axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
εσενα το νου σου, σας την εχω στημενη στην νωντοτσαρκα σας.. θα σας λιανισω..κλαις τα λεφτα που εδωσες σε σοκολατακια και τριανταφυλλα![]()
Το να παντρευτεις και να δημιουργησεις οικογενεια ειναι ενας τροπος να "ξεγελασεις" τον θανατο.το επιχείρημα των γηρατειών δεν το εννοώ επίσης
εφόσον σύντομα όλοι θα γίνουμε λίπασμα για τα κυπαρίσσια , γιατί να μην απολάυσουμετο μεσοδιάστημα ?
εκτός και αν πιστεύει κάποιος ότι με το να παντρευτεί θα αποκτήσει το ελιξήριο της νεότητας και της αθανασίας
Ποια δηλαδη;για να το πω καλυτερα αυτη ειναι η χρησιμοτητα του γυναικειου πληθυσμου
δε θα γινει σημερα ;)εσενα το νου σου, σας την εχω στημενη στην νωντοτσαρκα σας.. θα σας λιανισω..![]()
![]()
Το να παντρευτεις και να δημιουργησεις οικογενεια ειναι ενας τροπος να "ξεγελασεις" τον θανατο.
καλα το νου σου.. εχω βαλει ρανταρ ανιχνευσης νωντοτυπων σε ολη την φυλης και στην αχαρνων και φωκαιαςδε θα γινει σημερα ;)
Δικαιολογησαι τα μαλα φιλε μου ........25-26
εσύ ?
Αυτο καταλαβες;![]()
![]()
ειδικα αν εισαι χρεωμενος και δεν εχεις να ταισεις τα παιδια σου θα σου χτυπησει την πορτα νωρις νωρις
Ποια δηλαδη;![]()
η αγάπη και ο έρωτας , νομίζω ότι προέρχονται απο την παρατεταμένη αγαμία
οπότε άν είσαι πεινασμένος επι μακρόν , βρίσκεις μία και την παντρεύεσαι
εχεις στησει αντισκηνο εξω απο το μαγαζι της ελενηςκαλα το νου σου.. εχω βαλει ρανταρ ανιχνευσης νωντοτυπων σε ολη την φυλης και στην αχαρνων και φωκαιας
οποτε πατε, θα φτασω αστραπη![]()
Μητσο εσυ θα εκανες σοβαρη σχεση με μια ιεροδουλη; Θα εφτανες μεχρι τον γαμο;Δικαιολογησαι τα μαλα φιλε μου ........
Ακριβως ετσι σκεφτομουν κι εγω καποτε στην ηλικια σου ......
Θεωρουσα οτι ειχα αφθονο χρονο μπροστα μου ακομη .......
Ειναι πολλα αυτα που θα ηθελα να σου πω τωρα περι αυτου αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα....
Ισως εχεις καποιο πμ αυριο μεθαυριο με τις σκεψεις αυτες
με ποιό τρόπο ?Το να παντρευτεις και να δημιουργησεις οικογενεια ειναι ενας τροπος να "ξεγελασεις" τον θανατο.
Δικαιολογησαι τα μαλα φιλε μου ........
Ακριβως ετσι σκεφτομουν κι εγω καποτε στην ηλικια σου ......
Θεωρουσα οτι ειχα αφθονο χρονο μπροστα μου ακομη .......
Ειναι πολλα αυτα που θα ηθελα να σου πω τωρα περι αυτου αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα....
Ισως εχεις καποιο πμ αυριο μεθαυριο με τις σκεψεις αυτες
Αυτο καταλαβες;![]()
με ποιό τρόπο ?![]()
σε κάθε περίπτωση όλοι θα γίνουμε σκατόγεροι με διαβήτη και πίεση και μετά λίπασμα και θρεπτικό υλικό για σκώληκες
μα εγώ θεωρώ ότι δεν έχω πολυ χρόνο μπροστά μου
γι'αυτό προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όσο μου μένει
"όσο υπάρχει θάνατος , ζήτω η ασυδοσία , αν δεν υπήρχε τότε θα είχαμε το περιθώριο ανάληψης υποχρεώσεων "
Αν το ηξερα εξ αρχης ΟΧΙΜητσο εσυ θα εκανες σοβαρη σχεση με μια ιεροδουλη; Θα εφτανες μεχρι τον γαμο;
μα εγώ θεωρώ ότι δεν έχω πολυ χρόνο μπροστά μου
γι'αυτό προσπαθώ να εκμεταλλευτώ όσο μου μένει![]()