Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μετα απο 80 σελίδες απόψεις στο συγκεκριμμένο thread να προσθέσω και μια λίγο αιρετική άποψη. Μήπως κάποιοι απο εμάς, λέω μήπως, μπήκαμε σε καμμιά μπανιέρα και βλέπουμε τα αρχίδια μας μεγάλα ?? Ιδίως για αυτούς που αναφέρονται κακεντρεχώς ειρωνικά για τις πουτάνες και μια πιθανή σχέση μαζί τους αγνοόντας ότι και αυτές είναι άνθρωποι.

Εξηγούμαι. Οι περισσότερες πουτάνες και ιδίως αυτές που μετράνε λίγο παραπάνω από εμφάνιση θα γύριζαν ποτέ να κοιτάξουν το μέσο όρο του μπουρδελιάρη σοβαρά ?? Πιστεύω πως όχι. Διότι ο μέσος όρος του μπουρδελιάρη ούτε από πλευράς εμφάνισης μετράει, ούτε το κυριώτερον από πλευράς οικονομικής κατάστασης μετράει.

Είναι πολύ καλό να κοιτάμε και στον καθρέπτη που και πού ιδίως πριν ειρωνευτούμε. Και δεν θέλω να γίνω σπαστικός, άλλο πράγμα η πλάκα άλλο η κακεντρεχής ειρωνία.

Σε οποιοδήποτε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εχει τύχει να ξέρω άνθρωπο που εκανε σχέση με πρώην πουτάνα η οποία εδώ και 10 χρόναι τώρα αποδεικνύεται πολύ περισσότερο κυρία από κάτι άλλες κυρίες που αποδεικνύονται καραπουτανάρες με την χειρότερη έννοια της λέξεως μετά τον γάμο αλλά ήταν πολύ πολύ κυρίες πρίν.

Αυτά.

Και τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;
Μήπως πιστεύεις ότι οι πόρνες είναι αξιόλογα άτομα;
Αν ήταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο άλλο, αξιοπρεπές επάγγελμα;  

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες .Αλλα για ποια σοβαρη σχεση μπορουμε να πουμε αν καθε μερα πανω απο το <<αισθημα>> σου περνανε ολες οι φυλες του κοσμου . Για να επιδιωκεις σχεσεις με γυναικες του χωρου υπαρχουν τρια ενδεχομενα .Ανηκεις και εσυ σ αυτον τον χωρο εισαι νταβατζης <<επαγγελματιας κερατας>> ,δεν σου καθεται καμια αλλη  η εχεις βιτσιο να να ξενοπηδιεται η γκομενα σου. Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της ανα πασα στιγμη θα πουληση τα παντα και τους παντες .

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Ξεκολλατε τις πουτανες τις εχουμε μονο για να τις γαμαμε,τι σχεση και μαλακιες λετε υπαρχει περιπτωση να κανει λογικος ανθρωπος σχεση με πουτανα? εκτος και αν ειναι καμμενος και ναυαγιο της ζωης η θελει να της φαει λεφτα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ετσι πες το τυπε αυτο αλλωστε το κανουμε σχεδων ολοι μας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;
Μήπως πιστεύεις ότι οι πόρνες είναι αξιόλογα άτομα;
Αν ήταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάποιο άλλο, αξιοπρεπές επάγγελμα;  

Αυτά φίλε σημαίνουν ότι καλό είναι πέραν του αν θα΄κάναμε εμείς σχέση με πουτάνα, καλό θα ήταν να σκεπτόμαστε που και που το άν θα έκαναν κάποιες από αυτές σχέση μαζί μας.

Οσο και αν ακούγεται περίεργο υπάρχουν αξιόλογα και μη αξιόλογα άτομα σε όλους τους χώρους ακόμη και στις πουτάνες.

Προσωπικά πιστεύω περισσότεροι αξιοπρεπείς άνθρωποι υπάρχουν στις πουτάνες παρά στους πολιτικούς.

Τέλος μη ξεχνάς ότι οι περισσότερες ναι μεν επιλέγουν να το κάνουν αυτό το επάγγελμα αλλά πάντα από μεγάλη ανάγκη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τα τεσσερα πεμπτα της Ελλαδας εχουν μεγαλες αναγκες . Τι προτεινεις ????

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Προς αποφυγη παρεξηγησεων.

ΑΛΛΟ "σοβαρη σχεση" και ΑΛΛΟ "συντομη ερωτικη περιπετεια"(οπως θα χαρακτηριζα τις δικιες μου εμπειριες με πουτανες)

Σοβαρη σχεση, φυσικα και δε θα εκανα ποτε με ιεροδουλη.

Ακριβώς όπωσ το λες είναι αλλά μη ξεχνάς ότι ποτέ δεν ξεκινάς μαι σχέση ως ''σοβαρή''. Πάντα ξεκινάς μαι σχέση γιατί μια γυναίκα σου γυάλισε σεξουαλικά. Το σοβαρή η μή σοβαρή έχει να κάνει με την εξέλιξη της σχέσης. Κσι συτό η σοβαρότητα η όχι έχει να κάνει με την πιο βαθειά γνώση του άλλου πράγμα που χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

Θα συμφωνήσω όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να εξελιχθεί σε σοβαρή μια σχέση με πουτάνα. Με πρώην πουτάνα ίσως. Με όποια όμως ασκεί επάγγελμα μάλλον είναι αδύνατο. Πιστεύω ότι ακόμη και οι ίδιες το ξέρουν αλλά θέλουν να έχουν μια ψευδαίσθηση μια επίφαση σχέσης γιατί την έχουν ανάγκη και μάλιστα περισσότερο από τους άνδρες.

Κάποιες από αυτές αρκετά έξυπνες όταν βρούν κάτι έτσι όπως το θέλουν το κόβουν άμεσα το επάγγελμα. Επιδή όμως στατιστικά πολύ σπάνια κάποια τέτοια σχέση καταλήγει θετικά έπανέρχονται στο επάγγελμα μετά από ένα διάστημα απουσίας. Υπάρχουν πολλές αναφορές στο site από τέτοιες περιπτώσεις επανάκαμψης.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα τεσσερα πεμπτα της Ελλαδας εχουν μεγαλες αναγκες . Τι προτεινεις ????

Δεν προτείνω τίποτα φίλε. Δεν την αποδέχομαι την επιλογή τους.
Ισως όμως για καποιες από αυτές την κατανοώ μέχρις ενός σημείου.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Τι εννοεις "αξιολογα" ατομα;;;  :think:
Μπορει οντως η δουλεια τους να μην θεωρηται αξιοπρεπης, αλλα ειναι σκληρη και τιμια
Και σε πληροφορω οτι πολλες ιεροδουλες ειναι πολυ πιο αξιολογα ατομα απο πολλες αχρηστες μπριζολες καραπουταναρες του κερατα με "αξιοπρεπη" επαγγελματα.

Αξιόλογο σημαίνει σημαντικό, σπουδαίο. Αν αξιόλογο άτομο είναι για σένα κάποια εκδιδόμενη που πηδιέται με τον έναν και τον άλλον στα μπουρδέλα-στούντιο, τότε δεν έχω τίποτε άλλο να πω.  

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Αυτο ειναι το ονειρο ολων μας  :grin:

Αλλα να ξερεις οτι οι πουτανες, ενω σερνονται στα ποδια τους χιλιαδες αντρες, εχουν πολυ χαμηλη αυτοεκτμηση και αυτοπεποιθηση στο αισθηματικο κομματι, γιατι φοβουνται οτι ολοι οι αντρες τις θελουν μονο για γαμησι.(οπως οντως συμβαινει τις περισσοτερες φορες)
Οποτε δυσκολο να παιξει "χαλαρη" σχεση.
Αυτες οι γυναικες συνηθως γινονται πολυ φορτικες αμα τσιμπιθουν λιγο μαζι σου.  ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πολύ σωστός.. οπότε γαμάτε και ξεκολάτε!!

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.613
Πόντοι
606
παιδια εχω κανει σχεσι πραγματική με ιεροδουλο γυναικα :grin: οταν ημουνα ναυτικο σαλαμινα :grin:  3 φορες την εβδομαδα την εβλεπα οταν πηγαινα στον οικο ανοχης που δουλευε στην οδο φυλής  και καναμε  :knockinb:. Ηξερα το ονομα της :grin: και με ειχε βγαλει και ονομα το πουλί  μου :grin: τον ελεγε καουμποι :cheesy: λιγο πριν τον παρει στο στόμα της και τον κανει δυτη  :cheesy:  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Προς αποφυγη παρεξηγησεων.

ΑΛΛΟ "σοβαρη σχεση" και ΑΛΛΟ "συντομη ερωτικη περιπετεια"(οπως θα χαρακτηριζα τις δικιες μου εμπειριες με πουτανες)

Σοβαρη σχεση, φυσικα και δε θα εκανα ποτε με ιεροδουλη.
Έτσι είναι. Αρκετοί από εμάς έχουν επιδιώξει σχέση στο χαλαρό. Τις περισσότερες φορές για προσωπικό όφελος αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Σοβαρή σχέση δεν μπορείς να κάνεις, γιατί στην πρώτη στραβή θα θυμάσαι το παρελθόν......

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μμμμ σχεση...
Εχω γαμησει "εκτος" μπουρδελου (και δωρεαν φυσικα) 7 κοπελες.
Και θα μπορουσαν να ηταν πολυ παραπανω αν το κυνηγουσα κιολας και δεν ημουνα τοσο επιλεκτικος

Σχεση ομως με την εννοια οτι εχουμε ερθει αρκετα κοντα και υπαρχει ενα ψιλοαισθημα ας το πουμε, εχω κανει με 3 απο αυτες. Και αυτο εγινε γιατι και οι 3 ηταν μουναρες, περναγαμε καλα και φυσικα ηταν γαμω τα ατομα.

Και τωρα αυτη τη στιγμη ειμαι με μια κοπελα του χωρου.

Καλα θα κανουν κατι τυπαδες που αν δεν υπηρχαν τα μπουρδελα δε θα γαμαγαν ουτε κατσικα και μιλαν απαξιωτικα και ρατσιστικα για τις πουτανες να το βουλωσουν καλυτερα γιατι πολυ απλα ειναι κομπλεξικοι και μυρωδιαδες και με τις πουτανες(αλλα και τις γυναικες γενικοτερα φυσικα) ;)
Κοβω τον πουτσο μου οτι αν μια πουτανα τους πουλησει λιγο ερωτα, θα πουλησουν και τη μανα τους για να πιρφορισουν μαζι της.  :2funny:

Εχω γαμησει πανω απο 300 διαφορετικες πουτανες και πανω απο 40 "κανονικες" γκομενες οποτε πιστευω οτι δικαιουμαι να εχω αποψη.

καλά είσαι φαινόμενο δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σαν εσένα, ειλικρινά το λέω αυτό :o :cool2:

αλλά προσωπικά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα,
εφόσον όσοι είμαστε συνειδητοποιημένοι, πάμε στις πουτάνες για να αποφύγουμε οποιαδήποτε σχέση
με μια γυναίκα πέραν του σέξ
,πώς γίνεται να τις βλέπεις και εκτός ?
ποιό είναι το κίνητρο,να την ξαναγαμήσεις αφού την έχεις ήδη γαμήσει?

θα μου πείς  υπάρχει κάποιο συναίσθημα ,
πως γίνεται να υπάρχει όμως συναίσθημα ενώ
η άλλη γαμιέται με ένα λόχο , πως το διαχειρίζεσαι αυτό και μάλιστα με 7 διαφορετικές εργαζόμενες ?

ίσως μου πείς απλά τις πηδάω δεν έχω κανένα συναίσθημα γι'αυτές ,
αλλά και οι άλλες τόσο εύκολο είναι να δίνεται τζάμπα σε κάποιον που τις απαξιώνει?

τέλοσπάντων δεν μπορώ να το αντιληφθώ , αλλά το δέχομαι ώς ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο
εγώ έχω πάει κοντά στις 1000διαφορετικές πουτάνες κανά δυό επεισοδιακές επαφές με μή πουτάνες
αλλά ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη να κάνω σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα , πόσο μάλλον με πουτάνα
έστω και αν με τον όρο "σχέση" εντάσσεται και αυτό που λές δλδ το να την πηδάς τζάμπα εκτός μπουρδέλου.

είσαι ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως  ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν προτείνω τίποτα φίλε. Δεν την αποδέχομαι την επιλογή τους.
Ισως όμως για καποιες από αυτές την κατανοώ μέχρις ενός σημείου.
Επειδη γεννηθηκα και μεγαλωσα στο ανατολικο μπλοκ θα σου πω οτι αντρες γυναικες εκει κυνηγουν το ευκολο χρημα .Ετσι ειναι ο τροπος ζωης τους και η  νοοτροπια τους και οχι τοσο η αναγκη .Ετσι για το θεατρο η καθε μια θα σου πει και μια δακρυβρεχτη ιστορια

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Επειδη γεννηθηκα και μεγαλωσα στο ανατολικο μπλοκ θα σου πω οτι αντρες γυναικες εκει κυνηγουν το ευκολο χρημα .Ετσι ειναι ο τροπος ζωης τους και η  νοοτροπια τους και οχι τοσο η αναγκη .Ετσι για το θεατρο η καθε μια θα σου πει και μια δακρυβρεχτη ιστορια
Και μόνο που γενήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί, Δακρύβρεχτη ιστορία είναι.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ναι μονο που τωρα εκει ειναι καλυτερα απο εδω <<μιλαω για την Ρωσια>>
Δεν νομίζω. Που στη βουλγαρία, ουκρανία, τσεχία, κ.λ.π.Μόνο για Ρωσία μπορείς να πεις και αυτό σε ένα μικρό κομάτι μιας τεράστιας χώρας.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ολες οι αποψεις ειναι καλοδεχουμενες .Αλλα για ποια σοβαρη σχεση μπορουμε να πουμε αν καθε μερα πανω απο το <<αισθημα>> σου περνανε ολες οι φυλες του κοσμου . Για να επιδιωκεις σχεσεις με γυναικες του χωρου υπαρχουν τρια ενδεχομενα .Ανηκεις και εσυ σ αυτον τον χωρο εισαι νταβατζης <<επαγγελματιας κερατας>> ,δεν σου καθεται καμια αλλη  η εχεις βιτσιο να να ξενοπηδιεται η γκομενα σου. Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της ανα πασα στιγμη θα πουληση τα παντα και τους παντες .

Συμφωνώ ότι είναι πολύ δύσκολο να εξελιχθεί σε σοβαρή μια σχέση με πουτάνα. Με πρώην πουτάνα ίσως. Με όποια όμως ασκεί επάγγελμα μάλλον είναι αδύνατο.

Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν τύποι που επιδιώκουν σοβαρή σχέση με πουτάνα πέραν από εντελώς καμένους η βιτσιόζους όπως λες. Ισως άνθρωποι που λόγω εμφάνισης δεν μπορούν να έχουν σχέση με νορμάλ γυναίκες ?? Ισως άνθρωποι που έχουν το σύνδρομο του σωτήρα που θα σώσει μια τέτοια γυναίκα από τη κατάστασή της. Δε ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του.

Η σχέση του νταβατζή με τη πουτάνα του πιστεύω είναι καθαρά εμπορική (απο τη πλευρά του νταβατζή ) και όχι ουσιαστική. Το ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες καψουρεύονται σε τέτοιο σημείο καποιο άντρα πού δέχονται να γίνουν πουτάνες για χάρη του είναι κάτι που μάλλον στο ακατανόητο πλησιάζει. Ισως έχει να κάνει με αυτό που ο BMW γράφει παραπάνω ότι αυτές οι γυναίκες αν κολήσουν κάπου συναισθηματικά κολάνε τόσο άσχημα που γίνονται πραγματικά έρμαια. Δεν βλέπουν για παράδειγμα ότι ο νταβατζής έχει άλλες 5 σαν την ίδια, και καλά για αυτήν όμως έχει ''αισθήματα΄΄. Το που φθάνει ο άνθρωπος είναι ακατανόητο.

Μια γυναικα που πουλαει τον εαυτο της ανα πασα στιγμη θα πουληση τα παντα και τους παντες όπως λές. Αλλά και σε αυτές που δεν πουλάνε ( με αυτό τουλάχιστον το τρόπο ) τον εαυτό τους εγώ προσωπικά έχω μάθει να είμαι επιφυλακτικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom