Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 194 24,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 300 37,3%
  • Ισως

Ψήφοι: 163 20,3%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 147 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    804

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που το θυμηθηκες αυτο  :2funny:

Δεν ακούσατε πρόσφατα έναν Κρητικό που έψαχνε την ρουμάνα γυναίκα του στο Ηράκλειο και τελικά αυτή την είχε κάνει Ρουμανία με το παιδί?
Με την διατροφή και μόνο (σε Ευρω) στην Ρουμανία που πήγε θα την περνάει ζάχαρη.  :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε ολη μερα λιωνεις στο fb και βλεπεις τι γραφουν τι λαικ κανουν κλπ οι πουτανες θες να μας πει?
μπα οχι πλεον δεν αξιζει.. αλλα οποτε τσκεραω στο φεισ η μισες φιλες ειναι πουτανες οποτε τα uptades φενονται..
ε χαζευω λιγο  :cheesy:

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Υστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει  η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι

υστερα απο μεγιστη ψυχολογηση μεσα στο φορουμ σε οσες μπαινουν

υστερα απο μεγαλη παρακολουθηση στο φεισμπουκ σε διαφορες πουτανες

ψυχολογια, ομιλια, τροπο εκφρασης,τροπος σκεψης, τροπος ζωης

ΚΑΤΑ 90 της εκατο εν γνωση του αντρα μια τετοια σχεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....

δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος

εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι  μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...

συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα

οτι μια σχεση πελατη-πουτανας δεν μπορει να υπαρξει...

αυτο..
μπορει να ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παλιος στον χωρο θα καταθεσω και εγω την αποψη μου.
περασα και εγω απο αυτο το λουκι.εφαγα χρονο απο την ζωη μου πιστευοντας οτι θα ξεκοψει και θα τα παρατησει..δεν το εκανε ποτε.
οποτε αν καψουρευτεις τετοια κοπελα παρτην και φυγε απο την 1η μερα που θα την γνωρισεις αν την ποθεις τοσο πολυ...βεβαια σε αυτην την κατασταση δεν προχωρησα ποτε για να πω τις εμπειριες μου (το πως θα ειναι να εισαι με μια γυναικα που εχει κανει αυτην τη δουλεια)αλλα ενοειτε οτι για να φτασεις εκει εχεις ΠΟΛΥ μεγαλη καρδια και εχεις συγχωρησει τα ασυγχωρητα..το θεμα ειναι μπορεις να τα συγχωρησεις?? αλλα και παλι ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλλετω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ένα πράγμα που δεν μπορώ να κατανοήσω μ'αυτό το θέμα είναι το εξής:

υποτίθεται ότι στις πουτάνες πάμε για να αποφύγουμε την "σχέση" ,δλδ το καθεστώς ανταλλαγής της ελευθερίας μας
για χάρη του τακτικού σέξ με 1 συγκεκριμένο πρόσωπο , οπότε πως είναι δυνατόν κάποιος σώφρων να επιδιώκει κάτι που αποφεύγει ;  :S

και μια άλλη απορία , στο θέμα όχι μόνο της "σχέσης με πόρνη" αλλά και της "σχέσης" γενικότερα:

αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ;  :huh:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.666
Πόντοι
3.427

υποτίθεται ότι στις πουτάνες πάμε για να αποφύγουμε την "σχέση" ,δλδ το καθεστώς ανταλλαγής της ελευθερίας μας
για χάρη του τακτικού σέξ με 1 συγκεκριμένο πρόσωπο , οπότε πως είναι δυνατόν κάποιος σώφρων να επιδιώκει κάτι που αποφεύγει ;  :S

και μια άλλη απορία , στο θέμα όχι μόνο της "σχέσης με πόρνη" αλλά και της "σχέσης" γενικότερα:

αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ;  :huh:

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου φίλε μου ... ΑΒΥΣΣΟΣ !!!!!!

Για να μη σου πω ότι εάν είχαν σχέση με μία [size=14pt]μη[/size] ιερόδουλο και μάθαιναν ότι τους κερατώνει .... μέχρι και φόνο θα έκαναν

Επισκέπτης

για χάρη του τακτικού σέξ με 1 συγκεκριμένο πρόσωπο , οπότε πως είναι δυνατόν κάποιος σώφρων να επιδιώκει κάτι που αποφεύγει ;  :S

αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ;  :huh:

υπαρχουν και μερικοι ανωμαλοι που θελουν να παντρευτουν και να κανουν οικογενεια φιλε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
υπαρχουν και μερικοι ανωμαλοι που θελουν να παντρευτουν και να κανουν οικογενεια φιλε
επαγγελματιες κεραταδες δηλαδη τυπε? :S
keratas.jpg

KERATAS.jpg

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αν κάποιος έχει την δυνατότητα , της τακτικής σεξουαλικής επαφής με διαφορετικές γυναίκες , ποιό το κίνητρό του να έχει τακτικές σεξουαλικές επαφές με μία ;  :huh:

η αγάπη ?
ο έρωτας ? you know...ντιν ντιν ντιν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακόμα και αν είναι ιερόδουλη..
είμαι ο μόνος που δεν ΘΑ ξεστόμιζε ποτέ τέτοια πράγματα (οι άνθρωποι αλλάζουν όμως) αλλά όταν μιλάμε για ανθρώπους με κάποιο επίπεδο αυτοί είναι οι μόνοι λόγοι...
γιατί υπάρχουν και αυτοί που απλά ζευγαρώνουν.
Χάρη δεν είναι κακό να έχει κάποιος μόνιμη και αποκλειστική επαφή με κάποιον άνθρωπο...απλά έχει μεγάλο ρίσκο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Υστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει  η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι

υστερα απο μεγιστη ψυχολογηση μεσα στο φορουμ σε οσες μπαινουν

υστερα απο μεγαλη παρακολουθηση στο φεισμπουκ σε διαφορες πουτανες

ψυχολογια, ομιλια, τροπο εκφρασης,τροπος σκεψης, τροπος ζωης

ΚΑΤΑ 90 της εκατο εν γνωση του αντρα μια τετοια σχεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....

δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος

εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι  μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...

συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα

οτι μια σχεση πελατη-πουτανας δεν μπορει να υπαρξει...

αυτο..
κλαις τα λεφτα που εδωσες σε σοκολατακια και τριανταφυλλα  :2on1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο γιατι το θεωρεις ανωμαλια ?
Ειναι ο σκοπος του καθε νορμαλ ανθρωπου, γιατι του δινει οραμα και βασεις, για μια πορεια στην ζωη του.
Για να μην καταντησει να μιλαει στα γεραματα σε γατες και σκυλια και να εχει καποιον να αφησει οτιδηποτε καταφερει να φτιαξει !!!!!!
Και να εχει εναν ανθρωπο πλαι του να τον καταλαβαινει και να μπορει να ανταλλαξει μια κουβεντα

Φυσικα αυτο δεν θα το βρει σε μπουρδελο η στουντιο η σε οποιοδηποτε τετοιο μερος και οποιος το επιζητα πρεπει να παει πρωτα σε ψυχολογο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Για να μη σου πω ότι εάν είχαν σχέση με μία [size=14pt]μη[/size] ιερόδουλο και μάθαιναν ότι τους κερατώνει .... μέχρι και φόνο θα έκαναν

κατ'εμέ αυτός ο φόνος θα ήταν προς τιμήν της μαλακίας, της πιρφορίας και της αγαμίας που τους δέρνει

πραγματικά δεν μπορώ να εννοήσω το κίνητρο της φανατικής  μονογαμίας  :jerking:

μαζοχισμός εκ πιρφορίας !

η αγάπη ?
ο έρωτας ? you know...ντιν ντιν ντιν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακόμα και αν είναι ιερόδουλη..
είμαι ο μόνος που δεν ΘΑ ξεστόμιζε ποτέ τέτοια πράγματα (οι άνθρωποι αλλάζουν όμως) αλλά όταν μιλάμε για ανθρώπους με κάποιο επίπεδο αυτοί είναι οι μόνοι λόγοι...
γιατί υπάρχουν και αυτοί που απλά ζευγαρώνουν.
Χάρη δεν είναι κακό να έχει κάποιος μόνιμη και αποκλειστική επαφή με κάποιον άνθρωπο...απλά έχει μεγάλο ρίσκο.
η αγάπη και ο έρωτας , νομίζω ότι προέρχονται απο την παρατεταμένη αγαμία
οπότε άν είσαι πεινασμένος επι μακρόν , βρίσκεις μία και την παντρεύεσαι

δε νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος με τακτικές σεξουαλικές επαφές με διαφορετικές
να έχει κίνητρο απώλειας της ελευθερίας του σε αντάλλαγμα των τακτικών επαφών με μία

δε βρίσκω που είναι αυτό το γ*&μένο δέλεαρ  :dunno:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η επιλογη στην ψηφοφορια (θα ρωτουσα πρωτα την μαμα μου) τα σπαει !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αυτο γιατι το θεωρεις ανωμαλια ?
Ειναι ο σκοπος του καθε νορμαλ ανθρωπου, γιατι του δινει οραμα και βασεις, για μια πορεια στην ζωη του.
Για να μην καταντησει να μιλαει στα γεραματα σε γατες και σκυλια και να εχει καποιον να αφησει οτιδηποτε καταφερει να φτιαξει !!!!!!
Και να εχει εναν ανθρωπο πλαι του να τον καταλαβαινει και να μπορει να ανταλλαξει μια κουβεντα

Φυσικα αυτο δεν θα το βρει σε μπουρδελο η στουντιο η σε οποιοδηποτε τετοιο μερος και οποιος το επιζητα πρεπει να παει πρωτα σε ψυχολογο

για ορισμενους που δεν μπορουν να αντεξουν την πιεση της μονογαμιας ειναι ανωμαλια ο μονος λογος για να γινω (αν αντεξω) μονογαμικος θα ειναι για κανω απογονο  αλωστε αυτος ειναι ο μοναδικος σκοπος της γυναικας

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

το επιχείρημα των γηρατειών δεν το εννοώ επίσης

εφόσον σύντομα όλοι θα γίνουμε λίπασμα για τα κυπαρίσσια , γιατί να μην απολάυσουμε  :knockinb: το μεσοδιάστημα ?

εκτός και αν πιστεύει κάποιος ότι με το να παντρευτεί θα αποκτήσει το ελιξήριο της νεότητας και της αθανασίας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το επιχείρημα των γηρατειών δεν το εννοώ επίσης

εφόσον σύντομα όλοι θα γίνουμε λίπασμα για τα κυπαρίσσια , γιατί να μην απολάυσουμε  :knockinb: το μεσοδιάστημα ?

εκτός και αν πιστεύει κάποιος ότι με το να παντρευτεί θα αποκτήσει το ελιξήριο της νεότητας και της αθανασίας
Αν επιτρεπεται τι ηλικια εχεις ?

Επισκέπτης
για να το πω καλυτερα αυτη ειναι η χρησιμοτητα του γυναικειου πληθυσμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom