NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Δεν μπορείς να φανταστείς. Γι΄αυτό θα έχει πλάκα.πολλή πιρφορία βλέπω πάντως, και
φαντάζομαι τι σόι απαντήσεις θα έπαιρνα![]()
Δεν μπορείς να φανταστείς. Γι΄αυτό θα έχει πλάκα.πολλή πιρφορία βλέπω πάντως, και
φαντάζομαι τι σόι απαντήσεις θα έπαιρνα![]()
Το θέμα το ανοίγω γιατί έχω προσωπική, πρόσφατη εμπειρία με ένα θεσπέσιο πιπινάκι, 20 χρονών, αλλοδαπό που εργάζεται στους οίκους της οδού Φυλής. Αρχικά την επισκεπτόμουν σαν πελάτης, ώσπου μετά από ένα διάστημα 6 μηνών με συνολικά 4 επισκέψεις στην κοπέλα προέκυψε το μοιραίο. Στην 4η και τελευταία επαγγελματική συνάντηση μας, αφού κάναμε απίστευτο σεξ, διάρκειας τουλάχιστον μισή ώρα στο δωμάτιο, με γλωσσόφιλα, γλειφομούνια, 69, και ταυτόχρονο τελείωμα, η εμπειρία ήταν τόσο εκπληκτικά φορτισμένη που δεν μπορούσα να μην τη ρωτήσω τι ώρα σχολάει. Μου είπε ότι στις 11:00 τελειώνει κι αν ήθελα μπορούσα να περάσω να την πάρω. Όπως και έκανα, πήγαμε για ποτάκι και μετά σπίτι της, μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η γκαρσονιέρα είναι για μένα το καταφύγιο της ηδονής. Συναντιόμαστε 2 φορές την εβδομάδα κάνουμε απίστευτο sex εννοείται χωρίς χρήματα και χωρίς καμία περεταίρω επικοινωνία. Ξέρει ότι έχω μακροχρόνια σχέση γι αυτό και είναι φοβερά διακριτική στα μηνύματά της κι έγώ ξέρω μόνο την ιλικία της την χωρά από την οποία έρχεται και το όνομα της.
Θα ήθελα αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία να την μοιραστεί μαζί μου έστω και με pm, γιατί ο καιρός περνάει και φοβάμαι μήπως με βρει κανένας μπελάς και μετά δεν ξέρω από πού να φύγω. Εκφράστε τη γνώμη σας ελεύθερα… Απόλυτα ανθρώπινο. Για να μην πω καί λιγάκι τρυφερό , γιατι θα αρχίσουν κάποιοι εδώ μέσα τις άγριες τρομπομαλακίες.
Eυχαριστω τυπε αλλα αυτα που ψαχνω δεν τα εχουν τετοια μαγαζια.....Ρε Μητσαρα ποτε θα βαλεις μυαλο ? Θα σε φαει η μαλακια με την ντεζυ και τον μικι ετσι οπως πας
Παρε ενα σαιτ με ολα τα κομιξαδικα της αθηνας γιατι
η πραγματικότητα μας εκπλήσσει πάντα,Δεν μπορείς να φανταστείς. Γι΄αυτό θα έχει πλάκα.
Άμα περνάς εσύ καλά και γουστάρεις η δική μας άποψη περισεύει.Απόλυτα ανθρώπινο. Για να μην πω καί λιγάκι τρυφερό, γιατι θα αρχίσουν κάποιοι εδώ μέσα τις άγριες τρομπομαλακίες. SERAPIS.
Άνοιξε και εσύ ένα τοπικ. Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε οι δύο μας μόνο.η πραγματικότητα μας εκπλήσσει πάντα,
άλλο λίγο , και θα έπρεπε να ρωτάμε : " υπάρχει κάποιος που να μην έχει κάνει σχέση με πουτάνα ? "
γιατί απ'ότι βλέπω πάνω-κάτω όλοι έχουν σχέσεις με πουτάνες , και αρχίζω και αισθάνομαι μοναξιά![]()
πάλι καλάΆνοιξε και εσύ ένα τοπικ. Ποιος ξέρει μπορεί να είμαστε οι δύο μας μόνο.![]()
Για ποιο λογο θα πρεπει να συναψει κανεις μια σχεση με κοπελα του χωρου ?
Για να χορτασει κερατο ?
1...8 στις 10 φορες οταν γαμησω μια γυναικα(ειτε ιεροδουλη ειτε "κανονικη") αυτη απαξιωνεται παντελως κατευθειαν...
2...1 στις 10 απαξιωνεται προσωρινα αλλα οχι τελειως...
3...υπαρχει και αλλο ενα τελευταιο 10% το οποιο υπαρχει μια σπανια χημεια και ελξη μεταξυ μας και επιθυμω να ερθουμε λιγο πιο κοντα...
4...Παντως, οσο και αν μου αρεσει μια γυναικα, οσο και αν ταιριαζουμε σε ολους τους τομεις, καθε γαμησι μαζι της μου προσφερει ολοενα και μικροτερη ηδονη, σταδιακα απαξιωνεται και ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι καποια στιγμη απαξιωνεται τελειως σε βαθμο στα τελευταια σταδια της "σχεσης" μας σχεδον να μη μου σηκωνεται καν.
5...Δεν μπορω να κανω σοβαρη σχεση με οποιαδηποτε γυναικα γιατι πολυ απλα μετα απο 2-3-4-5-6 μηνες ειναι μαθηματικα βεβαιο πλεον οτι δε θα μου σηκωνεται καν μαζι της και ας ειναι η Μονικα Μπελουτσι...
6...Δε σου κρυβω βεβαια οτι αυτο με προβληματιζει παρα πολυ... :-
καλα ειναι μια χαρα, ειδικα να βγαινεις μπουρδελοτσαρκα με κανα κοληταρι ή να κανεις σκηνικα σε διακοπες κλπ...αλλα με μετρο οχι να τρως ολλα σου τα φραγκα στις πουτανες!Και φυσικα να προσθεσω οτι, ωραια τα μπουρδελακια και οι πουτανες, αλλα ρε παιδια χρειαζονται και οι γκομενες που και που. Αλλο να σε ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια γυναικα για 10 λεπτα και αλλο να σου ΔΙΝΕΤΑΙ μια γυναικα. Καμια σχεση. ;)
Το καλο ειναι οτι καποιες πουτανες βεβαια σου δινουν αυτη τη ψευδαισθηση αρκετα πειστηκα ορισμενες φορες και στην ουσια αυτες τις πουτανες ψαχνω. Οι ξεπετες και οι τυπικες πουτανες δε μου λενε τιποτα και καλυτερα να τα τρωω σε σουβλακια τα 10ρικα και τα 20ρικα.
Ρε παιδια τι σκαλωμα εχετε φαει ορισμενοι με το Ριγκορμορτη;
και αν μπορείς να τον ενεργοποιείς με διαφορετικά αντικείμενα κάθε φορά τόσο πιο ευφοριστικό.
Γνωστός μου που του τα έπριζε με την γκρίνια της η γυναίκα του, τά έφτιαξε με ανεξάρτητη cg του χώρου, που έκανε το επάγγελμα ως 2ο καθαρά για βιοποριστικούς λόγους καθώς τα χρήματα από την κυρίως δουλειά δεν της έφταναν ή δεν την πλήρωνε ο εργοδότης στην ώρα του, η κοπελιά έχει κόψει εδώ και ένα χρόνο το άθλημα, φέρεται (αποδεδειγμένα) σπαθί στον φίλο, αυτός την προσέχει δίνοντάς της πολύ λιγότερα από τα συνολικά χρήματα που έδινε μηναιαία σε "κορίτσια", η κοπελιά είναι και γαμώ τις παρέες έξω, 100 φορές καλύτερη και σωστότερη από την ελληνίδα κομοδίνο, σπουδαγμένη (αποδεδειγμένα) χημικός μηχανικός στην πατρίδα της και ταυτόχρονα πεντακάθαρη νοικοκυρά (έχω πάει σπίτι της όπου λάμπει, όπως και αυτή).
Με λίγα λόγια, παντού υπάρχει χρυσός, λίγη τύχη χρειάζεται...
Το ότι υπάρχουν εκδιδόμενες που "εργάζονται" για λόγους επιβίωσης και ΟΧΙ για να γίνουν πλούσιες, είναι πραγματικότητα! Όπως και επίσης ότι κάποιες από αυτές μπορεί να είναι πολύ καλύτεροι άνθρωποι από τις "καλύτερες" ελληνίδες ;)
Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες αθλητές του χώρου! Μπορεί εδώ μέσα να γράφουν αλάνια με 10 χρόνια στην πλάτη τους για ληστεία βενζινάδικου, καθώς και απλοί καθημερινοί άνθρωποι που ως αρσενικά έχουν βαρεθεί τις μαραμένες συντρόφησές τους, και οι δεύτεροι να είναι κάλιστοι οικογενειάρχες...
Δεν καταλαβαίνω γιατί το επάγγελμα της "εκδιδόμενης" θα πρέπει από μόνο του να την κάνει παλιογυναίκα, ενώ ο γιατρός που πηδάει δέκα-δέκα τις γκόμενες ή τις εκδιδόμενες δεν είναι αντίστοιχα παλιάνθρωπος...![]()
Και φυσικα να προσθεσω οτι, ωραια τα μπουρδελακια και οι πουτανες, αλλα ρε παιδια χρειαζονται και οι γκομενες που και που. Αλλο να σε ΑΝΕΧΕΤΑΙ μια γυναικα για 10 λεπτα και αλλο να σου ΔΙΝΕΤΑΙ μια γυναικα. Καμια σχεση. ;)
Το καλο ειναι οτι καποιες πουτανες βεβαια σου δινουν αυτη τη ψευδαισθηση αρκετα πειστηκα ορισμενες φορες και στην ουσια αυτες τις πουτανες ψαχνω. Οι ξεπετες και οι τυπικες πουτανες δε μου λενε τιποτα και καλυτερα να τα τρωω σε σουβλακια τα 10ρικα και τα 20ρικα.