Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ τον πιστεύω τον ΒΜW,αυτό που λέει δεν ειναι απίθανο,συμβαίνει αν κινείσαι πολύ σε τέτοιους χώρους και το ψάχνεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εγώ τον πιστεύω τον ΒΜW,αυτό που λέει δεν ειναι απίθανο,συμβαίνει αν κινείσαι πολύ σε τέτοιους χώρους και το ψάχνεις.
ο μπεμπας μετα τις πλαστικες που εκανε υστερα απο τις μαπες που μαζαψε απο τον σλαβι, εγινε ωραιο παλληκαρι  ;)

Επισκέπτης
Picker είναι αλήθεια ότι είχες κάνει πρόταση να πάτε για ποτό με ιερόδουλη που εργάζεται στο Μεταξουργείο ?

Ποτέ δεν έχω κάνει πρόταση σε πουτάνα. Αντίθετα, μου έχουν κάνει πρόταση πουτάνες που εγώ φυσικά δεν έχω δεχτεί. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΡΦΟΡΙΣΜΟΣ να έχεις "γκόμενα" πουτάνα.  :-*

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποτέ δεν έχω κάνει πρόταση σε πουτάνα. Αντίθετα, μου έχουν κάνει πρόταση πουτάνες που εγώ φυσικά δεν έχω δεχτεί. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΥΡΦΟΡΙΣΜΟΣ να έχεις "γκόμενα" πουτάνα.  :-*
Ωραιος τυπε,εισαι αμετανοητος μπουρδελιαρης  :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Α ρε κατακαημενε Πικερ...  :2funny:
Εγω Πιρφορος;;;
ΕΓΩ;;;;;;;

Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, εχω γαμησει πανω απο 300 πουτανες, πανω απο 40 γκομενες και ειχα και με 7 πουτανες. Και τωρα τα χω με μια.

Εσυ εχεις 4-5 πουτανες στο Μεταξουργειο που πηγαινεις συνεχεια. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Ε λοιπον θες να μαθεις κατι ενδιαφερον;
Η "γκομενα" μου αυτο τον καιρο, ειναι μια απο αυτες τις 4-5 τις δικες σου.

Εσυ πας και δινεις 10 ευρω για 5 λεπτα αποστειρωμενο γαμησι και εμεις γαμιομαστε καθε μερα με τις ωρες σαν σκυλια, τσαμπα!
Πως σου φανηκε;  :birdman:

τα πλαίσια μην ξεφύγουν bmw, να είναι πλαίσια σχέσης, μη γίνουνε τίποτα προσταστευτικά και έτσι ...  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ο μπεμπας μετα τις πλαστικες που εκανε υστερα απο τις μαπες που μαζαψε απο τον σλαβι, εγινε ωραιο παλληκαρι  ;)
Δε ξερω τα προσωπικά σας αλλά αυτά συμβαίνουν,με κάποιον θα τα φτιάχνουν κι αυτές.
Ιδίως οι μικρές αν δε τα εχουν με κάποιον της δουλειάς ειναι πιθανόν να τα φτιάξουν και με νεαρό πελάτι,χωρίς ανταλλάγματα.Αν ο πελάτης ανεβάζει ηλικία ανω των 40 απλά πληρώνει εξόδους κανά δωράκι κλπ.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

σου έχουν κάνει πρόταση για ποτό, μετά το γαμησι εντος μπουρδελου ???  :o :o :o

Επισκέπτης
σου έχουν κάνει πρόταση για ποτό, μετά το γαμησι εντος μπουρδελου ???  :o :o :o

Πουτάνα της Φυλής, πολύ γνωστή η οποία δούλεψε και σε άλλη πόλη, μου είχε προτείνει 2-3 φορές να βγούμε να με κεράσει ποτό. Ποτέ δεν δέχτηκα και ούτε ποτέ θα δεχόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με πουτάνα, το να γαμάω μέρα παρά μέρα σε μπουρδέλο μου είναι αρκετό. Πολλοί εδώ μέσα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά. Γίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ για τη γυναικεία συντροφιά.  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πουτάνα της Φυλής, πολύ γνωστή η οποία δούλεψε και σε άλλη πόλη, μου είχε προτείνει 2-3 φορές να βγούμε να με κεράσει ποτό. Ποτέ δεν δέχτηκα και ούτε ποτέ θα δεχόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με πουτάνα, το να γαμάω μέρα παρά μέρα σε μπουρδέλο μου είναι αρκετό. Πολλοί εδώ μέσα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά. Γίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ για τη γυναικεία συντροφιά.  :sunglasses:
γουσταρε τυπε; γουσταρε;

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δεν υπαρχει γυναικα εκδιδομενη, που εχει παει με εκατονταδες αντρες και τωρα που σταματησε την δουλεια (γιατι βαρεθηκε η γιατι εκανε αρκετα λεφτα η για οπιοδηποτε αλλον λογο) και βρηκε εναν αντρα να συζηση(παντρευτει) να μην παει με αλλους στην πορεια. Σαν να λεμε οτι ο πινοκιο δεν λεει ψεματα  :2funny:  τελικα μερικοι ειστε πολυ αφελεις. Και να ξερετε οτι στο μελλον με τα μυαλα που κουβαλατε, τιποτα πορνιδια θα σας φανε τα λεφτα και θα πηδιουνται με τον εναν και με τον αλλον στην υγεια του κοροιδου.

Και γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερο να στα τρώνε 50 άλλες που εξυπηρετούν άλλους 1000 πελάτες??? :sunglasses:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

αν έγινες μόνιμος τότε λογικό να σε κεράσει και ένα ποτό ή έστω ένα τσάμπα γαμήσι να σου πουλήσει το παραμύθι να τσιμπήσεις περισσότερο και να τα σκας σε μεγαλύτερη συχνότητα, άσε που μπορεί να σε βρίσκανε σε κανένα Σαρωνικό ... ιδιαίτερα επιφυλακτικοί να είμαστε 

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Εγώ βγάζω μόνο κακία και έχω την ειλικρίνεια να το παραδεχτώ.

Αυτά που δήθεν ως "πείραγμα" λέτε εσείς είναι περιφρονητικά και υποτιμούν την προσωπικότητα του Μήτσου.

Η πλάκα εμπεριέχει το σεβασμό και την εκτίμηση. Τα λόγια σας όχι.

Όλοι είχαμε κάποιο συμμαθητή - καρπαζοεισπράκτορα στο σχολείο, που δεν σεβόμασταν, δεν εκτιμούσαμε και συνήθως ούτε συμπαθούσαμε (αν και μπορείς να συμπαθείς κάποιον που δε σέβεσαι, σαν το χαζό του χωριού), τον οποιο, όταν παίζαμε μπάλα, δε χάναμε την ευκαιρία να χλευάσουμε: [size=10pt][size=10pt]"Άχρηστε! Βλάκα![/size][/size] [size=10pt][size=10pt]Τρύπια ειν' τα χέρια σου;" κ.α. Σε κάθε λάθός του[/size][/size], είμασταν έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τη χλεύη. Και αυτός, σαν γνήσιος ηλίθιος, δεχόταν τα ραπίσματα σαν γνήσια κριτική και έφευγε νιώθοντας σκουπίδι...

Ακόμα θυμάμαι τις ερωτήσεις του Αχαχούχα μετά το παιχνίδι σας, που δε μπορούσε να καταλάβει γιατί τον κριτικάρατε αυστηρά λες και ήταν επαγγελματίας... :2funny:

Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω απ' τη συμπεριφόρα σας, συν φυσικά τη διάθεση για οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτομάτως κλικ μόλις δουν το νικ Αχαχούχας, μεταξύ τους κι εγώ.

Το τελευταίο είναι πολύ εύκολο να επαληθευτεί. Αν δεν επιζητάτε το τζέρτζελο και την επισκεψιμότητα που φέρνει το νικ Αχαχούχας, δεν θα έχετε πρόβλημα να το αλλάξει και να συνεχίσει να γράφει με οποιοδήποτε άλλο.

Λοιπόν Μήτσο; Θες να μάθεις την αλήθεια;
Δε νομίζω. :)

Βρήκες τις επιγονατίδες; Που ήτανε;

δεν στα έχουν μεταφέρει καλά καμάρι μου τέτοιες λέξεις δεν έχουν ειπωθεί ποτε μπορεί αν θέλει να στο επιβεβαίωση και ο ίδιος ο Μήτσος

για πια οικονομική εκμετάλλευση μιλάς ρε κλώνε οι 10 από τους 14 που παίξαμε είμαστε μελόι και εδώ πρόσεχε τη γραφεις εκτίθεσαι τη σχέσει έχει η επισκεψιμότητα μονο αν βγάζεις λεφτά από το sait θα το σκεφτόσουνα αυτό
τον έκαψες τον κλώνο σου τύπε όχι πως δεν σε είχαν πάρει χαμπάρι αλλα λέμε τώρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγώ βγάζω μόνο κακία και έχω την ειλικρίνεια να το παραδεχτώ.

Αυτά που δήθεν ως "πείραγμα" λέτε εσείς είναι περιφρονητικά και υποτιμούν την προσωπικότητα του Μήτσου.

Η πλάκα εμπεριέχει το σεβασμό και την εκτίμηση. Τα λόγια σας όχι.

Όλοι είχαμε κάποιο συμμαθητή - καρπαζοεισπράκτορα στο σχολείο, που δεν σεβόμασταν, δεν εκτιμούσαμε και συνήθως ούτε συμπαθούσαμε (αν και μπορείς να συμπαθείς κάποιον που δε σέβεσαι, σαν το χαζό του χωριού), τον οποιο, όταν παίζαμε μπάλα, δε χάναμε την ευκαιρία να χλευάσουμε: "Άχρηστε! Βλάκα! Τρύπια ειν' τα χέρια σου;" κ.α. Σε κάθε λάθός του, είμασταν έτοιμοι να εκτοξεύσουμε τη χλεύη. Και αυτός, σαν γνήσιος ηλίθιος, δεχόταν τα ραπίσματα σαν γνήσια κριτική και έφευγε νιώθοντας σκουπίδι...

Ακόμα θυμάμαι τις ερωτήσεις του Αχαχούχα μετά το παιχνίδι σας, που δε μπορούσε να καταλάβει γιατί τον κριτικάρατε αυστηρά λες και ήταν επαγγελματίας... :2funny:

Αυτά είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω απ' τη συμπεριφόρα σας, συν φυσικά τη διάθεση για οικονομική εκμετάλλευση του ονόματος του. Είναι πολλοί αυτοί που κάνουν αυτομάτως κλικ μόλις δουν το νικ Αχαχούχας, μεταξύ τους κι εγώ.

Το τελευταίο είναι πολύ εύκολο να επαληθευτεί. Αν δεν επιζητάτε το τζέρτζελο και την επισκεψιμότητα που φέρνει το νικ Αχαχούχας, δεν θα έχετε πρόβλημα να το αλλάξει και να συνεχίσει να γράφει με οποιοδήποτε άλλο.

Λοιπόν Μήτσο; Θες να μάθεις την αλήθεια;
Δε νομίζω. :)

Βρήκες τις επιγονατίδες; Που ήτανε;
Η διάφορα στα λεγόμενα σου βάση του ιδεολογικού και ψυχολογικού υποβάθρου που κρύβουν αυτα ξερεις ποια ειναι ?

Οτι αυτοί συγχωρούνται αν πούνε μια μαλακια παραπάνω γιατι υπαρχει γνωριμία και εχω καταλάβει τα υπέρ και τα κατα τους και κατα συνέπεια σε ελάχιστο βαθμό και την ψυχοσύνθεση τους  και μπορω να τους δικαιολογήσω με χίλιους δυο διαφορετικούς τρόπους ενω εσενα σε λυπάμαι !!!!!!!!!!!!

Εσυ εχεις κανει σημαία μια ηλίθια αντιδραστική συμπεριφορά βγάζοντας απίστευτη κακιά προς ολους και το θεωρείς κατόρθωμα ενω ειναι κατάντι
Ειλικρινά εισαι για λύπηση και δεν θα σου περιγράψω περισσότερα

Το μονο που εχω να σου πω καταλαβαίνοντας σε έναν ελάχιστο βαθμό το οτι περνας ΦΙΛΙΚΑ ειναι το εξής

ΑΛΛΑΞΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΠΟΥΘΕΝΑ

Υγ

Μικρό θα έφαγες σιγουρα πολυ φαπα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom