duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Εγώ αν τις προσφέρω οδηγίες,για το πως να φαίνεται τα μισά της χρόνια,θα μου κάτσει τσάμπα;;;;
τυπε κιθαρα εισαι πλαστικος χειρουργος
Εγώ αν τις προσφέρω οδηγίες,για το πως να φαίνεται τα μισά της χρόνια,θα μου κάτσει τσάμπα;;;;
να φαινεται τα μισα της χρονια ειναι αχρειαστο για αυτεςπιστευω . μεσο ορο 27χ ειναι ολες
τυπε κιθαρα εισαι πλαστικος χειρουργος
Τυπε μου μηπως εισαι κλωνος του giasou? Μου τον θυμιζεις πολυ στον τροπο γραφης, μονο που το δικο σου πληκτρολογιο φαινεται πως λειτουργει
Καλα τα λεει ο συναγωνιστης και καλα κανουν και οι Ελλεηνιδες! Γιατι χωρις λεφτα πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους, τη νεα γενια αγαπουληδων και ελλεηνιδων? Ειναι κριμα να χαθει η περηφανη Ελληνικη φυλη
Έχεις κάνει δημοσκόπηση;;;; Anyway,μια 40αρα όμως,θα μπορούσε να φαίνεται 20,.....δηλαδή ακριβώς τα μισά
Η νέα γενιά θα γαμάει ρομπότ,και θα γαμιούνται από ρομπότ... ;)
δινεις ρεστα σημερα τυπετυπε κιθαρα εισαι πλαστικος χειρουργος
ο Φουστάνος είναι τύπε
μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως ποια θα περνατε ? τη βικυ απο κασσανδρας κανενας?
Πραγματικα πολυ δυσκολη ερωτηση.....
Ολα θα εξαρτωντουσαν σε μεγαλο βαθμο, απο τον ''τροπο'' γνωριμιας, καθως και το ''πως'' θα μαθευοταν το ειδος εργασιας της....
Και σιγουρα δεν θα πηγαινα να κανω δεσμο με επαγγελματια ''εξ' αρχης'' σε καμια περιπτωση εις γνωση μου.
Ομως η καρδια και τα αισθηματα δεν εχουν λογικη ......
Βασικα δεν ειμαι γενικως για τετοια αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
οχι τυπε μου μην ανησυχεις δικια σου, προλαβες και την κατοχυρωσες
οχι τυπε μου μην ανησυχεις δικια σου, προλαβες και την κατοχυρωσες
Έχω πολλούς φίλους μου με ξένες που είναι πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους με Ελληνίδες,όπως και πολλούς άλλους που δεν βλέπονται και οι ελληνίδες σύζυγοι πετάει το μάτι τους και τις βλέπεις ότι το μετάνοιωσαν να είναι με ένα μαλακα 30 χρόνια.Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;
φαντασου πληγμα ε? να εχεις σχεση με καμμια κανα δυο χρονια και κανα μηνα πριν το γαμο να στο εξομολογηθει οτι ηταν η ειναι εν ενεργεια πορνη ..το φανταζεσαι ? τι κανεις τοτε που ειναι στη μεση και ο ερωτας?
θα την περνάγαμε και εμείς ένα μανίκι αραιά και που αλλά είναι ανώτερος άνθρωπος δεν θα τον πειράζει πιστεύω