Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε οταν με το καλο γυρισει ο Μεγαλειοτατος με βλεπω Αντιβασιλεα :2funny:
Τυπε μου, ο τιτλος του Αντιβασιλεα δεν υφισταται οταν υπαρχει εν ενεργεια Μεγαλειοτατος.
Μονο οταν απουσιαζει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου, ο τιτλος του Αντιβασιλεα δεν υφισταται οταν υπαρχει εν ενεργεια Μεγαλειοτατος.
Μονο οταν απουσιαζει.
οταν θα απουσιαζει θα ειμαι εγω τυπε
αυτο εννοουσα :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βέβαια στην τελική αν αποκαλούμε τον άλλον "τύπε",γκρινιάζουμε συνεχώς για την κρίση,λέμε εκφράσεις του τύπου "τυχαίο δε νομίζω",και "δε νομίζω τάκη",κυκλοφοράμε αξύριστοι και με κοντό μαλλί σαν μαϊμούδες,και ακούμε μαλακίες που ξερνάνε διάφορα μουσικά απόβλητα τύπου TUS,So tiri,κτλ......εεεεε πως να πάμε μπροστά;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

>:(

ρε φιλε δεν σε κραζει κανενας για αυτη την σιχαμενη ασπρουλιαρα λουγκρα που εχεις στο αβαταρ και για προτυπο
σαλτα και βουλωσε το και μην ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι ,ελεος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε δεν σε κραζει κανενας για αυτη την σιχαμενη ασπρουλιαρα λουγκρα που εχεις στο αβαταρ και για προτυπο
παλι ραντεβου για ξυλο θα εχετε τυπε :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παλι ραντεβου για ξυλο θα εχετε τυπε :2funny:

μπα δεν ασχολουμαι , απλα να ξερει πως αυτη η μαλακια που χει για αβαταρ
και για ειδωλο (τοσο μυαλο κουβαλαει στο κεφαλι του να εχει για ειδωλο εναν ασπρουλιαρη πουστη αγγλο)
ειναι για κλωτσιες. Μ αρεσει που λεει για τους αλλους μετα ο μαλακας.

Επισκέπτης

Καλά εσένα σε έχω ικανό να βγάλεις τον tus,πιο σπουδαίο μουσικό (!!!!!!!) από αυτή η "σιχαμένη ασπρουλιάρα λούγκρα"..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο μη το πεις σε κανά Εγγλέζο αυτό,γιατί θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά εσένα σε έχω ικανό να βγάλεις τον tus,πιο σπουδαίο μουσικό (!!!!!!!) από αυτή η "σιχαμένη ασπρουλιάρα λούγκρα"..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο μη το πεις σε κανά Εγγλέζο αυτό,γιατί θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα αρχιδια μου οι μουσικοι και οι μουσικες αν μ αρεσει κατι θα το ακουσω
Και ποιος τους γαμαει τους αγγλους ρε φιλε? Που ελεγαν για εμας και εκαναν τα χειροτερα
που ηρθαν εδω στο τελικο του τσαμπιονς λιγκ και γεμισαν το συνταγμα με κουτια μπυρας και κατουρα να χεσω τον πολιτισμο τους  :jerking: :jerking: :jerking: αν το πας απο εκει.

Εδω δωσανε τιτλο "σερ" στον ελτον τζον που κυκλοφορει λεει με τον γκομενο του χαχαχα ακου κατι πουστρες ρε φιλε...
και επιασε στο στομα του και τον χριστο "συμπονετικος ομοφυλοφιλος" λες και ειχε καμια σχεση ο χριστος με τον βρωμοκολαροψωλοχυμενο "σερ" ελτον τζον φιλε καλυτερα να μην βρω τετοιους μπροστα μου γιατι θα φανε πολυ δουλεμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολοι αυτοι "ψαγμενοι" μουσικοι , σερ ελτον τζονηδες και βασιλιαδες ελισσαβετ και καρλος και παπαριες δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ματσο

[size=90pt]ΣΚΑΤΑ[/size]   ;)

οι μεν βασιλιαδες δεν σεβονται οτι τοσος κοσμος πειναει και αυτοι χαλανε απο εδω και απο εκει σε πολυτελεις γαμους και μαλακιες και ο δε σερ ελτον πουσταρον προσβαλλει ιδανικα και αξιες εκατομυρια ανθρωπων... "συμπονετικος ομοφυλοφιλος" κατσε φιλε λιγος σεβασμος ποιος νομιζεις οτι εισαι... αλλα τον εκανε η πουτανα η "βασιλισσα" "σερ" και μιλαει μπολικα.

Επισκέπτης
Σε έπιασε το χριστιανικό σου βλέπω;;; Είσαι και της εκκλησίας.....απ'όσο θυμάμαι σε άλλο τόπικ,τότε το Πάσχα..... :P

Κατά τα άλλα,αν είχες έστω το 1% από το μυαλό αυτής της "πούστρας" του Elton John,καλά θα ήταν.....αλλά εσύ έχεις απλά λίγο παραπάνω μυαλό από τον TUS,τον So Tiri και κανένα τσιγγανάκι που το παίζει ράπερ..... :-

Επισκέπτης
ολοι αυτοι "ψαγμενοι" μουσικοι , σερ ελτον τζονηδες και βασιλιαδες ελισσαβετ και καρλος και παπαριες δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ματσο

[size=90pt]ΣΚΑΤΑ[/size]   ;)

Καλά εσύ άκου Βασιλάκη Καρρά...........αφού δεν είναι πούστης,είναι καλός μουσικός.....σωστά; :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε έπιασε το χριστιανικό σου βλέπω;;; Είσαι και της εκκλησίας.....απ'όσο θυμάμαι σε άλλο τόπικ,τότε το Πάσχα..... :P

Κατά τα άλλα,αν είχες έστω το 1% από το μυαλό αυτής της "πούστρας" του Elton John,καλά θα ήταν.....αλλά εσύ έχεις απλά λίγο παραπάνω μυαλό από τον TUS,τον So Tiri και κανένα τσιγγανάκι που το παίζει ράπερ..... :-

ποιο μυαλο ρε γελοιε... που αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα τον εφτυνα τον παλιομαλακα
αν δεν ηταν αυτη η παλιοπουτανα η βασιλισσα... και τι σημαινει βασιλιας δεν καταλαβα...
εγω δεν αναγνωριζω τετοιους τιτλους... ουτε του σερ ουτε του βασιλια... σερηδες θα επρεπε να γινονται
σοβαροι ανθρωποι οπως ειναι ο φεργκιουσον πχ οχι κατι μαλακες πουστρες που τους καρφωνουν αντρες
και βγαινουν και το παιζουν περηφανοι και πιανουν στο στομα τους ιερα πραγματα και προφητες και χριστους κτλπ

φιλε αμα τον εβλεπα απο κοντα τον τζον... περιμενε να βρω το βιντεακι του γεωργιου ... με τις μαγγιρες και τα γιαουρτια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
ποιο μυαλο ρε γελοιε... που αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα τον εφτυνα τον παλιομαλακα
αν δεν ηταν αυτη η παλιοπουτανα η βασιλισσα... και τι σημαινει βασιλιας δεν καταλαβα...
εγω δεν αναγνωριζω τετοιους τιτλους... ουτε του σερ ουτε του βασιλια... σερηδες θα επρεπε να γινονται
σοβαροι ανθρωποι οπως ειναι ο φεργκιουσον πχ οχι κατι μαλακες πουστρες που τους καρφωνουν αντρες
και βγαινουν και το παιζουν περηφανοι και πιανουν στο στομα τους ιερα πραγματα και προφητες και χριστους κτλπ

φιλε αμα τον εβλεπα απο κοντα τον τζον... περιμενε να βρω το βιντεακι του γεωργιου ... με τις μαγγιρες και τα γιαουρτια.

Καλά κρασιά μεγάλε.....άμα πιάσουμε το απογαμίδι τον σκατιάρη κωλόγερο τον Γεωργίου,καταλαβαίνει κανείς πόσο μυαλό κουβαλάς.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom