memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσυ πρωτος πρωτοςπροτεινε ονοματα σε πμ για να τους συγκεντρωσουμε ολους
εσυ πρωτος πρωτοςπροτεινε ονοματα σε πμ για να τους συγκεντρωσουμε ολους
ο μπεμπας μετα τις πλαστικες που εκανε υστερα απο τις μαπες που μαζαψε απο τον σλαβι, εγινε ωραιο παλληκαρι ;)Εγώ τον πιστεύω τον ΒΜW,αυτό που λέει δεν ειναι απίθανο,συμβαίνει αν κινείσαι πολύ σε τέτοιους χώρους και το ψάχνεις.
Εγώ τον πιστεύω τον ΒΜW,αυτό που λέει δεν ειναι απίθανο,συμβαίνει αν κινείσαι πολύ σε τέτοιους χώρους και το ψάχνεις.
Picker είναι αλήθεια ότι είχες κάνει πρόταση να πάτε για ποτό με ιερόδουλη που εργάζεται στο Μεταξουργείο ?
Ωραιος τυπε,εισαι αμετανοητος μπουρδελιαρηςΠοτέ δεν έχω κάνει πρόταση σε πουτάνα. Αντίθετα, μου έχουν κάνει πρόταση πουτάνες που εγώ φυσικά δεν έχω δεχτεί. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΡΦΟΡΙΣΜΟΣ να έχεις "γκόμενα" πουτάνα. :-*
Α ρε κατακαημενε Πικερ...
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;
Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.
Εσυ εχεις 4-5 πουτανες στο Μεταξουργειο που πηγαινεις συνεχεια. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
Ε λοιπον θες να μαθεις κατι ενδιαφερον;
Η "γκομενα" μου αυτο τον καιρο, ειναι μια απο αυτες τις 4-5 τις δικες σου.
Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!
Πως σου φανηκε;
Δε ξερω τα προσωπικά σας αλλά αυτά συμβαίνουν,με κάποιον θα τα φτιάχνουν κι αυτές.ο μπεμπας μετα τις πλαστικες που εκανε υστερα απο τις μαπες που μαζαψε απο τον σλαβι, εγινε ωραιο παλληκαρι ;)
προτεινε ονοματα σε πμ για να τους συγκεντρωσουμε ολους
Picker είναι αλήθεια ότι είχες κάνει πρόταση να πάτε για ποτό με ιερόδουλη που εργάζεται στο Μεταξουργείο ?
Ποτέ δεν έχω κάνει πρόταση σε πουτάνα. Αντίθετα, μου έχουν κάνει πρόταση πουτάνες που εγώ φυσικά δεν έχω δεχτεί. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΡΦΟΡΙΣΜΟΣ να έχεις "γκόμενα" πουτάνα. :-*
ειναι ωραιος τυπος ο πικερ δικε μουσου έχουν κάνει πρόταση για ποτό, μετά το γαμησι εντος μπουρδελου ??? :o :o :o
ειναι ωραιος τυπος ο πικερ δικε μου
σου έχουν κάνει πρόταση για ποτό, μετά το γαμησι εντος μπουρδελου ??? :o :o :o
γουσταρε τυπε; γουσταρε;Πουτάνα της Φυλής, πολύ γνωστή η οποία δούλεψε και σε άλλη πόλη, μου είχε προτείνει 2-3 φορές να βγούμε να με κεράσει ποτό. Ποτέ δεν δέχτηκα και ούτε ποτέ θα δεχόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με πουτάνα, το να γαμάω μέρα παρά μέρα σε μπουρδέλο μου είναι αρκετό. Πολλοί εδώ μέσα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά. Γίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ για τη γυναικεία συντροφιά.
ναι πολύ.γουσταρε τυπε; γουσταρε;
Δεν υπαρχει γυναικα εκδιδομενη, που εχει παει με εκατονταδες αντρες και τωρα που σταματησε την δουλεια (γιατι βαρεθηκε η γιατι εκανε αρκετα λεφτα η για οπιοδηποτε αλλον λογο) και βρηκε εναν αντρα να συζηση(παντρευτει) να μην παει με αλλους στην πορεια. Σαν να λεμε οτι ο πινοκιο δεν λεει ψεματα τελικα μερικοι ειστε πολυ αφελεις. Και να ξερετε οτι στο μελλον με τα μυαλα που κουβαλατε, τιποτα πορνιδια θα σας φανε τα λεφτα και θα πηδιουνται με τον εναν και με τον αλλον στην υγεια του κοροιδου.
Πουτάνα της Φυλής, πολύ γνωστή η οποία δούλεψε και σε άλλη πόλη, μου είχε προτείνει 2-3 φορές να βγούμε να με κεράσει ποτό. Ποτέ δεν δέχτηκα και ούτε ποτέ θα δεχόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με πουτάνα, το να γαμάω μέρα παρά μέρα σε μπουρδέλο μου είναι αρκετό. Πολλοί εδώ μέσα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά. Γίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ για τη γυναικεία συντροφιά.
Εγώ βγάζω μόνο κακία και έχω την ειλικρίνεια να το παραδεχτώ.
Αυτά που δήθεν ως "πείραγμα" λέτε εσείς είναι περιφρονητικά και υποτιμούν την προσωπικότητα του Μήτσου.
Η πλάκα εμπεριέχει το σεβασμό και την εκτίμηση. Τα λόγια σας όχι.
Όλοι είχαμε κάποιο συμμαθητή - καρπαζοεισπράκτορα στο σχολείο, που δεν σεβόμασταν, δεν εκτιμούσαμε και συνήθως ούτε συμπαθούσαμε (αν και μπορείς να συμπαθείς κάποιον που δε σέβεσαι, σαν το χαζό του χωριού), τον οποιο, όταν παίζαμε μπάλα, δε χάναμε την ευκαιρία να χλευάσουμε: [size=10pt][size=10pt]"Άχρηστε! Βλάκα![/size][/size] [size=10pt][size=10pt]Τρύπια ειν' τα χέρια σου;" κ.α. Σε κάθε λάθός του[/size][/size], είμασταν έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τη χλεύη. Και αυτός, σαν γνήσιος ηλίθιος, δεχόταν τα ραπίσματα σαν γνήσια κριτική και έφευγε νιώθοντας σκουπίδι...
Ακόμα θυμάμαι τις ερωτήσεις του Αχαχούχα μετά το παιχνίδι σας, που δε μπορούσε να καταλάβει γιατί τον κριτικάρατε αυστηρά λες και ήταν επαγγελματίας...
Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω απ' τη συμπεριφόρα σας, συν φυσικά τη διάθεση για οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτομάτως κλικ μόλις δουν το νικ Αχαχούχας, μεταξύ τους κι εγώ.
Το τελευταίο είναι πολύ εύκολο να επαληθευτεί. Αν δεν επιζητάτε το τζέρτζελο και την επισκεψιμότητα που φέρνει το νικ Αχαχούχας, δεν θα έχετε πρόβλημα να το αλλάξει και να συνεχίσει να γράφει με οποιοδήποτε άλλο.
Λοιπόν Μήτσο; Θες να μάθεις την αλήθεια;
Δε νομίζω.
Βρήκες τις επιγονατίδες; Που ήτανε;
Η διάφορα στα λεγόμενα σου βάση του ιδεολογικού και ψυχολογικού υποβάθρου που κρύβουν αυτα ξερεις ποια ειναι ?Εγώ βγάζω μόνο κακία και έχω την ειλικρίνεια να το παραδεχτώ.
Αυτά που δήθεν ως "πείραγμα" λέτε εσείς είναι περιφρονητικά και υποτιμούν την προσωπικότητα του Μήτσου.
Η πλάκα εμπεριέχει το σεβασμό και την εκτίμηση. Τα λόγια σας όχι.
Όλοι είχαμε κάποιο συμμαθητή - καρπαζοεισπράκτορα στο σχολείο, που δεν σεβόμασταν, δεν εκτιμούσαμε και συνήθως ούτε συμπαθούσαμε (αν και μπορείς να συμπαθείς κάποιον που δε σέβεσαι, σαν το χαζό του χωριού), τον οποιο, όταν παίζαμε μπάλα, δε χάναμε την ευκαιρία να χλευάσουμε: "Άχρηστε! Βλάκα! Τρύπια ειν' τα χέρια σου;" κ.α. Σε κάθε λάθός του, είμασταν έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τη χλεύη. Και αυτός, σαν γνήσιος ηλίθιος, δεχόταν τα ραπίσματα σαν γνήσια κριτική και έφευγε νιώθοντας σκουπίδι...
Ακόμα θυμάμαι τις ερωτήσεις του Αχαχούχα μετά το παιχνίδι σας, που δε μπορούσε να καταλάβει γιατί τον κριτικάρατε αυστηρά λες και ήταν επαγγελματίας...
Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω απ' τη συμπεριφόρα σας, συν φυσικά τη διάθεση για οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτομάτως κλικ μόλις δουν το νικ Αχαχούχας, μεταξύ τους κι εγώ.
Το τελευταίο είναι πολύ εύκολο να επαληθευτεί. Αν δεν επιζητάτε το τζέρτζελο και την επισκεψιμότητα που φέρνει το νικ Αχαχούχας, δεν θα έχετε πρόβλημα να το αλλάξει και να συνεχίσει να γράφει με οποιοδήποτε άλλο.
Λοιπόν Μήτσο; Θες να μάθεις την αλήθεια;
Δε νομίζω.
Βρήκες τις επιγονατίδες; Που ήτανε;