Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Επισκέπτης
ετσι τα ειχα τυπε
και πηγαινα σε ντισκο
yhst-67421776749544_2168_3341180264

Ντίσκο εν έτει 1958;

Ρε αυτό το "τύπε" μη σας ξεφύγει και παραέξω τουλάχιστον..... :jerking:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θα μιλήσω σε τρίτο πρόσωπο γιατί από μόνο του το γεγονός να παντρευτείς είναι πολύ μα πάρα πολύ περίπλοκο (και πολύ προσωπικό) πόσο μάλλον να παντρευτείς μια Ιερόδουλη.

Ένας μπουρδελιάρης λοιπόν(ένας από όλους μας δηλαδή) θα μπορούσε να παντρευτεί μια Ιερόδουλη, χωρίς μάλιστα να διακόψει αυτή την εργασία της, μιας που και αυτός θα μπορεί άνετα και χωρίς να κρύβεται να εξασκεί το χόμπι του.

Αν λοιπόν συντρέχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που κάνουν ένα ζευγάρι να παντρευτεί, εκτιμώ ότι ένα ζευγάρι Ιερόδουλης-Μπουρδελιάρη θα ήταν κατά τα άλλα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

:fart-in-bed: :fart-in-bed: :fart-in-bed:

Σπαμάρετε όλοι αβέρτα κουβέρτα, αλλά 30 μέλη που διαβάζουν ετούτο το θρεντ, δεν είδα κανένα να τοποθετηθεί πάνω στο post μου :dunno: :dunno: :dunno:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σπαμάρετε όλοι αβέρτα κουβέρτα, αλλά 30 μέλη που διαβάζουν ετούτο το θρεντ, δεν είδα κανένα να τοποθετηθεί πάνω στο post μου :dunno: :dunno: :dunno:
αντε να τοποθετηθω εγω.....τυπε γκειμοβερ αυτο που λες δεν γινεται.....αμα εγω παντρευτω μια ιεροδουλη μετα με τι μουτρα θα πηγαινω στις συναδελφισσες και φιλες της; :2funny: :2funny: :2funny:

θα της τα μαρτυρανε ολα...... :uglystupid: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αντε να τοποθετηθω εγω.....τυπε γκειμοβερ αυτο που λες δεν γινεται.....αμα εγω παντρευτω μια ιεροδουλη μετα με τι μουτρα θα πηγαινω στις συναδελφισσες και φιλες της; :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Δεν με κατάλαβες θα πηγαίνεις και μάλιστα με τις ευχές της γυναικούλας σου , ως ανοιχτόμυαλο ζευγάρι που θα είσαστε.

Αυτή τη δουλειά της, εσύ το χόμπυ σου, αμοιβαιότης... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν με κατάλαβες θα πηγαίνεις και μάλιστα με τις ευχές της γυναικούλας σου , ως ανοιχτόμυαλο ζευγάρι που θα είσαστε.

Αυτή τη δουλειά της, εσύ το χόμπυ σου, αμοιβαιότης... :sunglasses:
και ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες ειναι στην σχεση ανοιχτομυαλες;εγω λεω οτι ζηλευουν και πολυ μαλιστα...... :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν λοιπόν συντρέχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που κάνουν ένα ζευγάρι να παντρευτεί,
εκτιμώ ότι ένα ζευγάρι Ιερόδουλης-Μπουρδελιάρη θα ήταν κατά τα άλλα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Για μενα και την Κατερινα μου λες ε ? κοτσομπολη  :birdman:

Βασικα αυτο δε γινετε .. αφου μια ιερολουλος πρεπε να ειναι ελευθερη ,
αμα την παντρευτεις δεν ειναι ιεροδουλος πια  :idiot:
φυσικα δε βαζει και  φελο με  τον γαμο .. παλι μπορει να κανει βυζιτες

συμπερασμα .. ολες οι γυναικες ειναι πουτανες  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες ειναι στην σχεση ανοιχτομυαλες;εγω λεω οτι ζηλευουν και πολυ μαλιστα...... :grin:
και για να δειτε τι legendary Πουτανιαρης ειμαι θα σας πω οτι μια που δεν ειχαμε και σχεση μου ελεγε καθε φορα που πηδιομασταν οτι ηθελε να πηδαω μονο αυτην......δλδ σκεψου να μασταν και παντρεμενοι.....γυναικες παιδι μου.....θελουν την αποκλειστικοτητα.....και στο πουλι και στο πορτοφολι μας......

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Συμφωνώ, και μάλιστα επαυξάνω, η ζήλια είναι θανάσιμο αμάρτημα και δεν εξαιρείται από τις Ιερόδουλες, αλλά αν μία Ιερόδουλη εν ενεργεία γουστάρει γάμο, σίγουρα θα είναι ανοιχτόμυαλη, δεν γίνεται αλλιώς.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και για να δειτε τι legendary Πουτανιαρης ειμαι θα σας πω οτι μια που δεν ειχαμε και σχεση μου ελεγε καθε φορα που πηδιομασταν οτι ηθελε να πηδαω μονο αυτην......δλδ σκεψου να μασταν και παντρεμενοι.....γυναικες παιδι μου.....θελουν την αποκλειστικοτητα.....και στο πουλι και στο πορτοφολι μας......
απο δω το πανε ,απο κει το πανε τελικα ολες ιδια σκατα ειναι ανεξαρτητος επαγγελματος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ αν τις προσφέρω οδηγίες,για το πως να φαίνεται τα μισά της χρόνια,θα μου κάτσει τσάμπα;;;; :sunglasses: :birdman: :rockon:

Θα της προτεινες να ξυρισει το μουστακι οπως εκανες εσυ με το δικο σου?
Αληθεια χωρις πλακα κρατας τετοια μυστικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom