apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το 90 ειχα το μαλλι ετσι τυπε
απολυτος =βαλ κιλμερ.....το βρηκα....
το 90 ειχα το μαλλι ετσι τυπε
απολυτος =βαλ κιλμερ.....το βρηκα....
ετσι τα ειχα τυπε
και πηγαινα σε ντισκο
Θα μιλήσω σε τρίτο πρόσωπο γιατί από μόνο του το γεγονός να παντρευτείς είναι πολύ μα πάρα πολύ περίπλοκο (και πολύ προσωπικό) πόσο μάλλον να παντρευτείς μια Ιερόδουλη.
Ένας μπουρδελιάρης λοιπόν(ένας από όλους μας δηλαδή) θα μπορούσε να παντρευτεί μια Ιερόδουλη, χωρίς μάλιστα να διακόψει αυτή την εργασία της, μιας που και αυτός θα μπορεί άνετα και χωρίς να κρύβεται να εξασκεί το χόμπι του.
Αν λοιπόν συντρέχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που κάνουν ένα ζευγάρι να παντρευτεί, εκτιμώ ότι ένα ζευγάρι Ιερόδουλης-Μπουρδελιάρη θα ήταν κατά τα άλλα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.
αντε να τοποθετηθω εγω.....τυπε γκειμοβερ αυτο που λες δεν γινεται.....αμα εγω παντρευτω μια ιεροδουλη μετα με τι μουτρα θα πηγαινω στις συναδελφισσες και φιλες της;Σπαμάρετε όλοι αβέρτα κουβέρτα, αλλά 30 μέλη που διαβάζουν ετούτο το θρεντ, δεν είδα κανένα να τοποθετηθεί πάνω στο post μου
αντε να τοποθετηθω εγω.....τυπε γκειμοβερ αυτο που λες δεν γινεται.....αμα εγω παντρευτω μια ιεροδουλη μετα με τι μουτρα θα πηγαινω στις συναδελφισσες και φιλες της;
θα της τα μαρτυρανε ολα......
αντε να τοποθετηθω εγω.....τυπε γκειμοβερ αυτο που λες δεν γινεται.....αμα εγω παντρευτω μια ιεροδουλη μετα με τι μουτρα θα πηγαινω στις συναδελφισσες και φιλες της;
θα της τα μαρτυρανε ολα......
και ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες ειναι στην σχεση ανοιχτομυαλες;εγω λεω οτι ζηλευουν και πολυ μαλιστα......Δεν με κατάλαβες θα πηγαίνεις και μάλιστα με τις ευχές της γυναικούλας σου , ως ανοιχτόμυαλο ζευγάρι που θα είσαστε.
Αυτή τη δουλειά της, εσύ το χόμπυ σου, αμοιβαιότης...
Αν λοιπόν συντρέχουν όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που κάνουν ένα ζευγάρι να παντρευτεί,
εκτιμώ ότι ένα ζευγάρι Ιερόδουλης-Μπουρδελιάρη θα ήταν κατά τα άλλα ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.
και για να δειτε τι legendary Πουτανιαρης ειμαι θα σας πω οτι μια που δεν ειχαμε και σχεση μου ελεγε καθε φορα που πηδιομασταν οτι ηθελε να πηδαω μονο αυτην......δλδ σκεψου να μασταν και παντρεμενοι.....γυναικες παιδι μου.....θελουν την αποκλειστικοτητα.....και στο πουλι και στο πορτοφολι μας......και ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες ειναι στην σχεση ανοιχτομυαλες;εγω λεω οτι ζηλευουν και πολυ μαλιστα......
και ποιος σου ειπε οτι οι πουτανες ειναι στην σχεση ανοιχτομυαλες;εγω λεω οτι ζηλευουν και πολυ μαλιστα......
τον φωναζε κυριε τυπε......Όχι....
Εσύ αλήθεια,στο σχολείο τον καθηγητή σου τον φώναζες "κύριε" ή "τύπε";
απο δω το πανε ,απο κει το πανε τελικα ολες ιδια σκατα ειναι ανεξαρτητος επαγγελματοςκαι για να δειτε τι legendary Πουτανιαρης ειμαι θα σας πω οτι μια που δεν ειχαμε και σχεση μου ελεγε καθε φορα που πηδιομασταν οτι ηθελε να πηδαω μονο αυτην......δλδ σκεψου να μασταν και παντρεμενοι.....γυναικες παιδι μου.....θελουν την αποκλειστικοτητα.....και στο πουλι και στο πορτοφολι μας......
τυποκαθηγητη τον ελεγα τυπε μουΌχι....
Εσύ αλήθεια,στο σχολείο τον καθηγητή σου τον φώναζες "κύριε" ή "τύπε";
εσενα πως σε φωναζε τυπε?τυποκαθηγητη τον ελεγα τυπε μου
γιαυτο με ελεγε και τεντυ μποι :S
Εγώ αν τις προσφέρω οδηγίες,για το πως να φαίνεται τα μισά της χρόνια,θα μου κάτσει τσάμπα;;;;