apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
1.ακριβως.αλλωστε δε θα ειναι η 1η φορα που τα μιντια τα λενε οπως θελουν.ναι οκ. Μπορει να την παραποιησαν κιολας...
αλλα γενικα ολα αυτα τα μασκαριλικια και με τους βασιλιαδες και να κανουν
τελετες πλουσιες και υπερβολες με ενοχλουν. Ειμαι και λιγο κομπλεξικος απο την φυση μου
και κλειστος τυπος (οχι ως προς την επικοινωνια) αλλα στο να δεχθω την μοδα...
ε και δενει ολο μαζι και αρχιζω να φορτωνω... μεχρι να ξεσπασω
μηπως σαν την μυστικ?Όχι είμαι σαν τον μπιστ από τους χ-μεν
1.ακριβως.αλλωστε δε θα ειναι η 1η φορα που τα μιντια τα λενε οπως θελουν.
2.το πως ζει ο καθενας κ πως επιλεγει να ξοδευει τα λεφτα του δε σε αφορα.αλλη νοοτροπια...
2.οντως δε σε αφορα.ο καθενας επιλεγει γ προτυπο οτι του ειναι αρεστο.εσυ πχ τον γεωργιου,εγω την καρυ μπρατσω και ο κιθαρας τον κοπερνικο.1. Ναι σιγουρα λογικο και συνηθισμενο.
2. εχμμμμ ατομικα και μεμονομενα δεν με αφορα αλλα θα εχει επιπτωσεις αυτο
μιας και το ατομο αυτο ειναι κοινωνικα γνωστο , θα ειναι σαν προτυπο για μερικους τελοςπαντων ,
γενικα ας πουμε οτι δεν με αφορα οκ.
μηπως σαν την μυστικ?
Πουστικο ξεσκονοπανο για λυσε μου μια απορια..Γεννηθηκες πουστακος η εγινες στην πορεια;
Ο Σακης σου αρεσει,μηπως ανηκεις στις ρουβιτσες κι εσυ;
2.οντως δε σε αφορα.ο καθενας επιλεγει γ προτυπο οτι του ειναι αρεστο.εσυ πχ τον γεωργιου,εγω την καρυ μπρατσω και ο κιθαρας τον κοπερνικο.
κλαιν μαιν...
μασαει ο iceman ρε τυπε?Έχω και το ίδιο πιστόλι με την μιστίκ.....οπότε κανόνισε
Πουστικο ξεσκονοπανο για λυσε μου μια απορια..Γεννηθηκες πουστακος η εγινες στην πορεια;
Ο Σακης σου αρεσει,μηπως ανηκεις στις ρουβιτσες κι εσυ;
ωραιος ο μπολντ αλλα σαν επεσες...αντε να ανεβαινουμε παλι...δεν τον εχω προτυπο... βασικα κανεναν δεν εχω προτυπο
ειμαι εγωιστης για να εχω προτυπα. Απλα ακουω. Αν καποιος ειναι καλος
και μου δωσει μια συμβουλη θα την ακολουθησω παρολαυτα προτυπα κτλπ δεν φτιαχνω.
Ο γεωργιου με την κινηση του εκεινη την μερα ηθελε να δειξει πως... ελεος... φτανει πια
με τα μιμου απτου και τις διπλωματιες.. εισαι πουστης ρε φιλε? βγες παραδεξου το , ασε μας ρε συ τωρα
που βγηκε η τσιμτσιλη να πει "εγω προσβαλθηκα" που μαζι με κατι αλλες εχουν βαλει στοχους ολους τους ηλιθιους
μονο και μονο για να τους εχουν στο χερι και στο βρακι... κοιτα ορισμενα στυλ μου την βαρανε ασχημα ενα απο αυτα ηταν και τα στυλ αυτων που ηταν εκεινη την μερα στην εκπομπη.... καλα εκανε ο γεωργιου και τους τα χωσε.
μπα...αβραμη ποσο εισαι?Βασικά θέλω να με κουβαλήσει στην πλάτη του ο Σάκης......για να χαρεί και ο Κωστάκης_θαι.....
Βασικά θέλω να με κουβαλήσει στην πλάτη του ο Σάκης......για να χαρεί και ο Κωστάκης_θαι.....
μεγαλε καπταιν...αλλα τοτε στην εκπομπη ηταν η φαιη νομιζω τυπε οχι η τσιμτσιλη.δηλαδη δεν σοκαρεται η τσιμτσιλου η καργιολου η πονηρατζα οταν εχει για φιλο
τον βαλιανατο και της λεει πως το προηγουμενο βραδυ πιπωσε τον γκομενο του
παρα σοκαρεται επειδη ο γεωργιου τον ειπε μανταμ βαλιανατου δηλαδη ειναι μαλακιες τωρα αυτα ετσι?
αν ειναι δυνατον... σιχαμενα στυλ -μιμου απτου- και δηθεν σοκαρομαστε ευκολα. Τσιμτσιλη μια κλασσικη ελλεινιδα
αυτο ειναι κλασσικοτατο στυλακι.
1.τα παραδειγματα με τα προτυπα ηταν τυχαια.δεν τον εχω προτυπο... βασικα κανεναν δεν εχω προτυπο
ειμαι εγωιστης για να εχω προτυπα. Απλα ακουω. Αν καποιος ειναι καλος
και μου δωσει μια συμβουλη θα την ακολουθησω παρολαυτα προτυπα κτλπ δεν φτιαχνω.
Ο γεωργιου με την κινηση του εκεινη την μερα ηθελε να δειξει πως... ελεος... φτανει πια
με τα μιμου απτου και τις διπλωματιες.. εισαι πουστης ρε φιλε? βγες παραδεξου το , ασε μας ρε συ τωρα
που βγηκε η τσιμτσιλη να πει "εγω προσβαλθηκα" που μαζι με κατι αλλες εχουν βαλει στοχους ολους τους ηλιθιους
μονο και μονο για να τους εχουν στο χερι και στο βρακι... κοιτα ορισμενα στυλ μου την βαρανε ασχημα ενα απο αυτα ηταν και τα στυλ αυτων που ηταν εκεινη την μερα στην εκπομπη.... καλα εκανε ο γεωργιου και τους τα χωσε.
ωραιος ο μπολντ αλλα σαν επεσες...αντε να ανεβαινουμε παλι...μπα...αβραμη ποσο εισαι?