Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
βαλε καμια μονομαχια. Με αυτη τη PIC και τον βουτσα (που ειχα παλια) αν τον εχεις κρατησει
τυπε δεν γινεταιΓίνε φωτογράφος γέρο!!!!!!!
μεγαλε καπταιν...αλλα τοτε στην εκπομπη ηταν η φαιη νομιζω τυπε οχι η τσιμτσιλη.
βαλε καμια μονομαχια. Με αυτη τη PIC και τον βουτσα (που ειχα παλια) αν τον εχεις κρατησει
MGI PhotoSuite τυπεαπολυτε με τι προγραμμα φτιαχνεις τα κολαζ?
τυπε μην το κανονισετε για σημερα,εχουν αλλαγη τα δρομολογια λογω καλοκαιριου :SΣου'ρχομαι Κηφισιά αν γουστάρεις με τον ηλεκτρικό........
Σου'ρχομαι Κηφισιά αν γουστάρεις με τον ηλεκτρικό........
Αλλά να είσαι πλυμένος και συ ε;;; Πλιζ..και μετά θα σε αφήσω να μου ρίξεις πρώτος
μονο μην αρχισεις τις νυχιες και τις δαγκωματιες μλκ
τεσπα τωρα που στα χωσα ηρεμησα. Για πες τι νεα ολα καλα?
Χαχαχαχαχ......για τις νυχιές που το ξέρεις;;;;
Κατά τα άλλα ναι,μια χαρά........και γω που τα έχωσα χοντρά στον Γου Γου,ξες ποιον λέω,ηρέμησα
δεν ξυριζομαι... μονο με μηχανη τα αραιωνω.... ρε φιλε εχω αλλο στυλ εγω
δεν ειμαι μπειμπι φεισερ... τοσο καλο μαυρο πυκνο μαυρο γενι και να το ξυριζω? τρελαθηκες?
δεν ξερω για τις νυχιες... απλα υπεθεσα... καλα με νυχιες παιζεις ρε μλκ ξυλο
τσαμπα θα με κατεβασεις κηφισια αστο γαμα το θα σε κερασω καμια κρεπα τοτε απο εκει απο το ξυλινο
Σαν πατέρας μου θα έμοιαζες μπροστά μου τότε.....
Λολ,βασικά έχω μεγάλα νύχια -τα κοντά δε τα γουστάρω καθόλου-.....και μπορώ κάλιστα να τα χρησιμοποιήσω,αλλά δε θα το ήθελα.....μη βρούμε κανά μπελά
Παρεπιμπτόντως δε μου πολυαρέσουν οι κρέπες......πάμε να με κεράσεις κανένα σάντουιτς και καμιά γρανίτα......
γρανιτα? Γιατι δεν τρως κανονικο παγωτο?
Γιατί δε βρίσκεις "κανονικό" (; ) παγωτό,σε πορτοκάλι και σε λεμόνι.....γουστάρω πολύ αυτές τις γεύσεις,και σε αναψυκτικό,και σε χυμό,κτλ γενικά
Π.Σ Μεγαλοδειχνω καποιες φορες ναι αλλα γενικα δεν θα με γουσταρε γκομενα που γουσταρει στυλακια σαν αυτο που λες εσυ και γενικα εχω τσακωθει με τετοιες γκομενες γιατι με σνομπαρισαν και τους τα εχωσα φυσικα. Και μετα δεν ξαναμιλησαμε ποτε