Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.917
Πόντοι
41.129
να φαινεται τα μισα της χρονια ειναι αχρειαστο για αυτεςπιστευω . μεσο ορο 27χ ειναι ολες

Επισκέπτης
Τυπε μου μηπως εισαι κλωνος του giasou? Μου τον θυμιζεις πολυ στον τροπο γραφης, μονο που το δικο σου πληκτρολογιο φαινεται πως λειτουργει  :2funny:

Καλα τα λεει ο συναγωνιστης και καλα κανουν και οι Ελλεηνιδες! Γιατι χωρις λεφτα πως θα μεγαλωσουν τα παιδια τους, τη νεα γενια αγαπουληδων και ελλεηνιδων? Ειναι κριμα να χαθει η περηφανη Ελληνικη φυλη  :rockon:

Η νέα γενιά θα γαμάει ρομπότ,και θα γαμιούνται από ρομπότ... ;)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.917
Πόντοι
41.129
μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως ποια θα περνατε ? τη βικυ απο κασσανδρας κανενας?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πραγματικα πολυ δυσκολη ερωτηση.....

Ολα θα εξαρτωντουσαν σε μεγαλο βαθμο, απο τον ''τροπο'' γνωριμιας, καθως και το ''πως'' θα μαθευοταν το ειδος εργασιας της....
Και σιγουρα δεν θα πηγαινα να κανω δεσμο με επαγγελματια ''εξ' αρχης'' σε καμια περιπτωση εις γνωση μου.

Ομως η καρδια και τα αισθηματα δεν εχουν λογικη ......

Βασικα δεν ειμαι γενικως για τετοια αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Επισκέπτης
Με τπτ, αλλά ευχαρίστως θα 'σπερνα κάνα δυο κουτσούβελα σε καμιά καλή :rockon:

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ ξέρω ένα τύπο που έκλεψε μια Ρουμάνα από τους σωματέμπορους που την εκμεταλεύονταν, την έκρυψε για καιρό να μην την βρουν και εν τέλει την παντρεύτηκε.  Τώρα έχουν ένα παιδί και ασχολούνται με επιχειρήσεις. Βέβαια ο τύπος ήταν μπουρδελιάρης. Δύσκολα θα γνωριζε κάτι άλλο. Τέλος πάντων, καλά φαίνεται να του έκατσε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.917
Πόντοι
41.129
φαντασου πληγμα ε? να εχεις σχεση με καμμια κανα δυο χρονια και κανα μηνα πριν το γαμο να στο εξομολογηθει οτι ηταν η ειναι εν ενεργεια πορνη ..το φανταζεσαι ? τι κανεις τοτε που ειναι στη μεση και ο ερωτας?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πραγματικα πολυ δυσκολη ερωτηση.....

Ολα θα εξαρτωντουσαν σε μεγαλο βαθμο, απο τον ''τροπο'' γνωριμιας, καθως και το ''πως'' θα μαθευοταν το ειδος εργασιας της....
Και σιγουρα δεν θα πηγαινα να κανω δεσμο με επαγγελματια ''εξ' αρχης'' σε καμια περιπτωση εις γνωση μου.

Ομως η καρδια και τα αισθηματα δεν εχουν λογικη ......

Βασικα δεν ειμαι γενικως για τετοια αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

τυπε μου με ποιον "τροπο" γνωριμιας θα επεφτες πιο ευκολα, ιεραποστολικο, πισωκολλητο, ισπανικο ή 69  :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το πιστεύεις αλήθεια αυτό;
Έχω πολλούς φίλους μου με ξένες που είναι πολύ καλύτερα από κάποιους άλλους με Ελληνίδες,όπως και πολλούς άλλους που δεν βλέπονται και οι ελληνίδες σύζυγοι πετάει το μάτι τους και τις βλέπεις ότι το μετάνοιωσαν να είναι με ένα μαλακα 30 χρόνια.
Και εγώ Ουκρανή έχω παντρευτεί και είναι "κυρία" και κουκλάρα μετά από 15 χρόνια.¨
Άλλες μετά από τόσα χρόνια έχουν καταντήσει σαν μαύνες αλλά μην πάμε την κουβέντα ανάμεσα σε ελληνίδες και ξένες!

Επισκέπτης
φαντασου πληγμα ε? να εχεις σχεση με καμμια κανα δυο χρονια και κανα μηνα πριν το γαμο να στο εξομολογηθει οτι ηταν η ειναι εν ενεργεια πορνη ..το φανταζεσαι ? τι κανεις τοτε που ειναι στη μεση και ο ερωτας?

Εγώ προσωπικά θα απαντούσα "Α ναι μωρέ,εντάξει...άντε πάμε να κάνουμε το γάμο τώρα"

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
θα την περνάγαμε και εμείς ένα μανίκι αραιά και που αλλά είναι ανώτερος άνθρωπος δεν θα τον πειράζει πιστεύω :grin: :2funny:

α οχι τυπε μου, θα ειναι κυρια πλεον, μονο ο κουμπαρος θα εχει τετοια δικαιωματα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom