Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΡΝΗ ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ? ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ? ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ?
καλή ιδέα,τουλάχιστον αυτές δεν θα ζαλίζαν καλαμπαλίκια και θα φέρναν σπίτι και ένα σκασμό χρήμα... αλλά για να ρωτάς εσύ μάλλον έχεις πέσει σε κανένα τριπάκι κολλήματος με πόρνη (δεν είναι κατακριτέο,αν η άλλη είναι τραβηχτική και κάνει την δουλειά της υπερευσυνείδητα εύκολα πορώνεσαι)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
υπερευσυνείδητα ναι το καταλαβαινω αλλα να την γαμανε 100 την ημερα ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΔΙΑ
ψαχνεις να γινεις pimp τυπε? :grin:
σωστα ξηγιεσαι δικε μου
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες :grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Εισαι καλα???? το θεμα ειναι σε παντρευεται η πορνη? που πιθανοτατα να βγαζει περισσοτερα απο εσενα.Δεν εισαι την 10ετια του 60 που κραζανε τις αδελφες και δεν καταδεχονταν τις πορνες.Τωρα αδελφες και πορνες ειναι πρωτη μουρη...και βεβαια θα παντρευομουν.......αν με καταδεχοταν βεβαια... μην λεμε και οτι θελουμε,τι ειμαι εγω μπροστα σε μια πουτανα και ενα μπουστη................. :grin:

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ !!! :2funny: :2funny:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ψαχνεις να γινεις pimp τυπε? :grin:
σωστα ξηγιεσαι δικε μου
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες :grin:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Εισαι καλα???? το θεμα ειναι σε παντρευεται η πορνη? που πιθανοτατα να βγαζει περισσοτερα απο εσενα.Δεν εισαι την 10ετια του 60 που κραζανε τις αδελφες και δεν καταδεχονταν τις πορνες.Τωρα αδελφες και πορνες ειναι πρωτη μουρη...και βεβαια θα παντρευομουν.......αν με καταδεχοταν βεβαια... μην λεμε και οτι θελουμε,τι ειμαι εγω μπροστα σε μια πουτανα και ενα μπουστη................. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι όπως πάει τα πράγματα ο Γαπ φίλε η σωστή ερώτηση είναι εαν θα παντρευτείτε γενικά και όχι μόνο πόρνη

σωστός...και αν θα παντρευτούμε θα πρέπει να είναι πόρνη για να καλύπτουμε και τις ανάγκες του νοικοκυριού :grin:

Επισκέπτης
Το να πάρεις πόρνη είναι κάπως επικίνδυνο από όλες τις απόψεις, γιατί να το κάνεις άλλωστε , χάθηκαν οι λεύτερες που δεν τις έχει περάσει η μισή πόλη;
Εγώ δεν θα ήθελα πάντως να ακούω από την γειτονιά πόσο ωραία γαμιέται η γυναίκα μου.....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
με μια κοπελια που το συζητουσα πριν λιγες μερες οταν την επισκεφθηκα για να την τιμησω σε καποιο της φυλης,ειμαι και τακτικος πελατης της βεβαια και της το πεταξα αν θα ενδιαφεροταν για γαμο δεν μου ειπε ναι η οχι και πιασαμε κουβεντα αλλα μαλλον ναι θα ηθελε μου ειπε ..

Επισκέπτης
με μια κοπελια που το συζητουσα πριν λιγες μερες οταν την επισκεφθηκα για να την τιμησω σε καποιο της φυλης,ειμαι και τακτικος πελατης της βεβαια και της το πεταξα αν θα ενδιαφεροταν για γαμο δεν μου ειπε ναι η οχι και πιασαμε κουβεντα αλλα μαλλον ναι θα ηθελε μου ειπε ..

σίγουρα ήθελε να σου πει ναι για να μοιραστείτε και τα λεφτά! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το να πάρεις πόρνη είναι κάπως επικίνδυνο από όλες τις απόψεις, γιατί να το κάνεις άλλωστε , χάθηκαν οι λεύτερες που δεν τις έχει περάσει η μισή πόλη;
Εγώ δεν θα ήθελα πάντως να ακούω από την γειτονιά πόσο ωραία γαμιέται η γυναίκα μου.....

τυπε μου αυτο δεν το γλυτωνεις απαξ και παντρευτεις  :2funny: η διαφορα ειναι οτι αν η δικια σου ειναι επαγγελματιας θα το συζηταμε εδω μεσα, αν οχι κλασσικα θα το μαθεις τελευταιος  :2funny: κερατουκλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σε σοκαρα κελυ? :grin:
να τους προσεχεις και εσυ κατι τετοιους τυπους
ψαχνουν να βρουνε γυναικες για να τις κανουν bitches τους :2funny:
20040101b-closeup.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom