Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα παντρευόσασταν ποτέ ιερόδουλη?

• Ναι

Ψήφοι: 194 24,1%
  • Οχι

Ψήφοι: 300 37,3%
  • Ισως

Ψήφοι: 163 20,3%
  • Θα ρωτούσα πρώτα τη μαμά μου

Ψήφοι: 147 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    804

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
  Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς  χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
  Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα… Απόλυτα ανθρώπινο. Για να μην πω καί λιγάκι τρυφερό , γιατι θα αρχίσουν κάποιοι εδώ μέσα τις άγριες τρομπομαλακίες.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
9
Πόντοι
2.007
Απόλυτα ανθρώπινο. Για να μην πω καί λιγάκι τρυφερό,  γιατι θα αρχίσουν κάποιοι εδώ μέσα τις άγριες τρομπομαλακίες. SERAPIS.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε Μητσαρα ποτε θα βαλεις μυαλο ? Θα σε φαει η μαλακια με την ντεζυ και τον μικι ετσι οπως πας

Παρε ενα σαιτ με ολα τα κομιξαδικα της αθηνας γιατι  

Eυχαριστω τυπε αλλα αυτα που ψαχνω δεν τα εχουν τετοια μαγαζια.....

Επι του θεμματος εχεις κατι να πεις ?

Πχ η κοπελα σου ειναι του επαγγελματος ?
Αν ειναι να την δοκιμασουμε να σου κανουμε και τζιρο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Δεν μπορείς να φανταστείς. Γι΄αυτό θα έχει πλάκα.
η πραγματικότητα μας εκπλήσσει πάντα,
άλλο λίγο , και θα έπρεπε να ρωτάμε : " υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει σχέση με πουτάνα ? "
γιατί απ'ότι βλέπω πάνω-κάτω όλοι έχουν σχέσεις με πουτάνες , και αρχίζω και αισθάνομαι μοναξιά  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Απόλυτα ανθρώπινο. Για να μην πω καί λιγάκι τρυφερό,  γιατι θα αρχίσουν κάποιοι εδώ μέσα τις άγριες τρομπομαλακίες. SERAPIS.
Άμα περνάς εσύ καλά και γουστάρεις η δική μας άποψη περισεύει.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
η πραγματικότητα μας εκπλήσσει πάντα,
άλλο λίγο , και θα έπρεπε να ρωτάμε : " υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει σχέση με πουτάνα ? "
γιατί απ'ότι βλέπω πάνω-κάτω όλοι έχουν σχέσεις με πουτάνες , και αρχίζω και αισθάνομαι μοναξιά  :grin:
Άνοιξε και εσύ ένα τοπικ. Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε οι δύο μας μόνο.  :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Άνοιξε και εσύ ένα τοπικ. Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε οι δύο μας μόνο.  :cheesy:
πάλι καλά  :cheesy:

επίσης ένα άλλο καλό ερώτημα θα ήταν " θέλετε να κάνετε σχέση με πουτάνα, ή μόνο να την πηδήξετε και να μην την ξαναδέιτε ? "

πάω στοίχημα ότι το 99,9% θα πιρφόριζε και απαντούσε "ναί το έχω ανάγκη πολύ"  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για ποιο λογο θα πρεπει να συναψει κανεις μια σχεση με κοπελα του χωρου ?

Για να χορτασει κερατο ?

αυτό δεν ισχύει γιατί η γυναίκα αυτή δεν συνδέεται συναισθηματικά/ψυχικά με την πράξη όταν την κάνει στον επαγγελματικό της χώρο.

τουλάχιστον έτσι δικαιολογούνται οι ίδιες. :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
1...8 στις 10 φορες οταν γαμησω μια γυναικα(ειτε ιεροδουλη ειτε "κανονικη") αυτη απαξιωνεται παντελως κατευθειαν...

2...1 στις 10 απαξιωνεται προσωρινα αλλα οχι τελειως...

3...υπαρχει και αλλο ενα τελευταιο 10% το οποιο υπαρχει μια σπανια χημεια και ελξη μεταξυ μας και επιθυμω να ερθουμε λιγο πιο κοντα...

4...Παντως, οσο και αν μου αρεσει μια γυναικα, οσο και αν ταιριαζουμε σε ολους τους τομεις, καθε γαμησι μαζι της μου προσφερει ολοενα και μικροτερη ηδονη, σταδιακα απαξιωνεται και ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη απαξιωνεται τελειως σε βαθμο στα τελευταια σταδια της "σχεσης" μας σχεδον να μη μου σηκωνεται καν.

5...Δεν μπορω να κανω σοβαρη σχεση με οποιαδηποτε γυναικα γιατι πολυ απλα μετα απο 2-3-4-5-6 μηνες ειναι μαθηματικα βεβαιο πλεον οτι δε θα μου σηκωνεται καν μαζι της και ας ειναι η Μονικα Μπελουτσι...

6...Δε σου κρυβω βεβαια οτι αυτο με προβληματιζει παρα πολυ...  :-

1,4 Σύμπλεγμα Madonna/Whore, Παναγίας/Πόρνης, δεν μπορείς να αγαπήσεις την γυναίκα που γαμάς  και δεν μπορείς να γαμήσεις την γυναίκα που αγαπάς.

2,3Το οποίο όμως είναι ήπιας μορφής και σε διαφοροποιεί από τον rigormortis ο οποίος έχει κάψει φλάντζες τελείως.

5 Οποιοσδήποτε δεν θα έβλεπε με την ίδια όρεξη την ίδια γυναίκα μετά από μήνες. Μη ανησυχητικό.

6 Άλλη μια διαφορά από τον rigormortis που χρειάζεται αλλαγή μπουζί πλατίνες και όχι μόνο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και φυσικα να προσθεσω οτι, ωραια τα μπουρδελακια και οι πουτανες, αλλα ρε παιδια χρειαζονται και οι γκομενες που και που. Αλλο να σε ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια γυναικα για 10 λεπτα και αλλο να σου ΔΙΝΕΤΑΙ μια γυναικα. Καμια σχεση.  ;)

Το καλο ειναι οτι καποιες πουτανες βεβαια σου δινουν αυτη τη ψευδαισθηση αρκετα πειστηκα ορισμενες φορες και στην ουσια αυτες τις πουτανες ψαχνω. Οι ξεπετες και οι τυπικες πουτανες δε μου λενε τιποτα και καλυτερα να τα τρωω σε σουβλακια τα 10ρικα και τα 20ρικα.
καλα ειναι μια χαρα, ειδικα να βγαινεις μπουρδελοτσαρκα με κανα κοληταρι ή να κανεις σκηνικα σε διακοπες κλπ...αλλα με μετρο οχι να τρως ολλα σου τα φραγκα στις πουτανες!

θα μου πεις καλυτερα στις εκδιδομενες παρα στις αλλες τις τανες που θα χουν απαιτησεις και θα σου βγαλουν την παναγια ....

συμφωνω αλλα εχει τυχει στο παρελθον να δω 2-3 ζευγαρια απο 30 εως 40 που τα γουσταρα παρα πολυ..θυμαμαι καλοκαιρακι μηχανη ,πανω σε καραβι (πηγαιναν διακοπες) και πραγματικα τους εβλεπα να αραζουν σαν 2 κολητοι να πινουν καφεδακι να γελανε-περανε τοσο καλα.....να βγαζουν τοσο τρελααα, που σκεφτηκα οτι αυτοι παιζει να βρηκαν το αλλο τους μισο (αν ισχυει κατι τετοιο και δεν ειναι μυθος)
πραγματικα τους χαρηκα...ταιριαζαν στα παντα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
α)με καλύπτει και με εκφράζει η ξήγα του bmw , είναι όντως πορνηδονιστική η συμπεριφορά του  :thumbsup:

β)επίσης με κολακεύει πολύ η αποδοκιμασία μου απο τον gay , γιατί δείχνει ότι αποκλίνω ,
απο την μαλακισμένη νόρμα στην οποία προσομοιάζουν και θεοποιούν τα άτομα της κοινωνίας τους ,
βέβαια θα με ανησυχούσε το αντίθετο  :thumbsup:

γ)αλλά παρ'όλ'αυτά ,
να πώ και κάτι τελευταίο, φαίνεται να μη με συγκινεί και πολύ, το να ικανοποιώ τα πρότυπα μιας γυναίκας
ώστε να "μου δωθεί"...
τι θα μου προσφέρει αυτό?
sex ? - αδιάφορο , ακόμη και δυσφορικό γιατί το να πηδάς την ίδια σε δεσμεύει απο το ναπηδάς διαφορετικές όποτε το θέλεις
αυτοεπιβεβαίωση/κολακεία ? - επίσης αδιάφορο

πολλές φορές πιστεύω ότι ολόκληρη η ιστορία των ερωτικών σχέσεων είναι ο μηχανισμός οργασμού που περιγράφουν τα βιβλία ουρολογίας, και αν μπορείς να τον ενεργοποιείς με διαφορετικά αντικείμενα κάθε φορά τόσο πιο ευφοριστικό.

δεν μπορώ να δώ κάτι άλλο εκτός αυτού , και η μόνη "σχέση" που μπορώ να κατανοήσω πέραν της σαρκικής παράτριψης, είναι
διαβάζοντας και συζητώντας επιστήμη ή φιλοσοφία...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε παιδια τι σκαλωμα εχετε φαει ορισμενοι με το Ριγκορμορτη;

Είμαστε όλοι μια ωραία ευχάριστη ατμόσφαιρα εδώ.

Δεν έχουμε τίποτα με τον τρελλογιατρό.

Λέμε μόνο οτι το αρσενικό θέλει συχνά μέσα στον κοινωνικό του χώρο και ρόλο κάτι περισσότερο από την παράτριψη του μορίου του (χρησιμοποιώ και γω τις μαλακισμένες εκφράσεις του παπαρογιατρού), θέλει να κατακτήσει το θυλυκό, να το κάνει δικό του, να είναι το alpha male.

Είναι αυτό που εσύ προς τιμήν σου λες οτι αισθάνεσαι (πολύ φυσιολογικά και καλά κάνεις που το λες) κάποιες φορές γιατί είσαι αρσενικό και όχι παρατριφτής μορίου.  :jerking: 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• _plastic_pussy_5_16908_9.jpg
    _plastic_pussy_5_16908_9.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 60

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και σε Travel Edition.

όταν πας στα ιατρικά συνέδρια.

δε γαμιούνται οι καβλιάρες ζωντοχήρες συνάδελφοι σου, εσύ έχεις παρέα στο δωμάτιο.

Συνημμένα

• 504841404_794.jpg
    504841404_794.jpg
    38 KB · Εμφανίσεις: 18

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
Γνωστός μου που του τα έπριζε με την γκρίνια της η γυναίκα του, τά έφτιαξε με ανεξάρτητη cg του χώρου, που έκανε το επάγγελμα ως 2ο καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς τα χρήματα από την κυρίως δουλειά δεν της έφταναν ή δεν την πλήρωνε ο εργοδότης στην ώρα του, η κοπελιά έχει κόψει εδώ και ένα χρόνο το άθλημα, φέρεται (αποδεδειγμένα) σπαθί στον φίλο, αυτός την προσέχει δίνοντάς της  πολύ λιγότερα από τα συνολικά χρήματα που έδινε μηναιαία σε "κορίτσια", η κοπελιά είναι και γαμώ τις παρέες έξω, 100 φορές καλύτερη και σωστότερη από την ελληνίδα κομοδίνο, σπουδαγμένη (αποδεδειγμένα) χημικός μηχανικός στην πατρίδα της και ταυτόχρονα πεντακάθαρη νοικοκυρά (έχω πάει σπίτι της όπου λάμπει, όπως και αυτή).

Με λίγα λόγια, παντού υπάρχει χρυσός, λίγη τύχη χρειάζεται...

Το ότι υπάρχουν εκδιδόμενες που "εργάζονται" για λόγους επιβίωσης και ΟΧΙ για να γίνουν πλούσιες, είναι πραγματικότητα! Όπως και επίσης ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από τις "καλύτερες" ελληνίδες ;)

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες αθλητές του χώρου! Μπορεί εδώ μέσα να γράφουν αλάνια με 10 χρόνια στην πλάτη τους για ληστεία βενζινάδικου, καθώς και απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως αρσενικά έχουν βαρεθεί τις μαραμένες συντρόφησές τους, και οι δεύτεροι να είναι κάλιστοι οικογενειάρχες...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το επάγγελμα της "εκδιδόμενης" θα πρέπει από μόνο του να την κάνει παλιογυναίκα, ενώ ο γιατρός που πηδάει δέκα-δέκα τις γκόμενες ή τις εκδιδόμενες δεν είναι αντίστοιχα παλιάνθρωπος... :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ακουστηκαν ωραια πραγματα απο ολα τα παιδια.να προσθεσω επισης οτι ο ερωτας δεν εχει ορια εκτος απο αυτα που βαζουμε εμεις.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Γνωστός μου που του τα έπριζε με την γκρίνια της η γυναίκα του, τά έφτιαξε με ανεξάρτητη cg του χώρου, που έκανε το επάγγελμα ως 2ο καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς τα χρήματα από την κυρίως δουλειά δεν της έφταναν ή δεν την πλήρωνε ο εργοδότης στην ώρα του, η κοπελιά έχει κόψει εδώ και ένα χρόνο το άθλημα, φέρεται (αποδεδειγμένα) σπαθί στον φίλο, αυτός την προσέχει δίνοντάς της  πολύ λιγότερα από τα συνολικά χρήματα που έδινε μηναιαία σε "κορίτσια", η κοπελιά είναι και γαμώ τις παρέες έξω, 100 φορές καλύτερη και σωστότερη από την ελληνίδα κομοδίνο, σπουδαγμένη (αποδεδειγμένα) χημικός μηχανικός στην πατρίδα της και ταυτόχρονα πεντακάθαρη νοικοκυρά (έχω πάει σπίτι της όπου λάμπει, όπως και αυτή).

Με λίγα λόγια, παντού υπάρχει χρυσός, λίγη τύχη χρειάζεται...

Το ότι υπάρχουν εκδιδόμενες που "εργάζονται" για λόγους επιβίωσης και ΟΧΙ για να γίνουν πλούσιες, είναι πραγματικότητα! Όπως και επίσης ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από τις "καλύτερες" ελληνίδες ;)

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες αθλητές του χώρου! Μπορεί εδώ μέσα να γράφουν αλάνια με 10 χρόνια στην πλάτη τους για ληστεία βενζινάδικου, καθώς και απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως αρσενικά έχουν βαρεθεί τις μαραμένες συντρόφησές τους, και οι δεύτεροι να είναι κάλιστοι οικογενειάρχες...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το επάγγελμα της "εκδιδόμενης" θα πρέπει από μόνο του να την κάνει παλιογυναίκα, ενώ ο γιατρός που πηδάει δέκα-δέκα τις γκόμενες ή τις εκδιδόμενες δεν είναι αντίστοιχα παλιάνθρωπος... :think:

Συμφωνω απολυτα φιλε ....+100000000

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παντως εγω εχω γνωρισει πολυ αξιολογες κοπελες στο χωρο της πορνειας.ειναι τραγικα χαζο να κλεινουμε τους ανθρωπους σε κουτακια τοσο ευκολα.ενω καλα καλα δεν ξερουμε τις συνθηκες που τους οδηγησαν εκει.κατω απο ορισμενες συνθηκες ολοι σχεδον ολοι οι ανθρωποι μπορουν να παρασυρθουν σε μονοπατια της ζωης που δεν τους κολακευουν ιδιαιτερα.

Επισκέπτης
Και φυσικα να προσθεσω οτι, ωραια τα μπουρδελακια και οι πουτανες, αλλα ρε παιδια χρειαζονται και οι γκομενες που και που. Αλλο να σε ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια γυναικα για 10 λεπτα και αλλο να σου ΔΙΝΕΤΑΙ μια γυναικα. Καμια σχεση.  ;)

Το καλο ειναι οτι καποιες πουτανες βεβαια σου δινουν αυτη τη ψευδαισθηση αρκετα πειστηκα ορισμενες φορες και στην ουσια αυτες τις πουτανες ψαχνω. Οι ξεπετες και οι τυπικες πουτανες δε μου λενε τιποτα και καλυτερα να τα τρωω σε σουβλακια τα 10ρικα και τα 20ρικα.

Λυπάμαι να διαβάζω τέτοιες ανοησίες και μάλιστα από μπουρδελιάρη. Η πουτάνα σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα όπως ακριβώς και η γκόμενα. Το κατά πόσο σε ανέχεται ή σε γουστάρει κάποια γυναίκα πολλές φορές δεν μπορείς να το ξέρεις. Υπάρχουν γκόμενες που απλά σε ανέχονται επειδή π.χ. μπορεί να έχεις χρήμα και αντίστοιχα πουτάνες που μπορεί πραγματικά να σε γουστάρουν. Η ουσία όμως είναι ότι όταν μια γυναίκα τη γαμάς τότε σου ΔΙΝΕΤΑΙ κανονικότατα, είτε είναι γκόμενα ή πουτάνα. Εξάλλου ο μπουρδελιάρης, όπως έχω ξαναπεί, έχει την ψυχολογία του βιαστή. Τον βιαστή δεν τον νοιάζει αν η γυναίκα που γαμάει τον γουστάρει ή όχι. Αυτό που τον νοιάζει είναι ότι εκείνη την ώρα ΓΑΜΑΕΙ.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom