Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μα εγώ θεωρώ ότι δεν έχω πολυ χρόνο μπροστά μου
γι'αυτό προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όσο μου μένει  :knockinb:

"όσο υπάρχει θάνατος , ζήτω η ασυδοσία , αν δεν υπήρχε τότε θα είχαμε το περιθώριο ανάληψης υποχρεώσεων "
Μαλιστα......

Ευχομαι και ελπιζω να μην το μετανιωσεις ποτε ως επιλογη ζωης αυτο που λες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οπως ελεγε ο αρθουρ "η γυναικα ξοφλαει το χρεος της στη ζωη, οχι με την δραση, αλλα με την οδυνη, με τους πονους του τοκετου και με τις αναριθμητες φροντιδες για το παιδι"  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λάθος...εσύ μιλάς μόνο για μια κατηγορία ανθρώπων που απλά ζευγαρώνουν από ανάγκη.την πλειοψηφία δλδ...
μη νομίζεις ότι και ο κυνισμός στο καθετί οδηγεί σε απόλυτα σωστές θεωρίες.

όλα απο μια "ανάγκη" γίνονται, η παρατεταμένη αγαμία οδηγεί εξ'ανάγκης στην μονογαμία
και η δέσμευση είναι λόγω του φόβου , μην ξαναβρεθείς πεινασμένος

εξάλλου είμαι "κτηνίατρος" οπότε δεν έχω λόγο να μην μ'αρέσουν οι "κύνες" και η φιλοσοφία τους !

δλδ μόνο το κοκό σε "φτιάχνει" εσένα για να πεις έφτασα τη μέρα μου στα όρια της ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι σεβαστό...
ανάλογα τι ζητάει ο καθένας από τη ζωή του...
εννοείται !

όλα είναι κυνήγι ηδονής , κάποιες ουσίες εκκρίνονται στον εγκέφαλο και νιώθεις ικανοποίηση

τώρα ο τρόπος που θα αισθανθεί κάποιος ικανοποίηση ποικίλει

Μαλιστα......

Ευχομαι και ελπιζω να μην το μετανιωσεις ποτε ως επιλογη αυτο που λες
αν εσένα σου δωθεί το ελιξήριο της νεότητας και της αθανασίας με το που θα παντρευτείς και κάνεις καθωσπρέπει ζωή
έλα πέστο μου να το κάνω και γώ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εκτος αν εννοουσες την διαιωνιση του ειδους μας ως μοναδικα οντα τοτε συμφωνω 100%
Μα φυσικα. Ειναι ενας τροπος ενα κομματι σου να μεινει και αφου εχεις γινει λιπασμα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν εσένα σου δωθεί το ελιξήριο της νεότητας και της αθανασίας με το που θα παντρευτείς και κάνεις καθωσπρέπει ζωή
έλα πέστο μου να το κάνω και γώ
Το θεμα φιλε μου δεν ειναι το ελιξηριο της νεοτητος και της αθανασιας, οπως ειρωνικα λες, καθως αυτο, μονο στην σφαιρα της φαντασιας υπαρχει και πουθενα αλλου.
Το θεμα ειναι φιλε μου ο ΣΚΟΠΟΣ, η ΟΥΣΙΑ και ο ΑΓΩΝΑΣ για το αντικρυσμα, στις επιταγες της ζωης !!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το θεμα φιλε μου δεν ειναι το ελιξηριο της νεοτητος και της αθανασιας, οπως ειρωνικα λες, καθως αυτο, μονο στην σφαιρα της φαντασιας υπαρχει και πουθενα αλλου.
Το θεμα ειναι φιλε μου ο ΣΚΟΠΟΣ, η ΟΥΣΙΑ και ο ΑΓΩΝΑΣ για το αντικρυσμα, στις επιταγες της ζωης !!!!!!!
δηλαδη τυπε ο σκοπος που γεννηθηκες ειναι να κανεις οικογενεια να διαιωνισεις το ειδος και να αφησεις την περιουσια στα παιδια σου?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
φιλαρακι εσυ νεκρος εισαι ηδη :2funny:
ο θάνατος είναι το μόνο κίνητρο για να ζήσεις  :knockinb:
οι πλειοψηφούντες βλάκες δεν το αντιλαμβάνονται ότι σύντομα θα πεθάνουν
γι'αυτό αναλαμβάνουν ευθύνες και υποχρεώσεις σα να ναι αθάνατοι

εαν παρουμε παραδειγμα καποιον 50-60 αρη και βγει και πει στην δικη μας κοινωνια οτι θα γαμαει στα μπουρδελα μεχρι να πεθανει ε θα τον παρουν για ανωμαλο..  
ναι και ?

μόνο οι πλειοψηφούντες βλάκες διάγουν βίο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των άλλων
προσωπικά θα το θεωρούσα προνόμιο να μπορεί κάποιος να πηδάει ελεύθερος μέχρι τα βαθιά του γεράματα  :woldman:
χωρίς να πάθει καρκίνο απ'το άγχος των υποχρεώσεων

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η μόνη επιταγή της ζωής είναι η απόλαυση  :knockinb:
όλα τα άλλα είναι κοινωνικές μαλακίες που αγοράζουν οι πλειοψηφούντες ηλίθιοι της κοινωνίας

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όλα είναι κυνήγι ηδονής , κάποιες ουσίες εκκρίνονται στον εγκέφαλο και νιώθεις ικανοποίηση

ναι ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που θεωρητικά έχεις δίκιο...
πχ μια ανιδιοτελείς καλή πράξη που κάνουμε μας προκαλεί ευφορία.  

αλλά όπως οι ανθρώπινες αισθήσεις είναι ανίκανες να επιτρέψουν στον άνθρωπο να αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του,  το ίδιο και ο εγκέφαλος να δώσει τόσο απόλυτες απαντήσεις σε τέτοια θέματα...
οπότε όλα άγνωστα,άρα όλα αποδεκτά... :grin:
ακόμα και οι ρομαντικές θεωρίες...
πως την είδα lovermana από τη μια στιγμή στην άλλη δεν κατάλαβα αλλά οκ.. :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δηλαδη τυπε ο σκοπος που γεννηθηκες ειναι να κανεις οικογενεια να διαιωνισεις το ειδος και να αφησεις την περιουσια στα παιδια σου?
Αν και το παρουσιαζεις λαθος και με πολυ ψυχρη λογικη ολο αυτο, ξεχνωντας το δεσιμο και τον αγωνα για να γινει ολο αυτο, ναι, αυτος θεωρω οτι ειναι ο τελικος σκοπος κατα την αποψη μου !!!!!

Δεν χρειαζεται ουτε ζητω να την συμμεριστει κανεις αυτη την αποψη ...
Ο καθενας πλαθει διαφορετικα την πορεια της ζωης του μεσα απο ευκαιριες που θα του δωθουν, κανοντας αναλογες επιλογες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η μόνη επιταγή της ζωής είναι η απόλαυση  :knockinb:
όλα τα άλλα είναι κοινωνικές μαλακίες που αγοράζουν οι πλειοψηφούντες ηλίθιοι της κοινωνίας
ειπαμε τυπε επιλογες ειναι ολα !!!!!!!!!!

Δεν μπορεις να λες ομως ηλιθιους οσους εχουν πετυχει, να κανουν υγιεις οικογενειες αναλαμβανοντας ευθυνες ...... (πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο αυτο να το πετυχει κανεις και θελει πολυ μεγαλη θεληση, υπομονη και προσπαθεια και απο τους δυο)

Τα σεβη μου και ευχομαι να μην μετανιωσεις ποτε την επιλογη σου......

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αν και το παρουσιαζεις λαθος και με πολυ ψυχρη λογικη ολο αυτο, ξεχνωντας το δεσιμο και τον αγωνα για να γινει ολο αυτο, ναι, αυτος θεωρω οτι ειναι ο τελικος σκοπος κατα την αποψη μου !!!!!

Δεν χρειαζεται ουτε ζητω να την συμμεριστει κανεις αυτη την αποψη ...
Ο καθενας πλαθει διαφορετικα την πορεια της ζωης του μεσα απο ευκαιριες που θα του δωθουν, κανοντας αναλογες επιλογες.
Δηλαδη απετυχες στον σκοπο της ζωης σου;
Προσεχε μην αρχισεις να υιοθετεις και εσυ σαν την Ατζελινα.  :s&m_3:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν μπορεις να λες ομως ηλιθιους οσους εχουν πετυχει, να κανουν υγιεις οικογενειες αναλαμβανοντας ευθυνες ...... (πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο αυτο να το πετυχει κανεις και θελει πολυ μεγαλη θεληση, υπομονη και προσπαθεια και απο τους δυο)

οικογένειες...ανατριχιαστικό !!!!  :S
ούτε αυτό το χω... :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ναι ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που θεωρητικά έχεις δίκιο...
πχ μια ανιδιοτελείς καλή πράξη που κάνουμε μας προκαλεί ευφορία.  

αλλά όπως οι ανθρώπινες αισθήσεις είναι ανίκανες να επιτρέψουν στον άνθρωπο να αντιληφθεί την πραγματικότητα γύρω του,  το ίδιο και ο εγκέφαλος να δώσει τόσο απόλυτες απαντήσεις σε τέτοια θέματα...
οπότε όλα άγνωστα,άρα όλα αποδεκτά... :grin:
ακόμα και οι ρομαντικές θεωρίες...
πως την είδα lovermana από τη μια στιγμή στην άλλη δεν κατάλαβα αλλά οκ.. :2funny:
όλα είναι θέμα έκκρισης ντοπαμίνης και σεροτονίνης απ'τον εγκέφαλο
τίποτε άλλο δεν υπάρχει, βέβαια τα άτομα της κοινωνίας , δεν βλέπουν το μηδέν και το κενό
και χαίρονται με την κοινωνική σαβούρα

κοινώς όλα είναι μαλακίες της κοινωνίας , μόνο το  :fuck1: :zfuck: έχει σημασία  ;)

ο απόλυτος έχει γαμάτο χιούμορ , κατευθείαν στο ψαχνό  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Ρε μάγκες, διαβάζω και ξαναδιαβάζω τον τίτλο του thread, διαβάζω και ξαναδιαβάζω την σελίδα 77 και μπερδεύομαι...
Εγώ είμαι σε λάθος site ή μήπως μπήκα σε συνεδρίαση της Ακαδημίας Αθηνών απρόσκλητος?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μάγκες, διαβάζω και ξαναδιαβάζω τον τίτλο του thread, διαβάζω και ξαναδιαβάζω την σελίδα 77 και μπερδεύομαι...
Εγώ είμαι σε λάθος site ή μήπως μπήκα σε συνεδρίαση της Ακαδημίας Αθηνών απρόσκλητος?
τυπε μας την λες επειδη κραταμε το επιπεδο της κουβεντας υψηλο? :S
για μπαχαλακια σε κοβω εσενα :bottom:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τα σεβη μου και ευχομαι να μην μετανιωσεις ποτε την επιλογη σου......

μα γι'αυτό δουλεύω καθημερινά , για να φτάσω στο βαθύ γήρας έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πορνοδιαστροφικότητας  :humpleg:
να μην πώ δλδ ότι δεν "προσπάθησα"  :knockinb:  :zfuck: αρκετά  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom