Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κατ'αρχήν σε παρακαλώ πες μου ότι είσαι γενημένος πριν το '40,γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα....

Κατά δεύτερον,ναι τον έχω φάει και αν θες να ξέρεις το γουστάρα

Και τρίτον και κύριον.............άλλαξε πρώτυπο γιατί σε βλέπω,στον "κάδο ανακύκλωσης"
αβραμη ετοιμασου να γεμισεις με πμ απο εθελοντες τωρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κατ'αρχήν σε παρακαλώ πες μου ότι είσαι γενημένος πριν το '40,γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα....

Και τρίτον και κύριον.............άλλαξε πρώτυπο γιατί σε βλέπω,στον "κάδο ανακύκλωσης"

Ετσι μπραβο τωρα σε παραδεχομαι.
Απλα τις πουστρες δεν θα μου τις φερνεις εδω μεσα σαν προτυπα
ρουβαδες / πουστο αγγλους / και ολα αυτα τα κατακαθια και σκουπιδια αλλου.
Εδω θαυμαζουμε σοβαρους ανθρωπους οχι καραγκιοζοπαικτες που απλα εκατσε να γινουν κατι
επειδη η βλακεια της μαζας και το συστημα δουλευει ετσι... αστα τωρα αυτα σε μενα.  

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

:o :o :o :o :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και που'σαι μπολτ.....μα τη Παναγία,αν σε ήξερα και έλεγες τα ίδια με αυτά που λες εδώ,θα σε έστελνα πακέτο στον γιατρό...........δεν είναι φυσιολογικά αυτά.... :helpplea:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εδω θαυμαζουμε σοβαρους ανθρωπους οχι καραγκιοζοπαικτες που απλα εκατσε να γινουν κατι
επειδη η βλακεια της μαζας και το συστημα δουλευει ετσι... αστα τωρα αυτα σε μενα.  
φιλε εγω τον ρουβα τον παω.ειναι αρσενικος χωρις πλακα.επιτελους παντως μια μαχη της προκοπης εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ουτε ακουω για τσιμτσιλιδες... (αυτο το απαισιο στυλακι της ελλεινιδας) για ρουβαδες... για ελτον τζονηδες και γενικα για ολα αυτα τα ΣΚΑΤΑ ... που ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ αλλα βγηκαν μπροστα με τις πορδες λογω γαμημενου συστηματος... σιφιλιαζομαι. Ειτε ειναι πουστηδες ειτε οχι στα αρχιδια μου τι κανουν στο κωλο τους... αυτα τα προτυπα μας εφεραν εδω σαν κοινωνια. Ξεφτιλα.

Και παλι μπραβο στον γεωργιου και τον καθε γεωργιου που θα κραξει αυτα τα σκουπιδια... τα λεει εξω απο τα δοντια ειναι της ουσιας ο ανθρωπος και τελειωνει εκει για μενα ειναι ΜΑΓΚΑΣ... απλα το παρατραβηξε λιγο και εδωσε στην πουστρα το πατημα να του πει "γεωργιου αν αυτο που κανεις σου δινει βαρος...." εκει ειχε δικιο ο πουστης. Κατα τα αλλα ηταν αψογος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης

Καλά άμα μου δώσεις 100000 €,σου βάζω ότι αβατάρ γουστάρεις.....

Και έπειτα φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν θεωρείς σοβαρό άτομο τον Γεωργίου.........τότε υπάρχει πρόβλημα....αν το θεωρείς απλά αστείο,και γελάς με τις μαλακίες του.,....υπάρψχει μεν πρόβλημα αλλά σε μικρότερη κλίμακα...διάλεξε και πάρε

Btw,απόλυτε......πήγαινε στον Λίλα,γιατί και με τον μπολτ και με σένα παρέα,αντί για 2 αρχίδια,έχω πλέον 2 τσουρέκια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ουτε ακουω για τσιμτσιλιδες... (αυτο το απαισιο στυλακι της ελλεινιδας) για ρουβαδες... για ελτον τζονηδες και γενικα για ολα αυτα τα ΣΚΑΤΑ ... που ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ αλλα βγηκαν μπροστα με τις πορδες λογω γαμημενου συστηματος... σιφιλιαζομαι. Ειτε ειναι πουστηδες ειτε οχι στα αρχιδια μου τι κανουν στο κωλο τους... αυτα τα προτυπα μας εφεραν εδω σαν κοινωνια. Ξεφτιλα.

Και παλι μπραβο στον γεωργιου και τον καθε γεωργιου που θα κραξει αυτα τα σκουπιδια... τα λεει εξω απο τα δοντια ειναι της ουσιας ο ανθρωπος και τελειωνει εκει για μενα ειναι ΜΑΓΚΑΣ... απλα το παρατραβηξε λιγο και εδωσε στην πουστρα το πατημα να του πει "γεωργιου αν αυτο που κανεις σου δινει βαρος...." εκει ειχε δικιο ο πουστης. Κατα τα αλλα ηταν αψογος.
τυπε το εφερνε σιγα σιγα τελικα μας το εσκασε το μυστικο ο αβραμης :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε εγω τον ρουβα τον παω.ειναι αρσενικος χωρις πλακα.επιτελους παντως μια μαχη της προκοπης εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε μου αν θες την γνωμη μου ο ρουβας ειναι κουτοπονηρακος... το παιζει διπλωματουλης τον ηπιε απο τον ψινακη και βγηκε μπροστα απλα τα πραγματα.... αλλο αν εκανε παιδια. Παρολαυτα δεν τον γουσταρω... να μιλησει δεν ξερει -αμορφωτος- αξεστος και ομως "Σακηηηηηη" ξερεις γιατι? γιατι ορισμενοι και ορισμενες τρωνε τσαμπα ψωμι και μεγαλωνουν για αυτο

μα ειναι προτυπα αυτα τωρα????

Επισκέπτης

Πες και ότι έχεις και τον Τσουκαλά πρώτυπο.....άντε βρε......να κατεβάσεις κι άλλο το επίπεδο σου.....και από τους κωλόγερους που παίζουν πρέφα στα καφενεία.... :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επιτελους παντως μια μαχη της προκοπης εδω μεσα.... :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε σημερα ο μορτης εδωσε ρεσιταλ
εγω παντως τον παραδεχτηκα :rockon:
βλεπω τον αβραμη να ανακοινωνει αυτοδιαγραφη σαν ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησεως :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες και ότι έχεις και τον Τσουκαλά πρώτυπο.....άντε βρε......να κατεβάσεις κι άλλο το επίπεδο σου.....και από τους κωλόγερους που παίζουν πρέφα στα καφενεία.... :dancing:

τυπε τουλαχιστον αυτοι ειναι της ουσιας.
Εσεις τι ειστε? Χαχα και χουχου με την καθε χαζοχαρουμενη λουγκρα
της τηλεορασης.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Btw,απόλυτε......πήγαινε στον Λίλα,γιατί και με τον μπολτ και με σένα παρέα,αντί για 2 αρχίδια,έχω πλέον 2 τσουρέκια

Τι να τα κάνεις τα αρχίδια ρε κιθάρα ? δεν τα χρειάζεσαι. βάρος σου είναι.

Επισκέπτης
τυπε σημερα ο μορτης εδωσε ρεσιταλ
εγω παντως τον παραδεχτηκα :rockon:
βλεπω τον αβραμη να ανακοινωνει αυτοδιαγραφη σαν ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησεως :2funny:

Νομίζεις ρε μαλακό....τύπε.

Θα με τρως στη μάπα,μέχρι τα 100 σου......άντε κλάψε τώρα :pipa1:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

ο ελτον τζον τιποτα;;το ακουσαμε κ αυτο...
ο γεωργιου κατι;;;
το ακουσαμε κ αυτο...

κατα τα αλλα συνεχιστε...ααα!!επισης ο ρουβας δεν ηταν ποτε γκευ...

αυτα.γεια σας και χαρα σας!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομίζεις ρε μαλακό....τύπε.

Θα με τρως στη μάπα,μέχρι τα 100 σου......άντε κλάψε τώρα :pipa1:

Πριν αποχωρησεις καλεσε τον σε μονομαχια πες του το κλασσικο

"ρε μαλακα παλιοφρικιο τωρα που φευγω θα σε ξεχεσω -ποτε δεν σε χωνεψα- μπλα μπλα μπλα"  :grin:

τα θυμασαι? αυτα τα κορυφαια αριστουργηματα που χεις κανει κατακαιρους ρε ΑΡΝΑΟΥΤΗ... τα θυμασαι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο ελτον τζον τιποτα;;το ακουσαμε κ αυτο...
ο γεωργιου κατι;;;
το ακουσαμε κ αυτο...

κατα τα αλλα συνεχιστε...ααα!!επισης ο ρουβας δεν ηταν ποτε γκευ...

αυτα.γεια σας και χαρα σας!

οχι δεν ειπα πως δεν ειναι τιποτα ο ελτ πουστρον.
Απλα δεν διευκρινισα πως ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια μας.

Επισκέπτης
τυπε τουλαχιστον αυτοι ειναι της ουσιας.
Εσεις τι ειστε? Χαχα και χουχου με την καθε χαζοχαρουμενη λουγκρα
της τηλεορασης.

Λες και με ξέρεις από χθες...... :2funny:

Ρε φαντασιόπληκτε,που νομίζεις ότι ο Χάρι Πότερ είναι αληθινός και προσπαθείς να πετάξεις με σκούπα.....οι γκέι δεν είναι αυτοί που προβάλουν στην τιβι......είσαι και άσχετος κιόλας......γκέι μπορεί να είναι και αυτοί που ούτε που σου περνάει από το μυαλό.....αλλά για να το καταλάβεις,πρέπει να'χεις και ένα Α μυαλό....αλλά δε σε βλέπω να το'χεις.... :jerking: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom