apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε παντως με το μαλλακι σου το σορτσακι σου ιδιος θασαι με τον τριαντηΑυτές τις μαλακίες έβλεπε ο απόλυτος και τώρα πλέον έχει τόσο μυαλό όσο έχει ένας.......................................................ΤΥΠΟΣ
τυπε παντως με το μαλλακι σου το σορτσακι σου ιδιος θασαι με τον τριαντη
τυπε ο τριαντης εχει σπουδασει στο ματσατσουτσεςΑμ είσαι και περιορισμένης ευθύνης βλέπω......
Πρώτον δεν έχω φαβορίτες,και δεύτερον έχω το 1234567πλάσιο μυαλό από τον 30ντη
τυπε ο τριαντης εχει σπουδασει στο ματσατσουτσες
γιατι ο τριαντης τι κανει τυπεκι ο κιθαρας γλυφει πουτσες
γιατι ο τριαντης τι κανει τυπε
αφου ειναι πουστης
κοιτα φατσα
τυπε ο τριαντης εχει σπουδασει στο ματσατσουτσες
Κάτι που μπορεί κάλλιστα να συμβεί στον καθένα,έχοντας σχέση και με μη εκδιδόμενη γυναίκα. ;)Σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα?. . .και μαλάκας και κερατάς! χαχαχαχα
Κάτι που μπορεί κάλλιστα να συμβεί στον καθένα,έχοντας σχέση και με μη εκδιδόμενη γυναίκα. ;)
Μιλάω εκ πείραςΣωστότατος τυπε!
Μιλάω εκ πείρας
υπαρχουν και οι περιπτωσεις που εχουν γραφτει κατα καιρους εδω οτι καποια πουτανα παντρευτηκε καποιος πελατη και σταματησε την δουλεια τυπεΥστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι
υστερα απο μεγιστη ψυχολογηση μεσα στο φορουμ σε οσες μπαινουν
υστερα απο μεγαλη παρακολουθηση στο φεισμπουκ σε διαφορες πουτανες
ψυχολογια, ομιλια, τροπο εκφρασης,τροπος σκεψης, τροπος ζωης
ΚΑΤΑ 90 της εκατο εν γνωση του αντρα μια τετοια σχεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....
δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος
εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...
συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα
οτι μια σχεση πελατη-πουτανας δεν μπορει να υπαρξει...
αυτο..
υπαρχουν και οι περιπτωσεις που εχουν γραφτει κατα καιρους εδω οτι καποια πουτανα παντρευτηκε καποιος πελατη και σταματησε την δουλεια τυπε
κατι σερβες τα κανουν αυτα
τυπε ολη μερα λιωνεις στο fb και βλεπεις τι γραφουν τι λαικ κανουν κλπ οι πουτανες θες να μας πει?Υστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι
υστερα απο μεγιστη ψυχολογηση μεσα στο φορουμ σε οσες μπαινουν
υστερα απο μεγαλη παρακολουθηση στο φεισμπουκ σε διαφορες πουτανες
ψυχολογια, ομιλια, τροπο εκφρασης,τροπος σκεψης, τροπος ζωης
ΚΑΤΑ 90 της εκατο εν γνωση του αντρα μια τετοια σχεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....
δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος
εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...
συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα
οτι μια σχεση πελατη-πουτανας δεν μπορει να υπαρξει...
αυτο..