Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λυπάμαι να διαβάζω τέτοιες ανοησίες και μάλιστα από μπουρδελιάρη. Η πουτάνα σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα όπως ακριβώς και η γκόμενα. Το κατά πόσο σε ανέχεται ή σε γουστάρει κάποια γυναίκα πολλές φορές δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχουν γκόμενες που απλά σε ανέχονται επειδή π.χ. μπορεί να έχεις χρήμα και αντίστοιχα πουτάνες που μπορεί πραγματικά να σε γουστάρουν. Η ουσία όμως είναι ότι όταν μια γυναίκα τη γαμάς τότε σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα, είτε είναι γκόμενα ή πουτάνα. Εξάλλου ο μπουρδελιάρης, όπως έχω ξαναπεί, έχει την ψυχολογία του βιαστή. Τον βιαστή δεν τον νοιάζει αν η γυναίκα που γαμάει τον γουστάρει ή όχι. Αυτό που τον νοιάζει είναι ότι εκείνη την ώρα ΓΑΜΑΕΙ.  :sunglasses:

[/quote]

Φιλαράκο συγνώμη αλλά κάπου το μπερδεύεις το πράγμα. Η πουτάνα σου δίνεται αλλά ωε εμπορική πράξη. Κάποιες αδήλωτες πουτάνες χρησιμοποιούν το σεξ με τον ίδιο τρόπο για να αποκομίσουν υστερόβουλα ωφέλη. Αλλά είναι όλες έτσι ?? Δεν υπάρχουν δηλαδή γυναίκες που δίνοντσι επειδή πραγματικά σε γουστάρουν ??
Προσωπικά πιστεύω ότι η διαφορά είναι τεράστια.
Ενα απο τα κριτήρια αξιολόγησης της πουτάνας ειναι το πόσο πειστικά προσποιείται ότι σου δίνεται ενώ στη πραγματικότητα δεν σου δίνεται. Τη ψευδαίσθηση πληρώνεις αυτό που λένε Gfe.
Τέλος ο βιασμός είναι 95% βια και 5% σεξ. Ο βιαστής αν δεν αντιστέκεται η γυνσίκα δε τη βρίσκει. Για αυτό και οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν γυναίκες σε περιπτώσεις βιασμού να μην αντιστέκονται.Είναι εντελώς άλλο πράγμα μη μπερδεύεσαι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Φιλε μου σε πληροφορω οτι η γυναικα απολαμβανει το σεξ 10 φορες περισσοτερο απο τον ανδρα!  ;)

η Ήρα άρχισε να κατηγορεί τον Δία για τις πολυάριθμες απιστίες του. Εκείνος απολογήθηκε λέγοντας ότι έτσι κι αλλιώς όταν πλαγιάζει μαζί της, αυτή απολαμβάνει περισσότερο.

Οι γυναίκες βεβαίως απολαμβάνουν πολύ περισσότερο στην ερωτική πράξη από τους άντρες, υποστήριξε.
Κουταμάρες! φώναξε η Ήρα, ξέρεις πολύ καλά ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Κλήθηκε λοιπόν ο Τειρεσίας, να λύσει τη διαφωνία που είχαν ο Δίας με τη σύζυγό του, την Ήρα, αφού οι δύο θεοί γνώριζαν ότι είχε υπάρξει διαδοχικά και άνδρας και γυναίκα. Το ερώτημα που του έθεσαν ήταν: «Ποιος ηδονίζεται περισσότερο κατά την ερωτική πράξη σεξ, ο άνδρας ή η γυναίκα;»

Τότε, ο Τειρεσίας απάντησε αδίστακτα: «Αν διαιρούσαμε την ηδονή σε μέρη δέκα, ένα θα έπαιρνε ο άντρας και εννιά η γυναίκα".

Η Ήρα θύμωσε τόσο πολύ με το σαρκαστικό χαμόγελο του Δία, ώστε τύφλωσε τον Τειρεσία (αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται για να δικαιολογήσει την τύφλωσή του η ψευδοησιόδειος Μελαμποδία). Ο Δίας τότε, για να τον αποζημιώσει, του έδωσε το χάρισμα της μαντικής και διάρκεια ζωής εφτά γενεών. ]

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
χαίρομαι που παρακολουθείς φανατικά το τι κάνουμε

ότι και να του πούμε εμείς είναι  για πλακα ή για να τον πειράξουμε

εσύ όμως βγάζεις κακια αυτή είναι η διαφορα

Εγώ βγάζω μόνο κακία και έχω την ειλικρίνεια να το παραδεχτώ.

Αυτά που δήθεν ως "πείραγμα" λέτε εσείς είναι περιφρονητικά και υποτιμούν την προσωπικότητα του Μήτσου.

Η πλάκα εμπεριέχει το σεβασμό και την εκτίμηση. Τα λόγια σας όχι.

Όλοι είχαμε κάποιο συμμαθητή - καρπαζοεισπράκτορα στο σχολείο, που δεν σεβόμασταν, δεν εκτιμούσαμε και συνήθως ούτε συμπαθούσαμε (αν και μπορείς να συμπαθείς κάποιον που δε σέβεσαι, σαν το χαζό του χωριού), τον οποιο, όταν παίζαμε μπάλα, δε χάναμε την ευκαιρία να χλευάσουμε: "Άχρηστε! Βλάκα! Τρύπια ειν' τα χέρια σου;" κ.α. Σε κάθε λάθός του, είμασταν έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τη χλεύη. Και αυτός, σαν γνήσιος ηλίθιος, δεχόταν τα ραπίσματα σαν γνήσια κριτική και έφευγε νιώθοντας σκουπίδι...

Ακόμα θυμάμαι τις ερωτήσεις του Αχαχούχα μετά το παιχνίδι σας, που δε μπορούσε να καταλάβει γιατί τον κριτικάρατε αυστηρά λες και ήταν επαγγελματίας... :2funny:

Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω απ' τη συμπεριφόρα σας, συν φυσικά τη διάθεση για οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτομάτως κλικ μόλις δουν το νικ Αχαχούχας, μεταξύ τους κι εγώ.

Το τελευταίο είναι πολύ εύκολο να επαληθευτεί. Αν δεν επιζητάτε το τζέρτζελο και την επισκεψιμότητα που φέρνει το νικ Αχαχούχας, δεν θα έχετε πρόβλημα να το αλλάξει και να συνεχίσει να γράφει με οποιοδήποτε άλλο.

Λοιπόν Μήτσο; Θες να μάθεις την αλήθεια;
Δε νομίζω. :)

Μην ασχολεισαι με το μαλακιστηρι ρε

Ολα φαινονται .....

Βρήκες τις επιγονατίδες; Που ήτανε;

Επισκέπτης
Γελας προφανως γιατι :
α) Δεν εχεις γαμησει ποτε γκομενα
β) Δεν ξερεις να γαμας
γ) Εισαι πολυ μικροτσουτσουνος

Γελάω γιατί όλοι σας εδώ μέσα είστε ακριβώς αυτό που κοροϊδεύετε, δηλαδή ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Είστε ανίκανοι να ζήσετε χωρίς σχέση και απίστευτα δειλοί να πείτε στις γκόμενες την αλήθεια. Η μαγκιά είναι, αν έχεις σχέση και πας με πουτάνα, να έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις κατευθείαν στη γκόμενά σου αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Εσείς όμως είστε κοτούλες και τρέμετε μην σας παρατήσει η γκόμενα και χάσετε το ρομάντζο.

Έλα τύπε, παραδέξου ότι είσαι ΠΥΡΦΟΡΟΣ.  :jerking:

Επισκέπτης
Γελάω γιατί όλοι σας εδώ μέσα είστε ακριβώς αυτό που κοροϊδεύετε, δηλαδή ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ. Είστε ανίκανοι να ζήσετε χωρίς σχέση και απίστευτα δειλοί να πείτε στις γκόμενες την αλήθεια. Η μαγκιά είναι, αν έχεις σχέση και πας με πουτάνα, να έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις κατευθείαν στη γκόμενά σου αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Εσείς όμως είστε κοτούλες και τρέμετε μην σας παρατήσει η γκόμενα και χάσετε το ρομάντζο.
Έλα τύπε, παραδέξου ότι είσαι ΠΥΡΦΟΡΟΣ.  :jerking:
εισαι ευχαριστημενος που μπορεις και γαμας μια γυναικα , που σου ανοιγει τα ποδια της για 5 - 10 λεπτα εναντι αμοιβης ?
σιγουρα εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να πας με γυναικα χωρις να την πληρωσεις  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι ευχαριστημενος που μπορεις και γαμας μια γυναικα , που σου ανοιγει τα ποδια της για 5 - 10 λεπτα εναντι αμοιβης ?
σιγουρα εχεις καποιο προβλημα και δεν μπορεις να πας με γυναικα χωρις να την πληρωσεις  :S
μια χαρα ειναι ο πικερ τυπε,ειχε ποσταρει και φωτο του δεν την ειχες δει;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η μαγκιά είναι, αν έχεις σχέση και πας με πουτάνα, να έχεις ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να το πεις κατευθείαν στη γκόμενά σου αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Είναι αλήθεια οτι η κοινωνική σύμβαση μας αναγκάζει πολλές φορές να μην κάνουμε αυτό που θέλουμε ή να μην λέμε αυτό που κάνουμε.

Δεν έχουμε φτάσει στο απαιτούμενο βαθμό ωριμότητας να λέμε σε μια γυναίκα οτι την απατούμε με μια πουτάνα γιατί περαν των άλλων αυτό μπορεί να της δημιουργήσει φόβους για την υγεία της.

Επιπλεόν για τους πιο πολλούς άνδρες η παραδοχή σε μία γυναίκα οτι κάνουν σεξ για χρήματα θα δημιουργούσε θέμα στο εγώ τους. Γιατί ακόμη και αν υποθέσουμε οτι πρέπει πάντα να πληρώσεις κάπως για να γαμήσεις, είναι άλλες οι απαιτήσεις από έναν άνδρα ενός κανονικού ραντεβού με μία γυναίκα (ακόμη και αν πληρώνεις, δεν φτάνει πάντα αυτό) από τις απαιτήσεις της επίσκεψης σε μπουρδέλο με το 7λεπτο σεξ που ακολουθεί.

Μην συγκρίνεις πράγματα και τρόπους ζωής που δεν έχεις βιώσει (γιατί δεν μπορείς ή δεν θέλεις) με την δική σου ζωή.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Α ρε κατακαημενε Πικερ...  :2funny:
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;

Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.

Εσυ εχεις 4-5 πουτανες στο Μεταξουργειο που πηγαινεις συνεχεια. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Ε λοιπον θες να μαθεις κατι ενδιαφερον;
Η "γκομενα" μου αυτο τον καιρο, ειναι μια απο αυτες τις 4-5 τις δικες σου.

Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!
Πως σου φανηκε;  :birdman:
:2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;

Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;

Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!

Στα αρχίδια μου ρε Θοδωρή που την έχεις "γκόμενα". Νομίζεις οτί εγώ αν ήθελα δεν έβγαζα "γκόμενα" πουτάνα? Απλά δεν γουστάρω, γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡΦΟΡΟΣ όπως εσύ.  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;

Γαμιεται η αλλη 10-12 ωρες την μερα με καθε λογης αντρες,και εχει μετα κουραγια να γαμιεται ξερω γω με σενα τον μαρλον μπραντο με τις ωρες.πολυ πιστευτη η ιστορια σου...Μπαινεις και εσυ στην λιστα για τους φιδεμπορες του σαιτ που θα ανοιξουμε με εξεχων μοντ του σαιτ εντος ολιγων ημερων.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γαμιεται η αλλη 10-12 ωρες την μερα με καθε λογης αντρες,και εχει μετα κουραγια να γαμιεται ξερω γω με σενα τον μαρλον μπραντο με τις ωρες.πολυ πιστευτη η ιστορια σου...Μπαινεις και εσυ στην λιστα για τους φιδεμπορες του σαιτ που θα ανοιξουμε με εξεχων μοντ του σαιτ εντος ολιγων ημερων.
:2funny:

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Picker είναι αλήθεια ότι είχες κάνει πρόταση να πάτε για ποτό με ιερόδουλη που εργάζεται στο Μεταξουργείο ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μεγαλύτερος φιδέμπορας ήταν ο ποδολάγνος...ο freelancer... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom