apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι ναι...αταλαντος,ηλιθιος,αμορφωτος...χαλια....οχι δεν ειπα πως δεν ειναι τιποτα ο ελτ πουστρον.
Απλα δεν διευκρινισα πως ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μας.
τυπε δεν του κραταω κακια γιατι ξερω οτι δεν τα εννοουσε και τα ειπε πανω στα νευρα τουΠριν αποχωρησεις καλεσε τον σε μονομαχια πες του το κλασσικο
"ρε μαλακα παλιοφρικιο τωρα που φευγω θα σε ξεχεσω -ποτε δεν σε χωνεψα- μπλα μπλα μπλα"
τα θυμασαι? αυτα τα κορυφαια αριστουργηματα που χεις κανει κατακαιρους ρε ΑΡΝΑΟΥΤΗ... τα θυμασαι?
ο ελτον τζον τιποτα;;το ακουσαμε κ αυτο...
ο γεωργιου κατι;;;
το ακουσαμε κ αυτο...
κατα τα αλλα συνεχιστε...ααα!!επισης ο ρουβας δεν ηταν ποτε γκευ...
αυτα.γεια σας και χαρα σας!
Πριν αποχωρησεις καλεσε τον σε μονομαχια πες του το κλασσικο
"ρε μαλακα παλιοφρικιο τωρα που φευγω θα σε ξεχεσω -ποτε δεν σε χωνεψα- μπλα μπλα μπλα"
τα θυμασαι? αυτα τα κορυφαια αριστουργηματα που χεις κανει κατακαιρους ρε ΑΡΝΑΟΥΤΗ... τα θυμασαι?
ναι ναι...αταλαντος,ηλιθιος,αμορφωτος...χαλια....
οχι οχι...σταματαω...εχε αυτην την γνωμη.στο κατω κατω δε με απασχολει.
εδω δεν ασχολουμαι με τον αλλον που μου βγαζει τους γκευ ντροπη και Καιαδα τραβελ...θα μαλωσω με σενα γ τον ελτον τζον;!
τυπε δεν του κραταω κακια γιατι ξερω οτι δεν τα εννοουσε και τα ειπε πανω στα νευρα του
Λες και με ξέρεις από χθες......
Ρε φαντασιόπληκτε,που νομίζεις ότι ο Χάρι Πότερ είναι αληθινός και προσπαθείς να πετάξεις με σκούπα.....οι γκέι δεν είναι αυτοί που προβάλουν στην τιβι......είσαι και άσχετος κιόλας......γκέι μπορεί να είναι και αυτοί που ούτε που σου περνάει από το μυαλό.....αλλά για να το καταλάβεις,πρέπει να'χεις και ένα Α μυαλό....αλλά δε σε βλέπω να το'χεις....
μπορντελ σημερα δινεις ρεσιταλ αλλα δεν ξερω μηπως ητνα μια αναλαμπη και πας για υπνο τωρα...εισαι γεωργιου φαν ε?ειναι αντιπουστριακος και αυτος να ξερεις.πως λεμε αντιμνημονιακος...
μπορντελ σημερα δινεις ρεσιταλ αλλα δεν ξερω μηπως ητνα μια αναλαμπη και πας για υπνο τωρα...εισαι γεωργιου φαν ε?ειναι αντιπουστριακος και αυτος να ξερεις.πως λεμε αντιμνημονιακος...
καλα παπαδονικ δεν εκανες αλλα εκανες απλα κλωνονικ"
Ήθελα να στο πω καιρό..........οπότε στο λεώ τώρα,που θα φύγω μιας και δεν αστειεύομαι.......ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΡΙΚΙΟ....ούτως ή άλλως το ποστ θα είναι έτοιμο το Μάη........ Wink
"
Αυτό σου'γραψα....αλλά και συ έλεγες ότι θα κάνω παπαδονίκ και τρίχες......ε σου χρειαζόταν
ωπα ωπα!!μπαστα!!!γ γκευ δε λεγατε??πιο συμβολο?ο Χριστος που κολλαει??τι λετε?/??ακου (βασικα τσαμπα απανταω) για μενα καποιος ο οποιος πιανει στο στομα του
ενα συμβολο ειναι και ηλιθιος και αμορφωτος. Ηλιθιος γιατι δεν παιρνει πρεφα πως ετσι σπερνει την δυσαρεσκεια
και κατι τετοιο θα αποβει εναντιον του και αμορφωτος επειδη οτι σκατομαλακας και να εισαι θα πρεπει να νιωθεις
πως υπαρχουν και αλλοι -καλυτεροι απο σενα- ασχετα που δεν εγλειφαν κωλους για να ανελιχθουν οι οποιοι δεν επιασαν ποτε
στο στομα τους αλλους... και ερχεσαι εσυ και μου λες για το χριστο... ε λοιπον ? Αλλα δεν φταιει αυτος φταινε καταρχην κατι παιδακια σαν και εσενα και τον αλλον που θα τον ψηφιζατε και κατι αθλια υποκειμενα σαν τους βασιλιαδες (των οποιων η διορια τελειωνει) αυτος ο αχρηστος θεσμος θα παψει να υφισταται σε λιγο καιρο.
οπως λεει και ο γεωργιου τα νεφρα μου παλιοπουστα...Άμα προσθέσεις το μυαλό του Γεωργίου,του Μπολτ και του Τσουκαλά μαζί,έχεις το μυαλό ενός αναπτήρα.-
Λουκρητια αυτο σου εκανε εντυπωση?ωπα ωπα!!μπαστα!!!γ γκευ δε λεγατε??πιο συμβολο?ο Χριστος που κολλαει??τι λετε?/??
τυπε ειχες προλαβει την φαση που ειχε πει οτι εχει αφησει χιτλερικο μουστακι?στο πουτσο μου οι γκευ φιλαρακο.... ψαχνω πιο σοβαρα πραγματα να ασχολουμαι απο αυτες τις παπαριες
δεν τα βρηκα ετοιμα εγω να καθομαι να ασχολουμαι ολη τη μερα με το στυλ και τις θεωριες. Βαλε μυαλο
τυπε αν καποιο απο τα ιμο σου ειπε να το σηκωσεις τοτε μαλλον θα ηταν ο αβραμης...κοιτα φιλε προσπαθησα να συγκρατηθω αλλα τον βλεπω απο καιρο τωρα με αυτη την ηλιθια φωτογραφια
και μαζευω. Και αρχισε σημερα να λεει τις παπαριες του για τις αξυρισιες και τα κοντα μαλλια γιατι δεν καταλαβα βλακακο
με τι μαλλι θα ειμαι? με ιμο? Αυτα τα κυνηγουσαμε στο μωλ προ 5ετιας μηπως ησουν και εσυ μεσα και σου μεινε απωθυμενο?
αυτο αφησε ιστορια τυπε!!!εχει γραφτει με χρυσα γραμματα στα μπουρδελα...τυπε ειχες προλαβει την φαση που ειχε πει οτι εχει αφησει χιτλερικο μουστακι?
τυπε αν καποιο απο τα ιμο σου ειπε να το σηκωσεις τοτε μαλλον θα ηταν ο αβραμης...
ωπα ωπα!!μπαστα!!!γ γκευ δε λεγατε??πιο συμβολο?ο Χριστος που κολλαει??τι λετε?/??
κοιτα φιλε προσπαθησα να συγκρατηθω αλλα τον βλεπω απο καιρο τωρα με αυτη την ηλιθια φωτογραφια
και μαζευω. Και αρχισε σημερα να λεει τις παπαριες του για τις αξυρισιες και τα κοντα μαλλια γιατι δεν καταλαβα βλακακο
με τι μαλλι θα ειμαι? με ιμο? Αυτα τα κυνηγουσαμε στο μωλ προ 5ετιας μηπως ησουν και εσυ μεσα και σου μεινε απωθυμενο?
καλα παπαδονικ δεν εκανες αλλα εκανες απλα κλωνονικ
αφου σου ελεγα να μην φυγεις ρε τυπε και εσυ επεμενες
ηξερα οτι δεν θα αντεξεις