Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι δεν ειπα πως δεν ειναι τιποτα ο ελτ πουστρον.
Απλα δεν διευκρινισα πως ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μας.
ναι ναι...αταλαντος,ηλιθιος,αμορφωτος...χαλια.... :2funny: :2funny: :2funny:

οχι οχι...σταματαω...εχε αυτην την γνωμη.στο κατω κατω δε με απασχολει.
εδω δεν ασχολουμαι με τον αλλον που μου βγαζει τους γκευ ντροπη και Καιαδα τραβελ...θα μαλωσω με σενα γ τον ελτον τζον;! :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν αποχωρησεις καλεσε τον σε μονομαχια πες του το κλασσικο

"ρε μαλακα παλιοφρικιο τωρα που φευγω θα σε ξεχεσω -ποτε δεν σε χωνεψα- μπλα μπλα μπλα"  :grin:

τα θυμασαι? αυτα τα κορυφαια αριστουργηματα που χεις κανει κατακαιρους ρε ΑΡΝΑΟΥΤΗ... τα θυμασαι?
τυπε δεν του κραταω κακια γιατι ξερω οτι δεν τα εννοουσε και τα ειπε πανω στα νευρα του

Επισκέπτης
ο ελτον τζον τιποτα;;το ακουσαμε κ αυτο...
ο γεωργιου κατι;;;
το ακουσαμε κ αυτο...

κατα τα αλλα συνεχιστε...ααα!!επισης ο ρουβας δεν ηταν ποτε γκευ...

αυτα.γεια σας και χαρα σας!

Ααααα μπράβο...να και 1 σωστή άποψη....

Ο Ρουβάς όντως,δεν είναι γκέι...καρατσεκαρισμένο

Πριν αποχωρησεις καλεσε τον σε μονομαχια πες του το κλασσικο

"ρε μαλακα παλιοφρικιο τωρα που φευγω θα σε ξεχεσω -ποτε δεν σε χωνεψα- μπλα μπλα μπλα"  :grin:

τα θυμασαι? αυτα τα κορυφαια αριστουργηματα που χεις κανει κατακαιρους ρε ΑΡΝΑΟΥΤΗ... τα θυμασαι?

Κάτσε να σου πω επ'ακριβώς τι έγρψαμ,περίμενε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι ναι...αταλαντος,ηλιθιος,αμορφωτος...χαλια.... :2funny: :2funny: :2funny:

οχι οχι...σταματαω...εχε αυτην την γνωμη.στο κατω κατω δε με απασχολει.
εδω δεν ασχολουμαι με τον αλλον που μου βγαζει τους γκευ ντροπη και Καιαδα τραβελ...θα μαλωσω με σενα γ τον ελτον τζον;! :sunglasses:

ακου (βασικα τσαμπα απανταω) για μενα καποιος ο οποιος πιανει στο στομα του
ενα συμβολο ειναι και ηλιθιος και αμορφωτος. Ηλιθιος γιατι δεν παιρνει πρεφα πως ετσι σπερνει την δυσαρεσκεια
και κατι τετοιο θα αποβει εναντιον του και αμορφωτος επειδη οτι σκατομαλακας και να εισαι θα πρεπει να νιωθεις
πως υπαρχουν και αλλοι -καλυτεροι απο σενα- ασχετα που δεν εγλειφαν κωλους για να ανελιχθουν οι οποιοι δεν επιασαν ποτε
στο στομα τους αλλους... και ερχεσαι εσυ και μου λες για το χριστο... ε λοιπον ? Αλλα δεν φταιει αυτος φταινε καταρχην κατι παιδακια σαν και εσενα και τον αλλον που θα τον ψηφιζατε και κατι αθλια υποκειμενα σαν τους βασιλιαδες (των οποιων η διορια τελειωνει) αυτος ο αχρηστος θεσμος θα παψει να υφισταται σε λιγο καιρο.

Επισκέπτης
τυπε δεν του κραταω κακια γιατι ξερω οτι δεν τα εννοουσε και τα ειπε πανω στα νευρα του

"
Ήθελα να στο πω καιρό..........οπότε στο λεώ τώρα,που θα φύγω μιας και δεν αστειεύομαι.......ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΡΙΚΙΟ....ούτως ή άλλως το ποστ θα είναι έτοιμο το Μάη........ Wink

"

Αυτό σου'γραψα....αλλά και συ έλεγες ότι θα κάνω παπαδονίκ και τρίχες......ε σου χρειαζόταν :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μπορντελ σημερα δινεις ρεσιταλ αλλα δεν ξερω μηπως ητνα μια αναλαμπη και πας για υπνο τωρα...εισαι γεωργιου φαν ε?ειναι αντιπουστριακος και αυτος να ξερεις.πως λεμε αντιμνημονιακος... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λες και με ξέρεις από χθες...... :2funny:

Ρε φαντασιόπληκτε,που νομίζεις ότι ο Χάρι Πότερ είναι αληθινός και προσπαθείς να πετάξεις με σκούπα.....οι γκέι δεν είναι αυτοί που προβάλουν στην τιβι......είσαι και άσχετος κιόλας......γκέι μπορεί να είναι και αυτοί που ούτε που σου περνάει από το μυαλό.....αλλά για να το καταλάβεις,πρέπει να'χεις και ένα Α μυαλό....αλλά δε σε βλέπω να το'χεις.... :jerking: :headbang:

στο πουτσο μου οι γκευ φιλαρακο.... ψαχνω πιο σοβαρα πραγματα να ασχολουμαι απο αυτες τις παπαριες
δεν τα βρηκα ετοιμα εγω να καθομαι να ασχολουμαι ολη τη μερα με το στυλ και τις θεωριες. Βαλε μυαλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπορντελ σημερα δινεις ρεσιταλ αλλα δεν ξερω μηπως ητνα μια αναλαμπη και πας για υπνο τωρα...εισαι γεωργιου φαν ε?ειναι αντιπουστριακος και αυτος να ξερεις.πως λεμε αντιμνημονιακος... :2funny: :2funny: :2funny:

κοιτα φιλε προσπαθησα να συγκρατηθω αλλα τον βλεπω απο καιρο τωρα με αυτη την ηλιθια φωτογραφια
και μαζευω. Και αρχισε σημερα να λεει τις παπαριες του για τις αξυρισιες και τα κοντα μαλλια γιατι δεν καταλαβα βλακακο
με τι μαλλι θα ειμαι? με ιμο? Αυτα τα κυνηγουσαμε στο μωλ προ 5ετιας μηπως ησουν και εσυ μεσα και σου μεινε απωθυμενο?

Επισκέπτης

Άμα προσθέσεις το μυαλό του Γεωργίου,του Μπολτ και του Τσουκαλά μαζί,έχεις το μυαλό ενός αναπτήρα.-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"
Ήθελα να στο πω καιρό..........οπότε στο λεώ τώρα,που θα φύγω μιας και δεν αστειεύομαι.......ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΡΙΚΙΟ....ούτως ή άλλως το ποστ θα είναι έτοιμο το Μάη........ Wink

"

Αυτό σου'γραψα....αλλά και συ έλεγες ότι θα κάνω παπαδονίκ και τρίχες......ε σου χρειαζόταν :headbang:
καλα παπαδονικ δεν εκανες αλλα εκανες απλα κλωνονικ :2funny:
αφου σου ελεγα να μην φυγεις ρε τυπε και εσυ επεμενες
ηξερα οτι δεν θα αντεξεις :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακου (βασικα τσαμπα απανταω) για μενα καποιος ο οποιος πιανει στο στομα του
ενα συμβολο ειναι και ηλιθιος και αμορφωτος. Ηλιθιος γιατι δεν παιρνει πρεφα πως ετσι σπερνει την δυσαρεσκεια
και κατι τετοιο θα αποβει εναντιον του και αμορφωτος επειδη οτι σκατομαλακας και να εισαι θα πρεπει να νιωθεις
πως υπαρχουν και αλλοι -καλυτεροι απο σενα- ασχετα που δεν εγλειφαν κωλους για να ανελιχθουν οι οποιοι δεν επιασαν ποτε
στο στομα τους αλλους... και ερχεσαι εσυ και μου λες για το χριστο... ε λοιπον ? Αλλα δεν φταιει αυτος φταινε καταρχην κατι παιδακια σαν και εσενα και τον αλλον που θα τον ψηφιζατε και κατι αθλια υποκειμενα σαν τους βασιλιαδες (των οποιων η διορια τελειωνει) αυτος ο αχρηστος θεσμος θα παψει να υφισταται σε λιγο καιρο.
ωπα ωπα!!μπαστα!!!γ γκευ δε λεγατε??πιο συμβολο?ο Χριστος που κολλαει??τι λετε?/??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ωπα ωπα!!μπαστα!!!γ γκευ δε λεγατε??πιο συμβολο?ο Χριστος που κολλαει??τι λετε?/??
Λουκρητια αυτο σου εκανε εντυπωση?
Εδω βλεπω παει να εξελιχθει σε διαμαχη emo-καγκουρων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο πουτσο μου οι γκευ φιλαρακο.... ψαχνω πιο σοβαρα πραγματα να ασχολουμαι απο αυτες τις παπαριες
δεν τα βρηκα ετοιμα εγω να καθομαι να ασχολουμαι ολη τη μερα με το στυλ και τις θεωριες. Βαλε μυαλο
τυπε ειχες προλαβει την φαση που ειχε πει οτι εχει αφησει χιτλερικο μουστακι? :2funny: :2funny:
Emo-Hitler.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κοιτα φιλε προσπαθησα να συγκρατηθω αλλα τον βλεπω απο καιρο τωρα με αυτη την ηλιθια φωτογραφια
και μαζευω. Και αρχισε σημερα να λεει τις παπαριες του για τις αξυρισιες και τα κοντα μαλλια γιατι δεν καταλαβα βλακακο
με τι μαλλι θα ειμαι? με ιμο? Αυτα τα κυνηγουσαμε στο μωλ προ 5ετιας μηπως ησουν και εσυ μεσα και σου μεινε απωθυμενο?
τυπε αν καποιο απο τα ιμο σου ειπε να το σηκωσεις τοτε μαλλον θα ηταν ο αβραμης... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εγω δεν τον εκραξα που ειναι πουστης. Δεν εχω καποιο προβλημα με τους πουστηδες...
ουτε ειμαι ομοφοβικος. Και παρεα μπορω να κανω μαζι τους. Εγω εκραξα τον "σερ" ελτον τζον
επειδη ειπε τον χριστο "συμπονετικο ομοφυλοφιλο" πιστευω δεν εχεις δικαιωμα να πιανεις στο στομα
σου τετοια συμβολα. Ειτε πιστευουν καποιοι ειτε δεν πιστευουν.

Επισκέπτης

Να σου δείξω κάτι......αλλά μη τρομάξεις.....αφορά αυτήν την "παλιοπούστρα" στο αβατάρ :grin: :grin: :grin:

καλα παπαδονικ δεν εκανες αλλα εκανες απλα κλωνονικ :2funny:
αφου σου ελεγα να μην φυγεις ρε τυπε και εσυ επεμενες
ηξερα οτι δεν θα αντεξεις :2funny:

Ρώτα τον Άντμιν αν χρησιμοποιώ κλώνους πλέον :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom