jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ελα παραδεξου το, δεν εχεις γαμησει ποτε γκομενα που να σε γουσταρει
Και ούτε πρόκειται.
Ελα παραδεξου το, δεν εχεις γαμησει ποτε γκομενα που να σε γουσταρει
Λυπάμαι να διαβάζω τέτοιες ανοησίες και μάλιστα από μπουρδελιάρη. Η πουτάνα σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα όπως ακριβώς και η γκόμενα. Το κατά πόσο σε ανέχεται ή σε γουστάρει κάποια γυναίκα πολλές φορές δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχουν γκόμενες που απλά σε ανέχονται επειδή π.χ. μπορεί να έχεις χρήμα και αντίστοιχα πουτάνες που μπορεί πραγματικά να σε γουστάρουν. Η ουσία όμως είναι ότι όταν μια γυναίκα τη γαμάς τότε σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα, είτε είναι γκόμενα ή πουτάνα. Εξάλλου ο μπουρδελιάρης, όπως έχω ξαναπεί, έχει την ψυχολογία του βιαστή. Τον βιαστή δεν τον νοιάζει αν η γυναίκα που γαμάει τον γουστάρει ή όχι. Αυτό που τον νοιάζει είναι ότι εκείνη την ώρα ΓΑΜΑΕΙ.
Φιλε μου σε πληροφορω οτι η γυναικα απολαμβανει το σεξ 10 φορες περισσοτερο απο τον ανδρα! ;)
η Ήρα άρχισε να κατηγορεί τον Δία για τις πολυάριθμες απιστίες του. Εκείνος απολογήθηκε λέγοντας ότι έτσι κι αλλιώς όταν πλαγιάζει μαζί της, αυτή απολαμβάνει περισσότερο.
Οι γυναίκες βεβαίως απολαμβάνουν πολύ περισσότερο στην ερωτική πράξη από τους άντρες, υποστήριξε.
Κουταμάρες! φώναξε η Ήρα, ξέρεις πολύ καλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Κλήθηκε λοιπόν ο Τειρεσίας, να λύσει τη διαφωνία που είχαν ο Δίας με τη σύζυγό του, την Ήρα, αφού οι δύο θεοί γνώριζαν ότι είχε υπάρξει διαδοχικά και άνδρας και γυναίκα. Το ερώτημα που του έθεσαν ήταν: «Ποιος ηδονίζεται περισσότερο κατά την ερωτική πράξη σεξ, ο άνδρας ή η γυναίκα;»
Τότε, ο Τειρεσίας απάντησε αδίστακτα: «Αν διαιρούσαμε την ηδονή σε μέρη δέκα, ένα θα έπαιρνε ο άντρας και εννιά η γυναίκα".
Η Ήρα θύμωσε τόσο πολύ με το σαρκαστικό χαμόγελο του Δία, ώστε τύφλωσε τον Τειρεσία (αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται για να δικαιολογήσει την τύφλωσή του η ψευδοησιόδειος Μελαμποδία). Ο Δίας τότε, για να τον αποζημιώσει, του έδωσε το χάρισμα της μαντικής και διάρκεια ζωής εφτά γενεών. ]
Φιλαράκο συγνώμη αλλά κάπου το μπερδεύεις το πράγμα.
χαίρομαι που παρακολουθείς φανατικά το τι κάνουμε
ότι και να του πούμε εμείς είναι για πλακα ή για να τον πειράξουμε
εσύ όμως βγάζεις κακια αυτή είναι η διαφορα
Μην ασχολεισαι με το μαλακιστηρι ρε
Ολα φαινονται .....
Γελας προφανως γιατι :
α) Δεν εχεις γαμησει ποτε γκομενα
β) Δεν ξερεις να γαμας
γ) Εισαι πολυ μικροτσουτσουνος
εισαι ευχαριστημενος που μπορεις και γαμας μια γυναικα , που σου ανοιγει τα ποδια της για 5 - 10 λεπτα εναντι αμοιβης ?Γελάω γιατί όλοι σας εδώ μέσα είστε ακριβώς αυτό που κοροϊδεύετε, δηλαδή ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Είστε ανίκανοι να ζήσετε χωρίς σχέση και απίστευτα δειλοί να πείτε στις γκόμενες την αλήθεια. Η μαγκιά είναι, αν έχεις σχέση και πας με πουτάνα, να έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις κατευθείαν στη γκόμενά σου αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Εσείς όμως είστε κοτούλες και τρέμετε μην σας παρατήσει η γκόμενα και χάσετε το ρομάντζο.
Έλα τύπε, παραδέξου ότι είσαι ΠΥΡΦΟΡΟΣ.
μια χαρα ειναι ο πικερ τυπε,ειχε ποσταρει και φωτο του δεν την ειχες δει;εισαι ευχαριστημενος που μπορεις και γαμας μια γυναικα , που σου ανοιγει τα ποδια της για 5 - 10 λεπτα εναντι αμοιβης ?
σιγουρα εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να πας με γυναικα χωρις να την πληρωσεις :S
μια χαρα ειναι ο πικερ τυπε,ειχε ποσταρει και φωτο του δεν την ειχες δει;
φωτο ο καθενας μας μπορει να ανεβασει οτι θελειμια χαρα ειναι ο πικερ τυπε,ειχε ποσταρει και φωτο του δεν την ειχες δει;
Η μαγκιά είναι, αν έχεις σχέση και πας με πουτάνα, να έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις κατευθείαν στη γκόμενά σου αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Α ρε κατακαημενε Πικερ...
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;
Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.
Εσυ εχεις 4-5 πουτανες στο Μεταξουργειο που πηγαινεις συνεχεια. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
Ε λοιπον θες να μαθεις κατι ενδιαφερον;
Η "γκομενα" μου αυτο τον καιρο, ειναι μια απο αυτες τις 4-5 τις δικες σου.
Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!
Πως σου φανηκε;
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;
Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;
Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!
Πως σου φανηκε;
Γαμιεται η αλλη 10-12 ωρες την μερα με καθε λογης αντρες,και εχει μετα κουραγια να γαμιεται ξερω γω με σενα τον μαρλον μπραντο με τις ωρες.πολυ πιστευτη η ιστορια σου...Μπαινεις και εσυ στην λιστα για τους φιδεμπορες του σαιτ που θα ανοιξουμε με εξεχων μοντ του σαιτ εντος ολιγων ημερων.Α ρε κατακαημενε Πικερ...
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;
Πως σου φανηκε;
Γαμιεται η αλλη 10-12 ωρες την μερα με καθε λογης αντρες,και εχει μετα κουραγια να γαμιεται ξερω γω με σενα τον μαρλον μπραντο με τις ωρες.πολυ πιστευτη η ιστορια σου...Μπαινεις και εσυ στην λιστα για τους φιδεμπορες του σαιτ που θα ανοιξουμε με εξεχων μοντ του σαιτ εντος ολιγων ημερων.
προτεινε ονοματα σε πμ για να τους συγκεντρωσουμε ολουςΜεγαλύτερος φιδέμπορας ήταν ο ποδολάγνος...ο freelancer...