Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Επισκέπτης
φαντασου πληγμα ε? να εχεις σχεση με καμμια κανα δυο χρονια και κανα μηνα πριν το γαμο να στο εξομολογηθει οτι ηταν η ειναι εν ενεργεια πορνη ..το φανταζεσαι ? τι κανεις τοτε που ειναι στη μεση και ο ερωτας?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θα μιλήσω σε τρίτο πρόσωπο γιατί από μόνο του το γεγονός να παντρευτείς είναι πολύ μα πάρα πολύ περίπλοκο (και πολύ προσωπικό) πόσο μάλλον να παντρευτείς μια Ιερόδουλη.

Ένας μπουρδελιάρης λοιπόν(ένας από όλους μας δηλαδή) θα μπορούσε να παντρευτεί μια Ιερόδουλη, χωρίς μάλιστα να διακόψει αυτή την εργασία της, μιας που και αυτός θα μπορεί άνετα και χωρίς να κρύβεται να εξασκεί το χόμπι του.

Αν λοιπόν συντρέχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που κάνουν ένα ζευγάρι να παντρευτεί, εκτιμώ ότι ένα ζευγάρι Ιερόδουλης-Μπουρδελιάρη θα ήταν κατά τα άλλα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

:fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed:

Επισκέπτης
Μιας και λέμε για πόρνες.....άσχετο βέβαια με το κυρίως θέμα αλλά.....θα γινόμουν μετά χαράς πόρνη και χωρίς πληρωμή μάλιστα,αρκεί να κάνουν censored το λήμμα "τύπε" (και όλες τις παραλαγές του φυσικά) από το φόρουμ....ΕΛΕΟΣ γαμώ την πουτάνα μου,την παντρεμένη!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
φαντασου πληγμα ε? να εχεις σχεση με καμμια κανα δυο χρονια και κανα μηνα πριν το γαμο να στο εξομολογηθει οτι ηταν η ειναι εν ενεργεια πορνη ..το φανταζεσαι ? τι κανεις τοτε που ειναι στη μεση και ο ερωτας?
Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο αυτο εφοσον ειναι ενταξει απεναντι σου και εχει δειξει σωστη σε σενα
Στον ενα μηνα πριν απο γαμο ειναι πολυ ακραιο να συμβει....

Εκει μετρας τις αντοχες σου και αποφασιζεις θετωντας ορια....

Πχ της λες....

Σταματας την δουλεια και φευγουμε απο την πολη εργασιας σου ωστε να φτιαξετε την ζωη σας μακρια απο το παρελθον
Η θετει εκεινη στοχους να φτιαξει κατι ωστε να ειναι πιο υποφερτη η επιβιωση και των δυο σαν ζευγαρι (μια δουλεια.... μαγαζι πχ) και φυσικα στο ονομα της..... ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ....

Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω προσωπικα αλλα μπορει να ειμαι και λαθος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μιας και λέμε για πόρνες.....άσχετο βέβαια με το κυρίως θέμα αλλά.....θα γινόμουν μετά χαράς πόρνη και χωρίς πληρωμή μάλιστα,αρκεί να κάνουν censored το λήμμα "τύπε" (και όλες τις παραλαγές του φυσικά) από το φόρουμ....ΕΛΕΟΣ γαμώ την πουτάνα μου,την παντρεμένη!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Γιατι ρε τυπε?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
καληνυχτουδια και καλο ξημερωμα σε ολους

Επισκέπτης

Γιατί ρε φίλε,το παμε μία,το παμε δύο γελάσαμε,κάναμε οκ ως εδώ....όχι και να το κάνουμε και ψωμοτύρι....σε λίγο θα το λέτε -αν δε το'χετε κάνει ήδη- και παραέξω...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δέχομαι να με δέσετε σε καρέκλα και να με σφαλιαρίζετε ένας ένας με τη σειρά,αρκεί να γίνει censored το συγκεκριμένο λήμμα :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί ρε φίλε,το παμε μία,το παμε δύο γελάσαμε,κάναμε οκ ως εδώ....όχι και να το κάνουμε και ψωμοτύρι....σε λίγο θα το λέτε -αν δε το'χετε κάνει ήδη- και παραέξω...... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δέχομαι να με δέσετε σε καρέκλα και να με σφαλιαρίζετε ένας ένας με τη σειρά,αρκεί να γίνει censored το συγκεκριμένο λήμμα :tickedoff:
το τυχαιο δεν νομιζω εγινε επιτελους censored ; :2funny:

Επισκέπτης

μήπως αυτό είναι που θέλεις τελικά μωρή ανώμαλη? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
το τυχαιο δεν νομιζω εγινε επιτελους censored ; :2funny:

Αυτή  η παπαριά τουλάχιστον ξεχάστηκε σύντομα...τώρα πλέον δε το πολυακούω....αλλά αυτό το "τύπε" κρατάει 2-3 χρόνια να πούμε....for God's shake..... :headbang: :uglystupid:

Γενικά έχω μια αντιπάθεια στις φράσεις που γίνονται "μόδα" (π.χ."δε νομίζω τάκη","τα πάντα όλα",και τα λοιπά... :jerking:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτή  η παπαριά τουλάχιστον ξεχάστηκε σύντομα...τώρα πλέον δε το πολυακούω....αλλά αυτό το "τύπε" κρατάει 2-3 χρόνια να πούμε....for God's shake..... :headbang: :uglystupid:

Γενικά έχω μια αντιπάθεια στις φράσεις που γίνονται "μόδα" (π.χ."δε νομίζω τάκη","τα πάντα όλα",και τα λοιπά... :jerking:)
προτεινω να μπαναριστει το απολυτο ψυγειο του σαιτ που εισηγαγε τον ορο..... :2funny:

Επισκέπτης
προτεινω να μπαναριστει το απολυτο ψυγειο του σαιτ που εισηγαγε τον ορο..... :2funny:

Βασικά ο απόλυτος,καθ'ότι μεγαλωμένος στα 50ς ( :woldman:) θεωρούσε τότε,την αμερικανιά "hey guy" κουλ φράση,και τη μετέφρασε στα Ελληνικά :zfuck:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βασικά ο απόλυτος,καθ'ότι μεγαλωμένος στα 50ς ( :woldman:) θεωρούσε τότε,την αμερικανιά "hey guy" κουλ φράση,και τη μετέφρασε στα Ελληνικά :zfuck:
http://[URL unfurl="true"]www.acclaimimages.com/_gallery/_images_n300/0032-0501-3122-5258_smiling_toothless_old_man.jpg[/img[/URL]]

:tooth:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στα 20 σου τα έκανες "κοκοράκι"; :sunglasses:
ετσι τα ειχα τυπε
και πηγαινα σε ντισκο