Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 186 23,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 293 37,4%
  • Ισως

Ψήφοι: 160 20,4%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 145 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    784

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Picker - rigormortis - chris33    :grouphug:

τι? παρτούζα ?
:2funny:
πλάκα κάνω,
αμοιβαία τα αισθήματα  ;)
Ο διαχωρσμός έτσι όπως τον προτείνεις είναι αποκλειστικός ?? Δηλαδή άντρες που τους αρέσει να ικανοποιούνται και οι ίδιοι αλλά και η γυναίκα στο σεξ δεν υπάρχουν ??

Εγώ πιστεύω οτιστις περισσότερες περιπτώσεις η ικανοποίηση του άλλου αντανακλά πάνω σου στο σέξ. Οσο τη βρίσκει η γυναίκα τόσο τη βρίσκεις και εσύ αντίστοιχα. Για αυτό και βλέπεις στις κριτικές πολλών συναδέλφων να ευχαριστιούνται ιδαιτέρως όταν η πουτάνες έχουν αλληθοφανή συμπεριφορά ικανοποίησης ( χρησιμποιόντας στις περισσότερες περιπτώσεις το υποκριτικό τους ταλέντο ). Αυτό θέλουν να βιώνουν οι περισσότεροι άντρες ότι ευχαριστούν τη γυναίκα και άρα είναι μεγάλοι εραστές. Βέβαια η αλήθεια στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αντιδιαμετρικά  αντίθετη.

εξαρτάται απο ποιό πρίσμα το βλέπεις , αλλά υπο το πρίσμα του μ.ο. και της κοινής λογικής έχεις δίκιο.

επέτρεψέ μου όμως να σου απαντήσω πιο μετά , γιατί κανονικά έπρεπε να κοιμηθώ λίγο και το έχω ρίξει στην πορνοφιλοσοφία
και θα νυχτώσουμε εδώ

πιο μετά λοιπόν  ;)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ισως θα επρεπε να πεις εσυ ποιες εμπειριες σου σε εκαναν να πιστεψεις οτι το σεξ για τη γυναικα ειναι σοβαρη υποθεση.
To τελευταίο πράγμα που περνάει πάντως από το μυαλό όταν κάποια τρίβεται πάνω μου ή με χουφτώνει ή παρατάει τη δουλειά της και θέλει να συναντηθούμε κάπου ή με καλεί σπίτι της για να μου δείξει τη συλλογή της απο γραμματόσημα ή (μπορώ να γράφω ως το βράδυ) ... κλπ είναι ότι όλα αυτά αποτελουν μέρος σατανικου σχεδίου με τελευταίο στάδιο το γάμο. Και το πρώτο είναι ότι θέλει να πηδηχτεί

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πορνηδονιστης ειμαι φιλε Ριγκορ και 8 στις 10 φορες οταν γαμησω μια γυναικα(ειτε ιεροδουλη ειτε "κανονικη") αυτη απαξιωνεται παντελως κατευθειαν και δεν εχω καμια επιθυμια να ξαναβρεθω μαζι της ποτε και για κανενα λογο.
Αυτος ειναι και ο λογος που πηγαινω τοσο συχνα στα μπουρδελα. Δε βρισκω λογο να κυνηγαω γκομενες απ τη στιγμη που ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα τη γαμησω μια φορα και τελος. Βεβαια αν καποια μου αρεσει πολυ η μου δωσει το μουνι στο πιατο, φυσικα και θα το "κυνηγησω" ...
Συμφωνω στα περισσοτερα
Δεν ξερω ισως αμα τα ειχα και με την πιο μουναρα του κοσμου παλι θα ηθελα να την απατησω! Θελω να γαμαω διαφορετικα μουνια , βαριεμαι το ιδιο μουνι.Αλλιως θα ειχα παντρευτει! Κατι ξερει ο πορνογερος Σιλβιο Μπερλουσκονι!
Απορω με τους διασημους και τους πολυεκατομυριουχος που παντρευωνται μια γυναικα και γαμανε το ιδιο μουνι για πολλα χρονια! Υπαρχουν βεβαια και πλουσιοι που εχουν παντρευτει δυο γυναικες για να κανουν ολα τα βιτσια τους
Σιγουρα βεβαια το γαμησι με την γκομενα εχει αλλη φαση , γαμας οση ωρα θελεις αλλα πρεπει να υποστεις τα καπριτσια της μετα το χυσιμο.
Για μενα κυριως οι γκομενες ειναι για να περνας πιο ευχαριστα τον ελευθερο χρονο , να πηγαινεις διακοπες κτλ.
Μετα ομως μετα απο καποια ηλικια πιστευω ειναι καλο να σταματας να γαμας πουτανες  και να κανεις μια φυσιολογικη οικογενεια
Παντως και το πολυ γαμησι στα μπουρδελα κουραζει
Τα εχω μπερδεψει λιγο , δεν ξερω και εγω τη θελω , ισως πρεπει να παω σε ψυχολογω η καλυτερα για εξομολογηση τωρα που ερχονται αγιες ημερες!
Τελος στην ερωτηση του θεματος αν θα εκανα σχεση με ιεροδουλη? Ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας , ειμαι λογικος και σωφρων ανθρωπος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το εχω πει πολλες φορες στο παρελθον και θα το πω και αλλη μια

Υπαρχουν 2 ειδων Σκληροπυρηνικοι μπουρδελιαρηδες
α) Αυτοι που γαμαν στα μπουρδελα απο ΕΠΙΛΟΓΗ
β) Αυτοι που γαμαν στα μπουρδελα απο ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Στην 1η κατηγορια δινω μεγαλο ρισπεκτ.  :rockon:

Η δευτερη κατηγορια ειναι για λυπηση και δυστυχως βλεπω οτι τα περισσοτερα ατομα στο φορουμ εκει ανηκουν  :-
εγω πραγματικα λυπαμαι ανθρωπους που λυπουνται ανθρωπους που δεν ειχαν την τυχη να γεννηθουν πλουσιοι ωστε να αγαπηθουν απο μια γυναικα.τις γυναικες δεν τις νοιαζει το σεξ αλλα μονο η αποκατασταση με ενα πλουσιο γαμπρο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τις γυναικες δεν τις νοιαζει το σεξ αλλα μονο η αποκατασταση με ενα πλουσιο γαμπρο.

βρειτε και εσεις μοια πλουσια νυφη - αν μπορειτε- να αποκατασταθειτε αναλογως.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εγω πραγματικα λυπαμαι ανθρωπους που λυπουνται ανθρωπους που δεν ειχαν την τυχη να γεννηθουν πλουσιοι ωστε να αγαπηθουν απο μια γυναικα.τις γυναικες δεν τις νοιαζει το σεξ αλλα μονο η αποκατασταση με ενα πλουσιο γαμπρο.

Το δεύτερο αξίωμα CHRISS όπως έχει διατυπωθεί παραπάνω.

Πάντως εσένα ρε φιλαράκο σε λυπούνται όλοι γιατί εκτός απο κολημένος είσαι και εξαιρετικά ξεροκέφαλος.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
για να ικανοποιει καποιος πρεπει το αντικειμενο του να ικανοποιειται.και αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να γινει για μια γυναικα.ελαχιστα ικανοποιειται απο την σεξουαλικη πραξη.αυτο που ψαχνει ειναι η δευσμευση.και ο τροπος να το παρει το σεξ.το σεξ ειναι απο τις τελευταιες προτεραιοτητες της γυναικας
Όλες οι γυναίκες μπορούν να ικανοποιούνται εξίσου με τους άντρες στο σεξ. Τις ίδιες ανάγκες έχουμε και εμείς επίσης. Ή γνωρίζεις λάθος ατόμα ή δεν κάνεις καλό σεξ μάλλον  :-

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Η δευτερη κατηγορια ειναι για λυπηση και δυστυχως βλεπω οτι τα περισσοτερα ατομα στο φορουμ εκει ανηκουν  :-

Συμφωνούμε. Κάποιοι ενώ μπορούν να γαμάνε γκόμενες επιλέγουν να γαμάνε πουτάνες. Κάποιοι άλλοι επειδή δεν μπορούν να γαμήσουν γκόμενες καταντούν να γαμάνε μόνο πουτάνες. Αυτή όμως φιλαράκο είναι η ποιοτική πλευρά του θέματος.
Να δούμε λίγο και τη ποσοτική ??
Αυτούς που με τη συχνότητα που θέλουν ( επιλέγουν ) να γαμάνε καινούργιες συνέχεια γυναίκες ( και είναι αδύνατο να τη πετύχουν τη συχνότητα με γκόμενες)  καταλήγουν ( καταντούν ) να γαμάνε μόνο πουτάνες πού τους κατατάσεις ??
Και δεν είναι λίγοι αυτοί ανάμεσα στους μπουρδελιάρηδες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλες οι γυναίκες μπορούν να ικανοποιούνται εξίσου με τους άντρες στο σεξ. Τις ίδιες ανάγκες έχουμε και εμείς επίσης. Ή γνωρίζεις λάθος ατόμα ή δεν κάνεις καλό σεξ μάλλον  :-
κρατα τα ψεματα για τον εαυτο σου.δεν δουλευεις κανεναν ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
κρατα τα ψεματα για τον εαυτο σου.δεν δουλευεις κανεναν ;)
Δε με ενδιαφερει να δουλέψω ή να πείσω ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλο. Την προσωπική μου άποψη είπα, όπως και εσύ τη δική σου.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

:rockon: :rockon: :rockon:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Η μάλλον σε κλώτσησε γαιδούρι!!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ε εντάξει μην είμαστε μηδενιστές .. δεν είναι ετσι, εκτός αν τα πρότυπα σου είναι τίποτα γκόμενες του στυλ Παπαβασιλείου, Αλεξανδρακη κ.α ... δεν είναι έτσι όπως τα λες, αρκεί να μην είσαι στα άκρα απλά και μια χαρά θα είσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom