Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και για να δειτε τι legendary Πουτανιαρης ειμαι θα σας πω οτι μια που δεν ειχαμε και σχεση μου ελεγε καθε φορα που πηδιομασταν οτι ηθελε να πηδαω μονο αυτην......δλδ σκεψου να μασταν και παντρεμενοι.....γυναικες παιδι μου.....θελουν την αποκλειστικοτητα.....και στο πουλι και στο πορτοφολι μας......

χεχεχε εγω αν μη legendary εχω να πω οτι μια φορα μιλωντας με τανα για μια αλλη γνωστη της
και ρωτοντας την για πλακα , αν "με αφηνει"  να παω στην φιλη της μου ειπε οκ  πανε ... αρκει να  μη με ξεχασεις  :cheesy:

ψησε θεμα " ζηλευουν οι πουτανες "  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλά αν "Τύπος" ήταν το επώνυμο του καθηγητή,πάω πάσο....αλλα΄τον έχω ικανό να τους φώναζε όλους έτσι...... :headbang:
τωρα που το λες υπαρχει και πρωην μοντ τυπος....κι αυτος να γινει censored please..... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Θα της προτεινες να ξυρισει το μουστακι οπως εκανες εσυ με το δικο σου?
Αληθεια χωρις πλακα κρατας τετοια μυστικα?

Εμένα φίλε όσοι με βλέπουν,νομίζουν ότι δεν έχω βγάλει ποτέ μουστάκι.....κλάψτεεεεεεεεε :zfuck: :thefinge:

Επισκέπτης
Εγώ πριν κανα-δύο βδομάδες είχα πάει στο περίπτερο να αγοράσω τσίκλες,και μου λέει ο περιπτεράς "1,40€ κάνουν τύπε"...να ανησυχώ;;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Πλάκα-πλάκα,αν πάρει το αυτί σας,τη λέξη "τύπε" παρα έξω,μην απορήσετε γιατγί δε πάει μπροστά αυτή η χώρα.... :rolleyes:

Επισκέπτης
Βέβαια στην τελική αν αποκαλούμε τον άλλον "τύπε",γκρινιάζουμε συνεχώς για την κρίση,λέμε εκφράσεις του τύπου "τυχαίο δε νομίζω",και "δε νομίζω τάκη",κυκλοφοράμε αξύριστοι και με κοντό μαλλί σαν μαϊμούδες,και ακούμε μαλακίες που ξερνάνε διάφορα μουσικά απόβλητα τύπου TUS,So tiri,κτλ......εεεεε πως να πάμε μπροστά;;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

>:(

Επισκέπτης
για να περιγραψει την οικονομικη κατασταση της χωρας
τυπε

Εσύ τουλάχιστον κάνε ότι γουστάρεις,but please don't be a member of the greek parliament :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σε βλέπω να αποκαλείς τους υπόλοιπους συν-βουλευτές "τύπους",και μόλις βγάζεις λόγο να λες "γεια σας τύποι....τι κάνετε ρε δικοί μου,κτλ,κτλ" :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσύ τουλάχιστον κάνε ότι γουστάρεις,but please don't be a member of the greek parliament :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Σε βλέπω να αποκαλείς τους υπόλοιπους συν-βουλευτές "τύπους",και μόλις βγάζεις λόγο να λες "γεια σας τύποι....τι κάνετε ρε δικοί μου,κτλ,κτλ" :headbang:
τυπε οταν με το καλο γυρισει ο Μεγαλειοτατος με βλεπω Αντιβασιλεα :2funny:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αμαν ρε κιθάρα τα έχεις βάλει με τον τύπο, όπου γράψει αμέσως να του πεις μην γράφει τυπος.
τυπε
τύπος
τύπισα
τυπάκι
:birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom