Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
όλοι σε εφηβική ηλικία έχουν κάνει κάποια στιγμή αυτό το όνειρο. Να τους αγαπήσει μια ιέρεια του έρωτα. Στην πραγματικότητα νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. Βέβαια δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί ή δεν μπορεί να αλλάξει αλλά δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μια γυναίκα με τέτοιο παρελθόν. Σημειώνω ότι γνωρίζω άνθρωπο που παντρεύτηκε ιερόδουλο....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το σημαντικό είναι να κάνετε σεξ πρώτα,αν και μπορεί να σου αρνηθεί γιατί μπορεί να περιμένει την πρώτη της μέρα γάμου.
Μπορεί να μην συμφωνείτε εκεί ή να έχει μία μικρή απειρία.
Θα πρέπει να διαβάσεις και καμία κριτική να δεις αν ταιριάζετε!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
πέραν της πλάκας για τα λεφτα δεν θα την παντρευόμουν. Εχω αρκετά λεφτα δικά μου, δεν θέλω να μου δίνει η γυναίκα, ειδικά αμα κάνει αυτη την δουλεία. Θα ήθελα όμως να σταματήσει.

δυστηχώς όμως υπάρχει και η κατηγορία των ξεφτυλισμένων αντρών που είπες.

Σιγα ρε τυπε αμεσως να κρινεις τους αλλους, εσυ οπως ειπες εχεις ηδη λεφτα, εμεις που δεν εχουμε δε θα πρεπει να βρουμε τροπο να αποκτησουμε?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για τις περισσότερες κοπέλες το επάγγελμα έχει ημερομηνία λήξης. Σωματική αν όχι ψυχολογική.
Από εκεί και πέρα, υποθέτω ότι η κάθε μια έχει και την δική της έξιτ στράτετζι.
Ένας πελάτης δεν είναι κακή προοπτική - εξάλλου δεν χρειάζεται να του κρύψεις και τίποτα.

ΥΓ. Με την κρίση που υπάρχει, θα έλεγα να είστε συντηρητικοί με τα εισοδήματα του επαγγέλματος.
Για τις περισσότερες, δεν νομίζω να βγαίνει κάποιο εντυπωσιακό κέρδος, αν συνυπολογιστεί και το κόστος διαβίωσης.
(Για τα ελληνικά δεδομένα πάντα, για χώρες όπως η Ρουμανία, μπορεί να είναι μια χαρά)

Εκτός και αν μιλάμε για μεγάλα ονόματα, όπως την Βανέσσα παραδίπλα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
όλοι σε εφηβική ηλικία έχουν κάνει κάποια στιγμή αυτό το όνειρο. Να τους αγαπήσει μια ιέρεια του έρωτα. Στην πραγματικότητα νομίζω όμως ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. Βέβαια δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί ή δεν μπορεί να αλλάξει αλλά δύσκολα μπορείς να εμπιστευτείς μια γυναίκα με τέτοιο παρελθόν. Σημειώνω ότι γνωρίζω άνθρωπο που παντρεύτηκε ιερόδουλη....

ολοι μας γνωριζουμε... τον τιτανομεγιστο bbwlover που παντρευτηκε την Αννουλα και την εκανε κυρια  :rockon:

Επισκέπτης
Το σημαντικό είναι να κάνετε σεξ πρώτα,αν και μπορεί να σου αρνηθεί γιατί μπορεί να περιμένει την πρώτη της μέρα γάμου.
Μπορεί να μην συμφωνείτε εκεί ή να έχει μία μικρή απειρία.
Θα πρέπει να διαβάσεις και καμία κριτική να δεις αν ταιριάζετε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
Σημειώνω ότι γνωρίζω άνθρωπο που παντρεύτηκε ιερόδουλο....
[tr][td]

για λεγε πως πηγε το πραγμα?

Επισκέπτης
Ααααχ, τις λατρευω τις πορνες!  :smitten:  Φυσικα και θα παντρευομουν πορνη αν σταματαγε τη δουλεια. Αλλωστε αυτος ειναι και ο στοχος μου, να γαμησω καλα μεχρι τα 45-50 και μετα να παντρευτω μια πορνη 10-15 χρονια μικροτερη μου, να της κανω δυο παιδακια για να διαιωνισω το DNA μου και μετα δεν με νοιαζει, ας ξαναγινει πορνη.  :grin:  Οι πορνες ειναι καλες για γαμο γιατι συνηθως εχουν δικο τους σπιτι και δεν προκειται να ζητησουν διατροφη. Και φυσικα αν εκανα κορη, οπως εχω ξαναπει και σε αναλογο thread, θα την προετρεπα να γινει κι εκεινη πορνη (να κανει βασικο προγραμμα ομως, οχι κωλους, ακαποτα και μαλακιες  :grin:).

Ααααχ, τις λατρευω!  :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλος θελουμε γυναικα να μας τα δινει οχι να μας τα παιρνει ....να μεγαλωσει τα παιδια μου με ανεση ,ιδωτικα σχολεια και ετσι ....

Σιγα ρε τυπε αμεσως να κρινεις τους αλλους, εσυ οπως ειπες εχεις ηδη λεφτα, εμεις που δεν εχουμε δε θα πρεπει να βρουμε τροπο να αποκτησουμε?

αν θέλεις να πούμε καμια χαζομάρα για να περάσει η ώρα οκ, ναι καλα κανεις, παντρεψου πόρνη να έρχεται να στα ακουμπάει και εσύ να πίνεις μπύρες όλη μέρα στον καναπέ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σοβαρά μιλόντας όμως δεν πιστέυω οτι θα ήθελε κανείς που να έχει έστω και λίγη αντρική αξιοπρέπεια να αφήσει την γυναίκα του να κάνει αυτό το επάγγελμα. Δεν είναι τόσο οτι θα βγάζει περισσότερα απο εμένα (αυτό δεν με νοιάζει) αλλα δεν θέλω να κινδυνέυει η σωματική και ψυχολογική της υγεία.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''γιατι βρε παιδες αφου και εσεις οποια κ να παντρευτητε μετα απο μερικα χρονια θα σας πηδηχτει η δε θα σας νοιαζει και καθολου αν θα το κανει ασε που η δικια σας θα εχει γινει μια χοντρη φακλανα ενω η δικια μου γυναικα θα ειναι κουκλα λογω της δουλειας της...''
Ρε Δημήτρη αν το σκέφτεσαι έτσι τότε δεν υπάρχει λόγος να παντρευτείς !

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πέραν της πλάκας για τα λεφτα δεν θα την παντρευόμουν. Εχω αρκετά λεφτα δικά μου, δεν θέλω να μου δίνει η γυναίκα, ειδικά αμα κάνει αυτη την δουλεία. Θα ήθελα όμως να σταματήσει.

δυστηχώς όμως υπάρχει και η κατηγορία των ξεφτυλισμένων αντρών που είπες.

+

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
καλα εσυ εισαι πολυ προχωρημενος λεμε δε σε πιανω...θα ελεγες και στην κορη σου να γινει ?  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και αυτές κοπέλες της διπλανής πόρτας είναι!
Περνάνε δίπλα μας χωρίς να ξέρουμε τι δουλειά κάνουν και καμία φορά δεν γυρνάμε να τις κοιτάξουμε!
Απλώς στην δουλειά τους θεοποιούνται επιδή τις βλέπουμε με άλλο μάτι.
Δεν πιστεύω να πηγαίνει κανείς σε ένα στούντιο με κάποιο άλλο σκοπό εκτός από σεξ.
Και αυτές σκέφτονται κάποια στιγμή να κάνουν οικογένεια,έχουν αισθήματα.......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν θέλεις να πούμε καμια χαζομάρα για να περάσει η ώρα οκ, ναι καλα κανεις, παντρεψου πόρνη να έρχεται να στα ακουμπάει και εσύ να πίνεις μπύρες όλη μέρα στον καναπέ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μπορει να ποναει και αυτου η μεση ρε τυπε :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αν θέλεις να πούμε καμια χαζομάρα για να περάσει η ώρα οκ, ναι καλα κανεις, παντρεψου πόρνη να έρχεται να στα ακουμπάει και εσύ να πίνεις μπύρες όλη μέρα στον καναπέ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σοβαρά μιλόντας όμως δεν πιστέυω οτι θα ήθελε κανείς που να έχει έστω και λίγη αντρική αξιοπρέπεια να αφήσει την γυναίκα του να κάνει αυτό το επάγγελμα. Δεν είναι τόσο οτι θα βγάζει περισσότερα απο εμένα (αυτό δεν με νοιάζει) αλλα δεν θέλω να κινδυνέυει η σωματική και ψυχολογική της υγεία.

Μα δε θα κατσεις μαζι της για πολυ καιρο ρε τυπε για να σε ενδιαφερει η υγεια της... μονο οσο καιρο χρειαζεται για να κρυψεις ενα καλο ποσο σε offshore εταιρειες, μετα διαζυγιο (το οποιο θα βγει υπερ σου αφου αυτη πηδιοταν με αλλους  :2funny:) και μοιρασμα της αποκτηθεισης απο κοινου (με τη δικη της δουλεια δηλαδη) περιουσιας στη μεση...
Ε ρε πουστη δικηγορος επρεπε να σπουδασω  :think:

Επισκέπτης
καλα εσυ εισαι πολυ προχωρημενος λεμε δε σε πιανω...θα ελεγες και στην κορη σου να γινει ?  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

πλάκα πλάκα εμένα αυτή την πρόταση μου την είχε κάνει μια πόρνη...μου είπε: " να εύχεσαι να κάνεις κορίτσια να τα κονομήσεις γιατί το μουνί είναι χρυσάφι!" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μα δε θα κατσεις μαζι της για πολυ καιρο ρε τυπε για να σε ενδιαφερει η υγεια της... μονο οσο καιρο χρειαζεται για να κρυψεις ενα καλο ποσο σε offshore εταιρειες, μετα διαζυγιο (το οποιο θα βγει υπερ σου αφου αυτη πηδιοταν με αλλους  :2funny:) και μοιρασμα της αποκτηθεισης απο κοινου (με τη δικη της δουλεια δηλαδη) περιουσιας στη μεση...
Ε ρε πουστη δικηγορος επρεπε να σπουδασω  :think:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είναι γεγονός πως κάποιες από τα κορίτσια που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μακράν ποιο έξυπνες και ποιό ώριμες σαν άνθρωποι σε σχέση με τις παλαβές Ελλινήδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom