apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι οι εκκεντρικοι τυποιΑμαν ρε κιθάρα τα έχεις βάλει με τον τύπο, όπου γράψει αμέσως να του πεις μην γράφει τυπος.
τυπε
τύπος
τύπισα
τυπάκι
ετσι ειναι οι εκκεντρικοι τυποιΑμαν ρε κιθάρα τα έχεις βάλει με τον τύπο, όπου γράψει αμέσως να του πεις μην γράφει τυπος.
τυπε
τύπος
τύπισα
τυπάκι
Τυπε μου, ο τιτλος του Αντιβασιλεα δεν υφισταται οταν υπαρχει εν ενεργεια Μεγαλειοτατος.τυπε οταν με το καλο γυρισει ο Μεγαλειοτατος με βλεπω Αντιβασιλεα
ετσι ειναι οι εκκεντρικοι τυποι
οταν θα απουσιαζει θα ειμαι εγω τυπεΤυπε μου, ο τιτλος του Αντιβασιλεα δεν υφισταται οταν υπαρχει εν ενεργεια Μεγαλειοτατος.
Μονο οταν απουσιαζει.
Βέβαια στην τελική αν αποκαλούμε τον άλλον "τύπε",γκρινιάζουμε συνεχώς για την κρίση,λέμε εκφράσεις του τύπου "τυχαίο δε νομίζω",και "δε νομίζω τάκη",κυκλοφοράμε αξύριστοι και με κοντό μαλλί σαν μαϊμούδες,και ακούμε μαλακίες που ξερνάνε διάφορα μουσικά απόβλητα τύπου TUS,So tiri,κτλ......εεεεε πως να πάμε μπροστά;;;;
>
παλι ραντεβου για ξυλο θα εχετε τυπερε φιλε δεν σε κραζει κανενας για αυτη την σιχαμενη ασπρουλιαρα λουγκρα που εχεις στο αβαταρ και για προτυπο
σαλτα και βουλωσε το και μην ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι ,ελεος.
παλι ραντεβου για ξυλο θα εχετε τυπε
ρε φιλε δεν σε κραζει κανενας για αυτη την σιχαμενη ασπρουλιαρα λουγκρα που εχεις στο αβαταρ και για προτυπο
σαλτα και βουλωσε το και μην ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι ,ελεος.
παλι ραντεβου για ξυλο θα εχετε τυπε
Καλά εσένα σε έχω ικανό να βγάλεις τον tus,πιο σπουδαίο μουσικό (!!!!!!!) από αυτή η "σιχαμένη ασπρουλιάρα λούγκρα".....
Μόνο μη το πεις σε κανά Εγγλέζο αυτό,γιατί θα γίνεις ρεζίλι των σκυλιών.....
ολοι αυτοι "ψαγμενοι" μουσικοι , σερ ελτον τζονηδες και βασιλιαδες ελισσαβετ και καρλος και παπαριες δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα ματσο
[size=90pt]ΣΚΑΤΑ[/size] ;)
Σε έπιασε το χριστιανικό σου βλέπω;;; Είσαι και της εκκλησίας.....απ'όσο θυμάμαι σε άλλο τόπικ,τότε το Πάσχα.....
Κατά τα άλλα,αν είχες έστω το 1% από το μυαλό αυτής της "πούστρας" του Elton John,καλά θα ήταν.....αλλά εσύ έχεις απλά λίγο παραπάνω μυαλό από τον TUS,τον So Tiri και κανένα τσιγγανάκι που το παίζει ράπερ..... :-
τυπε αυτη η νεολαια ειναι πολυ της εκκλησιαςΣε έπιασε το χριστιανικό σου βλέπω;;; Είσαι και της εκκλησίας.....απ'όσο θυμάμαι σε άλλο τόπικ,τότε το Πάσχα.....
ποιο μυαλο ρε γελοιε... που αμα τον εβλεπα μπροστα μου θα τον εφτυνα τον παλιομαλακα
αν δεν ηταν αυτη η παλιοπουτανα η βασιλισσα... και τι σημαινει βασιλιας δεν καταλαβα...
εγω δεν αναγνωριζω τετοιους τιτλους... ουτε του σερ ουτε του βασιλια... σερηδες θα επρεπε να γινονται
σοβαροι ανθρωποι οπως ειναι ο φεργκιουσον πχ οχι κατι μαλακες πουστρες που τους καρφωνουν αντρες
και βγαινουν και το παιζουν περηφανοι και πιανουν στο στομα τους ιερα πραγματα και προφητες και χριστους κτλπ
φιλε αμα τον εβλεπα απο κοντα τον τζον... περιμενε να βρω το βιντεακι του γεωργιου ... με τις μαγγιρες και τα γιαουρτια.
Σιγά ρε Bold, δεν σου βρίσανε και το Slackware... :-και πιανουν στο στομα τους ιερα πραγματα και προφητες και χριστους κτλπ