Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Πουτάνα της Φυλής, πολύ γνωστή η οποία δούλεψε και σε άλλη πόλη, μου είχε προτείνει 2-3 φορές να βγούμε να με κεράσει ποτό. Ποτέ δεν δέχτηκα και ούτε ποτέ θα δεχόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω παρέα με πουτάνα, το να γαμάω μέρα παρά μέρα σε μπουρδέλο μου είναι αρκετό. Πολλοί εδώ μέσα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γυναικεία συντροφιά. Γίνονται ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ για τη γυναικεία συντροφιά.
Δηλαδή ρε φιλαράκο όποιος γουστάτει και επιδιώκει γυναικεία συντροφιά είναι πιρφόρος και ζητιάνος ?? Η γυναικεία συντροφιά είναι μια εγενής αντρική ανάγκη οπως είναι και το σεξ. Θέλεις απόδειξη κοίτα τα κολόμπαρα όπου κάποιοι πληρώνουν και μάλιστα χοντρά όχι για να γαμήσουν αλλά για καβλάντισμα, είναι όλοι αυτοί πιρφόροι και ζητιάνοι ?? Δεν νομίζω. Εχουν ανάγκη το καβλάντισμα το φλερτ το και καλά παιχνίδι με μια γυναίκα, και επειδή δεν μπορούν να το πετύχουν από μόνοι τους το αγοράζουν. Αυτή είναι η ανάγκη τους επιλέγουν να πληρώνουν και να την ικανοποιούν παρότι το σεξ μπορεί και σε πολλές περιπτώσεις να τους στοίχιζε λιγότερο.
Οι περισσότερες εταιρίες και οργανισμοί επιλέγουν να έχουν ισσοροπίες στο προσωπικό τους ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες διότι έχουν δεί από μελέτες ότι τότε όλοι λειτουργούν καλύτερα και αποδίδουν καλύτερα. Αντρες και γυναίκες έχουν ανάγκη και να νταραβερίζονται μεταξύ τους χωρίς απαραιτήτως να υπάρχει το σεξ. Ξέρεις γιατί ?? Διότι η υπόνοια, η πιθανότητα του σεξ, χωρίς το σεξ, χρειάζεται στον άνθρωπο όσο και το ίδιο το σεξ.
Θυμάμαι στο αείμνηστο πορνομέγαρο Amnezia, όπου είχες να διαλέξεις ανάμεσα σε 20 περίπου αντικειμενικά όμορφα ρουμανάκια πια θα γαμήσεις με 50 συν 23 ευρώ. Και όμως υπήρχαν θαμώνες που ξερογλείφονταν και καβλάντιζαν με τις σερβιτόρες που ήταν οι μόνες που δεν γαμιόντουσαν και το ήξεραν. Η άλλους τύπους, και δεν ήταν λίγοι, να κερνάνε από απλά ποτά μέχρι σαμπάνιες και να καβλαντίζουν με τις ώρες χωρίς να γαμάνε. Ητσν όλοι μα όλοι αυτοί ηλίθιοι. Για μένα το όλο σχηνικό ήταν μάθημα.
Συμπέρασμα μη γενικέυεις και μην αφορίζεις. Καλό είναι κάπου κάπου να προσπαθείς να μπείς και στα παπούτσια του άλλου. Η γενίκευση είναι εχθρός της αλήθειας.