Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκρητια αυτο σου εκανε εντυπωση?
Εδω βλεπω παει να εξελιχθει σε διαμαχη emo-καγκουρων.
μια σελιδα διαβασα ρε..και ταραχτηκα που ειπαν"τιποτα"εναν ανθρωπο τοσο μα τοσο ταλαντουχο αναγνωρισμενο παγκοσμιως.

Επισκέπτης
τυπε ειχες προλαβει την φαση που ειχε πει οτι εχει αφησει χιτλερικο μουστακι? :2funny: :2funny:
Emo-Hitler.jpg

Και συ το πίστεψες;;;

Περισσότερο μυαλό έχει η βούρτσα που φτιάχνω τα μαλλάκια μου,παρά εσύ μου φαίνεται..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω δεν τον εκραξα που ειναι πουστης. Δεν εχω καποιο προβλημα με τους πουστηδες...
ουτε ειμαι ομοφοβικος. Και παρεα μπορω να κανω μαζι τους. Εγω εκραξα τον "σερ" ελτον τζον
επειδη ειπε τον χριστο "συμπονετικο ομοφυλοφιλο" πιστευω δεν εχεις δικαιωμα να πιανεις στο στομα
σου τετοια συμβολα. Ειτε πιστευουν καποιοι ειτε δεν πιστευουν.
στην τελευταια σου προταση συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
απλα η δηλωση μου κανει ξεκαρφωτη.μονο αυτο ξερουμε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια σελιδα διαβασα ρε..και ταραχτηκα που ειπαν"τιποτα"εναν ανθρωπο τοσο μα τοσο ταλαντουχο αναγνωρισμενο παγκοσμιως.

Το να ειναι καποιος ταλαντουχος ειναι για τον εαυτο του αυτο δεν του δινει δικαιωματα
να μιλαει ετσι για συμβολα πχ της ορθοδοξιας. Φυσικα δεν ειμαι της εκκλησιας επειδη οι παππαδες ειναι πουστρες
στην ψυχη (οχι ολοι) αλλα εχω αρπακτει σε ξυλο επειδη ακουσα χριστοπαναγια.

Επισκέπτης

Έλα ρε Λούκυ......αφού είναι γκέι αυτός ο παλιοέλτον τζον......και αφού είναι γκέι είναι ένα σκουπίδι......καλά δε τα λέω μπολτ;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το να ειναι καποιος ταλαντουχος ειναι για τον εαυτο του αυτο δεν του δινει δικαιωματα
να μιλαει ετσι για συμβολα πχ της ορθοδοξιας. Φυσικα δεν ειμαι της εκκλησιας επειδη οι παππαδες ειναι πουστρες
δε διαφωνω πουθενα!!(μονο σε αυτα και στα θεματα του προφυλακτικου συμφωνουμε εμεις τελικα.)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Έλα ρε Λούκυ......αφού είναι γκέι αυτός ο παλιοέλτον τζον......και αφού είναι γκέι είναι ένα σκουπίδι......καλά δε τα λέω μπολτ;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα ο μπολτ μολις μου εξηγησε γτ δε διαβασα οτι δεν εννοουσε καθολου αυτο κ αλλο ηταν το θεμα του.
ουτε εμεις με τον μπολτ συμπαθιομαστε καθολου αλλα αφου αλλο λεει μη του λεμε οτι λεει αλλα.

Επισκέπτης

Καλά στο παπαδαριό να δεις τι παίζει από γκέι.......θα φρικάρεις,ειδικά εσύ που ταράζεσαι μόλις δεις γκέι.......οπότε μη πας για διάκονος....δε θα στο συμβούλευα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
βασικα ο μπολτ μολις μου εξηγησε γτ δε διαβασα οτι δεν εννοουσε καθολου αυτο κ αλλο ηταν το θεμα του.
ουτε εμεις με τον μπολτ συμπαθιομαστε καθολου αλλα αφου αλλο λεει μη του λεμε οτι λεει αλλα.
ΚΟΥΙΖ:ποσες φορες υπαρχει η λεξη"αλλο/α"στο ποστ μου;  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην τελευταια σου προταση συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
απλα η δηλωση μου κανει ξεκαρφωτη.μονο αυτο ξερουμε;

Οχι δεν ξερουμε εγω με βαση αυτο κρινω... αν εγινε ετσι
και το ειπε ξεκαρφωτα ειναι μαλακας ο ανθρωπος και θυμαμαι τοτε
ειχε γινει σουσουρο. Νταξει επειδη εχω γνωρισει πολυ αξιολογα ατομα πχ και στον τομεα μου
δεν ειναι δυνατον καποιος να ειναι τοσο καλος και παρολαυτα να το βουλωνει και να μην ασχολειται με αλλους
και ο αλλος επειδη εχει ταλεντο και ειναι και αυτος καλος να νομιζει οτι μπορει να πιανει στο στομα του τον καθενα
ο χριστος δεν εχει καμια σχεση πχ ουτε με τις πουστιες και τις ομοφυλοφιλιες ουτε με τα γαμησια κτλπ ουτε με τιποτα
ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ  :rockon: παμε απολυτε.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οχι δεν ξερουμε εγω με βαση αυτο κρινω... αν εγινε ετσι
και το ειπε ξεκαρφωτα ειναι μαλακας ο ανθρωπος και θυμαμαι τοτε
ειχε γινει σουσουρο. Νταξει επειδη εχω γνωρισει πολυ αξιολογα ατομα πχ και στον τομεα μου
δεν ειναι δυνατον καποιος να ειναι τοσο καλος και παρολαυτα να το βουλωνει και να μην ασχολειται με αλλους
και ο αλλος επειδη εχει ταλεντο και ειναι και αυτος καλος να νομιζει οτι μπορει να πιανει στο στομα του τον καθενα
ο χριστος δεν εχει καμια σχεση πχ ουτε με τις πουστιες και τις ομοφυλοφιλιες ουτε με τα γαμησια κτλπ ουτε με τιποτα
ΧΡΙΣΤΟΠΙΣΤΙΑ  :rockon: παμε απολυτε.
υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να ειπωθηκε τετοια προταση.  καλοι η κακοι.αν δε μαθω δε μπορω να κραξω η να ζητωκραυγασω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν εχω προβλημα με τους γκευ φιλε. Γιατι να εχω ?
Ειναι σαν να μου λες πως εχω προβλημα με τους οικονομολογους
επειδη ειναι οικονομολογοι... εμενα η πληροφορικη μ αρεσει.
Με εναν οικονομολογο θα τσακωθω ομως αμα κατι με πειραξει πανω του
αλλα δεν θα τσακωθω επειδη ειναι οικονομολογος αλλα επειδη ειναι μαλακας
φερε καναν γκευ να κανουμε παρεα μην μου την πεφτει ομως γιατι θα τον παρω στο δουλεμα
:grin: και φυσικα δεν θα κοιμομουν σπιτι του  :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γιατι να μην το πιστεψω,οι εκκεντρικοι τυποι τα κανουν αυτα :grin:
ε εδω κιθαρα εχει δικιο ο τυπος... πως να το κανουμε εισαι εγωκεντρικος...
Αν σου πω δηλαδή ότι έχω μπλε δέρμα θα το πιστέψεις;
γιατι οχι τυπε?και ο καπουντζιδης με μπλε δερμα δεν εβγαινε στο μεγκα α λα αβαταρ??

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να ειπωθηκε τετοια προταση.  καλοι η κακοι.αν δε μαθω δε μπορω να κραξω η να ζητωκραυγασω.

ναι οκ. Μπορει να την παραποιησαν κιολας...
αλλα γενικα ολα αυτα τα μασκαριλικια και με τους βασιλιαδες και να κανουν
τελετες πλουσιες και υπερβολες με ενοχλουν. Ειμαι και λιγο κομπλεξικος απο την φυση μου
και κλειστος τυπος (οχι ως προς την επικοινωνια) αλλα στο να δεχθω την μοδα...
ε και δενει ολο μαζι και αρχιζω να φορτωνω... μεχρι να ξεσπασω  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom