Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε καπταιν...αλλα τοτε στην εκπομπη ηταν η φαιη νομιζω τυπε οχι η τσιμτσιλη.

η τσιμιτσιλου ηταν παιδια.... η σκορδα απο την αλλη δεν με ενοχλει
δεν φαινεται πονηρη γυναικα ειναι ενταξει. Αλλα αυτη η τσιμιτσιλη στο λαιμο μου καθεται
πηγε και βρηκε εναν τυπο ο οποιος δεν μιλαει και δεν λαλαει και τον παντρευτηκε... πυγμη 0 αυτος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Boldemort vs kitharas.jpg
    Boldemort vs kitharas.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Σου'ρχομαι Κηφισιά αν γουστάρεις με τον ηλεκτρικό........ :birdman:

Αλλά να είσαι πλυμένος και συ ε;;; Πλιζ..και μετά θα σε αφήσω να μου ρίξεις πρώτος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου'ρχομαι Κηφισιά αν γουστάρεις με τον ηλεκτρικό........ :birdman:

Αλλά να είσαι πλυμένος και συ ε;;; Πλιζ..και μετά θα σε αφήσω να μου ρίξεις πρώτος

μονο μην αρχισεις τις νυχιες και τις δαγκωματιες μλκ  :2funny: :2funny:

τεσπα  τωρα που στα χωσα ηρεμησα. Για πες τι νεα ολα καλα?

Επισκέπτης
Και αν ξυριστείς κόντρα,θα σε αφήσω να μου ρίξεις τα 3 πρώτα μπουνίδια....... :thefinge:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξυριζομαι... μονο με μηχανη τα αραιωνω.... ρε φιλε εχω αλλο στυλ εγω
δεν ειμαι μπειμπι φεισερ... τοσο καλο μαυρο πυκνο μαυρο γενι και να το ξυριζω? τρελαθηκες?

Επισκέπτης
μονο μην αρχισεις τις νυχιες και τις δαγκωματιες μλκ  :2funny: :2funny:

τεσπα  τωρα που στα χωσα ηρεμησα. Για πες τι νεα ολα καλα?

Χαχαχαχαχ......για τις νυχιές που το ξέρεις;;;; :P

Κατά τα άλλα ναι,μια χαρά........και γω που τα έχωσα χοντρά στον Γου Γου,ξες ποιον λέω,ηρέμησα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαχαχαχαχ......για τις νυχιές που το ξέρεις;;;; :P

Κατά τα άλλα ναι,μια χαρά........και γω που τα έχωσα χοντρά στον Γου Γου,ξες ποιον λέω,ηρέμησα :grin:

δεν ξερω για τις νυχιες... απλα υπεθεσα... καλα με νυχιες παιζεις ρε μλκ ξυλο  :huh:
τσαμπα θα με κατεβασεις κηφισια αστο γαμα το θα σε κερασω καμια κρεπα τοτε απο εκει απο το ξυλινο

Επισκέπτης
δεν ξυριζομαι... μονο με μηχανη τα αραιωνω.... ρε φιλε εχω αλλο στυλ εγω
δεν ειμαι μπειμπι φεισερ... τοσο καλο μαυρο πυκνο μαυρο γενι και να το ξυριζω? τρελαθηκες?

Σαν πατέρας μου θα έμοιαζες μπροστά μου τότε..... :think:

δεν ξερω για τις νυχιες... απλα υπεθεσα... καλα με νυχιες παιζεις ρε μλκ ξυλο  :huh:
τσαμπα θα με κατεβασεις κηφισια αστο γαμα το θα σε κερασω καμια κρεπα τοτε απο εκει απο το ξυλινο

Λολ,βασικά έχω μεγάλα νύχια -τα κοντά δε τα γουστάρω καθόλου-.....και μπορώ κάλιστα να τα χρησιμοποιήσω,αλλά δε θα το ήθελα.....μη βρούμε κανά μπελά

Παρεπιμπτόντως δε μου πολυαρέσουν οι κρέπες......πάμε να με κεράσεις κανένα σάντουιτς και καμιά γρανίτα...... :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν πατέρας μου θα έμοιαζες μπροστά μου τότε..... :think:

Λολ,βασικά έχω μεγάλα νύχια -τα κοντά δε τα γουστάρω καθόλου-.....και μπορώ κάλιστα να τα χρησιμοποιήσω,αλλά δε θα το ήθελα.....μη βρούμε κανά μπελά

Παρεπιμπτόντως δε μου πολυαρέσουν οι κρέπες......πάμε να με κεράσεις κανένα σάντουιτς και καμιά γρανίτα...... :cheesy:

γρανιτα? Γιατι δεν τρως κανονικο παγωτο?

Π.Σ Μεγαλοδειχνω καποιες φορες ναι αλλα γενικα δεν θα με γουσταρε γκομενα που γουσταρει στυλακια σαν αυτο που λες εσυ και γενικα εχω τσακωθει με τετοιες γκομενες γιατι με σνομπαρισαν και τους τα εχωσα φυσικα. Και μετα δεν ξαναμιλησαμε ποτε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί δε βρίσκεις "κανονικό" (; ) παγωτό,σε πορτοκάλι και σε λεμόνι.....γουστάρω πολύ αυτές τις γεύσεις,και σε αναψυκτικό,και σε χυμό,κτλ γενικά

τυπε αν το παγωτο δεν ειναι με γαλα μεσα ή παρφε να κολυμπαει δεν το νιωθεις  :grin:
τι να μου κανει η γρανιτα...

@νωντα παω για υπνο τωρα ηταν να την πεσω απο τις 2 αλλα αργησα εδω με τον φιλο σου τον αβραμη  :grin:

Επισκέπτης
Π.Σ Μεγαλοδειχνω καποιες φορες ναι αλλα γενικα δεν θα με γουσταρε γκομενα που γουσταρει στυλακια σαν αυτο που λες εσυ και γενικα εχω τσακωθει με τετοιες γκομενες γιατι με σνομπαρισαν και τους τα εχωσα φυσικα. Και μετα δεν ξαναμιλησαμε ποτε

Χαχαχαχαχ....εγώ πάντως μερικές φορές τα κάνω καπελάκι.....και τώρα το καλοκαίρι αρκετές φορές,φοράω σορτσάκια....από μακριά μου'χουν πει ότι μοιάζω με 10χρονο.....λολ :2funny: :grin:

Και γω όπως σου'χω πει αν ήμουν γκόμενα,θα σου έριχνα άκυρο.....αλλά ούτε και συ θα με γοπύσταρες φαντάζομαι

ΥΣ. μ'αρέσει πάντως,να μοιάζω με προσκοπάκι :tits2: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom