Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ευκολα ! Αυριο το πρωι!
Και 10 δουλειες θα εκανα για την συγκεκριμενη για να την εχω βασιλισσα!
Εκεινη ομως πιστευει αλλα για μενα!  :-

Επισκέπτης
Και αυτές κοπέλες της διπλανής πόρτας είναι!
Περνάνε δίπλα μας χωρίς να ξέρουμε τι δουλειά κάνουν και καμία φορά δεν γυρνάμε να τις κοιτάξουμε!
Απλώς στην δουλειά τους θεοποιούνται επιδή τις βλέπουμε με άλλο μάτι.
Δεν πιστεύω να πηγαίνει κανείς σε ένα στούντιο με κάποιο άλλο σκοπό εκτός από σεξ.
Και αυτές σκέφτονται κάποια στιγμή να κάνουν οικογένεια,έχουν αισθήματα.......

ακριβά αισθήματα :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πλάκα πλάκα εμένα αυτή την πρόταση μου την είχε κάνει μια πόρνη...μου είπε: " να εύχεσαι να κάνεις κορίτσια να τα κονομήσεις γιατί το μουνί είναι χρυσάφι!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου αρέσουν αυτές οι στιχομυθίες :grin:

Επισκέπτης
Πάντως είναι γεγονός πως κάποιες από τα κορίτσια που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μακράν ποιο έξυπνες και ποιό ώριμες σαν άνθρωποι σε σχέση με τις παλαβές Ελλινήδες...

αυτό ξαναπέστο...απλά οι Ελλεεινίδες είναι αδήλωτες πουτάνες όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Τζιμάκος! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ναι.....αρκεί να ήξερε 5 πράγματα από γραμματική,για παράδειγμα να γράφει "παντρευόσαστε" αντί για "παντρευόσασταν" :birdman:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μπορει να ποναει και αυτου η μεση ρε τυπε :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μου δεν το ειχα σκεφτει πιο πριν να πουλησω ζιγκολικι σε πουτανα  :think: αυτο το θρεντ μου ανοιξε τα ματια! Που ειναι η Κελυ να τη ρωτησω συμβουλες, πως μπορω να εντυπωσιασω καποια συναδερφο της?

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Well said daniel...!!! Ελλεεινίδες ούμπερ άλλες..!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μα δε θα κατσεις μαζι της για πολυ καιρο ρε τυπε για να σε ενδιαφερει η υγεια της... μονο οσο καιρο χρειαζεται για να κρυψεις ενα καλο ποσο σε offshore εταιρειες, μετα διαζυγιο (το οποιο θα βγει υπερ σου αφου αυτη πηδιοταν με αλλους  :2funny:) και μοιρασμα της αποκτηθεισης απο κοινου (με τη δικη της δουλεια δηλαδη) περιουσιας στη μεση...
Ε ρε πουστη δικηγορος επρεπε να σπουδασω  :think:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτό ξαναπέστο...απλά οι Ελλεεινίδες είναι αδήλωτες πουτάνες όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Τζιμάκος! :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οι Ελλεεινίδες παντρεύνται ένα μοσχάρι που βγάζει λεφτά,καραφλάκος,μαμάκιας,να λείπει όλη μέρα στην δουλειά αλλά δεν θέλουν να τις λένε πουτάνες λες και τους βρήκαν κάτι.
Οι ξένες πουτάνες ή όχι αν σε γουστάρουν θα είναι μαζί σου και δεν θα κοιτάνε μόνο πορτοφόλι.
Μεγάλη διαφορά,οι όροι αλλάζουν!!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.980
Πόντοι
41.129
αν σας ενδιαφερει καποια κοπελα και θελετε να σας προσεξει μπορειτε την επομενη φορα που θα την επισκεφθειτε να της προσφερετε μια ανθθοδεσμη και ενα κουτι σοκολατακια ..στις γυναικες αρεσει ο συναισθηματισμος !!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε μου δεν το ειχα σκεφτει πιο πριν να πουλησω ζιγκολικι σε πουτανα  :think: αυτο το θρεντ μου ανοιξε τα ματια! Που ειναι η Κελυ να τη ρωτησω συμβουλες, πως μπορω να εντυπωσιασω καποια συναδερφο της?
:smitten:

Επισκέπτης
Οι Ελλεεινίδες παντρεύνται ένα μοσχάρι που βγάζει λεφτά,καραφλάκος,μαμάκιας,να λείπει όλη μέρα στην δουλειά αλλά δεν θέλουν να τις λένε πουτάνες λες και τους βρήκαν κάτι.
Οι ξένες πουτάνες ή όχι αν σε γουστάρουν θα είναι μαζί σου και δεν θα κοιτάνε μόνο πορτοφόλι.

Και μπιροκοιλιά επίσης,και γυαλιά,και μούσια,και σάπια δόντια. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
οι μισοι Ελληνες πορνες παντρευονται,οι αλλοι μισοι μενουν ανυπαντροι

Επισκέπτης

δεν ισχύει πάντα,αλλά κατά βάση συμφωνώ μαζί σου! :thumbsup:

Επισκέπτης
Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;

Επισκέπτης
αν σας ενδιαφερει καποια κοπελα και θελετε να σας προσεξει μπορειτε την επομενη φορα που θα την επισκεφθειτε να της προσφερετε μια ανθθοδεσμη και ενα κουτι σοκολατακια ..στις γυναικες αρεσει ο συναισθηματισμος !!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε μου μηπως εισαι κλωνος του giasou? Μου τον θυμιζεις πολυ στον τροπο γραφης, μονο που το δικο σου πληκτρολογιο φαινεται πως λειτουργει  :2funny:

Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;

Καλα τα λεει ο συναγωνιστης και καλα κανουν και οι Ελλεηνιδες! Γιατι χωρις λεφτα πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους, τη νεα γενια αγαπουληδων και ελλεηνιδων? Ειναι κριμα να χαθει η περηφανη Ελληνικη φυλη  :rockon:

Επισκέπτης

Εγώ αν τις προσφέρω οδηγίες,για το πως να φαίνεται τα μισά της χρόνια,θα μου κάτσει τσάμπα;;;; :sunglasses: :birdman: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom