καθεστώς ανταλλαγής της ελευθερίας μας
για χάρη του τακτικού σέξ με 1 συγκεκριμένο πρόσωπο , οπότε πως είναι δυνατόν κάποιος σώφρων να επιδιώκει κάτι που αποφεύγει ;
-δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που παει στα μπουρδελα για να βρει γυναικα/να κανει σχεση.απλα μπορει να υπαρξει εντονη χημεια,να εξελιχτει σε ερωτα-σχεση και μετα τρεχα γυρευε....
και μια άλλη απορία , στο θέμα όχι μόνο της "σχέσης με πόρνη" αλλά και της "σχέσης" γενικότερα:
αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ; -καποια στιγμη θα κατασταλαξεις καπου.θα βρεις αυτο που σε ολοκληρωνει.το καλυτερο σεξ το εκανα με την κοπελα που αγαπουσα.δεν με ενδιεφερε να βρω και να ψαξω οτιδηποτε αλλο.ακομη και αν εκανα καποιες δοκιμες ετσι απο περιεργια με αλλες διαπιστωσα οτι δε μου προσφεραν τιποτα παραπανω..
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
χαίρομαι για σένα ;)-καποια στιγμη θα κατασταλαξεις καπου.θα βρεις αυτο που σε ολοκληρωνει.το καλυτερο σεξ το εκανα με την κοπελα που αγαπουσα.δεν με ενδιεφερε να βρω και να ψαξω οτιδηποτε αλλο.ακομη και αν εκανα καποιες δοκιμες ετσι απο περιεργια με αλλες διαπιστωσα οτι δε μου προσφεραν τιποτα παραπανω..
δυστυχώς όμως δεν χαροποιούνται όλοι έτσι...
agoraios2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πώς βλέπετε το ενδεχόμενο σχέσης - γάμου με κοπέλα του χώρου (φυλής, μεταξουργείο, στούντιο);
Επισκέπτης
προχωρα τυπε και για κουμπαρους ψαξε στο σαιτ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ως ενδεχομενο απιθανοΠώς βλέπετε το ενδεχόμενο σχέσης - γάμου με κοπέλα του χώρου (φυλής, μεταξουργείο, στούντιο);
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μετα απο 80 σελίδες απόψεις στο συγκεκριμμένο thread να προσθέσω και μια λίγο αιρετική άποψη. Μήπως κάποιοι απο εμάς, λέω μήπως, μπήκαμε σε καμμιά μπανιέρα και βλέπουμε τα αρχίδια μας μεγάλα ?? Ιδίως για αυτούς που αναφέρονται κακεντρεχώς ειρωνικά για τις πουτάνες και μια πιθανή σχέση μαζί τους αγνοόντας ότι και αυτές είναι άνθρωποι.
Εξηγούμαι. Οι περισσότερες πουτάνες και ιδίως αυτές που μετράνε λίγο παραπάνω από εμφάνιση θα γύριζαν ποτέ να κοιτάξουν το μέσο όρο του μπουρδελιάρη σοβαρά ?? Πιστεύω πως όχι. Διότι ο μέσος όρος του μπουρδελιάρη ούτε από πλευράς εμφάνισης μετράει, ούτε το κυριώτερον από πλευράς οικονομικής κατάστασης μετράει.
Είναι πολύ καλό να κοιτάμε και στον καθρέπτη που και πού ιδίως πριν ειρωνευτούμε. Και δεν θέλω να γίνω σπαστικός, άλλο πράγμα η πλάκα άλλο η κακεντρεχής ειρωνία.
Σε οποιοδήποτε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εχει τύχει να ξέρω άνθρωπο που εκανε σχέση με πρώην πουτάνα η οποία εδώ και 10 χρόναι τώρα αποδεικνύεται πολύ περισσότερο κυρία από κάτι άλλες κυρίες που αποδεικνύονται καραπουτανάρες με την χειρότερη έννοια της λέξεως μετά τον γάμο αλλά ήταν πολύ πολύ κυρίες πρίν.
Αυτά.
Εξηγούμαι. Οι περισσότερες πουτάνες και ιδίως αυτές που μετράνε λίγο παραπάνω από εμφάνιση θα γύριζαν ποτέ να κοιτάξουν το μέσο όρο του μπουρδελιάρη σοβαρά ?? Πιστεύω πως όχι. Διότι ο μέσος όρος του μπουρδελιάρη ούτε από πλευράς εμφάνισης μετράει, ούτε το κυριώτερον από πλευράς οικονομικής κατάστασης μετράει.
Είναι πολύ καλό να κοιτάμε και στον καθρέπτη που και πού ιδίως πριν ειρωνευτούμε. Και δεν θέλω να γίνω σπαστικός, άλλο πράγμα η πλάκα άλλο η κακεντρεχής ειρωνία.
Σε οποιοδήποτε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εχει τύχει να ξέρω άνθρωπο που εκανε σχέση με πρώην πουτάνα η οποία εδώ και 10 χρόναι τώρα αποδεικνύεται πολύ περισσότερο κυρία από κάτι άλλες κυρίες που αποδεικνύονται καραπουτανάρες με την χειρότερη έννοια της λέξεως μετά τον γάμο αλλά ήταν πολύ πολύ κυρίες πρίν.
Αυτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41