artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
να κανεις χαλαουα
τυπε ... μετροσεξουαλ ο Ηλιας? σαν αρκουδα ειμαι.. σκεψου καποιον 115 κιλα 1,86 με αποτριχωμμενα χερια...
να κανεις χαλαουα
να χασεις 20-25 κιλα τι χαλι ειναι αυτο ρε μαν :Sτυπε ... μετροσεξουαλ ο Ηλιας? σαν αρκουδα ειμαι.. σκεψου καποιον 115 κιλα 1,86 με αποτριχωμμενα χερια...
να χασεις 20-25 κιλα τι χαλι ειναι αυτο ρε μαν :S
Animal cuts παρε και παραληλα κανε την ducan θα σε βοηθησει πολυ.ασε μαστερ... εχω προσπαθησει τα παντα.. δε γινεται τιποτα
Με ουλτρεξ λουστηκες ;;;;;ασε μαστερ... εχω προσπαθησει τα παντα.. δε γινεται τιποτα
Με ουλτρεξ λουστηκες ;;;;;
κοψε το φαι τυπεασε μαστερ... εχω προσπαθησει τα παντα.. δε γινεται τιποτα
Animal cuts παρε και παραληλα κανε την ducan θα σε βοηθησει πολυ.
Ημουν 98 και σε 15 μερες εγινα 90 με μονο μεσημεριανο και λιγο βραδινο καμια σαλατα δλδ γλυκα σχεδον καθολου. Εβαλα στοχο τα 80 μεχρι το καλοκαιρι, πιστευω θα τα καταφερωγια αρχη λεω να κοψω τα κρεατα μετα τις 9 το βραδυ και να αρχισω κανενα περπατημα ...
τυπε ... μετροσεξουαλ ο Ηλιας? σαν αρκουδα ειμαι.. σκεψου καποιον 115 κιλα 1,86 με αποτριχωμμενα χερια...
Ημουν 98 και σε 15 μερες εγινα 90 με μονο μεσημεριανο και λιγο βραδινο καμια σαλατα δλδ γλυκα σχεδον καθολου. Εβαλα στοχο τα 80 μεχρι το καλοκαιρι, πιστευω θα τα καταφερω
Σαν δελφινι θα εισαι
για αρχη κοψε το φαι και μετα για να ειμαστε και στο θεμα κανε σχεση με εκδιδομενη.νομιζω οτι θα ηταν μια αρχη
Άνοιξε καινούριο τοπικ."Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα; "
νομίζω ότι εκτός απ'αυτό το πιρφορικό ερώτημα,
θα είχε ενδιαφέρον και το :
"έχετε κάνει ποτέ ξεπέτα με μη εκδιδόμενη γυναίκα;"
Άνοιξε καινούριο τοπικ.
Δεν είναι κακή η ερώτησή σου πάντως.μπά , μαλακίζομαι, να περάσει λίγο η ώρα
μην με παίρνεις στα σοβαρά
Δεν είναι κακή η ερώτησή σου πάντως.