Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 194 24,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 300 37,3%
  • Ισως

Ψήφοι: 163 20,3%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 147 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    804

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λυπάμαι να διαβάζω τέτοιες ανοησίες και μάλιστα από μπουρδελιάρη. Η πουτάνα σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα όπως ακριβώς και η γκόμενα. Το κατά πόσο σε ανέχεται ή σε γουστάρει κάποια γυναίκα πολλές φορές δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχουν γκόμενες που απλά σε ανέχονται επειδή π.χ. μπορεί να έχεις χρήμα και αντίστοιχα πουτάνες που μπορεί πραγματικά να σε γουστάρουν. Η ουσία όμως είναι ότι όταν μια γυναίκα τη γαμάς τότε σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα, είτε είναι γκόμενα ή πουτάνα. Εξάλλου ο μπουρδελιάρης, όπως έχω ξαναπεί, έχει την ψυχολογία του βιαστή. Τον βιαστή δεν τον νοιάζει αν η γυναίκα που γαμάει τον γουστάρει ή όχι. Αυτό που τον νοιάζει είναι ότι εκείνη την ώρα ΓΑΜΑΕΙ.  :sunglasses:
η σεξουαλικη πραξη ανεξαρτητος αν γινεται σε μπουρδελο η οχι δεν ειναι ιδιαιτερα ηδονιστικη για μια γυναικα.οποτε ειτε γαμας σε μπουρδελο ειτε οχι το ιδιο κανει για τη γυναικα.θα ηθελα οι γυναικες να μπορουν να ευχαριστηθουν τον ερωτα οσο ο αντρας αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει μονο στις ταινιες.οσο βιαστης ειναι ενας αντρας που γαμαει σε ενα μπουρδελο αλλο τοσο ειναι και ενας που γαμαει εκτος

Επισκέπτης
Γνωστός μου που του τα έπριζε με την γκρίνια της η γυναίκα του, τά έφτιαξε με ανεξάρτητη cg του χώρου, που έκανε το επάγγελμα ως 2ο καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς τα χρήματα από την κυρίως δουλειά δεν της έφταναν ή δεν την πλήρωνε ο εργοδότης στην ώρα του, η κοπελιά έχει κόψει εδώ και ένα χρόνο το άθλημα, φέρεται (αποδεδειγμένα) σπαθί στον φίλο, αυτός την προσέχει δίνοντάς της  πολύ λιγότερα από τα συνολικά χρήματα που έδινε μηναιαία σε "κορίτσια", η κοπελιά είναι και γαμώ τις παρέες έξω, 100 φορές καλύτερη και σωστότερη από την ελληνίδα κομοδίνο, σπουδαγμένη (αποδεδειγμένα) χημικός μηχανικός στην πατρίδα της και ταυτόχρονα πεντακάθαρη νοικοκυρά (έχω πάει σπίτι της όπου λάμπει, όπως και αυτή).

Με λίγα λόγια, παντού υπάρχει χρυσός, λίγη τύχη χρειάζεται...

Το ότι υπάρχουν εκδιδόμενες που "εργάζονται" για λόγους επιβίωσης και ΟΧΙ για να γίνουν πλούσιες, είναι πραγματικότητα! Όπως και επίσης ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από τις "καλύτερες" ελληνίδες ;)

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες αθλητές του χώρου! Μπορεί εδώ μέσα να γράφουν αλάνια με 10 χρόνια στην πλάτη τους για ληστεία βενζινάδικου, καθώς και απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως αρσενικά έχουν βαρεθεί τις μαραμένες συντρόφησές τους, και οι δεύτεροι να είναι κάλιστοι οικογενειάρχες...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το επάγγελμα της "εκδιδόμενης" θα πρέπει από μόνο του να την κάνει παλιογυναίκα, ενώ ο γιατρός που πηδάει δέκα-δέκα τις γκόμενες ή τις εκδιδόμενες δεν είναι αντίστοιχα παλιάνθρωπος... :think:
Δεν υπαρχει γυναικα εκδιδομενη, που εχει παει με εκατονταδες αντρες και τωρα που σταματησε την δουλεια (γιατι βαρεθηκε η γιατι εκανε αρκετα λεφτα η για οπιοδηποτε αλλον λογο) και βρηκε εναν αντρα να συζηση(παντρευτει) να μην παει με αλλους στην πορεια. Σαν να λεμε οτι ο πινοκιο δεν λεει ψεματα  :2funny:  τελικα μερικοι ειστε πολυ αφελεις. Και να ξερετε οτι στο μελλον με τα μυαλα που κουβαλατε, τιποτα πορνιδια θα σας φανε τα λεφτα και θα πηδιουνται με τον εναν και με τον αλλον στην υγεια του κοροιδου.

Επισκέπτης
Είμαστε όλοι μια ωραία ευχάριστη ατμόσφαιρα εδώ.

Δεν έχουμε τίποτα με τον τρελλογιατρό.

Λέμε μόνο οτι το αρσενικό θέλει συχνά μέσα στον κοινωνικό του χώρο και ρόλο κάτι περισσότερο από την παράτριψη του μορίου του (χρησιμοποιώ και γω τις μαλακισμένες εκφράσεις του παπαρογιατρού), θέλει να κατακτήσει το θυλυκό, να το κάνει δικό του, να είναι το alpha male.

Είναι αυτό που εσύ προς τιμήν σου λες οτι αισθάνεσαι (πολύ φυσιολογικά και καλά κάνεις που το λες) κάποιες φορές γιατί είσαι αρσενικό και όχι παρατριφτής μορίου.  :jerking:  

Ο rigormortis έχει ένα κενό στη θεωρία του το οποίο επιτρέπει στους διάφορους πυρφόρους να του τη λένε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του να γαμάς μια γυναίκα (γκόμενα ή πουτάνα) και του να αυνανίζεσαι. Όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του να γαμάς μια γυναίκα και του να αυνανίζεσαι. Το σεξ για τον άντρα έχει την έννοια της επιβολής στο ασθενές φύλο. Δεν έχει καμία μα καμία διαφορά το αν η γυναίκα που γαμάς είναι γκόμενα ή πουτάνα. Την ώρα που ο άντρας κάνει σεξ αισθάνεται ότι ΓΑΜΑΕΙ. Αυτά επίσης που λες εσύ για κατακτήσεις και alpha males είναι πυρφοριστικές μαλακίες. Όταν ο άντρας νιώσει άντρας, όταν απογυμνώσει δηλαδή το σεξ από το συναίσθημα και καταλάβει ότι η ουσία είναι το να μπορεί να γαμάει το αδύναμο θηλυκό, τότε θα καταλάβει και ότι το φλερτ δεν έχει καμία σημασία εφόσον μπορεί πολύ πιο εύκολα να φτάσει στον στόχο του που είναι το ΣΕΞ.  :sunglasses:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο rigormortis έχει ένα κενό στη θεωρία του, το οποίο επιτρέπει στους διάφορους πυρφόρους να του τη λένε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του να γαμάς μια γυναίκα (γκόμενα ή πουτάνα) και του να αυνανίζεσαι. Όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του να γαμάς μια γυναίκα και του να αυνανίζεσαι. Το σεξ για τον άντρα έχει την έννοια της επιβολής στο ασθενές φύλο. Δεν έχει καμία μα καμία διαφορά το αν η γυναίκα που γαμάς είναι γκόμενα ή πουτάνα. Την ώρα που ο άντρας κάνει σεξ αισθάνεται ότι ΓΑΜΑΕΙ. Αυτά που λες εσύ για κατακτήσεις και alpha males είναι πυρφοριστικές μαλακίες. Όταν ο άντρας νιώσει άντρας, όταν απογυμνώσει δηλαδή το σεξ από το συναίσθημα και καταλάβει ότι η ουσία είναι το να μπορεί να γαμάει το αδύναμο θηλυκό, τότε θα καταλάβει ότι φλερτ δεν έχει καμία σημασία εφόσον μπορεί πολύ πιο εύκολα να φτάσει στον στόχο του που είναι το ΣΕΞ.  :sunglasses:
θα συμφωνησω.εγω και οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουμε κανει ερωτα με πολλες εκδιδομενες αλλα οχι με ολες.δεν θεωρω ανωτερη τη σεξουαλικη πραξη εκτος μπουρδελου.αυτα ειναι για αυτους που εχουν βαλει ορια στην καρδια τους και εγω δεν θελω να βαζω.πιστευω οτι ο ερωτας πρεπει να μοιραζεται σε πολλες γυναικες.ολες εχουν αναγκη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα συμφωνησω.εγω και οι περισσοτεροι φιλοι μου εχουμε κανει ερωτα με πολλες εκδιδομενες αλλα οχι με ολες.δεν θεωρω ανωτερη τη σεξουαλικη πραξη εκτος μπουρδελου.αυτα ειναι για αυτους που εχουν βαλει ορια στην καρδια τους και εγω δεν θελω να βαζω.πιστευω οτι ο ερωτας πρεπει να μοιραζεται σε πολλες γυναικες.ολες εχουν αναγκη
και το χρημα επισης αν υπαρχει

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δεν μπορώ να δώ κάτι άλλο εκτός αυτού , και η μόνη "σχέση" που μπορώ να κατανοήσω πέραν της σαρκικής παράτριψης, είναι
διαβάζοντας και συζητώντας επιστήμη ή φιλοσοφία...

Μιας και όπως γράφεις είσαι τακτικός πελάτης των μπουρδέλων, μία στις τρεις μέρες θα πας σίγουρα απ'ότι έχω καταλάβει, σε υποτιθέμενη περίπτωση που για κάποιο λόγο έκλειναν για ένα διάστημα τα μπουρδέλα, ποια είναι η εναλλακτική σου?

Επισκέπτης
Μιας και όπως γράφεις είσαι τακτικός πελάτης των μπουρδέλων, μία στις τρεις μέρες θα πας σίγουρα απ'ότι έχω καταλάβει, σε υποτιθέμενη περίπτωση που για κάποιο λόγο έκλειναν για ένα διάστημα τα μπουρδέλα, ποια είναι η εναλλακτική σου?

Θα σου απαντήσω εγώ. Άμα κλείσουν τα μπουρδέλα, ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ.  :-

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πορνηδονιστης ειμαι φιλε Ριγκορ και 8 στις 10 φορες οταν γαμησω μια γυναικα(ειτε ιεροδουλη ειτε "κανονικη") αυτη απαξιωνεται παντελως κατευθειαν και δεν εχω καμια επιθυμια να ξαναβρεθω μαζι της ποτε και για κανενα λογο.
Αυτος ειναι και ο λογος που πηγαινω τοσο συχνα στα μπουρδελα. Δε βρισκω λογο να κυνηγαω γκομενες απ τη στιγμη που ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τη γαμησω μια φορα και τελος. Βεβαια αν καποια μου αρεσει πολυ η μου δωσει το μουνι στο πιατο, φυσικα και θα το "κυνηγησω" ...

1 στις 10 απαξιωνεται προσωρινα αλλα οχι τελειως, με την εννοια οτι μετα απο λιγο καιρο μου ξαναγεννιεται η επιθυμια να τη ξαναγαμησω. Αυτο συμβαινει συνηθως 2-3 μηνες μετα. Αν παρατηρησεις στις κριτικες μου, επαναληψεις με την ιδια ιεροδουλη πολυ σπανια θα κανω νωριτερα απο 3 μηνες μετα την τελευταια μας συνεδρια.

Και τελος υπαρχει και αλλο ενα τελευταιο 10% το οποιο υπαρχει μια σπανια χημεια και ελξη μεταξυ μας και επιθυμω να ερθουμε λιγο πιο κοντα. Παντως, οσο και αν μου αρεσει μια γυναικα, οσο και αν ταιριαζουμε σε ολους τους τομεις, καθε γαμησι μαζι της μου προσφερει ολοενα και μικροτερη ηδονη, σταδιακα απαξιωνεται και ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη απαξιωνεται τελειως σε βαθμο στα τελευταια σταδια της "σχεσης" μας σχεδον να μη μου σηκωνεται καν.

Η τελευταια προταση απαντα και στο ερωτημα ενος φιλου παραπανω που μιλησε για σοβαρη σχεση με ιεροδουλη. Δεν μπορω να κανω σοβαρη σχεση με οποιαδηποτε γυναικα γιατι πολυ απλα μετα απο 2-3-4-5-6 μηνες ειναι μαθηματικα βεβαιο πλεον οτι δε θα μου σηκωνεται καν μαζι της και ας ειναι η Μονικα Μπελουτσι  :grin: . Οποτε οποιαδηποτε σχεση που κανω με γυναικα γνωριζω εξ αρχης οτι θα ειναι αλλη μια Συντομη Ερωτικη Περιπετεια

Δε σου κρυβω βεβαια οτι αυτο με προβληματιζει παρα πολυ  :-

Μια και είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό για αρκετό καιρό θα σου πώ την άποψή μου.

Οι περισσότεροι άνδρες έτσι όπως νοιώθεις νοιώθουν. Δηλαδή ακόμη και αν τους αρέσει πολύ σεξουαλίκά κάποια γυναίκα με το καιρό αυτή η έλξη σταδιακά απαξιώνεται. Απλά καποιοι  αρνούνται να το παραδεχθούν ( ιδίως οι παντρεμεμένοι ) γιατί αν το καλοσκεφτείς σου ρίχνει και την αυτοπεποίθησή σου να παραδέχεσαι ότι ζείς με μια γυναίκα  ( είτε σε γάμο είτε σε σχέση ) που σεξουαλικά δεν σε πολυέλκει.

Οι λόγοι για τη σταδιακή απαξίωση πίστεύω δεν είναι ψυχολογικοί ( με εξαίρεση τις σπασαρχίδες που δεν είναι και λίγες βέβαια ). Οι λόγοι είναι κυρίως βιολογικοί. Ολα τα  αρσενικά ανώτερα θηλαστικά είναι εξόχως πολυγαμικά. Αυτή είναι η φύση μας. Αυτό είναι το ένστικτό μας. Το οτι στις σύγχρονες κοινωνίες η μονογαμία έχει επιβληθεί ως κανόνας είναι μια ΄΄αλλη ιστορία που έχει αλλού τις πηγές της.

Θα μου πείς και τί κάνουμε. Εγώ προτείνω το εξής. Δεν θα πάμε κόντρα στα ένστικτά μας αλλά δεν θα καθορίζουμε τη ζωή  μας και μόνο άπό αυτά. Αυτό διαφοροποιεί τον άνθρωπο από τα ζώα το ότι δεν ενεργεί μόνο με βάση τα ένστικτά του.

Τι εννοώ. Διαφοροποίηση της ανάγκης για σεξ από την ανάγκη για συντροφικότητα - σχέση.

Για να πεις ότι έχεις σοβαρή σχέση με μια γυναίκα πρέπει να συντρέχουν και καποιοες άλλες προυποθέσεις εκτός από την σεξουαλική εέλξη ). Πρέπει να την εκτιμάς σαν άνθρωπο. Πρέπει να γουστάρεις να είσαι μαζί της, να συζητάς μαζί της να θέλεις να ακούσεις τη γνώμη της, να την εκτιμάς π.χ. σαν επαγγελματία, νά έχετε κοινές προτιμήσεις και επιλογές ( να ταιριάζουν τα χνώτα σας ). Να είναι κατά κάποιο τρόπο και το φιλαράκι σου. Αυτά τα συν και όχι μόνο αποτελούν επιπλέον ( του σέξ ) προυποθέσεις  αυτού που λέγεται σοβαρή σχέση. Και κατά τη γνώμη μου αν δεν υπάρχουν η σχέση δεν ύπάρχει.

Αρα όταν βρείς το παραπάνω ( που είναι πολύ σπάνιο ) το κρατάς και δεν το αφήνεις. Περιοδικώς μπορείς και να ξεχαρμανιάζεις και με καμμιά επαγγελματία για να ικανοποιείς και το ένστικτό σου.

Ουσιαστικά αυτό που προτείνω είναι αυτό που οι περισσότεροι άνδρες κάνουν. Περίπου 7 στους 10 παντρεμένους χρησιμοποιούν πουτάνες. Ασχέτως αν κρύβονται και δεν το παραδέχονται. Ακόμη και οι γυναίκες τους το ξέρουν, αλλά επιλέγουν να το παραβλέπουν. Οι πιο έξυπνες από αυτές όταν βλεπουν ότι σεξουαλικλά το πράγμα αρχίζει να ρετάρει βρίσκουν έξυπνους δικαιολογημένους τρόπους να απέχουν σεξουαλικά από τους άντρες τους και με αυτό το τρόπο ( μέχρι ένός βαθμού ) τους ξανακερδίζουν.

Δεν χρειάζεται να ξαναεφεύρουμε το τροχό. Οι κοινές πρακτικές είναι κοινές για σοβαρούς λόγους, και βέβαια δείχνουν το δρόμο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

πιάτσες , κωλόμπαρα ,studiα, φτηνά cg , ίσως συναίνεση σε ξεπέτα απο τίποτε milf που γνωρίζα παλιότερα σε bar
ή στην τελική θα υποβληθώ στην πολύ μεγάλη δυσφορία και στην χυλόπιτα για περιστασιακό sex απο πιρφορόπληκτες γυναίκες που με πλησιάζουν και ζητάνε σχέσεις και μαλακίες...

στην τελική είναι αυτό που λέει ο Picker , την πουτσίσαμε γιατί πολύ δύσκολα βρίσκεις σκεύη ηδονής για εφάπαξ χρήση στην "καθωσπρέπει" κοινωνία, όλο πιρφόρους βλέπεις και πιρφοροκίνητες γυναίκες

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
πιάτσες , κωλόμπαρα ,studiα, φτηνά cg , ίσως συναίνεση σε ξεπέτα απο τίποτε milf που γνωρίζα παλιότερα σε bar
ή στην τελική θα υποβληθώ στην πολύ μεγάλη δυσφορία και στην χυλόπιτα για περιστασιακό sex απο πιρφορόπληκτες γυναίκες που με πλησιάζουν και ζητάνε σχέσεις και μαλακίες...

στην τελική είναι αυτό που λέει ο Picker , την πουτσίσαμε γιατί πολύ δύσκολα βρίσκεις σκεύη ηδονής για εφάπαξ χρήση στην "καθωσπρέπει" κοινωνία, όλο πιρφόρους βλέπεις και πιρφοροκίνητες γυναίκες

Οκ. Πάντως μπορείς να μείνεις ήσυχος. Δεν θα κλείσουν.  :grin:
Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να μην είναι σε αυτή τη μορφή αλλά ο αγοραίος έρωτας δεν μπορεί να πεθάνει.

Επισκέπτης
Ουσιαστικά αυτό που προτείνω είναι αυτό που οι περισσότεροι άνδρες κάνουν. Περίπου 7 στους 10 παντρεμένους χρησιμοποιούν πουτάνες. Ασχέτως αν κρύβονται και δεν το παραδέχονται. Ακόμη και οι γυναίκες τους το ξέρουν, αλλά επιλέγουν να το παραβλέπουν. Οι πιο έξυπνες από αυτές όταν βλεπουν ότι σεξουαλικλά το πράγμα αρχίζει να ρετάρει βρίσκουν έξυπνους δικαιολογημένους τρόπους να απέχουν σεξουαλικά από τους άντρες τους και με αυτό το τρόπο ( μέχρι ένός βαθμού ) τους ξανακερδίζουν.

Δεν χρειάζεται να ξαναεφεύρουμε το τροχό. Οι κοινές πρακτικές είναι κοινές για σοβαρούς λόγους, και βέβαια δείχνουν το δρόμο.

Εγώ αυτό που προτείνω στους γνήσιους μοναχικούς μπουρδελιάρηδες είναι το εξής:

Αν ξέρετε κάποιο άτομο που έχει γυναίκα ή γκόμενα και παράλληλα πάει με πουτάνες και σας αρέσει η γυναίκα του, τον δίνετε στεγνά στη γυναίκα του και της κάνετε πέσιμο τρελό!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.  

Picker  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Οκ. Πάντως μπορείς να μείνεις ήσυχος. Δεν θα κλείσουν.  :grin:
Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να μην είναι σε αυτή τη μορφή αλλά ο αγοραίος έρωτας δεν μπορεί να πεθάνει.

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυφ

50494_2203881100_7974993_n.jpg

άρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις ευφοριστικές μας, δραστηριότητες  :grin:

130-rubbing_hands1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom