Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Επισκέπτης
Αυτές τις μαλακίες έβλεπε ο απόλυτος και τώρα πλέον έχει τόσο μυαλό όσο έχει ένας.......................................................ΤΥΠΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτές τις μαλακίες έβλεπε ο απόλυτος και τώρα πλέον έχει τόσο μυαλό όσο έχει ένας.......................................................ΤΥΠΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τυπε παντως με το μαλλακι σου το σορτσακι σου ιδιος θασαι με τον τριαντη :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Επισκέπτης
Σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα?. . .και μαλάκας και κερατάς! χαχαχαχα  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
Ναι ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ εκτός ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΣ Η ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Υστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει  η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι

υστερα απο μεγιστη ψυχολογηση μεσα στο φορουμ σε οσες μπαινουν

υστερα απο μεγαλη παρακολουθηση στο φεισμπουκ σε διαφορες πουτανες

ψυχολογια, ομιλια, τροπο εκφρασης,τροπος σκεψης, τροπος ζωης

ΚΑΤΑ 90 της εκατο εν γνωση του αντρα μια τετοια σχεση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ....

δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος

εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι  μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...

συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα

οτι μια σχεση πελατη-πουτανας δεν μπορει να υπαρξει...

αυτο..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Υστερα απο μια διαδρομη αρκετων ετων στα μπουρδελα, γνωριζοντας απειρες πουτανες,συνομιλια με πολλες απο αυτες αλλα μονο τηλεφωνικα και κυριως μου το εχουν δωσει  η περισσοτερες δεν εχω ζητησει ποτε κινητο , και λογικο για να πιασουν κανα λαυρακι

δεν μπορει να γινει... και κατα 10 της εκατο η περιπτωση ειναι αρωστημενη ,διοτη ποιος θα αγαπαει καποια που θα τρωει 25 φελους την ημερα? μονο ενας ψυχολογικα αρωστος ... αυτη ειναι η γνωμη μου το εχω παθει και εγω ποιο μικρος

εχω γνωρισει κουκλαρες στα μπουρδελα και πιστευα οτι μπορω να της πιασω γκομενα ...δοξα το θεο με τον καιρο εμαθα παρα πολλα και καταλαβα οτι ειναι  μονο για αδειασμα και οχι για περισσοτερα...

συγνωμη για το θεμα που ξεθαψα,αλλα θυμηθηκα παρα πολλα και ειπα να κανω μια αναδρομη της δικης μου πουτανοεμπειριας και κατεληξα στο συμπερασμα

αυτο..
υπαρχουν και οι περιπτωσεις που εχουν γραφτει κατα καιρους εδω οτι καποια πουτανα παντρευτηκε καποιος πελατη και σταματησε την δουλεια τυπε
κατι σερβες τα κανουν αυτα :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
υπαρχουν και οι περιπτωσεις που εχουν γραφτει κατα καιρους εδω οτι καποια πουτανα παντρευτηκε καποιος πελατη και σταματησε την δουλεια τυπε
κατι σερβες τα κανουν αυτα :grin:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που το θυμηθηκες αυτο  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

αυτο..
τυπε ολη μερα λιωνεις στο fb και βλεπεις τι γραφουν τι λαικ κανουν κλπ οι πουτανες θες να μας πει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom